Staraia pravda 4*– Atsauksmes

14
Novērtējums 9.410
№2 viesnīcas reitingā Bukovels (Poļaņici)
9.6 Numurs
9.6 apkalpošana
9.6 Tīrība
9.3 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Karpatu centrā, netālu no Bukoveras. Sastāv no trim kotedžām. Katra no ēkām ir unikāla mini viesnīca Bukovelā ar savu arhitektonisko risinājumu. Pārdomātais dizains etniskā stilā vieno visas ēkas.Vairāk →
аватар _62786
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesmī lī gs personā ls, ļ oti labas 2. spa zonas, silti baseini, ar 100 procentu noslogojumu vietas pietiek visiem. Man ļ oti patika restorā ns "Art Drovitnya" - krā š ņ as ainavas, garš ī gi ē dieni un saprā tī gas cenas. Gardas brokastis. … Tomēr ▾ Viesmī lī gs personā ls, ļ oti labas 2. spa zonas, silti baseini, ar 100 procentu noslogojumu vietas pietiek visiem. Man ļ oti patika restorā ns "Art Drovitnya" - krā š ņ as ainavas, garš ī gi ē dieni un saprā tī gas cenas. Gardas brokastis. Viss ir tī rs un pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai.
аватар gyuik777
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ar Vykrutaswas (patiesī bā jau "Stara Pravda") iepazinā mies 2014. gadā , pareizā k sakot ar virtuvi. Bija apmierinā ti ar personā lu un ē dienu. Katru gadu braucam slē pot un jautā jums, kur ē dī sim, pat netika izvirzī ts. Bet š ogad viņ i bija nepatī kami pā rsteigti, virtuvi vienkā rš i nevar atpazī t sliktā nozī mē . … Tomēr ▾ Ar Vykrutaswas (patiesī bā jau "Stara Pravda") iepazinā mies 2014. gadā , pareizā k sakot ar virtuvi. Bija apmierinā ti ar personā lu un ē dienu. Katru gadu braucam slē pot un jautā jums, kur ē dī sim, pat netika izvirzī ts.
Bet š ogad viņ i bija nepatī kami pā rsteigti, virtuvi vienkā rš i nevar atpazī t sliktā nozī mē .
1. Ē dienkartē nebija biž u bumbiņ u, ak, labi)) viesmī le piedā vā ja izkļ ū t no situā cijas un pasniedza biž eles kā "š efpavā ra ē dienu". Ok paldies jauki))) Bet (! ) - tam vajadzē tu bū t ē damam! Es to nogriezu divas reizes un klusī bā noliku malā (nodomā ju, labi, tas neizdevā s, viss var notikt).
2. Es pasū tī ju zem 100 gramiem)))) samaltu speķ i ar ķ iploku (pomazuha). Rezultā tā viņ i atnesa taukainu grieš anu. Zvanī ja viesmī lis vē lreiz paskaidroja. Viņ i atnesa č etras ar speķ i svaidī tas maizes š ķ ē les. Nu labi, š ķ iet OK)))) Bet atkal, BET !! ! ))) viņ i to pierakstī ja kā taukainu griezumu. Tas ir, ē diens, no kura atteicos, jo viesmī lis atnesa nevis to, kas bija pasū tī ts.
3. Vispirms saviem ē dieniem pasū tī jā m melno maizi. Viņ i to ierakstī ja rē ķ inā , bet patiesī bā to neatnesa.
Rezultā tā visi zvanī ja viesmī lim, rā dī ja un prasī ja kā pē c tā ? ? ? Viesmī lis atvainojā s un lū dza pagaidī t. Pē c 5 min. viņ i atnesa pareizo rē ķ inu par to, ko mē s pasū tī jā m un ko viņ i mums atnesa))))) Mierī gi, bet ar labu garastā vokli viņ i samaksā ja un aizgā ja.
Neteikš u, ka visa virtuve ir slikta, bet tā ir ļ oti sabojā jusies.
Biju pā rsteigta, ka administratore vienkā rš i stā vē ja malā un paslē pā s aiz viesmī ļ a. Dī vaini!
Ž ē l gan!
аватар o.levitskiy84
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Septembra beigā s paliku pie sievas. Tas bija tikai maģ isks laiks. Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska! Atrodas uz kalna, no tā paveras brī niš ķ ī gs skats uz kalniem. Viesnī cā katrs numurs ir veidots savā stilā , teritorija ir forš i aprī kota, baseins ar dž akuzi ir atseviš ķ a rosī ba. … Tomēr ▾ Septembra beigā s paliku pie sievas. Tas bija tikai maģ isks laiks.
Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska! Atrodas uz kalna, no tā paveras brī niš ķ ī gs skats uz kalniem. Viesnī cā katrs numurs ir veidots savā stilā , teritorija ir forš i aprī kota, baseins ar dž akuzi ir atseviš ķ a rosī ba.
Restorā ns garš ī gs, personā ls draudzī gs. Tā bija labā kā vieta, kur es atpū tos Karpatos.
аватар Zubnajafeja27
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s noteikti vē l atgriezī simies!! ! Viss ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai! Ļ oti uzmanī gs un atbildī gs personā ls, garš ī ga virtuve, fantastiski skati pa logu, forš i tī ras telpas! ! Tī rī š ana katru dienu, visi apstā kļ i, wi-fi. … Tomēr ▾ Mē s noteikti vē l atgriezī simies!! !
Viss ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai! Ļ oti uzmanī gs un atbildī gs personā ls, garš ī ga virtuve, fantastiski skati pa logu, forš i tī ras telpas! ! Tī rī š ana katru dienu, visi apstā kļ i, wi-fi. Un izbraukš anas dienā viņ i mums sagatavoja dā vanas, ko ņ emt lī dzi, kas ir ļ oti jauki))
Puiš i, jū s esat lieliski! ! ! Tā turpini! ! !
аватар saveleva_zaecz
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uz Karpatiem devā mies pirmo reizi un viss ļ oti patika. Dzī vojā m "Staraya Pravda" 8 cilvē ku kotedž ā , ļ oti skaists dizains, viss pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai. Laba vanna, mā jī gas lapenes, ziedi visur skaistā dizainā . … Tomēr ▾ Uz Karpatiem devā mies pirmo reizi un viss ļ oti patika. Dzī vojā m "Staraya Pravda" 8 cilvē ku kotedž ā , ļ oti skaists dizains, viss pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai. Laba vanna, mā jī gas lapenes, ziedi visur skaistā dizainā . Draudzī gs personā ls, uzkopts katru dienu, dvieļ i mainī ti katru dienu. Nekonstatē jā m nekā dus trū kumus. Vienī gais, kas rada neē rtī bas, ir ceļ š uz viesnī cu, stā vs kā pums un lietus gadī jumā ne visas maš ī nas var uzbraukt.
аватар Yul1980
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā palikā m jū nija sā kumā . Atvaļ inā jums bija izdevies! Mē s braucā m ar Superdeal kuponu, tā pē c bijā m nedaudz nervozi (viss bija pā rā k labi un lē ti). Tač u bailes nebija pamatotas. Viesnī ca tieš ā m laba: numuriņ i, apkalpoš ana, ē dinā š ana – viss virsū . … Tomēr ▾ Viesnī cā palikā m jū nija sā kumā . Atvaļ inā jums bija izdevies! Mē s braucā m ar Superdeal kuponu, tā pē c bijā m nedaudz nervozi (viss bija pā rā k labi un lē ti). Tač u bailes nebija pamatotas. Viesnī ca tieš ā m laba: numuriņ i, apkalpoš ana, ē dinā š ana – viss virsū . Uzkā pš ana un reģ istrē š anā s viesnī cā tieš ā m ir apgrū tinā ta, bet tā ir lielā kā Karpatu viesnī cu problē ma, kas atrodas nogā zē s, bet visu kompensē skats pa logu. Saimnieki aktī vi rekonstruē viesnī cu, lai vasarā piesaistī tu tū ristus: paplaš ina pagalmu, iekā rto dī ķ i, rotaļ u laukumus, lapenes. Vē lam viņ iem veiksmi! Labi padarī ts!
аватар geo7895123
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Epitetos nebirš u, uzskaitī š u plusus un mī nusus, un lai katrs izvē las pats. Vienī gais, ko es teikš u, ir tas, ka viesnī ca ir vairā k orientē ta uz ziemas brī vdienā m, tā pat kā lielā kā daļ a viesnī cu netā lu no Bukovelas. … Tomēr ▾ Epitetos nebirš u, uzskaitī š u plusus un mī nusus, un lai katrs izvē las pats. Vienī gais, ko es teikš u, ir tas, ka viesnī ca ir vairā k orientē ta uz ziemas brī vdienā m, tā pat kā lielā kā daļ a viesnī cu netā lu no Bukovelas. Tā tad, no plusiem: lielisks serviss (ī paš i gribu atzī mē t uzkopš anu numurā ), tī ra viesnī ca, laba vannas istaba, labas istabas, labs ē diens, pievilcī ga cena. No mī nusiem: ļ oti stā vs kā piens lī dz viesnī cai (ne katra maš ī na iebrauks, palika ž ē l maš ī nas un nā cā s atstā t lejā ), remonts viesnī cas teritorijā , slikta skaņ as izolā cija starp istabā m un stā viem (nevis vā jprā tī gajiem), ļ oti vā jš internets. Visvairā k mani sarū gtinā ja apkā rtne. Tas, protams, nav viesnī cas "nopelns", bet fakts ir tā ds, ka nogā zes ir barbariski nopļ autas.
аватар elenafinashina
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
… Tomēr ▾
Бабушка и внук у дерева желаний возле Ну иногда приятно побыть наедине...с деревом мечты! За окном -12, а у нас в номере даже жарко, это все камин!... Коллектив отеля В ожидании обеда, приготовленного шеф-поваром Викторией! Человек может бесконечно смотреть как горит огонь...В Вид из нашего номера- немного другой ракурс... В
аватар olich-olja
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tā patieš ā m ir labā kā vieta, kur palikt! laiks tieš ā m apstā jas tur. . . ja vē laties atpū sties no ikdienas steigas, tad bez š aubā m jums ir jā dodas uz š o pasakaino paradī zi ar nosaukumu "Stara Pravda". viss ir augstā kā lī menī !. … Tomēr ▾ Tā patieš ā m ir labā kā vieta, kur palikt!
laiks tieš ā m apstā jas tur. . .
ja vē laties atpū sties no ikdienas steigas, tad bez š aubā m jums ir jā dodas uz š o pasakaino paradī zi ar nosaukumu "Stara Pravda".
viss ir augstā kā lī menī !
аватар neverov
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Palikā m nedē ļ u 2012. gada septembrī . Vietu izvē lē jā mies caur internetu ilgu laiku. Bukovelā Staraya Pravda mums š ķ ita labā kais variants gan atraš anā s vietas, gan viesnī cas skaistuma ā rpus un iekš puses, apkalpoš anas un, galvenais, skata ziņ ā pa logu. … Tomēr ▾ Palikā m nedē ļ u 2012. gada septembrī . Vietu izvē lē jā mies caur internetu ilgu laiku. Bukovelā Staraya Pravda mums š ķ ita labā kais variants gan atraš anā s vietas, gan viesnī cas skaistuma ā rpus un iekš puses, apkalpoš anas un, galvenais, skata ziņ ā pa logu. Atbraucā m un bijā m patī kami pā rsteigti - viss izdevā s pat labā k nekā aprakstī ts un nekā bildē . Laikapstā kļ i bija daž ā di, bet noskaņ ojums, ko mums sniedza pavā re Olga (aizvietojot saimnieku Tarasu) un Lesja, izrā dī jā s neaizmirstams, aizkustinoš s un ļ oti silts. Katra Staraya Pravda pavadī tā diena bija unikā la un nesalī dzinā ma. Liels paldies saimniekiem un darbiniekiem, ka uztaisī ja š ā du viesnī cu un uzdā vinā ja atpū tniekiem pasaku!
Parādīt vairāk »


iemiesojums ghbcnb
Kāda ir jūsu dienas cena un cik maksā pakalpojumi?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums goligor
Es domāju, vai bez taksometra ir iespēja braukt ar mikroautobusu un cik lieli ir sastrēgumi pie iebraukšanas Bukovelā?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums elenaKoroleva
Interesē vai ir iespējams palikt kopā ar bērnu (6 gadi)? Vai Bukovelā ir izklaide bērniem (vai ir slēpošanas trase bērniem, vai ir instruktori)? Cik maksās izmitināšana Jaungada brīvdienās 30.12.2009-01/07/2010?
15 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums starapravda
‹ Viesnīca Staraia pravda 4*

Отель расположен в самом сердце Карпат, недалеко от Буковеря. Состоит из трёх коттеджей. Каждое из строений – это уникальный мини-отель в Буковеле, с собственным архитектурным решением. Объединяет все здания продуманный дизайн в этническом стиле.

Atrašanās vieta 2 км от Буковеля.
Viesnīcā

Летний бассейн.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детские мастер-классы.
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Игры: мафия, пин понг, шахматы, нарды, бадминтон, тренажеры. Пикники в горах. Сбор трав, ягод и грибов.
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss
Telpu apraksts

Три коттеджа могут принять одновременно до 40 гостей.

Istabās

Телевизор, деревянная мебель, балкон, Wi-Fi, кабельное телевидение, ванная комната с душем, туалетом и умывальником, фен.

Adrese Поляница, урочище Подина, 62а, Ивано-Франковская обл.
Tālruņi: +38 (067) 777 53 00,
+38 (099) 777 53 00,
+38 (063) 777 53 00
Tīmekļa vietne: Staraia pravda
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис.
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).