Jautājums o Bukovela (Polanice)

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
741 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Vai krievi pagājušajā sezonā atpūtās Bukā, un ja jā, kāds bija rezultāts? Kā ir ar mūsu brāli. Ļoti gribu uz Bukovelu, bet pagaidām tikai tīmekļa kameras.
Vai krievi pagājušajā sezonā atpūtās Bukā, un ja jā, kāds bija rezultāts? Kā ir ar mūsu brāli. Ļoti gribu uz Bukovelu, bet pagaidām tikai tīmekļa kameras.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
16 abonenti  • prasīja 2015-11-248 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  49
аватар orhideya21
Normāli krievi ir laipni gaidīti. Ar ieroci neviens nekur nevienu negaida. Galvenais neizteikt politiskus paziņojumus par neesošo ukraiņu tautību, valodu utt. Brauciet un atpūtieties viegli.
аватар kolyan_cat
No oktobra Ļvovā bija daudz tūristu, visi drošībā, labi paēduši un laimīgi. Bukovelā vēl jo vairāk nepatikšanas nebūs.
аватар vilasipet
Pagājušajā gadā uz vispārējās mobilizācijas un kara fona bija kaut kā neērti būt atvaļinājumā.
Bukovela parasti ir nedaudz apolitiska un atrodas miera un relaksācijas virzienā. Nu skaidrs, ka tavs viedoklis atšķiras no ukraiņa patriotiskā viedokļa jāatstāj mājās.
аватар
Un jāatceras, ka ukraiņi un krievi pēc notikumiem Krimā un Ukrainas austrumos... nekad neņems.
аватар berezhnaya5
Biju Buk0vel aprīlī ... krievi tika ,,krustīti gan kafejnīcā, gan slēpju nomā.
Un tagad nebūs vēl jo vairāk... Jaunā masa jau ir redzējusi.. kas un kā.. Tur vienmēr laipni gaidīti labi cilvēki.
аватар kvi2007
Puiši, nomierinieties, jūs dodaties atpūsties un slēpot, viss būs kārtībā! Pagājušā gada februārī biju, krievi bija un nebija nekādu negatīvu momentu, nekas nav mainījies!
аватар RetuRneR
Es biju Bukā 2015.gada janvārī un martā ar krieviem nekrustoju...Pats esmu krievvalodīgs,problēmu nebija.Personīgi man (un manai lielajai kompānijai) ir vienalga ja tev nav iedvesmo mūs ar savu "patiesību", jo. mūsu "patiesība" arī ir ******.Man svarīgāk ir tas, kā cilvēks uzvedas trasē, īpaši nestandarta situācijā - braucam slēpot... Un ar vietējiem iedzīvotājiem ir labāk vienkārši izvairīties no sensitīvām tēmām.
аватар kvi2007
.... nu protams, ja ietinies Krievijas karogos, bļausīsi "mūsu Krima", un skandināsi sava prezidenta godam.... - cilvēki noteikti nesapratīs...;) ... ., aiziesiet dārziņos ja būs laiks!!! Un labi un laipni viesi vienmēr laipni gaidīti Ukrainā!!!
аватар orhideya21
Tas tiesa:)
аватар RetuRneR
Točņaks!!! Es kaut kā tirgū vairākas. neveiksmīgi jokoja par šo tēmu (pat ukraiņu valodā) - viņi izskatījās bargi un ieteica vairs tā nejokot ...
аватар kolyan_cat
Ko nozīmē “redzes lielākā daļa”? Kam tas paredzēts? Ukraiņu preferences nav mainījušās, Krievija bija un ir agresors, bet ukraiņi šķeļ valsti un tautu, tāpēc ir toleranti, un ja cilvēks atbrauc uz Ukrainu, tad jau labi pastrādāts un labs viesis, un neviens nodarīs viņam pāri, viņi pieņems viņu kā viesi.
аватар asavdp
Daži krievi mierīgi atpūtās Bukā, un daži buki šāva uz lidmašīnām. Ja neesi pēdējā piekritējs, tad negaidi sliktu attieksmi pret sevi. Jauki pavadīt laiku un vēlos atgriezties vēlreiz.
аватар tbgor
Atpūtāmies Bukā 2015. gada augustā. Paši no Kijevas. Visu nedēļu devāmies ekskursijās. Tikai mājās viņi saprata, ka nekad nekur nav runājuši par politiku. Un paldies Dievam. Viņi vienkārši atpūtās. Ne visi uzņēmumā viegli runāja ukraiņu valodā. Visi saprot krievu valodu. Neuztraucieties. Neviens nerunā.
аватар helena_fortuna
kolyan_cat un asavdpo jūs pilnībā atbalsta.
chumak1 nāc uz Ukrainu!
аватар Slav1
Ja jūs nepamanījāt slaktiņus tīmekļa kamerās, jūs pievērsīsit uzmanību)))
Vai jūs tur pārbaudīsit savu pasi?
Kā cilvēki zina, ka esat no Kijevas vai Maskavas?
Bet, spriežot pēc jūsu foto iemiesojuma ar āmuru un sirpi, jūs varat izplūdināt kaut ko nepareizi. Tāpēc labāk atpūsties Sibīrijas Kurotā.
аватар chumak1
Cienījamais Slav1, kas attiecas uz avataru, tas, kurš vismaz vienu reizi bija bērnības pilsētā Anapā, vismaz vienu reizi tur nofotografējās sava prieka pēc, tātad ar mani. Tālāk par to pašu tēmu: Man ir bildes no Ivanofrankivskas pret uz Bandera pieminekļa fona, kā arī uz Džohara Dudajeva ielas zīmes fona, kas atiet no laukuma ar pieminekli (un tā ir taisnība!!!). Kuram gan būtu patīkamāk mani redzēt uz viņu fona, tu?
Tāpēc, ja principā ir tādi padomi (par brīvdienām Sibīrijā), tad man kā divu bērnu tēvam būs simtreiz jādomā, vai braukt uz MANU MĪĻĀKO BUKOVELU, un, kas ir ne mazāk svarīgi, vai tērēt tur naudu vai nē, jo nekad nevar zināt, ko kāds var padomāt (((((.
p.s. Es nepublicēšu augstāk esošās fotogrāfijas.
аватар vilasipet
Bukovelā viņi bauda, ​​bet netērē naudu. Pareizāk ir tērēt Anapā.
аватар
Foto joprojām ir interesanti apskatīt)
аватар chumak1
Es jums piekrītu, bet neviens man nedeva slēpošanas caurlaidi bez maksas, un sēņu būdā viņi mani nebaroja bez maksas (tas ir liriks))))). Un mēs gūstam prieku jebkurā atvaļinājumā, it īpaši Bukā)
аватар vilasipet
stils "es raudu - paciet mani" nedrīkst būt pieņemams normālā sabiedrībā, loģiska atbilde ir "jūs kungs Anapā", un ukraiņu piespiedu radikalizācijai vajadzētu veidot pareizas attiecības "uzvedieties kā viesis, un saimnieki priecāsies jūs redzēt"
аватар chumak1
Cienījamā Vilasipet!!! KAAAAK pieņemamā normālā sabiedrībā var notikt "piespiedu radikalizācija" ??????? un kā tā (radikalizācija) var veidot "pareizās" attiecības. Un stilu "Es raudu, izturies" neviens neceļ priekšplānā.
Es dzīvoju pierobežas pilsētā un uz mūsu ceļiem jūs nevarat iedomāties, cik daudz automašīnu ar Ukrainas numuriem un es nedomāju, ka man ar savu “radikalizāciju” kaut kas jāpierāda ukraiņiem, kuri, starp citu un darbā ļoti bieži tiekamies un runājam par visādām tēmām un , starp citu, viedokļi ne vienmēr sakrīt, bet par "piespiedu radikalizāciju" nevar būt ne runas !!!!!!!
p.s. Belgorodas pilsēta
аватар Slav1
Dārgais Šumak (starp citu, ukraiņu uzvārds), tev ir daudz fotogrāfiju, bet kāpēc tu izvēlējies šo?
аватар chumak1
Cienījamais Slav1! Angļu valodā burtu C un H kombinācija veido skaņu H (un uzvārds, tev taisnība, ir ukraiņu valodā) Kāpēc tu izvēlējies aci ar lapu)))))))) ?????
аватар Slav1
uv. Čumak, jo Ava neizsaka manas politiskās simpātijas pret totalitārajiem režīmiem.
аватар chumak1
Lūk, iedomājieties manu fotoattēlu blakus Bandera
аватар chumak1
Īpaši priekš SW. Slāvu1
аватар Slav1
Interesanti puiši palikuši ... "kā ir mūsu brāļa attieksme? "
Ko tas nozīmē mūsu brālim?
1. Brāļi jau sen ir prom.
2. Atpūta ar "jūsu " un "mūsu ".
Jūs dzīvojat 2 km no robežas ar Harkovas apgabalu, un tas vienmēr ir bijis krievs.
Sems, pankūka, fiziognomisks ukrainis, ukraiņu uzvārds, dzīvo pilsētā, kas nosaukta ukraiņu zemes īpašnieka vārdā ...
Es tīri nejauši nofotografējos Anapā, kāpēc jūs Bukovelā sitāt? ))
Nebaidieties, mēs savējos neaiztiksim.
Uzvelc izšūtu kreklu un būsi īsts foršs hutsuls)
аватар chumak1
Ak kā ;) uzmundrināja Slav1 ))))))))))))
аватар helena_fortuna
Ir forša akcija - varbūt kāds taisās braukt decembrī.....
Pokupons aicina atpūsties Karpatos!
Viesnīca Rubel ir augstākās klases atpūtas centrs Jaremčē, īstā Karpatu tūristu mekā, pilsētā ar pārsteidzošu vēsturi un īpašām tradīcijām.
Atpūta kalnos! Līdz 40% atlaide atpūtai diviem Rubel viesnīcu kompleksā Jaremče: nakšņošana, 3 ēdienreizes dienā, sauna un apsildāms āra baseins iekļauts cenā!
аватар Slav1
Kopumā ziņojums no jums par to, kā jūs atpūtāties Banderštatā.)
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Bukovela (Polanice)
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl