Smerichka Chastnaia usadba 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Mini viesnīca atrodas Polyanitsa ciemā, 300 metru attālumā no Bukovelas. Tuvākais veikals un kafejnīca atrodas 800 m no privātmājas. Sēta celta 2009. gadā. Teritorijas kopējā platība 8000 m2. Netālu no meža un ezera Bukovelā (vasarā var peldēties). Viesnīca ir piemērota ģimenei vai romantiskai atpūtai.Vairāk →
аватар foxynataly
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliski ļ oti silti numuriņ i, ļ oti garš ī gs ē diens par pieejamā m cenā m, pē c rezervā cijas, 1. pacē lā ja tuvumā , 10 minū tes no kalna lejup 15-20 minū tes! Ir istabas ar savu vannas istabu, ir uz grī das, tā pē c nekavē joties norā diet savas vē lmes! Teritorijā ir vairā kas mā jas, no daž ā m uzreiz nokļ ū st ē damistabā , no daž ā m jā skrien pa ielu, arī to ņ em vē rā pasū tot : )! No lielā kā s daļ as numuru paveras lielisks skats. … Tomēr ▾ Lieliski ļ oti silti numuriņ i, ļ oti garš ī gs ē diens par pieejamā m cenā m, pē c rezervā cijas, 1. pacē lā ja tuvumā , 10 minū tes no kalna lejup 15-20 minū tes! Ir istabas ar savu vannas istabu, ir uz grī das, tā pē c nekavē joties norā diet savas vē lmes! Teritorijā ir vairā kas mā jas, no daž ā m uzreiz nokļ ū st ē damistabā , no daž ā m jā skrien pa ielu, arī to ņ em vē rā pasū tot : )! No lielā kā s daļ as numuru paveras lielisks skats....Bet no daž iem paveras skats uz pagalmu! Un protams dzirdamī ba, bet tā visur ir vienā da : )! Saimnieki ir paš i jaukā kie cilvē ki! Bijā m ar 6 gadus vecu bē rnu, mū sē jie neč ī kstē ja un mierī gi uzkā pa virsotnē : )! Bet š ie skaitī tā ji ir dzī voš anas vē rti tā dā vietā : )! Man patika pilnī gi viss!
Буковель!!! Номер Номер Номер Номер Номер Вид с номера!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Мини-гостиница расположена в селе Поляница, в 300 м от Буковеля. Ближайший магазин и кафе расположены в 800 м от частного дома. Усадьба была построена в 2009 году. Общая площадь территории составляет 8 000 м2. Рядом лес и озеро на Буковеле (летом можно купаться). Отель подойдет для семейного или романтического отдыха.

Atrašanās vieta г. Яремче расположен в 32 км от усадьбы, г. Ивано-Франковск – в 100 км, железнодорожная станция Татаров – в 14 км, а аэропорт Ивано-Франковска – в 90 км.
Viesnīcā

В мини-гостинице можно заказать питание. Беседка, мангал, общая кухня, гостиная с телевизором, столовая, общие санузлы. Предоставляются услуги по глаженью одежды.

  • autostāvvieta  FREE 
  • veļas mazgāšana
Izklaide un sports Усадьба расположена в 700 м от горнолыжного подъемника №1 ГК Буковель. Экскурсии – по предварительной договоренности. Походы в горы, собирание грибов и ягод. Катание на конях, зимой – в санях.
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Двухэтажный коттедж на 6 номеров (18 мест), двухэтажный коттедж на 3 комнаты (8 мест).

Istabās

Кровать, шкаф/вешалка для одежды, стол, стул, отопление.

Не во всех номерах: холодильник, балкон, санузел, раскладной диван, кресло, комод.

Adrese урочище Вишня, c. Поляница, Яремчанский горсовет, Ивано-Франковская область, Украина
Tālruņi: +38 (096) 219-28-62 Ира +38 (03434) 3-72-56 +38 (050) 971-78-54
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.