Bukovenki 2*– Atsauksmes

6
Novērtējums 2.610
№54 viesnīcas reitingā Bukovels (Poļaņici)
2.8 Numurs
2.9 apkalpošana
2.7 Tīrība
2.3 Uzturs
2.7 Infrastruktūra
Kotedža atrodas 1 km attālumā no Polyanitsa ciema, 3 km attālumā no Bukovelas. Mukachevo - Rakhiv - Ļvova atrodas 8 kilometru attālumā. Ieeja kotedžā ir pa zemes ceļu.Vairāk →
аватар nadra_ekobud
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Rezervē ti numuriņ i 12 dienas pirms ieraš anā s - 30.01. 2022.3 dienas vē lā k viņ i bija spiesti to atcelt, jo mans vī rs salauza roku un man tika diagnosticē ta trauma karte (traumas karte ar visā m plombā m un testu rezultā tiem). Svitlana Ivanivna (ī paš uma ī paš niece) solī ja naudu atdot, kad š ajā datumā atradī s citus iemī tniekus (?! ) Bet nā kamajā dienā teica, ka vispā r neatdos un atkal pā rdeva mums jau pā rdotos numurus bez iespē jas. … Tomēr ▾ Rezervē ti numuriņ i 12 dienas pirms ieraš anā s - 30.01. 2022.3 dienas vē lā k viņ i bija spiesti to atcelt, jo mans vī rs salauza roku un man tika diagnosticē ta trauma karte (traumas karte ar visā m plombā m un testu rezultā tiem). Svitlana Ivanivna (ī paš uma ī paš niece) solī ja naudu atdot, kad š ajā datumā atradī s citus iemī tniekus (?! ) Bet nā kamajā dienā teica, ka vispā r neatdos un atkal pā rdeva mums jau pā rdotos numurus bez iespē jas. par uzturē š anos tur 30.01. kā ds cits mū su pusē , izņ emot mū s paš us ((
ES DOMĀ JU, ka TĀ IR BOJĀ TA KRĀ PŠ ANA! NEIESAKU! ! ! !!
Potenciā lie š ī ī paš uma viesi, aicinu bū t uzmanī giem un iepriekš pā rrunā t atcelš anas nianses, ja tas notiek mazā k kā divas nedē ļ as pirms ieraš anā s (vē lams rakstiski).
аватар larisa13101975
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Esam no Kijevas, pā rsvarā braucam ar savu auto un tikai brī vdienā s. Pirmo reizi apmeklē ju š o viesnī cu. Mū su istaba bija laba, visas ē rtī bas. Pasū tī jā m vakariņ as. Viss ir ļ oti garš ī gs. Ļ oti patī kama saimniece. … Tomēr ▾ Esam no Kijevas, pā rsvarā braucam ar savu auto un tikai brī vdienā s. Pirmo reizi apmeklē ju š o viesnī cu. Mū su istaba bija laba, visas ē rtī bas. Pasū tī jā m vakariņ as. Viss ir ļ oti garš ī gs. Ļ oti patī kama saimniece. Mē s noteikti tur paliksim vē lreiz. )
аватар _997057
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Sā kumā mums patika viss, draudzī ga saimniece, tī ras telpas, bet mū su istaba. bez tills logam pietika tikai ar aizkariem, un durvis uz balkonu nebija aizsegtas. Viens naktsskapī tis (trī svietī ga istaba), nakts gaismas nebija vispā r. Viens mazs paklā jiņ š divā m gultā m. … Tomēr ▾ Sā kumā mums patika viss, draudzī ga saimniece, tī ras telpas, bet mū su istaba. bez tills logam pietika tikai ar aizkariem, un durvis uz balkonu nebija aizsegtas. Viens naktsskapī tis (trī svietī ga istaba), nakts gaismas nebija vispā r. Viens mazs paklā jiņ š divā m gultā m. Ū dens ar spiediena kritumiem. Ē dā m kafejnī cā . Mums virtuvei ilgi nepietika. Bet pats iespaidī gā kais bija tas, ka tad, kad mē s nebijā m, saimniece katru dienu pā rbaudī ja kā rtī bu istabā . Tā pē c, ka VIŅ A IR MAIŅ A, un tiem, kas mums maksā ja naudu, tam nav nozī mes. Ar viņ u bija skandā ls. Iespaidi tie paš i – vajag tikai naudu. Uz ielas nav pat soliņ a, uz kura apsē sties. Par lapeni var tikai sapņ ot.
Nepatī kamas sajū tas, pat mazliet par tā m negribas !!! ! ! ! ! ! ! !
аватар uktyulia
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
"Cenas kvalitā tes" ziņ ā - istabiņ a lieliska! Atpū ta ar lielu uzņ ē mumu. Nekā du diskomfortu nejuta. Man patika atpū ta, klusa un mā jī ga vieta. Laba atraš anā s vieta, bez auto trokš ņ a no ceļ a. Ieraš anā s augš stā vā , ir autostā vvieta. … Tomēr ▾ "Cenas kvalitā tes" ziņ ā - istabiņ a lieliska!
Atpū ta ar lielu uzņ ē mumu. Nekā du diskomfortu nejuta.
Man patika atpū ta, klusa un mā jī ga vieta.
Laba atraš anā s vieta, bez auto trokš ņ a no ceļ a. Ieraš anā s augš stā vā , ir autostā vvieta. Ja brauc ar auto - kad ir sniegs un ledus, vajag tikai pilnpiedziņ u. Bet ainava ir vienkā rš i lieliska - tieš i aiz mā jas kalniem un mež iem.
Dodieties lejā uz ceļ a - netā lu no slē pju nomas un pā rtikas preč u veikala.
Lī dz pacē lā jiem 8-10 minū tes ar automaš ī nu.
Ī paš nieki var paņ emt un paņ emt pē c pieprasī juma.
Cenas visiem ir saprā tī gas.
Mā ja ir jauna, viss koka, labs remonts. Istabas tī ras, ē rtas, uzkoptas katru dienu, mā jī gas. Mā jā ir kopī ga virtuve, ē damistaba, trauki, ledusskapis, mikroviļ ņ u krā sns, elektriskā tē jkanna.
Pē c viesu lū guma ī paš ums tiek paē dinā ts (brokastis - vakariņ as), kas ir ļ oti liels pluss tiem, kas vē las omulī gu atpū tu un gardas vakariņ as pē c slē poš anas dienas.
Ja vē laties, varat izmantot bā rbekjū pagalmā.
Ne visos numuros ir atseviš ķ a vannas istaba, ir telpas, kur vannas istaba atrodas uz grī das. Tā pē c, rezervē jot, labā k iepriekš norā dī t izmitinā š anas iespē ju.
Durvis aizvē rā s nedaudz slikti. Un telpā s nedaudz vā jš Wi-Fi signā ls.
Bet kopumā mā jī gi, silti, tī ri, ē rti, patī kama atmosfē ra, garš ī gi ē dieni. Iepriecinā ja saimnieku un gardumu cienī tā jus – brokastī s papildus pamatē dienam noteikti pasniedziet arī desertu.
Un pats galvenais - ļ oti, ļ oti draudzī gi, gā dī gi un atsaucī gi saimnieki! Ar uzmanī bu un sapratni izturē jā mies pret visiem atpū tniekiem! ! ! !!
Š ī nav pirmā reize, kad ejam gulē t, ir ar ko salī dzinā t: (
Paldies par sirsnī go uzņ emš anu! ! ! !!
Mē s iesakā m š o ī paš umu visiem, kas vē las atpū sties bez problē mā m
un nā kotnē mē s nā ksim))
Ī paš ums labprā t uzņ em viesus arī vasarā.
Domā ju, ka vasarā kalnu un mež u cienī tā jiem atpū ta nebū s sliktā ka par slē poš anu!
Lai jauka zī lē š ana!
аватар avramenko_toma
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesu namu Bukovenki ar vī ru atradā m Karpaty info mā jaslapā . Ierodoties mū s sagaidī ja mā jas saimniece un istabene, izrā dī ja istabu, izdeva apskati pa mā ju. Viss ā tri un organizē ti. dvieļ i. No istabas paveras skaists skats, kalni, priež u mež s. … Tomēr ▾ Viesu namu Bukovenki ar vī ru atradā m Karpaty info mā jaslapā . Ierodoties mū s sagaidī ja mā jas saimniece un istabene, izrā dī ja istabu, izdeva apskati pa mā ju. Viss ā tri un organizē ti. dvieļ i. No istabas paveras skaists skats, kalni, priež u mež s. Pagalms liels, bet vē l nav pabeigts, kā saimniece skaidroja mā jai 2 gadus, kamē r darba procesā . Mums piedā vā ja komplekso maltī ti brokastis un vakariņ as par 130 grivnā m, vienojā mies. Bet mums pateica, ka varam gatavot paš i un izrā dī ja virtuvi. Pusdienas un brokastis garš ī gas un daudzveidī gas Mī nusi: Nepabeigts pagalms, 200 metri lī dz mā jai ir zemes ceļ š . Bet tie visi ir sī kumi, salī dzinot ar to, ka apbrī nojā m Bukovelas skaistumus, elpojā m svaigu, mež a gaisu, mē s ar vī ru lieliski atpū tā mies, saņ ē mā m spē kus visam gadam. Paldies saimniecei un personā lam.
аватар karaushnastya
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atraš anā s vieta ir tā lu no Bukovelas, kalnā , stā vs kā pums. Taksis piekrī t vienu aizvest uz kotedž u (neskatoties uz to, ka ciematā nebija sniega). Istabas labas, bet vadī bas personā ls...neļ auj atslā binā ties. Virtuve pretī ga, brokastī s visiem omlete un piena putra uz dienu. … Tomēr ▾ Atraš anā s vieta ir tā lu no Bukovelas, kalnā , stā vs kā pums. Taksis piekrī t vienu aizvest uz kotedž u (neskatoties uz to, ka ciematā nebija sniega). Istabas labas, bet vadī bas personā ls...neļ auj atslā binā ties. Virtuve pretī ga, brokastī s visiem omlete un piena putra uz dienu. . . Par gaļ as un karpatu ē dieniem var aizmirst. Palū dziet pagatavot, piemē ram, cue bumbu vai kotletes, tā pē c š ī cena ir sauca, ka kalnā ir vieglā k ē st. Pē dē jā dienā uzzinā jā m, ka lejā ir kafejnī ca, kur brokastu bufete (visā di ē dieni) un tikai par 80 UAH no cilvē ka. No rī ta vadī tā ja saka, ka vakariņ ā s bū s kā postu tī teņ i, mā jiņ ā palikā m apmierinā ti, mums uz š ķ ī vja atnes uz ū dens uzklā tu kartupeļ u biezeni un mazajā pirkstiņ ā divus kā postu tī teņ us. Ceturtajā dienā viņ i knapi nopratinā ja, lai atstā tu tē jkannu ē damistabā...Nav Karpatu tē jas. No 5 dienā m trī s no mums baroja ar makaroniem. Pirmajā dienā izmantojā m viņ u transfē ra pakalpojumu uz kalnu (7. pacē lā js), izlaidā m mū s trasē , parā dī jā m pirkstu, un mē s kopā ar bē rniem slē pju zā bakos ar slē pē m rokā s zā ģ ē jā m 500 metrus. bļ austī š anā s ir visļ aunā kais Poļ aņ icas ciems, pē das bija noberztas ar beigtiem zā bakiem, tā pē c pā rē jā s dienas, jau sadarbojoties ar citiem ī rniekiem, bija nepatī kami braukt. Nodroš inā ta slikta atmosfē ra, ļ oti ekonomiska, lī dz ar to mantkā rī ga. Dvieļ us mums nedeva, no ceturtā s reizes prasī ja ziepes. Vienī gi viesmī lī ga izrā dī jā s apkopē ja Oksana. Pā rvaldniece S. I. pā rtrauca sveicinā ties pē c tam, kad viņ ai sā ka prasī t ē dienkarti.
Uz Bukovenkiem noteikti vairs nebrauksim. Par tā du cenu var atrast tuvā k kalnam un ar KARPATU VIESMĪ BU.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Коттедж расположен в 1 километрах от села Поляница, в 3 километрах от Буковеля. В 8 километрах проходит трасса Мукачево — Рахов — Львов. Подъезд к коттеджу — грунтовая дорога.

Atrašanās vieta 1 км от центра с. Поляница. 3 км от горнолыжного комплекса Буковель. 40 км от г. Яремче. 96 км от г. Ивано-Франковск.
Viesnīcā

На первом этаже — столовая с камином (обеденные столы), кухня (газовая плита, микроволновая печь, холодильник, электрочайник, мультиварка, посуда, мойка).

Автономное водяное отопление.

Холодная вода постоянно, горячая –— 6 бойлеров по 100 л.

Пользование мангалом, барбекю, феном.

  • restorāns
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • slēpju uzglabāšanas telpa
Telpu apraksts

Всего 10 номеров (28 мест) в трёхэтажном здании.

Istabās

На первом этаже — 3 двухместных номера, в каждом двуспальная кровать, шкаф для одежды, телевизор, санузел — душевая кабина, туалет, умывальник.

На втором этаже — 3 трёхместных номера, в каждом двуспальная и односпальная кровати, шкаф для одежды, телевизор, санузел — душевая кабина, туалет, умывальник;

двухкомнатный номер: в одной комнате двуспальная кровать, шкаф для одежды, телевизор, во второй — две односпальных кровати, шкаф для одежды, санузел — душевая кабина, туалет, умывальник.

На третьем этаже — 2 трёхместных номера, в каждом двуспальная и две односпальные кровати, полки для одежды, телевизор, балкон; в одном номере есть санузел — душевая кабина, туалет, умывальник;

четырёхместный номер: двуспальная и две односпальные кровати, полкм для одежды, телевизор, балкон;

санузел — душевая кабина, туалет, умывальник.

Adrese Поляница, Ивано-Франковская обл.
Tālruņi: +38 (097) 500-30-59, +38 (066) 223-88-57
FAQ