Tavel 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 9.310
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca Tavel Spa atrodas Bukovelas slēpošanas kūrortā, 200 metru attālumā no Bukovel pacēlāja. Vityag pacēlājs atrodas 500 metru attālumā no viesnīcas, savukārt ezers Molodist ir 1,5 km attālumā. Šī viesnīca ir piemērota gan ekskursijām, gan biznesa tikšanām.Vairāk →
аватар JUlija356213
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies slē poš anas brī vdienā m, tā s atraš anā s vietas dē ļ , jo tā atrodas netā lu no 2. un 7. pacē lā jiem! Mū su istabiņ a bija treš ajā stā vā , divvietī ga pusboksa trim ir diezgan, bet var jaukt č etras! Istaba maza, tī ra, uzkopta katru dienu! Tā kā viesnī ca atrodas virs ceļ a, tad ar atvē rtiem logiem ir skaļ š ! Brokastis ir lieliskas! Un desiņ as, un olu kultenis, dā rzeņ i, siera kū kas, karsts piens, tē ja! Tiesa, kafija ir maksas, ņ em lī dzi, ja vē lies ietaupī t! Dzī ves dā rdzī bā iekļ auts SPA apmeklē jums, kur diezgan liels baseins ar skaistu apgaismojumu, dž akuzi, sauna, hammam, aroma istaba, bē rnu baseins! Ļ oti relaksē još a pē c slē poš anas! Ar pā rē jo esam apmierinā ti, iesaku visiem!. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies slē poš anas brī vdienā m, tā s atraš anā s vietas dē ļ , jo tā atrodas netā lu no 2. un 7. pacē lā jiem! Mū su istabiņ a bija treš ajā stā vā , divvietī ga pusboksa trim ir diezgan, bet var jaukt č etras! Istaba maza, tī ra, uzkopta katru dienu! Tā kā viesnī ca atrodas virs ceļ a, tad ar atvē rtiem logiem ir skaļ š ! Brokastis ir lieliskas! Un desiņ as, un olu kultenis, dā rzeņ i, siera kū kas, karsts piens, tē ja! Tiesa, kafija ir maksas, ņ em lī dzi, ja vē lies ietaupī t! Dzī ves dā rdzī bā iekļ auts SPA apmeklē jums, kur diezgan liels baseins ar skaistu apgaismojumu, dž akuzi, sauna, hammam, aroma istaba, bē rnu baseins! Ļ oti relaksē još a pē c slē poš anas! Ar pā rē jo esam apmierinā ti, iesaku visiem!
Номер Вид из номера СПА бассейн
аватар CHernjaeva_Anastasija
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Reģ istrē š anā s noritē ja labi, nekā du problē mu. Lielisks numurs, regulā ri uzkopts, viss bija kā rtī bā . Teritorija tī ra, viss visaugstā kajā lī menī . Viesnī cas galvenā ē ka atradā s teritorijā , baseina viesnī cā nebija. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s noritē ja labi, nekā du problē mu. Lielisks numurs, regulā ri uzkopts, viss bija kā rtī bā . Teritorija tī ra, viss visaugstā kajā lī menī . Viesnī cas galvenā ē ka atradā s teritorijā , baseina viesnī cā nebija. Ekskursijā nebija iekļ autas ē dienreizes, bet kafejnī cas, restorā ni, veikali - viss bija ļ oti tuvu. Gidi viesnī cā nesatiku, varbū t tā pē c, ka nebija ī sti sezonas kulminā cija un cilvē ku bija maz, mums teica, ka par visiem jautā jumiem var sazinā ties ar reģ istratū ru. Viesnī cai lieku 10 balles no 10, viss patika!
аватар mercurymay
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki! Lieliska viesnī ca, draudzī gs un uzmanī gs personā ls! Ē diens izsmalcinā ts, apkalpoš ana visaugstā kajā lī menī . Jauno gadu svinē jā m restorā nā Tavel, svē tki bija izdevuš ies, liels paldies par brī niš ķ ī gajā m svinī bā m))) Dzī vā mū zika, aizdedzinoš a š ova programma un uguņ oš ana papildinā ja patī kamo iespaidu buķ eti no brī vdienā m) Ī paš s paldies administratoram Vitalik)). … Tomēr ▾ Sveiki! Lieliska viesnī ca, draudzī gs un uzmanī gs personā ls! Ē diens izsmalcinā ts, apkalpoš ana visaugstā kajā lī menī . Jauno gadu svinē jā m restorā nā Tavel, svē tki bija izdevuš ies, liels paldies par brī niš ķ ī gajā m svinī bā m))) Dzī vā mū zika, aizdedzinoš a š ova programma un uguņ oš ana papildinā ja patī kamo iespaidu buķ eti no brī vdienā m)
Ī paš s paldies administratoram Vitalik))
аватар Angel42
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
sveiki visiem, vē los padalī ties ar savu atvaļ inā jumu Bukovelā , trases nav tik un tā , man patika Tavel viesnī ca, mē s tur dzī vojā m č etras naktis, brokastis ir lieliskas un ļ oti garš ī gas, varat izvē lē ties 10 brokastu … Tomēr ▾ sveiki visiem, vē los padalī ties ar savu atvaļ inā jumu Bukovelā , trases nav tik un tā , man patika Tavel viesnī ca, mē s tur dzī vojā m č etras naktis, brokastis ir lieliskas un ļ oti garš ī gas, varat izvē lē ties 10 brokastu iespē jas, un galvenais, nav ilgi jā gaida un viss svaigs, nevis tā bufete citā s vietā s, kad nenā kam, vienmē r viss auksts, virtuve ļ oti garš ī ga, mums arī iedeva atlaidi visai ē dienkartei, visiem ir ļ oti draudzī gs un labi audzinā ts, kas mani pā rsteidza, jo visi darbinieki ir jauni, un galvenais, viņ i ir atbildī gi par savu darbu! istabiņ as ļ oti labas un ē rtas, uzkopš ana izcila, nav par ko sū dzē ties, kopumā iespaids ir tikai pozitī vs un galvenais aiziet 300 metrus lī dz š osejai, iesakā m visiem apmeklē t š o brī niš ķ ī go viesnī cu, kurā pavadī siet ļ oti ilgu labs laiks ! ! !
аватар Tamara38
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
No 04.02. 11-07.02. 11 gadā atpū tā mies Bukovelā , viesnī cā "Tavel". No 04.02. 11-07.02. 11 gadā mums bija iespē ja kopā aizbē gt no pilsē tas burzmas un atpū sties un sportot. Reta iespē ja saņ emt neparastu mož uma un veselī bas lā diņ u no kalnu gaisa, no apkā rtē jo skaistumu apceres un no neparastas lepnuma sajū tas par sevi pē c kā rtē jā nobrauciena pa sarkano lī niju pā rvarē š anas. … Tomēr ▾ No 04.02. 11-07.02. 11 gadā atpū tā mies Bukovelā , viesnī cā "Tavel".
No 04.02. 11-07.02. 11 gadā mums bija iespē ja kopā aizbē gt no pilsē tas burzmas un atpū sties un sportot. Reta iespē ja saņ emt neparastu mož uma un veselī bas lā diņ u no kalnu gaisa, no apkā rtē jo skaistumu apceres un no neparastas lepnuma sajū tas par sevi pē c kā rtē jā nobrauciena pa sarkano lī niju pā rvarē š anas.
Un, protams, jū s vienmē r vē laties, lai neviens un nekas neaizē no jū su atvaļ inā jumu. Un biež i vien mū su viesnī cā s jū s jū tat diskomfortu par dzī ves apstā kļ iem un personā la uzvedī bu…
Tā pē c mē s iesakā m Tavel Hotel, kur komforts sā kas jau no pirmajā m minū tē m, ieejot teritorijā .
Uzņ emš ana.
Jū s jū tat, ka esat gaidī ts un priecā jaties jū s redzē t. Pieklā jī ba, pieklā jī ba, uzmanī ba, sirsnī gi smaidi un laba griba mū s apņ ē ma jau no pirmā brī ž a, kad mē s dzī vojam š ajā mā jī gajā , Eiropas stila viesnī cā . Tas, kurš pā rdomā ja daudzas detaļ as, darī ja to patieš ā m no sirds un ar prieku radī ja mā jī gumu un eiropeisku komfortu kā sev. Viesnī ca ir pilnī gi jauna, nodota ekspluatā cijā pagā juš ajā gadā . Nav garlaicī gi pat vienkā rš i staigā t pa kā pnē m, kur ir daudz labu gleznu, mā kslas galerija ir vienkā rš a. Istaba plaš a, mā jī ga, pasteļ toņ os, ar plazmas TV, jauku gultas veļ u, dvieļ iem, č ī bā m. Viss jauns un kvalitatī vs.
Personā ls ir pareizi izvē lē ts, labi apmā cī ts, visi lieliski pā rzina savu biznesu, bet tajā paš ā laikā komanda strā dā , un ne katrs cilvē ks par sevi...
Viesnī ca atrodas ļ oti tuvu Bukovelai. Bufete, liela ē dienu izvē le, ļ oti garš ī gi, apmierinoš i un bez sekā m (grē mas u. c. ), paē st var visu slē poš anas dienu. . . Lai gan parasti vakars notiek daž ā dos restorā nos, kas ir liels skaits š ajā s vietā s. . .
Paldies visam viesnī cas personā lam par patī kamo uzturē š anos!
Teā tris sā kas ar drē bju skapi, bet viesnī ca ar reģ istratū ru. . . Tā tad, ī paš s paldies puiš iem no reģ istratū ras - Vitalikam un Andrejam. It ī paš i Vitaliks par sirsnī go laipnī bu, uzmanī bu un pieklā jī bu.
Mū su ģ imene esam mē s, vecā ki, kuriem ir pā ri 45 gadiem un mū su 26-28 gadus vecā meita un dē ls noteikti nā ks pie Jums vē l!! !
Paldies!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Спа-отель Tavel расположен на горнолыжном курорте Буковель, в 200 м от горнолыжного подъемника Буковель. Подъемник Витяг находится в 500 м от отеля, а озеро Молодости в 1.5 км. Этот отель подойдёт как для экскурсионного отдыха, так и для проведения бизнес-встреч.

Atrašanās vieta Отель расположен в 20 км от ж/д вокзала Ворохта и в 80 км от аэропорта Ивано-Франковск.
Viesnīcā

Крытый бассейн (работает по сезонам), терраса для загара, ресторан на 150 человек, пиццерия, караоке-бар, конференц-зал ( макс. вместительность 100 человек), круглосуточная стойка регистрации, камера хранения, охраняемая парковка.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детские телеканалы, игровая зона в помещении.
Izklaide un sports Общий лаундж/гостиная с телевизором, прямая трансляция спортивных мероприятий, живая музыка/выступление.
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Категории номеров: Стандарт, Полулюкс улучшенный, Двухместный стандарт, Двухместный полулюкс, Двухместный полулюкс, Двухместный люкс, Двухместный люкс Superior.

Istabās

Собственная ванная комната, ванна или душ, фен, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, сейф, кондиционер, мини-бар, спутниковое ТВ, рабочий стол.

Adrese ГК Буковель, с. Поляница, Ивано-Франковская область, Украина.
Tālruņi: +38-068-480-98-47
Tīmekļa vietne: Tavel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.