Laba viesnīca

Rakstīts: 13 janvārī 2017
Ceļošanas laiks: 16 — 21 decembris 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Viesnī ca tika izvē lē ta iepriekš (agrī nai rezervā cijai ir pieejamas atlaides). Dzī vojā m 4-vietī gā istabiņ ā viesnī cas ē kā (4. stā vā ). Tajā var droš i izmitinā t 6 cilvē kus. Kā pt pa kā pnē m uz 4. stā vu nav grū ti.
Telpā viss darbojā s labi. Lieliskas gultas ar matrač iem, veļ a - ne katra viesnī ca ir tik laba. Tī rī š ana (vannas istabā ) katru dienu. Pati istaba nebija ī paš i iztī rī ta, tā pē c nevaru pateikt, vai istaba tika iztī rī ta vai nē . Jebkurā gadī jumā pie mums vienmē r bija tī rs. Nelieli "mī nusi": vannasistabā spogulis atrodas nedaudz zemu, un istabā pie spoguļ a lū dz uzstā dī t svecī ti (no rī ta, kamē r uzlec saule, istabā ir tumš s un negribas lai ieslē gtu vispā rē jo apgaismojumu).
Skats pa logu ir supper (ī paš i, kad virsotnē s spī d saule)! Telpā , kā arī visā ē kā č ī kst grī da, notiek dzirdamī ba. Bet tas mū s netraucē ja: kaimiņ i nebija trokš ņ aini, un mē s paš i, es ceru, nevienam netraucē jā m. Atseviš ķ ā s mā jiņ ā s, iespē jams, tas nav svarī gi.

Ē dā m viesnī cas restorā nā /kafejnī cā . No rī ta labas omletes, piena putras, siera kū kas, klimpas. Borš č s, vistas zupa, gaļ as ē dieni pusdienā s un vakariņ ā s - viss vienmē r ir garš ī gi. Par cenu - kā visā s Bukovelē s. !! ! ! Viesnī cas "Torba" restorā nā /kafejnī cā rē ķ inam tiek pievienota papildus apkalpoš anas maksa 10% apmē rā ! (varbū t kaut kur lē tā k, bet man bija ē rti nokā pt č ī bā s un ē rtā s drē bē s tieš i no istabiņ as brokastī s uz restorā nu/kafejnī cu).
Divas reizes bijā m pirtī . Pirmajā reizē samaksā jā m par 1 stundu - izrā dī jā s par maz. 2 stundas ir pareizi. Pirts tiek apkurinā ta ar malku, temperatū ra ir pietiekama. Ļ oti uzmundrinoš s baseins ar ū dens temperatū ru +18 grā di. Atpū tas istabā tiek atnesta tē ja ar medu (lieliski papildina pā rē jo).
Viesnī cas atraš anā s vieta ciematā - nav centrs, bet pastaiga - nav tā lu. Augstas metā la kā pnes (nav pietiekami daudz vertikā lo margu un nav jā steidzas, kā pjot lejā - var bū t slidens) vai kā pš ana pa asfaltē tu ceļ u nedaudz tā lā k ir jū su izvē le. Ar pā rtraukumiem atpū tai, kā pjot pa kā pnē m (ja nesakā rtojat sacensī bu par ā trumu) - un jū s esat viesnī cā . Pagalma zonai ir diezgan jū tams slī pums, tač u sniegs tika labi notī rī ts un nebija slidens. Paveicā s arī ar laikapstā kļ iem: -5....-3 bez vē ja un sniega no rī ta veldzē jā s Bukovel. + saule, un daž as dienas viegls mā koņ u sega.
Attiecī bā uz apmaksu viesnī cā : skaidrā naudā un ar karti. Bet nevienā viesnī cā viņ i neiekasē papildu komisiju no klientiem, maksā jot ar bankas karti (š eit viņ i iekasē papildus 3% no maksā juma summas)! Un, maksā jot par pusdienā m/vakariņ ā m 4 personā m par 600–800 grivnā m, 3% ir gandrī z viena ē diena izmaksas.
Neskatoties uz daž ā m problē mā m, uzturē š anā s viesnī cā ir laba.

Ī paš i vē los atzī mē t administratori Svetlanu. Tas ir cilvē ks, kurš prot strā dā t un komunicē t ar klientiem. Vienmē r draudzī gs un atsaucī gs, sniegs nepiecieš amo informā ciju, visu izskaidros, konsultē s. Milzī ga CIEŅ A viņ ai!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu