12 mesiatsev 2*– Atsauksmes

42
Novērtējums 5.310
№12 viesnīcas reitingā Dragobrats
6.8 Numurs
4.8 apkalpošana
5.3 Tīrība
4.5 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Viesnīcas "12 mēneši" 4 stāvu ēka atrodas Dragobratā, 1550 m augstumā.Viesnīca atklāta 2009.gada novembrī, ēka no baļķiem. Tuvumā atrodas 4 lifti, tostarp krēsls.Vairāk →
аватар Vmyzyn
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ja kā dreiz esat apmetuš ies labā viesnī cā , tad labā k uz š ejieni nebraukt. Apkalpoš anu viesnī cā diez vai var saukt par apkalpoš anu. Viņ i reaģ ē uz jebkuru jū su pieprasī jumu tā , it kā jū s dzī votu bez maksas vai bū tu kaut ko parā dā . … Tomēr ▾ Ja kā dreiz esat apmetuš ies labā viesnī cā , tad labā k uz š ejieni nebraukt. Apkalpoš anu viesnī cā diez vai var saukt par apkalpoš anu. Viņ i reaģ ē uz jebkuru jū su pieprasī jumu tā , it kā jū s dzī votu bez maksas vai bū tu kaut ko parā dā . Telpas ir sliktas, telpas ir ļ oti mazas, dzirdamī ba ir 90% no iespē jamajiem 100%. Lai iekļ ū tu kafejnī cā , jā saģ ē rbjas un jā š ķ ē rso iela, kas ir katastrofā li neē rti, it ī paš i, ja atpū š aties ar bē rniem. Viesnī cā nav izklaides, es domā ju biljardu, tenisu utt. (bija viesnī cā s, kur ī paš nieki tam pievē rš uzmanī bu). Jū s nevarat vakarā sē dē t kafejnī cā ar kompā niju, jo. aizliegts ņ emt lī dzi savus dzē rienus un ē dienu, lai gan viesnī cas iemī tniekiem atļ auts izmantot citas viesnī cas. Kopumā nekas nav iespē jams.
Pā rtika (brokastis un vakariņ as) ir vē l viena problē ma. Tā kā brokastis un vakariņ as ir iekļ autas cenā , neviens neuztraucas par ē dienkartes kvalitā ti. Jū s jau esat par to samaksā jis! Ē diens ir vienā ds un katru dienu tas pats. Brokastī s vienmē r ir 4 ē dieni (manna, auzu pā rslas, pankū kas, olu kultenis). Bet omlete nebija katru dienu. Viss tiek darī ts tā , lai pasū tī tu ē dienu papildus. Viesmī ļ i ir neobjektī vi un pat skaita, cik cukura kociņ us iemetā t cukurā . Es zinu, ka tas izklausā s briesmī gi, bet tā ir patiesī ba. Viesmī lis Maksims vispā r ir atseviš ķ s stā sts, rupjš pret visiem un vienmē r.
Š ai viesnī cai nav š ī s gaidī tā s Karpatu garš as, kuras dē ļ mē s dodamies uz Dragobratu. Vienī gais pozitī vais ir viesnī cas atraš anā s vieta. Tač u atraš anā s vieta vien pozitī vas emocijas nedos, tā pē c meklē ko citu.
Фото отеля. Расположение отеля и кол-во снега, помогло хоть как-то не замечать все плохое что было в отеле.
аватар marinnela
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca tika izvē lē ta labu atsauksmju dē ļ . Diemž ē l neko nevaru pateikt, izņ emot skaistā s ainavas un pozitī vā atraš anā s vietu. Ja jū s un jū su bē rni pamostaties pirms 9:00, kafiju un brokastis jū s nesaņ emsiet, jo virtuve-bā rs ir slē gts. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta labu atsauksmju dē ļ . Diemž ē l neko nevaru pateikt, izņ emot skaistā s ainavas un pozitī vā atraš anā s vietu. Ja jū s un jū su bē rni pamostaties pirms 9:00, kafiju un brokastis jū s nesaņ emsiet, jo virtuve-bā rs ir slē gts. Ē dienu daž ā dī ba nav. Brokastī s 4 dienas pasniedz pankū ku izvē li pa 2 gab. ar gaļ u (grū ti teikt, ka š ī gaļ a ir kā gaļ as putra ar tomā tu pastu), sieru, piena putru ar auzu pā rslā m un mannu. Pirmie ē dieni vakariņ ā s netiek pasniegti, tie jā pasū ta atseviš ķ i. Lai gan man nebija slinkums un devos uz vairā kā m viesnī cā m tuvumā un visas pasniedz pirmos ē dienus, nemaz nerunā jot par to, ka mana ģ imene brauc jau 4 gadus pa Dragobratu un varam salī dzinā t. Lī dz virtuvei-bā ram jā kā pj lejā un jā iet pā ri ielai un ja esi ar maziem bē rniem pulksten -12 iziet no viesnī cas nav ē rti.
Gulta tik krā saina, ka liekas, ka kaut ko slē pj, ā das dvielis uz vienas un tā das paš as krā sas (Istabā var klausī ties kaimiņ u sarunas. Ī re š ausmī ga).
аватар Kowka2013
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sā ksim ar pozitī vajiem aspektiem. Protams, tā ir daba un neticami tī rs gaiss. Viesnī ca ir tī ra un sakopta. Ē damzā lē bezmaksas brokastis un vakariņ as, labas lielas porcijas, var ē st viens pieauguš ais. Man ļ oti patika bograch - Aizkarpatu ē diens izskatā s pē c š urpas, cena ir 120 UAH. … Tomēr ▾ Sā ksim ar pozitī vajiem aspektiem. Protams, tā ir daba un neticami tī rs gaiss. Viesnī ca ir tī ra un sakopta. Ē damzā lē bezmaksas brokastis un vakariņ as, labas lielas porcijas, var ē st viens pieauguš ais. Man ļ oti patika bograch - Aizkarpatu ē diens izskatā s pē c š urpas, cena ir 120 UAH. Nu mazliet pikanti. Bē rni nedrī kst pasū tī t. Kebabs bija ļ oti garš ī gs, un arī plovs bija ļ oti labs.
Slē poš anas pacē lā ji atrodas tieš i pie viesnī cas, kas ir ļ oti patī kami, nekur nav jā iet.
Galvenais trū kums, manuprā t, ir skaņ as izolā cijas trū kums viesnī cā . Caur kaimiņ u sienu var dzirdē t televizoru, kas nav ī paš i skaļ š . Es nerunā ju par maziem bē rniem, kuri raud un skraida pa cipariem. Viss ir ļ oti dzirdams. Trokš ņ aini uzņ ē mumi var sē dē t vestibilā aiz jū su istabas un atpū sties lī dz vē lam vakaram, kas nav ī paš i patī kami, kad esat noguris un vē laties atpū sties.
Cenas, salī dzinot ar pagā juš o gadu, pieauguš as vairā k nekā divas reizes. Togad instruktora uzņ emš ana bija 200 UAH, š ogad 400. Adž ā rijas hač apuri maksā ja 70 UAH, š ogad bija 120. Puiš i viesmī ļ i nesa ē dienu ilgi, tē ja bija jā gaida 20 minū tes. Pusdienā s gā jā m ē st Stepana kalybā , bija ļ oti garš ī gi un lē ti.
Меню в 12 месяцев Вид с окна. Колыба «у Степана» Ужин, 12 Месяцев Хачапури, 12 Месяцев. Повар Рустам молодец. Виды Плов, 12 Месяцев. Знаменитый бограч. И шикарная подача.
аватар enkinanatalia
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s nedzī vojā m viesnī cā , bet pē c ilgas vietas meklē jumiem ar normā lu pā rtiku nonā cā m 12 mē neš u vecumā . Ē diens ir brī niš ķ ī gs, pateicoties š efpavā ram Rustam, viņ i pasū tī ja galdiņ u, jo sezonā no 27. … Tomēr ▾ Mē s nedzī vojā m viesnī cā , bet pē c ilgas vietas meklē jumiem ar normā lu pā rtiku nonā cā m 12 mē neš u vecumā . Ē diens ir brī niš ķ ī gs, pateicoties š efpavā ram Rustam, viņ i pasū tī ja galdiņ u, jo sezonā no 27.12. -01.06. 19. , vienkā rš i ieejot, bija spiesti doties prom, jo ​ ​ nebija brī vu galdiņ u. Ar pilnu pā rliecī bu varu teikt, ka š is restorā ns ir LABĀ KAIS visā Dragobratā . Cenas nekož , vismaz salī dzinot ar dzimteni Odesu. Apkalpojoš ais personā ls ļ oti uzmanī gs, ē dienu nā cā s pagaidī t, jo visi galdiņ i bija aizņ emti un daudz pasū tī jumu, bet tas bija tā vē rts. Norē ķ inā ties iespē jams ar Privat 24 karti, pā rē jā s iestā dē s tikai skaidrā naudā . Vispā r restorā nam ir 12 mē neš i, es ieliku 5 ar treknu plusu ?????? ? ?
Ресторан
аватар Sashagorodok2014
Armijas ē diens, ļ oti mazas porcijas un visus lej vienā bļ odā , ja nepatī k, ej ā rā vai maksā un pasū ti atseviš ķ i ((( Administratore Evgenia ir ļ oti draudzī ga, bet kas notiek viesnī cā : vadī tā ji, kas dzer vai zem kaut kā , viņ i regulā ri kaš ķ ē jas starp darbiniekiem, visi komentā ri ir dzirdami tikai aizskarš anu. … Tomēr ▾ Armijas ē diens, ļ oti mazas porcijas un visus lej vienā bļ odā , ja nepatī k, ej ā rā vai maksā un pasū ti atseviš ķ i (((
Administratore Evgenia ir ļ oti draudzī ga, bet kas notiek viesnī cā : vadī tā ji, kas dzer vai zem kaut kā , viņ i regulā ri kaš ķ ē jas starp darbiniekiem, visi komentā ri ir dzirdami tikai aizskarš anu.
Atpū tā s ar bē rniem 2. un 1. istabā !
Tā du viesnī cu un viesnī cu dē ļ rodas iespaids, ka Dragobrats pā rvē rš as nevis par dabas rezervā tu kā vajadzē tu, bet gan par Bukarestes un Pokhu. . stovas perē kli.
аватар a.kirillov1956
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Februā rī atpū tā s 5 dienas ar bē rniem. Un tā nu sā ksim, neko labu nevaru pateikt, bet bū š u kā rtī bā . Ē diens, š ausmas, vienkā rš i š ausmas, nav garš ī gi, porcijas mazas, zini, ka neviens tev neprasī s, vai tu to ē d vai nē , uzlej un viss, nepatī k, bezmaksas. … Tomēr ▾ Februā rī atpū tā s 5 dienas ar bē rniem. Un tā nu sā ksim, neko labu nevaru pateikt, bet bū š u kā rtī bā . Ē diens, š ausmas, vienkā rš i š ausmas, nav garš ī gi, porcijas mazas, zini, ka neviens tev neprasī s, vai tu to ē d vai nē , uzlej un viss, nepatī k, bezmaksas. Istabas netī ras, istabā visu laiku neviens nekad nav tī rī jis, pat atkritumi netika izvesti. Ledusskapja nav, un tas ir vienkā rš i absurds, te mums ir mazs bē rns, kur viņ am glabā t pā rtiku??? ? ? Ne ziepes, ne š ampū nu nedos, maksimums ir tualetes papī rs. Skaņ as izolā cijas vienkā rš i nav, dzird visu un visus. . . Un jā , fē na arī istabā nav, priekš namā ir viens, visos 4 stā vos, ir arī tē jkanna. . . Personā ls ir vienaldzī gs, vienmē r neapmierinā ts. Kopumā es neiesaku, ž ē l, ka es pats nelasī ju atsauksmes, bet es devos atpū sties 12 mē neš os, es vairs neeju uz š o viesnī cu.
аватар urabezusyj
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
- Numuri ir ē rti un labi uzkopti. – Tomē r ī stā problē ma ar uzturu. Atš ķ irī bā no absolū tā vairuma viesnī cu Karpatos, kur atpū tnieki tiek pabaroti tā , lai pietiktu spē ka visiem plā notajiem sporta pasā kumiem, š eit viņ i lien kā kaķ is raudā jis un jā pē rk papildus barī ba pat meitenē m. … Tomēr ▾ - Numuri ir ē rti un labi uzkopti.
– Tomē r ī stā problē ma ar uzturu. Atš ķ irī bā no absolū tā vairuma viesnī cu Karpatos, kur atpū tnieki tiek pabaroti tā , lai pietiktu spē ka visiem plā notajiem sporta pasā kumiem, š eit viņ i lien kā kaķ is raudā jis un jā pē rk papildus barī ba pat meitenē m.
Saimniece ir ļ oti nedraudzī ga un agresī vi reaģ ē uz lū gumiem pē c piedevā m vai vienkā rš i lielā m porcijā m.

Eposs notika, kad mē s š ausmī gi saindē jā mies ar š o niecī go pā rtikas daudzumu un visu mā jupceļ u bijā m pussamaņ ā.

Š o viesnī cu nevienam neiesaku un vairs nenā ksim.
аватар Listikmentos
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Laba diena visiem. Viesnī cā dzī vojā m 12 mē neš us (no 23. lī dz 25. janvā rim) 3-vietī gā istabiņ ā , cena par dienu 1650 UAH (550 no cilvē ka). normā li, bet lielais mī nuss ir ē diens . Padoms, vienmē r iepriekš noskaidro no kā sastā v tā saucamā s divas ē dienreizes dienā , no tā dā m brokastī m un vakariņ ā m izsalkuš i aiziesit. … Tomēr ▾ Laba diena visiem. Viesnī cā dzī vojā m 12 mē neš us (no 23. lī dz 25. janvā rim) 3-vietī gā istabiņ ā , cena par dienu 1650 UAH (550 no cilvē ka). normā li, bet lielais mī nuss ir ē diens . Padoms, vienmē r iepriekš noskaidro no kā sastā v tā saucamā s divas ē dienreizes dienā , no tā dā m brokastī m un vakariņ ā m izsalkuš i aiziesit. Tā da bija mū su Ē dienkarte: brokastis-3 tukš as pankū kas, bez pildī juma+tē ja, vakariņ as -makaroni un siers un karote rī vē tu burkā nu. 2. dienā : brokastis-kartupeļ u tī teņ i (kā no "12 krē sliem" viltus burkā nu zaķ is)+tē ja, vakariņ as-rī si, tē jkarote sē ņ u un karote rī vē tu bieš u. Nerē ķ inieties ar gaļ u, olu kulteni un pirmo, bet, protams, kafejnī cā varat pasū tī t ē dienu no tiem, ko mē s darī jā m. Kopumā , ja vē laties zaudē t svaru, tad jū s esat š eit.
Cienī jamie foruma dalī bnieki, lū dzu, iesakiet viesnī cai ar tā du paš u plā nu, laba atraš anā s vieta, bet ar normā lā m brokastī m un pusdienā m, pat ja tā s ir dā rgā kas.
аватар BoNNy85
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sā kš u ar labo. Š ī ir viesnī cas atraš anā s vieta, tā atrodas netā lu no nolaiš anā s no treniņ u jū ga. Arī labs skats pa logu. Patī kamu iespaidu atstā ja arī pati viesnī cas ē ka, ļ oti nekā , kā jau Dragobratam. … Tomēr ▾ Sā kš u ar labo. Š ī ir viesnī cas atraš anā s vieta, tā atrodas netā lu no nolaiš anā s no treniņ u jū ga. Arī labs skats pa logu. Patī kamu iespaidu atstā ja arī pati viesnī cas ē ka, ļ oti nekā , kā jau Dragobratam.
Š eit visi plusi beidzas.
Slikti:
Ē diens ir murgs, š im pieauguš ajam bija nereā li apē st, un vē l jo vairā k pieauguš am vī rietim mū su vī rieš i bija spiesti organizē t sev 5 ē dienreizes dienā citā s iestā dē s, jo tur arī bija baigi negarš ī gi!
Istabas ir š ausmī gi netī ras, likā s, ka pirms mū s apmetnes uzkopš anu veica tikai vannasistabā . Uz loga izsmē rē ta muš a un pā ris viņ as draudzenes uz palodzes komfortu nedeva. Aizdomī ga bija arī gultas veļ a, jo nebija svaiguma smarž as. Trokš ņ a izolā cijas, tā pat kā visur Dragobratā , nav, vairā kas reizes nā cā s izbaudī t neķ ī tras kā rš u izrē ķ inā š anā s starp kaimiņ iem.
Personā ls ir lī dzī gs vē sturei, kā dreiz bija "patsyk no rajona" un nolē ma uzsā kt viesnī cu biznesu un viņ u pieeja viesiem ir kā rajonā , skarba, tā da ielas pieeja) Vispā r personā ls radī ja iespaidu, ka kā rtē jo reizi ar viņ iem nekā dos jautā jumos es negribē ju, maigi izsakoties, krustot. Un ap viesnī cu atrastie č aulu apvalki iedvesmoja vē lmi runā t ar vietē jiem iedzī votā jiem par š o iestā di)
Teritorija - parasti Dragobrat viesnī cā s teritorijas jē dziens netiek apspriests vai novē rtē ts, jo tas vienkā rš i neeksistē . Bet š is skaistais tilts un pieeja viesnī cas ieejai mani iespaidoja, to visu varē tu nosaukt vienā vā rdā - slidotava, uz tilta slidotava, tika organizē ta, lai varē tu lidot zem tilta)
Kopumā : Es personī gi neiesaku š o viesnī cu! Saziņ a ar vietē jiem apstiprinā ja š ī s iestā des saimnieku "specifiskumu", pē c kā divtik neiesaku tur atpū sties.
аватар neko-tayn
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Sagaidī ja labu viesnī cu pē c atraš anā s vietas. Cerī bas neattaisnojā s. 1. Viena bezmaksas izeja, un pat neē rtā vietā . 2. Istabā pē c lietusgā zes nav kur ž ā vē t drē bes, baterijas knapi siltas. 3. Iekā rtas ž ā vē tā js vispā r nedarbojā s, apavi no rī ta bija slapji. … Tomēr ▾ Sagaidī ja labu viesnī cu pē c atraš anā s vietas. Cerī bas neattaisnojā s. 1. Viena bezmaksas izeja, un pat neē rtā vietā . 2. Istabā pē c lietusgā zes nav kur ž ā vē t drē bes, baterijas knapi siltas. 3. Iekā rtas ž ā vē tā js vispā r nedarbojā s, apavi no rī ta bija slapji. 4. Uzturs - kilograms vī rieš u barī bas: daudz putras, maz gaļ as, 0 dā rzeņ u. 5. Vakariņ ā s ar savu alkoholu – nekā dā gadī jumā ! 6. Neē rta piebraukš ana nogā zei ar aprī kojumu: divas kā pnes un pā reja gar saimniecī bas telpā m. Kopumā es neiesaku
Parādīt vairāk »


iemiesojums Vikta2010
Cilvēki, kuri šoziem atpūtās Dragobratā, sakiet, vai tur ir sniegs vai vispār nav?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums pavevg1
mēs dosimies uz Ng un esam noraizējušies par sniegu))
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums juliajulia3
6 ciemi, t.i. 3 pāri. divvietīgas 3 gultas.No 4.-8.janvārim
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums ewgenia27
‹ Viesnīca 12 mesiatsev 2*

4-х этажное здание отеля "12 месяцев" расположено на Драгобрате, на высоте 1550 м. Отель открыт в ноябре 2009 года, строение из сруба. Рядом 4 подъёмника включая креселку.

Atrašanās vieta Плоскогорье Драгобрат. Отель расположен выше начала подъёмников на 100 метров.
Viesnīcā

В отеле ресторан на 48 мест , бар на 24 места, терасса. есть прокат лыж.

Telpu apraksts

19 номеров на 4 этажах отеля. Вместимость 60 человек.

Istabās

Вода холодная родниковая и горячая круглосуточно.

Adrese Закарпатская обл., Раховский р-н. , смт Ясиня, полонина Драгобрат
Tālruņi: +38(050)6189110 - Евгения
+38(095)0025044 - Николай
FAQ