Urochishche Vishnia 2*– Atsauksmes

9
Novērtējums 7.410
№21 viesnīcas reitingā Bukovels (Poļaņici)
8.9 Numurs
8.9 apkalpošana
8.8 Tīrība
9.3 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Gleznainā Bukovelas nostūrī atrodas 2 kotedžas "Tract Cherry", kurās ir 4 plaši apartamenti. Zāle ar kamīnu, plašas istabas, mājīga virtuve, satelīta TV - šīs sastāvdaļas padara jūsu uzturēšanos ērtu un mājīgu. Komplekss piedāvā arī Jūsu rīcībā: pirti, atpūtas telpu, baseinu, biljardu, restorānu-muzeja būdiņu "Mlyn".Vairāk →
аватар 2009alenka
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tiesa, š ī ir neparasta vieta, nekad neesmu rakstī jusi atsauksmes, bet š eit man viss tik ļ oti patika, ka neviens nepalika bez uzmanī bas. Nā ciet š eit, jū s nekad to nenož ē losit! Nereā li forš i svē tki visiem no uzņ emš anas lī dz restorā nam! Ī paš s paldies Pē terim, kurš strā dā "futbola muzejā " par ā tru un kvalitatī vu apkalpoš anu, par neticamiem stā stiem un emocijā m. … Tomēr ▾ Tiesa, š ī ir neparasta vieta, nekad neesmu rakstī jusi atsauksmes, bet š eit man viss tik ļ oti patika, ka neviens nepalika bez uzmanī bas. Nā ciet š eit, jū s nekad to nenož ē losit! Nereā li forš i svē tki visiem no uzņ emš anas lī dz restorā nam! Ī paš s paldies Pē terim, kurš strā dā "futbola muzejā " par ā tru un kvalitatī vu apkalpoš anu, par neticamiem stā stiem un emocijā m. Virtuve ir ļ oti garš ī ga, garš ī gā ka nekā daudzos Bukovelas labā kajos restorā nos! Brokastis, patiesī bā , labā kā s nekā Ē ģ iptē un Turcijā , izvē le š ika un ļ oti garš ī ga. Administrators laipni iekā rtojā s agrā k, nesagaidī ja lī dz pulksten 14. Visi ar smaidiem sejā s, patī kami atrasties š ā dā vietā . Istaba ļ oti tī ra, skaists skats pa logu. Atraš anā s vieta ļ oti ē rta, viss ir tuvu: un tvertnes, un lifti, un restorā ni, un bankomā ti. Ceru, ka kā ds no viesnī cas darbiniekiem izlasī s š o atsauksmi un pasmaidī s! Paldies par neticamo brī vdienu! Noteikti nā kamreiz tikai tev!
аватар Annot
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir laba, viss numurs ir dekorē ts ar koku, paklā js, TV, duš a, fē ns. Wi-fi istabā nozvejas. Bukovelā biju pirmo reizi, ļ oti patika. Brokastis – bufete, sastā v galvenokā rt no desiņ ā m, olu kulteni, dā rzeņ iem, desu, sieru, pankū kā m, ievā rī jumiem, tē ju, kafiju, pienu. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba, viss numurs ir dekorē ts ar koku, paklā js, TV, duš a, fē ns. Wi-fi istabā nozvejas.
Bukovelā biju pirmo reizi, ļ oti patika. Brokastis – bufete, sastā v galvenokā rt no desiņ ā m, olu kulteni, dā rzeņ iem, desu, sieru, pankū kā m, ievā rī jumiem, tē ju, kafiju, pienu. Pietiekami. Pats viesnī cas restorā ns ir futbola muzejs, ļ oti krā saina iestā de, ir savā kta vesela futbola kolekcija. Viesnī ca atrodas labā vietā , centrā , blakus uzreiz 3 pacē lā ji (vasarā strā dā tikai 1), blakus viesnī cai arī Gribova Khata restorā ns ir interesanta iestā de, ar garš ī gu virtuvi un saprā tī gā m cenā m.
аватар robinenko
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Rezervē ts dienu pirms ieraš anā s Bekingā . Pusceļ ā piezvanī ja viesnī cas administratore un priecā jā s, ka mū s nepieņ ems, jo vietu nebija un nebū s. Bija spiests atgriezties. Ar trī s bē rniem un sievu maš ī nā . Bakingā viņ i man teica, ka nerā dī jā s, jū s nelieš i. … Tomēr ▾ Rezervē ts dienu pirms ieraš anā s Bekingā . Pusceļ ā piezvanī ja viesnī cas administratore un priecā jā s, ka mū s nepieņ ems, jo vietu nebija un nebū s. Bija spiests atgriezties. Ar trī s bē rniem un sievu maš ī nā . Bakingā viņ i man teica, ka nerā dī jā s, jū s nelieš i. . . Izdariet secinā jumus paš i.
аватар www.vt2309
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies ar divā m ģ imenē m 4-vietī gā junior suite Nr. 33 un 5-vietī gā dzī voklī Nr. 12. Ierodoties piedā vā ja paē st vakariņ as, istaba vē l tika gatavota. Par restorā nu. Cenā iekļ autas brokastis un vakariņ as. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar divā m ģ imenē m 4-vietī gā junior suite Nr. 33 un 5-vietī gā dzī voklī Nr. 12. Ierodoties piedā vā ja paē st vakariņ as, istaba vē l tika gatavota. Par restorā nu. Cenā iekļ autas brokastis un vakariņ as. Brokastis no 8 lī dz 10 - bufete - graudaugi, kukur. graudaugi, biezpiens, siers, desiņ as, pankū kas utt. Vakariņ ā s no 16 lī dz 18 viņ i izvē lē jā s no piedā vā tā s ē dienkartes. porcijas ir pietiekami lielas. Viņ i jautā ja meitenē m un aizveda uz istabu. Liels paldies Katenkai, sievai un Nataš ai par uzmanī bu un patī kamo apkalpoš anu, kā arī š efpavā rei Oļ ai par labumiem!! ! ) Restorā nā ir bē rnu stū rī tis - klucī š i, krā sojamā s grā matas, rotaļ lietas, kas ir ļ oti forš i - pieauguš ie var paē diet mierī gi maltī ti). Viena problē ma ir dzī vā mū zika. . . no 14 lī dz 15 un no 20 lī dz 21. Skaļ ruņ i bija tieš i pie mū su istabas logiem - tas bija ļ oti skaļ i. . . Par numuru. Divstā vu istaba - pirmajā stā vā ir kamī ns - mā jī gs un silts - malka katru dienu tiek vesta uz balkonu, virtuvi, dī vā nu un vannas istabu. Ir nelielas problē mas ar vannas istabu - izlietnē ir tikai auksts ū dens. Otrajā stā vā ir divas guļ amistabas ar divguļ amajā m gultā m un izvelkamiem krē sliem. Viesu rī cī bā ir terase ar slidkalniņ u, lapenes un grila iekā rtas. Viņ i taisī ja bā rbekjū . 30 gr. un bā rbekjū un iesmi jū su rī cī bā ! Mē s gā jā m uz pirti. Tas atrodas futbola un varonī gā s slavas muzejā - viņ i ņ ē ma tvaika pirti, un jums ir jā skrien pā ri ielai, lai iekļ ū tu baseinā - tas uzmundrina !! ! )). Viesnī cā noī rē jā m slē pes uz nedē ļ u. Uz pacē lā jiem devā mies ar maš ī nu. Autostā vvieta ir bezmaksas. Ceram nā kamgad atgriezties Bukovelā - visiem patika! ! ! Paldies Cherry trakta darbiniekiem par ē rtu uzturē š anos)
в сауне... дети со второй спальне разукрашивают)) сын за круглым столом делает математику...! на подъемнике №7 одна из спален на 2-м этаже вид с балкончика на гору Буковель - подъемник №1
аватар leraorel
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s ar ģ imeni ar mazu (1.7 gadi) bē rnu. Ieradā mies agri no rī ta. Norē ķ ins, kā jau vairumā viesnī cu – no 14:00. Mū s uzaicinā ja apmesties daž as stundas pirms iekā rtoš anā s viesnī cas Futbola muzejā lielā istabā ar dī vā nu, galdu, tualeti utt. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar ģ imeni ar mazu (1.7 gadi) bē rnu.
Ieradā mies agri no rī ta. Norē ķ ins, kā jau vairumā viesnī cu – no 14:00. Mū s uzaicinā ja apmesties daž as stundas pirms iekā rtoš anā s viesnī cas Futbola muzejā lielā istabā ar dī vā nu, galdu, tualeti utt....tas ir, ar visu nepiecieš amo š ī m pā ris stundā m.
Viesnī cā viss ir ļ oti tī rs un kā rtī gs. Nekā lieka - ne krā š ņ i un ne grezni, bet vienkā rš i ļ oooti mā jī gi un relaksē još ai atpū tai labvē lī gi. Istabas pē c remonta.
Ē diens ir vienkā rš s, bet labs! Tieš ā m mā jas gatavoš ana, kā apgalvo viesnī ca. Bē rna gatavoš anai ņ ē mā m lī dzi ē dienu, bet tas izrā dī jā s lieki, jo pilnī gi iespē jams pabarot bē rnu ar ē dieniem, ko piedā vā ja viesnī cas restorā ns (gan paš taisī ts biezpiens, gan cepti ā boli, gan kartupeļ i ar kotletē m, gan griķ us, zivis utt. ) Tomē r viņ i ik pa laikam gatavoja paš i - pareizā k sakot: prasī ja virtuvē katliņ u, salika tur sastā vdaļ as un ienesa pavā ram gatavot. Jau 4 dienas - mums ne reizi nav atteikts un nav bijis saš utuma! ! ! Paldies š efpavā ram un viesmī ļ iem par rū pē m!!! !
Viss viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs, efektī vs, atbildī gs!! !
Vē los atzī mē t jaunā viesnī cas administratora Dmitrija lielisko darbu! Pat tad, kad rezervē jā m istabu, Dmitrijs pacietī gi un pieklā jī gi atbildē ja uz visiem garlaicī giem jautā jumiem (tā di bija, jo plā nojā m braukt ar mazu bē rnu un baž ī jā mies, vai viss ir kā rtī bā ), un mū su uzturē š anā s laikā Viš ņ a traktā viņ š bija vienmē r gatavs palī dzē t!! !
Visiem viesnī cas priekiem - arī atraš anā s vieta ir laba - ļ oti tuvu 1. pacē lā jam.
OO! Un labi, ka slē pes jā atstā j viesnī cas inventā ra nomas telpā , nevis jā nes uz istabu! ))
Kopumā bijā m apmierinā ti ar viesnī cu tiiiii!!! !
Plā nojam š eit palikt nā kamgad! ))
аватар kern-yuliya
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies divu ģ imeņ u kompā nijā Cherry Tract, dzī vojā m 3 istabu apartamentos. Iekā rtojā s ā tri (atbrauca pusdienlaikā ). Mums lī dzi bija 1.2gadnieks. - uzreiz atnesa gultiņ u + matraci. Tad tualetē atrada pilnī gi neaizveramu slē dzeni (divas ģ imenes, saprotiet), tā pē c santehniķ is drī z bija klā t, visu salaboja. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies divu ģ imeņ u kompā nijā Cherry Tract, dzī vojā m 3 istabu apartamentos. Iekā rtojā s ā tri (atbrauca pusdienlaikā ). Mums lī dzi bija 1.2gadnieks. - uzreiz atnesa gultiņ u + matraci. Tad tualetē atrada pilnī gi neaizveramu slē dzeni (divas ģ imenes, saprotiet), tā pē c santehniķ is drī z bija klā t, visu salaboja. Tie. slē dzene, tas ir vienī gais, par ko man bija jā sazinā s ar administratoru. Un tā pē c viss ir ļ oti labi. Liels pluss ir tas, ka š ī viesnī ca piedā vā gan brokastis, gan vakariņ as. Ē dā m pietiekami daudz. Arī bē rniem patika. Iesaki!
аватар 434080
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ties - viss patika! Istabas siltas un tī ras, tas ir svarī gi! Virtuve ļ oti pieklā jī ga un ir ar ko pabarot bē rnus. Vasī lijs Virastjuks vakariņ oja pie blakus galdiņ a un bildē jā mies. Vanna - wow labi!! ! ! No attē liem uz koridora sienā m š eit var redzē t daudzas zvaigznes - mū ziku, sportu, politiku. … Tomēr ▾ Atpū ties - viss patika! Istabas siltas un tī ras, tas ir svarī gi! Virtuve ļ oti pieklā jī ga un ir ar ko pabarot bē rnus. Vasī lijs Virastjuks vakariņ oja pie blakus galdiņ a un bildē jā mies. Vanna - wow labi!! ! ! No attē liem uz koridora sienā m š eit var redzē t daudzas zvaigznes - mū ziku, sportu, politiku. Godī gi sakot, mē s samaksā jā m par 2 istabu numuru ir par maz, bet š ī viesnī ca ir tā vē rta. Mē s š eit atgriezī simies martā . Un ī paš s paldies Cherry trakta ī paš niekiem! Viņ i saka, ka Graž das viesnī cai arī ir kā ds sakars ar viņ iem un arī tur ir lieliski!
аватар vvberg
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es braucu uz Bukovelu kopš kompleksa atvē rš anas un apmeklē ju visas "satelī ta" viesnī cas. Viņ š š eit bija divas reizes. Bez zvaigznē m no debesī m viesnī ca pietiek, bet Ukrainas slē poš anas kū rortam š is lī menis ir labs. … Tomēr ▾ Es braucu uz Bukovelu kopš kompleksa atvē rš anas un apmeklē ju visas "satelī ta" viesnī cas. Viņ š š eit bija divas reizes. Bez zvaigznē m no debesī m viesnī ca
pietiek, bet Ukrainas slē poš anas kū rortam š is lī menis ir labs. Izvē lī gajiem-var atrast trū kumus, bet personā ls
cī tī gi strā dā un tī rī ba telpā s un klā sts kafejnī cā -garantē ts. 2007. gada februā rī brokastis bija sliktas (iekļ autas maksā jumā ), 2008. gada janvā rī - daudz labā kas. Santehnika strā dā , istabas ir siltas (es runā ju par 1. stā va suites, jo viņ i tajos dzī voja divas reizes) 3. dzī voja arī krusttē vs, viss strā dā ja labi, bet ū dens ne vienmē r bija. Tad viņ i pielā gojā s. Bet š ī s sezonas kosmosa cenas saskan ar iepriekš ē jo autoru. Vai vari pamosties? Pagaidī sim.
аватар kisya
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Jau vairā kus gadus atpū š amies Bukovelā . Mums ļ oti nepatika pati Bukovel viesnī ca. Helikopteru cenas, bet nav ko ē st. Un Cherry traktā.2005-2007 laikā bija pieņ emami lieliski apstā kļ i un cenas. Š ogad atkal gribē ja braukt uz Cherry, tač u cenas tika pā rmē rī gi paceltas. … Tomēr ▾ Jau vairā kus gadus atpū š amies Bukovelā . Mums ļ oti nepatika pati Bukovel viesnī ca. Helikopteru cenas, bet nav ko ē st. Un Cherry traktā.2005-2007 laikā bija pieņ emami lieliski apstā kļ i un cenas. Š ogad atkal gribē ja braukt uz Cherry, tač u cenas tika pā rmē rī gi paceltas.


iemiesojums lytnev
ierodamies 13.02 4.50
13 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums vyshnya2005
‹ Viesnīca Urochishche Vishnia 2*

В живописном уголке Буковели находятся 2 коттеджа "Урочище Вишня", в которых размещены 4 просторных люкса. Холл с камином, просторные комнаты, уютная кухня, спутниковое телевидение - эти компоненты делают Ваш отдых комфортным и уютным.

Комплекс также предлагает к Вашим услугам: сауну, комнату отдыха, бассейн, бильярд, ресторан-музей хижина "Млын".

Atrašanās vieta Расстояние до подъёмника R1 - 300 м.
Viesnīcā

  • сауна
  • бильярд
  • крытый бассейн
  • колыба-ресторан (в гуцульском стиле)
  • прокат горнолыжного снаряжения
  • услуги инструктора

  • Telpu apraksts

    Размещение возможно в отдельных коттеджах и в мини-гостинице комплекса.
    Каждый коттедж состоит из двух частей, два отдельных входа с большой крытой террасы. Каждая часть представляет собой двухэтажные апартаменты, на первом этаже которых расположена гостиная комната с камином и телевизором, мягкая часть, которая может трансформироваться в дополнительное спальное место (для детей до 12 лет), стол, мини-кухня оборудованная барной стойкой, холодильником, микроволновой печью, электрочайником, посудой, современный санузел. На втором этаже две отдельные спальни.
    С учётом дополнительных мест в апартаментах могут разместиться 6 человек.
    Гостиница представляет собой 3-х этажный коттедж, где отдыхающим предлагается размещение в 2-х местных и 2-х комнатных номерах.
    Двухместные номера гостиничного комплекса состоят из одной спальной комнаты (ТВ, спутниковое телевидение), санузла с душевой кабиной.
    Номера "люкс" состоят из спальни, гостиной комнаты, располагающей мягкой частью, которую можно использовать под дополнительное место размещения, санузла с душ. кабиной. Максимальное размещение в номерах категории "люкс" - 4 чел.

    Adrese Поляница, ур. Вишня, 4
    Tālruņi: +38 (067) 352 21 91, +38 (066) 776 27 27
    Tīmekļa vietne: Urochishche Vishnia
    FAQ