Shale MarSo 3*– Atsauksmes

9
Novērtējums 9.110
№4 viesnīcas reitingā Bukovels (Poļaņici)
9.2 Numurs
9.3 apkalpošana
9.7 Tīrība
9.0 Uzturs
9.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Polyanytsya ciemata centrā, 1,8 km attālumā no Bukovelas kūrorta. Netālu atrodas divi augsti kalni Synyak (1665 m) un Khomyak (1542 m), kurus savieno ieleja, kas savas pieejamības dēļ ir ļoti pievilcīgi kāpšanai plašam brīvdabas entuziastu lokam.Vairāk →
аватар radeon2
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Vai jums patika brī vdienas? Ieteikt? Tī ri, ē rti numuriņ i. Viss tiek darī ts kvalitatī vi un bez pā rmē rī bā m. Bē rniem batuts, peldbaseins, š ū poles, laukums kur var pajukt. . . Laba vieta, vienkā rš i super aktī vai atpū tai. … Tomēr ▾ Vai jums patika brī vdienas? Ieteikt? Tī ri, ē rti numuriņ i. Viss tiek darī ts kvalitatī vi un bez pā rmē rī bā m. Bē rniem batuts, peldbaseins, š ū poles, laukums kur var pajukt. . . Laba vieta, vienkā rš i super aktī vai atpū tai. Ar maš ī nu un uz ū denskritumiem un kalniem. . . Mū s iepriecinā ja klusums, skaļ as mū zikas neesamī ba un dzē ruma sarunas lī dz pusnaktij, š ķ iet, tas, starp citu, ir saimnieku nopelns? Ļ oti viesmī lī gi un patī kami saimnieki, paldies par atpū tu? Noteikti atbrauksim vē l: ?
P. s. Vienī gais, kas man nepatika, ir tas, ka tas attiecas uz visā m iestā dē m š ajā teritorijā , mē s ar sievu apstaigā jā m daudz vietas Polianicā un Bukovelā - mē s neatradā m vietas, kur var ē st vienkā rš us mā jā s gatavotus ē dienus. cenas, kamē r mums teica "kas bū s ziemā vē l dā rgā k????? , tagad borš č a š ķ ī vis par 55 gramiem joprojā m ir lē ts"? dien pirms Karpati bija Ļ vovā cenas 2x zemā kas? . Tas atstā ja tā du mazu negatī visma pilienu, bet ne par Challe Marceau? Š ī vieta ir lieliska?? ? ?
аватар nvoznyuk
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti tī ra viesnī ca, numuriņ i tiek uzkopti katru otro dienu, lieliska atraš anā s vieta blakus mež am zem kalna, daļ a numuriņ u ar skatu uz mež u, klusums un grā cija : ) plaš a teritorija ar rotaļ u laukumu un visu nepiecieš amo bē rnu izklaidē š anai (bauts, velosipē di, galda teniss, slidas, bumbintons utt. … Tomēr ▾ Ļ oti tī ra viesnī ca, numuriņ i tiek uzkopti katru otro dienu, lieliska atraš anā s vieta blakus mež am zem kalna, daļ a numuriņ u ar skatu uz mež u, klusums un grā cija : ) plaš a teritorija ar rotaļ u laukumu un visu nepiecieš amo bē rnu izklaidē š anai (bauts, velosipē di, galda teniss, slidas, bumbintons utt. ). Uzmanī gi un viesmī lī gi saimnieki. Cena/kvalitā te mū suprā t ir optimā la. Atpū tusies ģ imene ar bē rnu 7 gadi. Ē diens nav daudzveidī gs, bet garš ī gs un svaigs - komplekss, bet tuvumā ir restorā ni ar vietē jo virtuvi, cenas pieejamas, ē diens ļ oti garš ī gs, paš i saimnieki konsultē kur labā k, tā ds variants ja vajag daž ā dī bu vakariņ ā m, pusdienā m, piemē ram.
аватар zkars
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu rezervē jā m pa telefonu, uzreiz brī dinā jā m saimniekus, ka nevarē s ņ emt avansa maksā jumu, jo esam Baltkrievijā . Mū su numuriņ š mū s droš i gaidī ja divas nedē ļ as (rezervā cija karā jā s rezervā cijā ), tas ir pirmais neapš aubā ms pluss. … Tomēr ▾ Viesnī cu rezervē jā m pa telefonu, uzreiz brī dinā jā m saimniekus, ka nevarē s ņ emt avansa maksā jumu, jo esam Baltkrievijā . Mū su numuriņ š mū s droš i gaidī ja divas nedē ļ as (rezervā cija karā jā s rezervā cijā ), tas ir pirmais neapš aubā ms pluss.
Pirmo reizi atpū tos ar visu ģ imeni ar mazu bē rnu (3 gadi). Š ī ir ideā la vieta klusā m ģ imenes brī vdienā m. Tī rī ba istabā s un teritorijā , ē dinā š ana. Mana sieva ir ļ oti prasī ga ē diena gatavoš anā , viņ a ieskatī jā s virtuvē un visi jautā jumi uzreiz pazuda. Saimnieki nevienam no mū su sī kajiem lū gumiem neatteicā s. Pagalmā bē rniem ir batuts, ir skrejriteņ i un velosipē di. Dvieļ i tika mainī ti divas reizes mū su uzturē š anā s laikā !
Viesnī cas ī paš nieki un darbinieki ļ oti augstu vē rtē savu augsto reputā ciju un dara visu, lai nepieviltu viesus. Mums ļ oti patika, un mē s ieteiksim atpū tu Chalet Marceau visiem saviem draugiem
аватар Naataliia
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Biju Bukovelā , dzī voju Chalet Nr. 71, esam Izraē las pilsoņ i, ar Kijevas saknē m. Man patika gandrī z viss, izņ emot augstu kā pš anu Chalet pa kā pnē m uz kalnu. Bet kopumā kū rorts ir labs, iespaidi par pā rē jiem lieliski, bet galvenais, lai tiktu pie laba laika. … Tomēr ▾ Biju Bukovelā , dzī voju Chalet Nr. 71, esam Izraē las pilsoņ i, ar Kijevas saknē m. Man patika gandrī z viss, izņ emot augstu kā pš anu Chalet pa kā pnē m uz kalnu. Bet kopumā kū rorts ir labs, iespaidi par pā rē jiem lieliski, bet galvenais, lai tiktu pie laba laika. Ļ oti gribē tu VIP servisam ieteikt VIP namiņ us nodroš inā t ar kaut kā du elektromobili, lai kā piens uz manu VIP istabiņ u nelī dzinā tos kā pienam Mozus kalnā . Visvairā k man patika Wrangler dž ipa nomas pakalpojums ar š oferi. Apskatī jā m visu 60km tuvumā . Es gribu ieteikt tiem, kas ierodas Karpatos, š eit jums ir daudz jā staigā , un ar bē rniem to nav iespē jams izdarī t ilgu laiku. Kā variants - ņ emt auto ar š oferi, ī res maksa ir 650 š ekeļ i, bija pā rsteidzoš i Ukrainā vispā r redzē t tik daudz Jeep Wrangler.
аватар HelenaABD
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Numurs tika rezervē ts iepriekš tieš i viesnī cā , bez starpniekiem. 10 dienas pirms ieraš anā s atzvanī ju, lai apstiprinā tu rezervā ciju, saimniece atbildē ja "Protams, ka gaidā m! " Uzreiz radā s sajū ta, ka esam tur tieš ā m gaidī ti viesi. … Tomēr ▾ Numurs tika rezervē ts iepriekš tieš i viesnī cā , bez starpniekiem. 10 dienas pirms ieraš anā s atzvanī ju, lai apstiprinā tu rezervā ciju, saimniece atbildē ja "Protams, ka gaidā m! " Uzreiz radā s sajū ta, ka esam tur tieš ā m gaidī ti viesi.
Lai gan naktsmī tnē ir iekļ autas tikai brokastis, un vakariņ as tiek pasū tī tas iepriekš , viņ i atrada iespē ju mū s pabarot ar vakariņ ā m vē lajā reģ istrē š anā s reizē .
Viss viesnī cas interjers ir rū pī gi pā rdomā ts, saglabā ts vienots stils, ļ oti tuvs Eiropas vai, es teiktu, Alpu stilam.
Mū su plaš ais divvietī gais standarts bū tu aprī kots ar ledusskapi, tē jkannu, fē nu, traukiem, ortopē disko matraci uz gultas, trī s dvieļ iem vienai personai vannas istabā , individuā lā s ziepes un š ampū nu - Europe 3 *. vismaz! ! ! Wi-Fi ir pieejams bez pā rtraukuma visā viesnī cā . Istaba silta, akumulatorā ir temperatū ras regulators - viss ir ļ oti individuā ls. Smē ķ ē tā jiem noskaņ u pieš ķ irs liels balkons ar gleznainu skatu (pieejama pelnutrauks). Jā , katrā istabā tiek piegā dā ta 6 litru dzeramā ū dens pudele no Vorohtas avota, rū pes par klientu ir š ajā sī kumā !
Pē c divu dienu dzī voš anas istabā viņ i iztī rī ja istabu ar tī ru dvieļ u nomaiņ u - man radā s š aubas: vai es esmu Karpatos ?? ?
Slē poš anas inventā ra ž ā vē š anai nav pietiekami daudz atseviš ķ as telpas, bet zā baki un slē pes uz bagā ž niekiem, kas vakaros stā v kopī gā koridorā zem akumulatoriem, rada mā jas atmosfē ru.
Viesnī cas virtuve ir eiropeiska, brokastī s obligā ti bija iekļ auti fermentē ti piena produkti (jogurts, rū guš piens) un augļ i (mandarī ni, apelsī ni, ā boli). Nedomā ju, ka kā ds aizgā ja izsalcis. Ē dienkartē nav treknu ē dienu un cepeš u, kas raksturī gi Karpatu virtuvei. Banosh var pasū tī t, mī ļ otā jiem. Man pietrū ka sē ņ u ē dieni. Apbrī nojami gardi mā jā s gatavoti pelmeņ i - iesaku!
MILZĪ GS PALDIES viesnī cas personā lam – tieš i pateicoties viņ u attieksmei pret darbu un klientiem, mums rodas iespaids par mā jas siltumu un komfortu. Smaidi, "labrī t", tū lī tē ja atbilde uz visiem lū gumiem un vē lmē m, tas viss veido viesnī cas tē lu.
Diemž ē l mū su atvaļ inā jumu pā rtrauca trauma nogā zē , tač u tieš i š ajā situā cijā sajutā m aizkustinoš u aprū pi un lī dzdalī bu, sirsnī gu vē lmi palī dzē t no saimnieces Ludmilas Aleksandrovnas un viņ as labi apmā cī tajā m palī gmeitenē m. Vē lreiz PALDIES, mē s noteikti atgriezī simies!
аватар girl-ua
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Draudzī gs personā ls, pieņ emama cena, garš ī gi ē dieni … Tomēr ▾ Draudzī gs personā ls, pieņ emama cena, garš ī gi ē dieni
аватар Nataly-leontiev
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Laba diena visiem. Vē lē jos padalī ties savos iespaidos par atpū tu Chalet Marceau. Š ī ir maza, bet ļ oti ē rta viesnī ca. Es gribu š eit atgriezties un nevē los iet prom. Mā jas komforta atmosfē ra ir klā tesoš a it visā . Tī rī ba un kā rtī ba istabā s, patī kamā atmosfē ra un personā la draudzī gums piesaista. … Tomēr ▾ Laba diena visiem. Vē lē jos padalī ties savos iespaidos par atpū tu Chalet Marceau. Š ī ir maza, bet ļ oti ē rta viesnī ca. Es gribu š eit atgriezties un nevē los iet prom. Mā jas komforta atmosfē ra ir klā tesoš a it visā . Tī rī ba un kā rtī ba istabā s, patī kamā atmosfē ra un personā la draudzī gums piesaista. Ar ē dienu jautā jums tiek atrisinā ts vienkā rš i - viss ir ļ oti garš ī gs (vā rī ts ar dvē seli). Ģ imenes atpū tai ir piemē rots viss, bet tiem, kas plā no pavadī t laiku trokš ņ aini, droš i vien jā meklē kaut kas cits.
аватар VysochynR
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā apmeties jau trī s reizes. Pirms tam viņ i atradā s Kermanič ā , bija neapmierinā ti ar apkalpoš anu, likā s, ka viss ir kavē ts, istabā s bija auksts. Chalet Marceau viss ir lieliski. Apkalpoš ana, tī rī ba, var redzē t kā virtuve sagatavota, viss ļ oti kvalitatī vi, viesnī cas saimnieki ļ oti uzmanī gi, viesmī lī gi, patī kami aprunā ties. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā apmeties jau trī s reizes. Pirms tam viņ i atradā s Kermanič ā , bija neapmierinā ti ar apkalpoš anu, likā s, ka viss ir kavē ts, istabā s bija auksts. Chalet Marceau viss ir lieliski. Apkalpoš ana, tī rī ba, var redzē t kā virtuve sagatavota, viss ļ oti kvalitatī vi, viesnī cas saimnieki ļ oti uzmanī gi, viesmī lī gi, patī kami aprunā ties. Atraš anā s vieta ir ē rta, 1 km lī dz Bukoveles pirmajam pacē lā jam. Ir trauks, pirts.
Cena atbilst to kvalitā tei.
аватар v.lozenko
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska, mā jī ga atmosfē ra, lieliska apkalpoš ana. Ē rta vieta slē potā jiem, 5min lī dz pacē lā jiem. Brī niš ķ ī ga ainava. Iesakā m visiem! … Tomēr ▾ Lieliska, mā jī ga atmosfē ra, lieliska apkalpoš ana. Ē rta vieta slē potā jiem, 5min lī dz pacē lā jiem. Brī niš ķ ī ga ainava. Iesakā m visiem!
аватар Lena710
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Chalet Marceau ir ļ oti mā jī ga un tī ra viesnī ca. Dzī vojā m "Saffron Color Room" - plaš a istabiņ a ar visā m ē rtī bā m. Lieliska ē diena gatavoš ana - mā jā s gatavots ē diens. Dzī ves dā rdzī bā bija iekļ autas tikai brokastis, bet vakariņ as bija iespē ja pasū tī t par papildus samaksu. … Tomēr ▾ Chalet Marceau ir ļ oti mā jī ga un tī ra viesnī ca. Dzī vojā m "Saffron Color Room" - plaš a istabiņ a ar visā m ē rtī bā m. Lieliska ē diena gatavoš ana - mā jā s gatavots ē diens. Dzī ves dā rdzī bā bija iekļ autas tikai brokastis, bet vakariņ as bija iespē ja pasū tī t par papildus samaksu. Ir pirts, kas ļ oti noder pē c slē poš anas vai iekā pš anas. No viesnī cas lī dz pacē lā jiem maksimā li 10 minū tes ar automaš ī nu vai 30 minū tes kā jā m.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums shalemarso
‹ Viesnīca Shale MarSo 3*

Гостиница расположена в центре поселка Поляница, в 1,8 км от курорта Буковель. Рядом находятся две высокие горы Синяк (1665 м) и Хомяк (1542 м), соединенные между собой полониной, которые в силу своей доступности очень привлекательны для восхождений широкому кругу любителей активного отдыха.

Viesnīcā

общая столовая на 45 человек, детская игровая площадка, беседка, мангал и парковка на 20 авто. По пожеланию гостей хозяева гостиницы помогут организовать экскурсионные программы и трансфер.

Telpu apraksts

15 комфортабельных номеров общей площадью 330,00 кв. м жилой площади, из них 2 семейных (двухкомнатных) номера

Istabās

санузел (5 кв. м), деревянная мебель, спутниковое телевидение, балкон

Adrese Ивано-Франковская обл. Яремчанский р-н
с. Поляница, ул. Карпатская 131 А
Tālruņi: + 38 097 271 97 70
+ 38 0342 73 46 73
+ 38 094 922 76 73
+ 38 050 929 93 97
+ 38 050 49 090 49
Tīmekļa vietne: Shale MarSo
FAQ