Villa Leku 2*– Atsauksmes

7
Novērtējums 4.210
№52 viesnīcas reitingā Bukovels (Poļaņici)
4.1 Numurs
3.5 apkalpošana
3.6 Tīrība
3.8 Uzturs
3.4 Infrastruktūra
Viesnīca "Villa Leku" atrodas Karpatos, Polyanytsya ciematā. Tas atrodas gleznainā vietā, ko ieskauj meži un kalni, prom no pilsētas burzmas, rosīgām ielām un daudzstāvu ēkām. Viesnīca ir 5 stāvu ēka. Attālums līdz Bukovel uzņēmumu grupas pacēlājam R1 ir 1,5 km. Viesnīca ir piemērota āra entuziastiem.Vairāk →
аватар nikolenko-irina
 •  apceļots 8 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 2.0
Briesmī ga viesnī ca. Netī rs, bezgarš ī gs, sagriezts gabalos kā cū kas. Virtuvē vē l ir jā strā dā ar personā lu, un viesnī cas saimniecei jā bū t pieklā jī gā kai. Spa zona ir briesmī ga, ū dens baseinā ir netī rs un, iespē jams, nekad nav mainī ts. … Tomēr ▾ Briesmī ga viesnī ca. Netī rs, bezgarš ī gs, sagriezts gabalos kā cū kas.
Virtuvē vē l ir jā strā dā ar personā lu, un viesnī cas saimniecei jā bū t pieklā jī gā kai.
Spa zona ir briesmī ga, ū dens baseinā ir netī rs un, iespē jams, nekad nav mainī ts.
Skaļ i!!!
Piedzē ruš ā s kompā nijas katrā lapenē , katram sava mū zika un kliedzieni lī dz pusnaktij.
NEIESAKU!!!
Poļ anicā ir ļ oti pieklā jī gas viesnī cas par tā du paš u cenu.
аватар irakravchenko1988
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Liels paldies ī paš niecei Olenai, viesmī lei Alinkai, pavā rei un visam personā lam par labu atpū tu. Istabas tī ras, plaš as, siltas. Ir viss nepiecieš amais (dvielis, trauki, ū dens dzesē tā js, gultiņ a) un daudz kas cits. Brokastis garš ī gas, ē diens gatavots ar mī lestī bu. … Tomēr ▾ Liels paldies ī paš niecei Olenai, viesmī lei Alinkai, pavā rei un visam personā lam par labu atpū tu.
Istabas tī ras, plaš as, siltas.
Ir viss nepiecieš amais (dvielis, trauki, ū dens dzesē tā js, gultiņ a) un daudz kas cits.
Brokastis garš ī gas, ē diens gatavots ar mī lestī bu. Viņ i gatavo un baro ļ oti, ļ oti garš ī gi, un ievā rī jums ir, mmmmmm, neticami.
Spa ir tī rs, baseins ir silts un viss nepiecieš amais atpū tai.
Teritorija liela, kopta, lapenes, lapenes, š ū poles, bā rbekjū , viss atpū tniekiem.
Mē s ceram atgriezties pie jums vē lreiz.
Medicī na ir mī lestī ba no pirmā s uzturē š anā s minū tes. Paldies.
аватар _384723
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir tī ra, baseinā karsts ū dens, garš ī gs ē diens, brokastu bufete sā tī ga un garš ī ga. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir tī ra, baseinā karsts ū dens, garš ī gs ē diens, brokastu bufete sā tī ga un garš ī ga.
аватар dante.fxx
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Devos uz š o viesnī cu grupas sastā vā . Vispirms es nopirku ekskursiju, tad vienkā rš i nolē mu apskatī t atsauksmes par viesnī cu - es biju š ausmā s) Patiesī bā viss bija kā rtī bā . Ū dens nepazuda. Pē c ratiņ krē sla, kad viss bija duš ā , spiediens, protams, kritā s, bet ne kritiski, var mazgā ties. … Tomēr ▾ Devos uz š o viesnī cu grupas sastā vā . Vispirms es nopirku ekskursiju, tad vienkā rš i nolē mu apskatī t atsauksmes par viesnī cu - es biju š ausmā s)
Patiesī bā viss bija kā rtī bā .
Ū dens nepazuda. Pē c ratiņ krē sla, kad viss bija duš ā , spiediens, protams, kritā s, bet ne kritiski, var mazgā ties.
Bija silts, pat par daudz, izmantoja ar baterijā m darbinā mus regulatorus.
Televizors tika ieslē gts, kad mē s piestā jā m 5 minū tes, tad tam nebija laika.
"+":
Wi-fi visur normā li noķ erts.
Gardas picas restorā nā lejā .
Ir vanna) Baseins ir normā ls.
Patika brokastis - sā tī gas un garš ī gas.
"-":
Ir tikai somu pirts (temperatū ra diezgan vā ja - 80-85 grā di, jā iet un jā prasa mest), hammam nestrā dā .
Strā va pazuda, bet ne uz ilgu laiku.
Ž ā vē (slē poš anas zā bakiem) radiators knapi silts, prasī ja pievienot siltumu - gandrī z bez rezultā tiem.
Ļ oti č ī kstoš as ​ ​ durvis uz balkonu - 32. istaba - izlabojiet, lū dzu)
Istabā ļ oti trū kst jebkā du ā ķ u - gan gaitenī , gan vannas istabā . No duš as jā sniedzas pē c dvieļ a lī dz spolei - tā lu.
Attā luma ziņ ā - ar kā jā m jū s nesasniegsit ratiņ krē slu. No š ī s viesnī cas lī dz viesnī cai "Nicoletta" pa ceļ am ir vismaz kā da prā tī ga ceļ mala - stulbi un netī ri staigā t. Gatavojieties braukt ar taksometru.
Cik saprotu, pā ra cipariem ir labs skats pa logu, nepā ra - uz kaimiņ u viesnī cas sienas pā ris metrus tā lā k no kuras ir arī nosū cē js.
аватар Vlada319887
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ceļ oju pati, bez tū risma aģ entū ras palī dzī bas. Viesnī ca ir 3 no 10. Restorā ns nedarbojā s, nebija ē rti. Iepriekš uzziniet numuru par sezonalitā ti. Mums joprojā m ir jā strā dā ar personā lu. … Tomēr ▾ Ceļ oju pati, bez tū risma aģ entū ras palī dzī bas. Viesnī ca ir 3 no 10. Restorā ns nedarbojā s, nebija ē rti. Iepriekš uzziniet numuru par sezonalitā ti. Mums joprojā m ir jā strā dā ar personā lu.
аватар kondibs
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca ir š ausmī ga. Telpas nav uzkoptas. Baterijas nedarbojas Noliktavas un ž ā vē š anas telpā s Jū su mantas var mainī t vai nozagt. Virtuve ir atseviš ķ s jautā jums. Viņ i stulbi aizmirst par pasū tī jumiem, nes ē dienu pē c principa, kurš ir brī vs un kurš to atnesa, tas ir, ī paš nieks, administrators utt. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir š ausmī ga. Telpas nav uzkoptas. Baterijas nedarbojas Noliktavas un ž ā vē š anas telpā s Jū su mantas var mainī t vai nozagt. Virtuve ir atseviš ķ s jautā jums. Viņ i stulbi aizmirst par pasū tī jumiem, nes ē dienu pē c principa, kurš ir brī vs un kurš to atnesa, tas ir, ī paš nieks, administrators utt. Wi-Fi ir š ausmī gs, piemē ram, zvanī t kā dam pa Viber ir nereā li. Ir strā vas padeves pā rtraukumi.
аватар Roman.valkman
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ļ oti saš utis par viesnī cu, nekad nav rakstī jis negatī vas atsauksmes. Bet š is gadī jums ir než ē lī gs! Iepriekš rezervē jā m viesnī cu no 15.08. 17. lī dz 19.08. ģ imenei: 2 pieauguš ie un 2 bē rni, paņ ē mā m 4-vietī gu mansarda istabu. … Tomēr ▾ Ļ oti saš utis par viesnī cu, nekad nav rakstī jis negatī vas atsauksmes. Bet š is gadī jums ir než ē lī gs!
Iepriekš rezervē jā m viesnī cu no 15.08. 17. lī dz 19.08. ģ imenei: 2 pieauguš ie un 2 bē rni, paņ ē mā m 4-vietī gu mansarda istabu. Izlī guma brī dī tur atradā s netī rs tualetes pods ar iepriekš ē jā tualetes apmeklē juma paliekā m un duš as kabī ne ar kā da cita intī miem matiem. Pē c stundas viņ i atklā ja, ka televizors nedarbojas. Atnā ca meistars, kurš , cenš oties uzstā dī t skaņ otā ju, bē rnu priekš ā zvē rē ja neķ ī trī bas, pē c kā teica, ka nezina, kā to salabot, un aizgā ja. Bet pats interesantā kais sā kā s 21.00 - istabā nebija Ū DENS! ! ! VISI! ! ! Uz tualeti nebija iespē jas aiziet! (nomazgā t ū deni mucā!! ! ), nevarē jā m nomazgā ties un nomazgā t bē rnus - tas ir unikā ls gadī jums. 23.00 ū dens parā dī jā s, bet ne uz ilgu laiku. Kad no rī ta pamodā mies, atkal nebija Ū DENS!! ! . Nekur un nekad nebija tā , ka istabā nebija iespē jams nomazgā ties un aiziet uz tualeti. Atbildot dzirdē ja: ka Ū DENS ir jā lieto tajos brī ž os, kad citiem tas nav vajadzī gs! ! ! jo lī dz ceturtajam (un patiesī bā piektajam stā vam) pietrū kst spiediena dē ļ .
Rezultā tā pē c tā s nakts pusi dienas pavadī jā m normā las viesnī cas meklē jumos!! ! ! IESPAIDI palika NEGATĪ VĀ KIE


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums lekuvilla
‹ Viesnīca Villa Leku 2*

Отель «Вилла Леку» находится в Карпатах в селе Поляница. Он расположен в живописном месте в окружении леса и гор, вдали от городской суеты, оживленных улиц и многоэтажек. Отель представляет собой 5-этажное здание. Расстояние до бугельного подъемника R1 ГК «Буковель» составляет 1,5 км. Отель подойдет любителям активного отдыха.

Atrašanās vieta Железнодорожная станция Татарова находится на расстоянии 12 км от отеля, аэропорт Ивано-Франковска – в 87,6 км.
Viesnīcā

К услугам гостей принадлежности для барбекю. Размещение домашних животных допускается по предварительному запросу. В ресторане отеля подают блюда украинской и европейской кухни. Есть камера хранения багажа. По запросу предоставляются еда и напитки в номер.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • slēpju noma
  • slēpju uzglabāšanas telpa
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
Telpu apraksts

Отель предлагает своим гостям 37 комфортабельных номеров, категорий: Стандарт, Мансардный, Люкс.

Istabās

Кровать, ванная комната, телевизор, стол, стулья, отопление, бесплатный Wi-Fi, шкаф.

Adrese участок Стаище, с. Поляница, «Буковель», Ивано-Франковская область, Украина
Tālruņi: +38 097 810 31 30 +38 096 433 28 86 +38 097 777 62 82
Tīmekļa vietne: Villa Leku
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. .
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.