Dobosh 1*– Atsauksmes

18
Novērtējums 7.610
№3 viesnīcas reitingā Dragobrats
7.6 Numurs
7.9 apkalpošana
8.6 Tīrība
8.6 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Kalnu viesnīca. Viesnīca atrodas netālu no pacēlāja.Vairāk →
аватар natashaaaaaaa
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es braucu uz Dragobratu kopš.2012. gada, lielos uzņ ē mumos. Tā pē c es uzreiz teikš u, ka jums ir jā bū t gatavam vietē jam apkalpoš anas veidam, nevis jā gaida turku un taizemieš u doš anā s un ņ emš ana. Š eit viņ i sazinā s kā ar labā kajiem draugiem, kā ar "savē jiem". … Tomēr ▾ Es braucu uz Dragobratu kopš.2012. gada, lielos uzņ ē mumos. Tā pē c es uzreiz teikš u, ka jums ir jā bū t gatavam vietē jam apkalpoš anas veidam, nevis jā gaida turku un taizemieš u doš anā s un ņ emš ana. Š eit viņ i sazinā s kā ar labā kajiem draugiem, kā ar "savē jiem". Un š ajā viesnī cā , labi, viss ir mā jā s. Pa pirmo stā vu skraida saimnieku minisuņ i un personā la bē rni. Saimnieki pusdieno vienlaikus ar viesiem.
Ja reģ istrē jaties no rī ta, tad meklē jiet reģ istratū ru patstā vī gi. Bet viņ i jū s uzreiz reģ istrē s, ja ir numuriņ i (es nekad negaidī ju reģ istrē š anos lī dz pulksten 13). Tas pats attiecas uz izrakstī š anos, ja numurs ir brī vs lī dz vakaram, paliek bez piemaksā m.
Ja esat aizmirsis kaut ko atnest restorā nā (piemē ram, kompotu pē c vakariņ ā m), jums tikai jā atgā dina.
Ja telpā kaut kas nedarbojas, pastā stiet viņ iem, un viņ i to izlabos. Jums ir jā iztī ra istaba - vē lreiz, pastā stiet man.
Jū s š eit esat viesis, bet tajā paš ā laikā draugs, ap kuru neviens ī paš i nedejos.
Viesnī cai ir divas ē kas, jaunā kas un vecā kas, mē s dzī vojā m vecajā ē kā . Viss ir tī rs un kā rtī gs. Kā pnes č ī kst. Ja staigā č ī bā s, tā s mazā k č ī kst. Vietā m koka apš uvums pie sienā m jau ir izplatī jies, arī mē beles uz grī dā m nav jaunā kā izlaiduma. Bet mē s bijā m priecī gi, ka kopumā stā vos ir š ā das atpū tas zonas ar dī vā niem un atzveltnes krē sliem, un jū s varat sē dē t visi kopā , nevis uz gultas kā dā no mū su istabā m. Tas nav pieejams visā s viesnī cā s.
Telpas ir nedaudz karstas, tā s ir apkures sistē mas nianses. Skapji ir jauni un tī ri, gultas veļ a un dvieļ i ir jauni. Ir ledusskapji. Visā grī dā ir paklā js, izņ emot vannas istabas.
Lieliski saimnieki. Mans uzņ ē mums palielinā jā s ik pē c trim dienā m, un katrs no maniem "nomainī t 2-vietī gu uz 3-vietī gu un pievienot vē l vienu istabu" tika pieņ emts, nepalielinot priekš apmaksas summu un bez problē mā m reģ istrā cijas laikā . Otrajā dienā draugam nolū za stiprinā jums uz dē ļ a, viņ i to nomainī ja vietē jā kasē par "paldies".
Ē diens - kā citur Dragobratā , lielas porcijas, no rī ta putra un neierobež oti daudz tē jas. Viss ir svaigs. Milzī gs bā rs apakš ē jā zonā starp jauno un veco ē ku ar kamī nu, galda futbolu un ziemas brī vdienu atmosfē ru vakaros.
аватар djklim87
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Š ausmas! Viss vecs, viss č ī kst, uz matrač iem vispā r nevar gulē t, mugurā raujas dzelzs gabali! Duš as ierī koš ana nav iespē jama, tad verdoš s ū dens, tad auksts. Letiņ š ir tik mazs, ka jā atver, lai pieliektos! Un, ja jū s nokļ ū sit 5 stā vā divvietī gā istabā - tur bū s cirks! Ne tikai telpa ir pieliekamā izmē ra, bet arī skurstenis caur sienu! Frī tā , ka istabā +32! ! ! Miegs nav iespē jams! Atveriet logus (plaš i vaļ ā , ar ventilā ciju nepietiek) un guliet zem tiem, riskē jot saslimt - tas jū s sagaida! ! ! Un starp citu naudu neatdod! Samaksā ja visu! Mē s ceļ ojā m kā daļ a no grupas, tā pē c nevarē jā m iepriekš apskatī t numuru. … Tomēr ▾ Š ausmas! Viss vecs, viss č ī kst, uz matrač iem vispā r nevar gulē t, mugurā raujas dzelzs gabali! Duš as ierī koš ana nav iespē jama, tad verdoš s ū dens, tad auksts. Letiņ š ir tik mazs, ka jā atver, lai pieliektos! Un, ja jū s nokļ ū sit 5 stā vā divvietī gā istabā - tur bū s cirks! Ne tikai telpa ir pieliekamā izmē ra, bet arī skurstenis caur sienu! Frī tā , ka istabā +32! ! ! Miegs nav iespē jams! Atveriet logus (plaš i vaļ ā , ar ventilā ciju nepietiek) un guliet zem tiem, riskē jot saslimt - tas jū s sagaida! ! ! Un starp citu naudu neatdod! Samaksā ja visu! Mē s ceļ ojā m kā daļ a no grupas, tā pē c nevarē jā m iepriekš apskatī t numuru. Un to ieraugot organizatore un saimnieks paraustī ja plecus un teica, ka naudu neatdos. . . Lū k tā da "Dragogradas rulete". . . Pirms tam ceļ oju 3 gadus, situā cija ar cipari tie paš i, viss vecs, viss č ī kst. . . Vairs ar kā ju kopumā.. .
аватар unimag.vadim
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Esmu bijusi š ajā viesnī cā divas reizes, man ļ oti patika: 1. Viņ i baroja lielā s porcijā s, un garš ī gi. 2. Forš s restorā ns! Dzē rveņ u tinktū ra ir vislabā kā Dragā , citā s viesnī cā s vai nav stipra vai nepatī kama pē c garš as. … Tomēr ▾ Esmu bijusi š ajā viesnī cā divas reizes, man ļ oti patika:
1. Viņ i baroja lielā s porcijā s, un garš ī gi.
2. Forš s restorā ns! Dzē rveņ u tinktū ra ir vislabā kā Dragā , citā s viesnī cā s vai nav stipra vai nepatī kama pē c garš as.
3. Atraš anā s vieta ir ē rta, ja esat vairā k iesā cē js, jo netā lu atrodas Carpathian Seagull pacē lā js iesā cē jiem un ir parā dī jies multifirt iesā cē jiem (bet iesā cē jiem š o pacē lā ju neiesaku).
Es biju Dragobratā atpakaļ viesnī cā Flint and Zelenaya Dacha, no visā m š ī m viesnī cā m man visvairā k patika Dobosh, gan ē diena, gan atraš anā s vietas ziņ ā , bet gribu atzī mē t, ka Zelenaya Dacha - vakarā var spē lē t tenisu un biljardu, un Krams ir labs, jo mū su logs raudzī jā s ā rā rī tausmā , un atmiņ as ir neaizmirstamas!
аватар torigaj
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Plusi: Ļ oti patī kami, jauki un izpalī dzī gi saimnieki Miroslava un Vasī lijs. Palī dzē ja maš ī nas organizē š anā . Istabas labas, atradā s 2 istabu dzī voklī , ir ledusskapis, liela vannas istaba, plati radiatori ž ā vē š anai, televizors un cena 170 UAH. … Tomēr ▾ Plusi: Ļ oti patī kami, jauki un izpalī dzī gi saimnieki Miroslava un Vasī lijs. Palī dzē ja maš ī nas organizē š anā . Istabas labas, atradā s 2 istabu dzī voklī , ir ledusskapis, liela vannas istaba, plati radiatori ž ā vē š anai, televizors un cena 170 UAH. uz cilvē ku. Vakariņ as un brokastis mā jā s garš ī gas, porcijas lielas, nepalika izsalcis. Viesnī cā pie ieejas ir slē pju un zā baku noliktava, kas ir ē rti. Mī nusi: Visš okē još ā kā ir skaņ as izolā cija, proti, tā s trū kums! ! Virs mū su istabas dzī voja 4 vī rieš i, kuri sā kumā dzē ra lī dz 2:00 bā rā , pē c tam piepildī ja istabu un lī dz 4:00 mē ģ inā ja par daž ā dā m tē mā m, gulē t nebija iespē jams ! ! ! hotel) Ir arī ļ oti vā ja izvē le. ē dieniem pusdienā s, lai gan tie gatavo garš ī gi.
аватар sfo2005
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Plusi: 1. Ļ oti garš ī gs ē diens, kura pietika, katrs var ē st. Man garš oja auzu pā rslas no rī ta pirms brokastī m! Veselī gs. 2. Labs ē damistabas un bā ra interjers 3. Ir Wi-Fi internets 4.  Tuvu pacē lā jiem (sasniedzams 5 minū š u laikā ) Mī nusi 1. … Tomēr ▾ Plusi:
1. Ļ oti garš ī gs ē diens, kura pietika, katrs var ē st. Man garš oja auzu pā rslas no rī ta pirms brokastī m! Veselī gs.
2. Labs ē damistabas un bā ra interjers
3. Ir Wi-Fi internets
4.  Tuvu pacē lā jiem (sasniedzams 5 minū š u laikā )
Mī nusi
1. Tā kā mē s rezervē jā m daudzas istabas daž ā dos stā vos, izrā dī jā s, ka daž ā s istabā s bija ļ oti vā jš ū dens spiediens, bija arī ļ oti karstas un ļ oti aukstas telpas, kā kā dam paveicas...
2. Ļ oti slikta skaņ as izolā cija (tā pat kā citā s viesnī cā s) Tas ir koka kotedž u mī nuss.
3. Bija elektrī bas un karstā ū dens pilieni, un viņ i nekonstatē ja, kurā diennakts laikā labā k mazgā t, lai no krā na nenā ktu vē ss ū dens.
Vispā rē jais iespaids:
Salī dzinot ar citā m viesnī cā m - brī niš ķ ī ga izvē le "cena-kvalitā te".
аватар Arda1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bija Dragobrat 3. reizi. Izvē lē jā s š o viesnī cu priekš š o vietni un nenož ē loju. Viss ir kā rtī bā : un telpas ir plaš as, siltas, ar ē rtī bā m; un personā ls ir draudzī gs; un ē diens ir labs un porcijas pietiekamas (var prasī t piedevas). … Tomēr ▾ Bija Dragobrat 3. reizi. Izvē lē jā s š o viesnī cu priekš
š o vietni un nenož ē loju. Viss ir kā rtī bā : un telpas ir plaš as, siltas, ar ē rtī bā m; un personā ls ir draudzī gs; un ē diens ir labs un porcijas pietiekamas (var prasī t piedevas). Vienī gais mī nuss ir karstā ū dens pā rtraukumi, kad visi nā k uz istabā m, boileris acī mredzot netiek galā un sā k tecē t vē ss ū dens. Joprojā m atradā s daž ā s Dragobratas viesnī cā s. Pagaidā m š is ir viens no labā kajiem.
аватар solomaha.yu
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
NEPATIKA: 1) telpu uzkopš ana. Tā das nav! Mē s gulē jā m vienā gultā veselu nedē ļ u! ! ! Paš i iznesa atkritumus, izmantoja savu tualetes papī ru, kad savē jais bija beidzies! 2) Ē diens...fu! Bez salā tiem vai dā rzeņ iem! Tikai kartupeļ i (un ē dieni no tā ) un speķ is, tas viss tiek cepts un sasmalcinā ts ar speķ i. … Tomēr ▾ NEPATIKA:
1) telpu uzkopš ana. Tā das nav! Mē s gulē jā m vienā gultā veselu nedē ļ u! ! ! Paš i iznesa atkritumus, izmantoja savu tualetes papī ru, kad savē jais bija beidzies!
2) Ē diens...fu! Bez salā tiem vai dā rzeņ iem! Tikai kartupeļ i (un ē dieni no tā ) un speķ is, tas viss tiek cepts un sasmalcinā ts ar speķ i. Š ī iemesla dē ļ es nejutu pastā vī gu sliktu dū š u. Pusdienas var pasū tī t tikai lī dz 15.00 (izvē le sastā vē s no 4-5 ē dieniem), 15.30 - tiksi nosū tī ts! ! gaidi vakariņ as.
3) Ū dens duš ā , vai verdoš s ū dens, vai auksts, nav iespē jams normā li nomazgā ties. Biež i kalni. ū dens pazuda pavisam.
Kopumā secinā jums ir š ā ds: Cenas ir tā das paš as kā Eiropā , bet Eiropa ir Ļ OTI tā lu! Es daudz ceļ oju, bet neko tā du nebiju redzē jis!
PATIKA:
Slē pju nomas iespē ja viesnī cā . Sieviete bā rmene bā rā .
аватар pcelka.maia
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
lieliski atpū tā mies, mums vienmē r apkā rt bija jauki cilvē ki, laipni, simpā tiski, forš i un labi paē duš i)))) godī gi sakot, es vienkā rš i negribē ju braukt prom un esmu par to pā rliecinā ts, nā kamgad mē s noteikti … Tomēr ▾ lieliski atpū tā mies, mums vienmē r apkā rt bija jauki cilvē ki, laipni, simpā tiski, forš i un labi paē duš i)))) godī gi sakot, es vienkā rš i negribē ju braukt prom un esmu par to pā rliecinā ts, nā kamgad mē s noteikti tur brauksim atkal)))) kā ds mums pavē rā s skats pa logu))) iekļ uvā m pasakā )))) laikapstā kļ i Dragobratā tieš ā m maģ iski !!!! ! Iesaku visiem) cenas saprā tī gas) jutī siet ē rti un ē rti š ajā viesnī cā )))
аватар Bartko
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies Dragobratā viesnī cā Dobosh no 02.06. 2011 lī dz 02.12. 2011. Protams, Dragobratas daba ir lieliska un cenas ir diezgan mē renas, un, kas attiecas uz kā pumiem, tie ir lē tā ki nekā Bukovelā . Kas attiecas uz mā jokli. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Dragobratā viesnī cā Dobosh no 02.06. 2011 lī dz 02.12. 2011.
Protams, Dragobratas daba ir lieliska un cenas ir diezgan mē renas, un, kas attiecas uz kā pumiem, tie ir lē tā ki nekā Bukovelā .
Kas attiecas uz mā jokli. . . Sā kš u ar to, ka piekritu 02.07. 2011. , un, pē rkot biļ etes, man 2011. gada 2. jū nijā bija jā zvana Vasjai (ī paš niecei) un viņ i mū s atrada bez problē mā m. 02/06/2011. Rezervā cija veikta bez problē mā m, nosū tī ja 1 dienas izmaksas uz kontu Vasja, viņ š apstiprinā ja, un guliet mierī gi, bū siet gaidī ti kā tuvi radinieki.
Ierodoties tur, nogaidī jā m 20 minū tes, lī dz istaba tika iztī rī ta, tajā laikā mums iedeva tē ju (bez maksas). Numuri ir ļ oti tī ri, silti un patī kami. Vannas istaba bija vienkā rš i dzirkstoš i tī ra. Ē diens ir ļ oti garš ī gs un bagā tī gs. Katru reizi kaut kas jauns. Ī paš s paldies no manis par jostas rozi ar gaļ u.
Jau pirmajā vakarā Vasja sarunā ja, ka mē s bū sim instruktors. Vakarā nebija snovborda zā baku izmē ru, voila pamodos no rī ta. Vopschem viss tiek darī ts jū su vietā . Priekš pē dē jā dienā domā jā m braukt vai nē , paņ ē mā m snovbordu uz citu dienu. Mē s nonā cā m nobraucienā , es nokā pu 1 reizi, un mē s ar meiteni pā rdomā jā m. Viņ i atnā ca, nodeva dē li, Vasja (izplatī tā js) par to atdeva naudu, pateicoties viņ am.
Vopschem liels paldies Vasjai, Miroslavai un citiem un Nazarč ikam par sirsnī go uzņ emš anu. Mē s centī simies ierasties pie jums 2012. gadā .
аватар antonvz
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikko atnā cu no š ī s brī niš ķ ī gā s vietas! Daudz emociju! Dzī vojā m jaunajā ē kā Dobosha, gandrī z viss izdevā s lieliski! Ē diens ir labs, slepkavī gs un garš ī gs. Tī ras, labas telpas. Ir nelieli trū kumi, kas saistī ti ar to, ka korpuss pieņ ē ma tikai otro braucienu. … Tomēr ▾ Tikko atnā cu no š ī s brī niš ķ ī gā s vietas! Daudz emociju! Dzī vojā m jaunajā ē kā Dobosha, gandrī z viss izdevā s lieliski! Ē diens ir labs, slepkavī gs un garš ī gs. Tī ras, labas telpas. Ir nelieli trū kumi, kas saistī ti ar to, ka korpuss pieņ ē ma tikai otro braucienu. Tas ir laika jautā jums, un mums tika solī ti ideā li apstā kļ i lī dz nā kamajam gadam. Lai gan viņ i joprojā m ir tuvu.
Mū su sacensī bā s pē dē jā s 2 dienas bija plus temperatū ra un lietus uz ielas, neskatoties uz to, Stogā bija pietiekami daudz sniega un drosmī gi braucā m š ā dos laikapstā kļ os un nejutā m trū kumus! Iesaku visiem tur palikt!
Parādīt vairāk »


iemiesojums helen_p
2 personas uz 5 dienām
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums natiks2002
Ne ar mašīnu, tikai ar kājām. Vai ir kāds variants, izņemot pacēlāju uz Stog un izeju pa džemperi uz Oāzi? Vai vakarā ar kājām no Oāzas var atgriezties Dobos, vai atkal viss tikai caur pacēlājiem? Jau iepriekš paldies par atbildēm :)
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums cowin2
Es nesaprotu, kāda veida videomagnetofons man ir nepieciešams kabeļtelevīzija
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums planeta58
‹ Viesnīca Dobosh 1*

Горный отель. Гостиница находится неподалеку от подъемника.

Atrašanās vieta Расстояние до:
подъемника (150 м)
продуктового магазина (100 м)
реки (150 м)
Viesnīcā

Кафе
Бар
Ресторан
Колыба

Tālruņi: +38 (097) 316-2161, +38 (067) 279-3853
Tīmekļa vietne: Dobosh
FAQ