Briesmīgs!

Rakstīts: 1 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 24 — 26 augusts 2017
Kad tuvojā mies kompleksam, pirmais, kas iekrita acī s, bija teritorija, kas bija piepildī ta ar automaš ī nā m, vairā ki uzņ ē mumi, kas stā vē ja un domā ja, ko darī t tā lā k, jo pā rē jais ir skaidri sabojā ts un vissliktā kais ir bū vniecī ba un darbi, kas ir bijuš i tas notiek kopš rī ta, kad kļ ū st tumš s. Izvē lē jā mies viesnī cu ar baseinu un skaistu teritoriju (lai bū tu kur bē rnam rotaļ ā ties), bildē viss izskatī jā s tieš i tā ! Tač u nemitī gā klauvē š ana un smilš u lidoš ana pa balkoniem un sauļ oš anā s krē sliem, aukstais ū dens pie baseina un divas nelaimī gas lapenes, š ķ ī bas un biedē još as (treš ā nedaudz labā ka), kaitinā ja fantastiski! ! ! ! ! Aizbraucā m uz reģ istratū ru, lai kaut kā atrisinā tu jautā jumu, paņ emam naudu (apmaksā ta 100% avansā ), satikā m administratori Gaļ inu! Atbilstī ba no Gaļ inas pat ne smakas ...
Par visiem mū su strī diem, ka mē s atbraucā m atpū sties no ē kā m, asfalta un kipiš a pilsē tā , lai bē rns izklaidē jā s un gulē ja svaigā gaisā , Gaļ inas kundze piedā vā ja ieiet istabā , aizvē rt logus un troksnis bū s. netikt sadzirdē ti! HAHAH, kā ds labs cilvē ks)) Viņ a atteicā s dot naudu, un uz jautā jumu, kā pē c mā jaslapā nav norā dī ts, ka ē ka rit pilnā sparā , mierī gi un smaidot sacī ja: "Konflikts ilga 40 minū tes! Gaļ ina laikam bija uz pretsā pju zā lē m, jo ​ ​ sievietei nebija emociju, lai gan domā ju, ka smadzenes vā rī sies! Istaba tika izvē lē ta par 800 UAH ar ī paš i platu gultu (1.8-2.0 m), kas mums bija svarī ga, jo mē s gulē jā m ar bē rnu, un draugiem istaba maksā ja 700, jo viņ iem nebija vajadzī ga tā da kaprī ze)) gulta mū su istabā bija 1.46 m , pē c vē l pā ris minū š u skandā la mū su numurs tika nomainī ts (nu vairā k vai mazā k)! Bet par 700 UAH ne viss ir tik labi, grī da č ī kst, duš ā durvis atseviš ķ i no duš as, skaņ as izolā cija "0", gulta "esi"! ! ! !!
Bā rbekjū un dž emperu ī re ir apmaksā ta, ir tikai divi, cilvē ku bija daudz, jā rezervē iepriekš (savē jais nav iespē jams). Mē s neuzdroš inā jā mies ē st tur virtuvē . Ilgi gaidī jā m nedē ļ as nogali, ilgi nokļ uvā m (jo tur remontē ceļ u, un bija sastrē gumi), atnā cā m un nobira asara! ))) Garastā voklis bija sabojā ts, Gaļ ina gribē ja uz kakla uzdot sū dzī bu grā matu un, negatī vi ietekmē jot, lī dz plā notā s uzturē š anā s Karpatos beigā m viņ i griezā s mā jā s ((Duuuuuuu nav ieteicams ar publisku teritoriju, a stulbais administrators, neē rti cipari un kopē jas cenas tā diem nosacī jumiem! ! , netē rē jiet savu laiku, naudu un nervus tā diem nepilniem kompleksiem kā "BAG"!
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu