šausmas

Rakstīts: 10 marta 2017
Ceļošanas laiks: 25 — 26 februāris 2017
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 6.0
1. Norē ķ ins. Atbrauca no Frankivskas (vilciens Kijeva-I. -F. ) Apmē ram 10. -30. Apmetne tika brī dinā ta jau pē c pulksten 12, tač u uzreiz pē c ieraš anā s solī ja pagaidu telpu, kur nomazgā ties, pā rģ ē rbties un izmest mantas. Es gribē ju ē st un braukt. Ieraš anā s dienā nebaro no rī ta. Nopirka (sā pī gi jautā ja viesmī lim) par sliktu ē dienu. Viņ i aizmirsa atnest 1 alu un 1 tē ju, tad rē ķ inam pievienoja papildus alu un tē ju (turklā t alus cena ir UAH 25, rē ķ ins ir UAH 35 ... ) Viņ i visu uzskaitī ja ilgu laiku ...viņ i to tik tikko saprata. Pā rtika (par naudu! ) - tumsa - ē da tikai no bada. Auksti kaltē ti kartupeļ i zemnieciskā veidā un "buljons" no "mā jas" vistas (gaļ as vispā r nav, no kuba, ņ emot vē rā visu... ). pusdienoju ar puiš iem, kuri tajā dienā gā ja - teica, ka 3 dienā s paspē ju nomazgā ties 1 (VIENU! ) reizi. Ap 13-00 mums iedeva PAGAIDU numuru. Vienistabas, nevis rezervē tas un priekš apmaksas divistabas. Uz "tī ra" dvieļ a tika atrasti izž uvuš i puņ ķ i.
Negā jā m uz duš u, pā rģ ē rbā mies un devā mies slidot. Smieklī gā kais ir tas, ka "mū su istabiņ a atradā s netā lu un tika iedota" uz laiku "6 cilvē kiem, kuri ieradā s kopā ar mums, bet viņ u istabas joprojā m bija aizņ emtas.
Mū s izmitinā ja savā istabā pē c 18-00.

Rū pī gi izpē tot dvieļ us un papildu tī rī š anas lī dzekli, 20.  gadi par vannas istabas dezinfekciju pē c vakariņ ā m riskē ja doties uz duš u. Tā tad, ū dens bija knapi vasarī gs, bet tas ir labi.
2. Jauda. Turpinā sim pie iepriekš minē tā . Vakariņ ā s borš č s nav trekns un bez gaļ as, un vē l kaut kas. Es gribē ju borš č u 50 g degvī na. Nu vai 100...Bet viesmī lis atteicā s pieņ emt pasū tī jumus, jo vakariņ u laikā viņ i ir aizņ emti tikai ar vakariņ ā m. Piedā vā ja pasū tī t pē c...Jā , paē du, tad dzē ru š ņ abi...Bā rmenes gaidī š ana pie letes nepalī dzē ja...Pē c 10 minū tē m, kad borš č s bija apē sts, pienā ca viesmī lis un teica, ka tu vē l var pasū tī t š ņ abi... pateicos, bet atteicā s.
Brokastī s - manna un neliels gabaliņ š kastroļ a. Ē du visu, sieva un meita (8 gadi) nevarē ja...
3. Izmitinā š ana. Tikai bezmiega nakts vilcienā ar kā pumu 5 no rī ta un sarež ģ ī tu pā rsē š anos (GAZ 66 reizes kopš.15. datuma spē ja pā rvarē t vienu kā pumu) lika nedaudz iemidzinā t. Kad augš stā va kaimiņ i istabā dzē ra, varē ja dzirdē t, kā uz galda noliek pudeli. Runā t un staigā t pa istabu augš ā - kā mums ap gultu...Dvē selē gandrī z vai dzirdama nā kamā zibeņ a skaņ as, kas piesprā dzē jas uz biksē m...

12:00 bijā m jau citā viesnī cā . Tur viss ir daudz labā k - attieksme, pā rtika, skaņ as izolā cija, ū dens apgā de, gultas un gultas, tī rī ba, ī re...Un vē l lē tā k.


Mū su istaba maksā ja 1600 UAH. diena. Mē s veicā m priekš apmaksu 2000.  gadā . Viņ i dzī voja dienu. 400 грн. neviens, protams, neatgriezā s - Marija teica - "mē s nevaram atgriezties... ". Droš i vien vajag daudz naudas. . .
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu