Vershina Karpat 1*– Atsauksmes

4
Novērtējums 5.010
7.0 Numurs
7.3 apkalpošana
7.0 Tīrība
6.3 Uzturs
6.7 Infrastruktūra
3 ēkas: 1 ēka - viesnīca, 2 ēka - izklaides komplekss, 3 ēka - bārs, slēpju noma, pacēlājs "Cibelenko".Vairāk →
аватар maks.sergienko
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ar ģ imeni atpū tā mies viesnī cā no 26.01. -29.01. 2016. Rezervē ja apartamentu jaunajā ē kā.10 dienas pirms norē ķ inā š anā s. Pasū tī jā m bez problē mā m. Priekš apmaksa - 30%. Cena ir 500 UAH vienai personai. … Tomēr ▾ Ar ģ imeni atpū tā mies viesnī cā no 26.01. -29.01. 2016. Rezervē ja apartamentu jaunajā ē kā.10 dienas pirms norē ķ inā š anā s. Pasū tī jā m bez problē mā m. Priekš apmaksa - 30%. Cena ir 500 UAH vienai personai. No bē rna paņ ē ma 200. Pē c ieraš anā s administratore Katja (labsirdī gs cilvē ks))), neskatoties uz milzī go rindu pē c slē poš anas caurlaidē m, ā tri mū s izsniedza un pavadī ja uz istabu. Istaba mā jī ga un tī ra. Ir viss nepiecieš amais ē rtai atpū tai, pat fē ns) un siltā grī da. Ī paš i patika 10 metru attā lums lī dz pacē lā jam un atlaide par to viesnī cas viesiem.
Ē dienreizes ir divas ē dienreizes dienā . Brokastis ir diezgan apmierinoš as. Vakariņ ā s ietilpst gan pirmā , gan otrā , un kompots). Viss bija garš ī gi un daudzveidī gi. Vecajā ē kā , kur atradā s virtuve, tā ir tikpat tī ra un ē rta, un nemaz neož pē c virtuves (kā kā ds rakstī ja zemā k komentā ros).
Ī paš s paldies viesnī cas personā lam – pieklā jī giem, draudzī giem cilvē kiem. Ī paš s paldies administratorei Katjai - ļ oti atsaucī gai personai. Mē s izbraucā m 29 stundas pulksten 11:00, un vilciens bija tikai naktī . Katja mums parā dī ja, kur atstā t mantas, lai varē tu vē l vienu dienu mierī gi braukt, un vakarā arī vilka mū s aiz rokā m dzert tē ju ar sviestmaizē m, un beidzot atvē ra tukš u istabu, lai bē rns varē tu gulē t pirms vilciena. , un mē s varē jā m atpū sties.
Š eit viņ i ir, Karpatu virsotne. Mums viesnī cas izvē le Dragobratā ir acī mredzama. Un iesaku visiem!
аватар baykina
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pirms rezervā cijas pā rbaudiet, par kuru ē ku jū s runā jat. Fotogrā fijā s redzama ē ka no kuras iet pacē lā js, otra ē ka nedaudz zemā k, bet tas nav tas sliktā kais. Interesantā kais ir kad tiek iekš ā . Ē ka ir 15-16 gadus veca, visas mē beles un sienas ir izmiruš as, virtuves smaka ir pa visu ē ku. … Tomēr ▾ Pirms rezervā cijas pā rbaudiet, par kuru ē ku jū s runā jat. Fotogrā fijā s redzama ē ka no kuras iet pacē lā js, otra ē ka nedaudz zemā k, bet tas nav tas sliktā kais. Interesantā kais ir kad tiek iekš ā . Ē ka ir 15-16 gadus veca, visas mē beles un sienas ir izmiruš as, virtuves smaka ir pa visu ē ku. WIFI? nē , neesmu dzirdē jis, istabas mazas, par garderobi nevar bū t ne runas, telpā m, kurā s nav sanitā rā mezgla, tas ir viens no diviem! ! stā vi, pareizā k sakot divas tualetes, bet vienā tualete taisā s nokrist no grī das. DUŠ A no 90. gadiem? ? Sliktā kā viesnī ca Drage, kurā man izdevā s apmesties. neiesaku! !
аватар nilihsol
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
- Istabas, kas atrodas mā jā blakus pacē lā jam, ir labas un ē rtas. - Virtuve nav slikta, bet par tā du naudu - 300.00 UAH. uz vienu cilvē ku, varē tu bū t labā ks un vairā k un daudzveidī gā ks. – Gandrī z katru dienu vakarā nebija karstā ū dens, bet saimnieki neko nedarī ja. … Tomēr ▾ - Istabas, kas atrodas mā jā blakus pacē lā jam, ir labas un ē rtas.
- Virtuve nav slikta, bet par tā du naudu - 300.00 UAH. uz vienu cilvē ku, varē tu bū t labā ks un vairā k un daudzveidī gā ks.
– Gandrī z katru dienu vakarā nebija karstā ū dens, bet saimnieki neko nedarī ja.
- Uzturoties 10 dienas, viņ i nekad nepiedā vā ja uzkopt istabu, nomainī t veļ u utt.
- Personā ls nav ī paš i draudzī gs (izņ emot virtuves darbiniekus). Manuprā t, sakarā ar to, ka visi ir aizņ emti apkalpojot bā ru, pacē lā ju un pelnot citu naudu.
- Saimnieki ir ekstrē mi "rietumnieciskie" redneki, viņ us interesē tikai viena lieta NAUDA. Pat tā ds jautā jums kā liftu atlaides viesnī cas viesiem izraisī ja ā rkā rtī gu neapmierinā tī bu un saš utumu.
- Slē pju un snovbordu noma ļ oti zemas kvalitā tes un nekā das izvē les - zem cokola.
- Pacē lā ji ir ļ oti dā rgi, nav atlaiž u, nav neierobež oti skypasses. Krē slu pacē lā js no 10 dienā m strā dā ja tikai 1.5 dienas, kamē r ī paš nieks biļ etes pieņ ē ma ar saš utumu.
- Trases sagatavotas slikti, š ķ iet, ka bija sniegs un divi sniega kaķ i stā v, bet nav jē gas - droš i vien ietaupa dī zeļ degvielu.
- SECINĀ JUMS - viņ i ņ em Eiropas cenas, bet apkalpoš ana un attieksme joprojā m ir "sovdepovskie".
- PADOMI - meklē jiet naktsmā jas pie citiem ī paš niekiem vai dodieties uz citu valsti (Polija, Slovā kija utt. ).
- Aizkarpatu apgabala Valsts nodokļ u administrā cijas vadī tā jam Vasilam Vasiļ jevič am jā nosū ta uz š o iestā di inspektori, lai kontrolē tu izmitinā š anu un pakalpojumu izmantoš anu (slē pot) pā rkā pumi tur bū s virs jumta un apgrozī jums aiz kases un ieturot ieņ ē mumus. Reizē m es savus komentā rus nosū tī š u kā dam STA ģ enerā ļ a draugam.
- ATSKAIDROJUMS - Interesanti, kad cilvē ki dienvidos (Krima) un rietumos (Karpati) pā rstā s uzskatī t dabu par ā tras bagā tinā š anas lī dzekli (negodī guma notecinā š ana, izcirš ana utt. ) un cilvē kus, kas atnā k, viņ iem vairs nav kur iet. (rupjš un maldinoš s).
аватар Arturysh
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
No paš a sā kuma: - mē s ar sievu izvē lē jā mies š o viesnī cu š ā du iemeslu dē ļ : ī sā kais attā lums lī dz pacē lā jam, saprā tī gas cenas (vienkā rš s 2-vietī gs numurs - 150 UAH vienai personai ar 2 ē dienreizē m dienā ) un atlaides pacē lā ja un inventā ra nomai. … Tomēr ▾ No paš a sā kuma:
- mē s ar sievu izvē lē jā mies š o viesnī cu š ā du iemeslu dē ļ : ī sā kais attā lums lī dz pacē lā jam, saprā tī gas cenas (vienkā rš s 2-vietī gs numurs - 150 UAH vienai personai ar 2 ē dienreizē m dienā ) un atlaides pacē lā ja un inventā ra nomai. );
- istaba tika pasū tī ta 2 nedē ļ as iepriekš , pa tā lruni, no Nadež das Romanovnas. Vietā ieradā mies vē lu, pirmajā nakts stundā , bet mū s sagaidī ja, ielika istabā , iedeva karstu tē ju, kas pē c tā das ekstrē mas kā ceļ š uz Dragobratu nemaz nebija lieka. Nedē ļ as laikā , ko mē s tur dzī vojā m, nekad (! ) nebija auksts, tualetes bija tī ras, duš ā s bija karsts ū dens bez pā rtraukuma;
- apkalpojoš ais personā ls: Nataš a ir administratore (viņ a ir arī istabene, viņ a ir arī viesmī le), tieš i ar viņ as pū lē m viesnī ca ir ne tikai tī ra, bet arī ē rta, ko jū s nekad nesasniegsit, ja neizturē sit savu darbu ar dvē seli;
Anija ir pavā re (Dievs, svē tī viņ u un lai jums ir labs lī gavainis! ). Kamē r mē s tur atpū tā mies, ē dieni brokastī s un vakariņ ā s neatkā rtojā s! Kvalitā te - daž i restorā ni nervozi smē ķ ē stū rī . Porcijas - dū š ī gam vī rietim pē c tam, kad viņ š visu dienu kravā ja ogles. Kad aizgā jā m, viņ a mums uz taciņ as ietina pī rā gu (kas mani aizkustinā ja lī dz asarā m! ).
puiš i uz pacē lā jiem - un ieliks "mopu" zem dupš a, un spiedī s, lai nav raustī š anā s, ja esi iesā cē js;
instruktori - principā uz slē pē m uzliek tie, kas pirmo reizi. Tas ir saprotams: izglī tī bas cena ir kodī ga. Tač u, pē c maniem novē rojumiem, viņ i savu maizi neē d velti: cilvē ki jau pē c pirmā s dienas diezgan pā rliecinoš i brauc arklā un "sē ž " uz pacē lā ja.
kopē jais iespaids: pieticī gi, neuzbā zī gi, strā dī gi cilvē ki, kuri apzinī gi dara savu darbu.
Varu sevi uzskatī t par slē potā ju – dinozauru (25 gadi ir termiņ š ! ). Nā cā s gulē t uz gultā m 14 cilvē kiem, un ū dens vietā slī cinā t sniegu, un tualete "pret vē ju" - 50 metru attā lumā . Bet es braucu Pamirā naktī , mē ness gaismā , no laimes č ī kstot, ķ erot ī stu finnu, kad pat iesā cē js dabū ī stu nogrieztu pagriezienu, un es jutos kā putns, braucot pa bezdibenu sniegu! Un jū s varat man ticē t: salī dzinot ar Š O, tur ir kaut kā ds Eiropas serviss...protams, nepiecieš ama lieta, bet tomē r tas nav tas, ko cilvē ki ziemā brauc uz kalniem!
Nobeigumā es gribu jautā t: kā pē c jū s braucat uz kalniem? Ja par kalnu slē poš anu (pareizi - ar lielo burtu! ), Tad jū s - š eit.
Oļ egs Oļ egs un Olja.


iemiesojums plahotna_jenya
8 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums vkarpat
‹ Viesnīca Vershina Karpat 1*

3 корпуса: 1 корпус - отель, 2 корпус - развлекательный комплекс, 3 корпус - бар, прокат лыж, подъемник "Цибеленко".

Atrašanās vieta Подъемник №1 Leitner «Цибеленко П. (Вершина Карпат)» - 50 м., подъемник №2 мультилифт Funk «Цибеленко П. (Вершина Карпат)» - 30 м., пгт. Ясиня (центр) – 14 км., с. Яблуниця - 26 км., ГК «Буковель» - 33 км., г. Яремче – 60 км.
Viesnīcā

Пункт проката горнолыжного снаряжения, транспортные услуги, русская баня с бассейном, настольный теннис, прокат снегоходов.

Telpu apraksts Istabās

Спутниковое ТВ, санузел на 3 номера.

Adrese 90630, Закарпатская обл., Раховський р-н, пгт. Ясиня, полонина Драгобрат
Tālruņi: +38 (067) 9612161
+38 (067) 6735298
+38 (03132) 42108 (факс)
FAQ