Pirmo reizi Bukovelā.

22 Janvāri 2015 Ceļošanas laiks: no 02 Janvāri 2015 ieslēgts 08 Janvāri 2015
Reputācija: +1400
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Jā , Bukovelā biju pirmo reizi! Kas veicinā ja daudz negatī vu atsauksmju par internetu.

Acī mredzot Bukovels paveica labu "darbu ar kļ ū dā m". Rezultā tā mans viedoklis (pē c Dragobrata-Bansko-Gudauri-Zakopane braucienu rezultā tiem) ir tā ds, ka Bukovela ir labā kā , no visiem, kur esmu bijis, Bukovela ir izveidots Eiropas lī meņ a slē poš anas kū rorts, iespē jams, labā kais visā pasaulē . Austrumeiropa. Gan sieva, gan dē ls man uzdeva vienu jautā jumu - "Kā pē c mē s š eit nenā cā m agrā k? ".

Trases ir labi sagatavotas, pauguru praktiski nav arī pē c pusdienā m. Visas trases ir klā tas ar garantē tu sniega segu (mā kslī gais sniegs, ja nav dabī gā sniega). Ir vakara slē poš ana (lī dz 19:30) trī s trasē s. Tas ir, slē poš anas diena - no 08:30 lī dz 19:30, pē c vē lē š anā s ir pilnī gi iespē jams braukt kopā ar vienu slē poš anas karti. Rindas praktiski nebija.

Gandrī z virs katra lifta un zem tā atrodas kafejnī ca ar tualeti. Taku marķ ē jums ir apmierinoš s.


Slē poš anas kultū ra ir apmierinoš a, Austrumeiropas standarts. Trasē s ar mani nebija neviena traumu vai sadursmes gadī jumu. Tā tad, viņ i griež as laiku pa laikam, daž i braucē ji zilajā s trasē s izmanto tē jkannu kā slaloma karogus, sarkanajā s nogā zē s cilvē ki brien pa kreiso malu, vai arī no vidus slaveni griež as pa kreisi, kam ir tukš a labā puse.

Bijā m "Svjatkovy" sezonā , dzī vojā m paš ā Bukovelā . Visiem patika. Pilsē ta ir skaista, viss pē cslē poš anas laiks ir klā t, var iznomā t labu inventā ru. Ē diens ļ oti garš ī gs. Brauciena laikā neviens nav saslimis. Iesaku - "Filvarok" tī kls uz kalna, "Pemplings here", "Old Mlyn" Bukovelā . Kaizeru neiesaku. Jebkurā iestā dē , kurā bija kaut nedaudz nosaukums un pretenzijas uz restorā na titulu, vakarā viss tika sapakots (pē c rezervā cijas). Bet gardi var paē st arī mazā s kafejnī cā s. Mē s kaut kā vairā k izvē lē jā mies gadatirgus, svaigā gaisā ))).

Serviss ļ oti labs. Izrā dā s, mū sē jos var iemā cī t bū t pieklā jī giem un patī kamiem saskarsmē .

Mū su atvaļ inā jums bija ļ oti mazbudž ets un pat visaugstā kajā sezonā , tā pē c cenas nenosaucu. Tomē r izmaksu optimizē š anai ir daudz iespē ju.

Kopumā paldies Bukovelam par to, ka viņ š parā dī jā s, paldies tiem, kuri ar savu konstruktī vo kritiku palī dz kū rortam attī stī ties pareizajā virzienā ))))))).

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Стсрий Млин
Фільварок - різдвяні колядки
-20....
Фільварок
12а траса
Від на 2гу трасу
Від на 7му трасу
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums