Milli & Jon 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 9.310
№8 viesnīcas reitingā Bukovels (Poļaņici)
9.2 Numurs
9.2 apkalpošana
9.3 Tīrība
9.1 Uzturs
9.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas starp gleznainajiem Karpatu kalniem Bukovelas slēpošanas kūrortā 920 m augstumā.Šeit jūs varat aizmirst par visām savām rūpēm un pilnībā iegremdēties relaksācijā. Milli & Jon atrodas 800 metru attālumā no pacēlāja, un attālums līdz Jaunatnes ezeram un Voda klubam ir tikai 1,5 km attālumā. Viesnīca ir atvērta gan vasarā, gan ziemā. Šeit varat peldēties baseinā vai ezerā ar avota ūdeni, ziemā nomāt slēpes un vasarā velosipēdus. Viesnīcā ir grila zona ar lapenēm. Apkārtnē ir ērta transporta apmaiņa. Piemēram, līdz Bukovelas centram ir nepieciešamas tikai 5 minūtes.Vairāk →
аватар Sherbina7478
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika viesnī ca. Tī rs, ē rts, silts. Netā lu no pirmā lifta. Kam patī k staigā t, iesaku paķ ert labus sporta apavus, ū densizturī gus. Taksometrus no viesnī cas var ē rti nokļ ū t jebkurā laikā . Brokastis super garš ī gas un nav dā rgas. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca. Tī rs, ē rts, silts. Netā lu no pirmā lifta. Kam patī k staigā t, iesaku paķ ert labus sporta apavus, ū densizturī gus. Taksometrus no viesnī cas var ē rti nokļ ū t jebkurā laikā . Brokastis super garš ī gas un nav dā rgas. Es iesaku. Ieradā mies 8.00 no rī ta, pabrokastojā m viesnī cā s un devā mies pastaigā (somas un koferi atstā jā m reģ istratū rā , nav jā uztraucas, neviens neko nezaga). Istaba tika uzkopta katru dienu, personā ls draudzī gs, meitene reģ istratū rā vienmē r sveicina ar smaidu. Mē s noteikti š eit atgriezī simies vē l. Paldies par labi pavadī tajā m brī vdienā m.
аватар Oksana_987
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Uzturē jā s š ajā viesnī cā.2019.  gada decembrī . Liela grupa, 50 cilvē ki. Š ī ir labā kā viesnī ca, kurā atpū tā mies kā komanda. Ē rta atraš anā s vieta (tieš i blakus ceļ am, ejot lī dz liftiem), pieklā jī gs personā ls. … Tomēr ▾ Uzturē jā s š ajā viesnī cā.2019.  gada decembrī . Liela grupa, 50 cilvē ki.
Š ī ir labā kā viesnī ca, kurā atpū tā mies kā komanda. Ē rta atraš anā s vieta (tieš i blakus ceļ am, ejot lī dz liftiem), pieklā jī gs personā ls. Nakts vidū bijā m iekā rtojuš ies – satikā m, ā tri nokā rtojā mies. Numuri ir ideā li tī ri, numuri ir silti, ar visā m ē rtī bā m un neticamu skatu pa logu.
Paņ ē ma brokastis. Ļ oti garš ī gs! Skaists moderns restorā ns.
Bijā m ļ oti apmierinā ti, ar vislabā kajiem iespaidiem!
Visas komandas vā rdā paldies "Milli & Jon" ī paš niekiem, administratoriem, darbiniekiem par brī niš ķ ī go viesoš anos kopā ar jums!
"Milli & Jon" iesaku visiem. Un, iespē jams, mē s š eit atgriezī simies vairā k nekā vienu reizi.
аватар latfo2004
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s no 2019.  gada janvā ra lī dz februā rim. ar 5 gadus vecu bē rnu. Brauksim visi! Cik ilgi esi kopā ar veciem labajiem draugiem, kuri pabaros, dzers un liks gulē t? Ja JĀ , tad jū s esat Milli&Jon. Ieradā mies vienā laikā , bet nevarē jā m izbraukt noteiktajā dienā un kavē jā mies. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 2019.  gada janvā ra lī dz februā rim. ar 5 gadus vecu bē rnu. Brauksim visi!
Cik ilgi esi kopā ar veciem labajiem draugiem, kuri pabaros, dzers un liks gulē t? Ja JĀ , tad jū s esat Milli&Jon.

Ieradā mies vienā laikā , bet nevarē jā m izbraukt noteiktajā dienā un kavē jā mies... vairā k kā mē nesi! Un nekad nebija vē lē š anā s pamest viesnī cu.
silti! omulī gi! Uzticami! Pilnī gi viss atbilst info viesnī cas mā jaslapā!
Kas ir taustā mā kais - uzticamī ba it visā ! Prom no mā jā m ir neaizstā jams!
Laipnī ba un tī rī ba!! ! Tī rī ba attiecī bā s, nemaz nerunā jot par spož umu zā lē s un istabā s!
Viesnī cas darbinieki ne tikai strā dā , bet arī dzī vo kopā ar mums mū su dzī vi ar priekiem un problē mā m. Razrulitsya, ja nepiecieš ams, viss uzreiz, neatkarī gi no diennakts laika!
Darbinieki Zemā kais priekš gals no manas ģ imenes! Ī paš s paldies Ivanam par talantī go darba organizā ciju!!!
Ļ oti iesaku visiem!! !
аватар Igor162
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labdien, kā solī ts Ivanam (viesnī cas ī paš nieka dē lam), rakstu atsauksmi. Lai gan š ī visa ir dzeja, tikko pirms doš anā s uz š o viesnī cu izlasī ju 2 atsauksmes, viena no tā m bija negatī va. Tā pē c rakstu cilvē kiem, varbū t kā dam noder. … Tomēr ▾ Labdien, kā solī ts Ivanam (viesnī cas ī paš nieka dē lam), rakstu atsauksmi.
Lai gan š ī visa ir dzeja, tikko pirms doš anā s uz š o viesnī cu izlasī ju 2 atsauksmes, viena no tā m bija negatī va. Tā pē c rakstu cilvē kiem, varbū t kā dam noder.
Pati viesnī ca ir ļ oti mā jī ga, koka apdare, koka mē beles - tas ļ oti pozitī vi ietekmē mani personī gi. Dzirdamī ba ir "laba", t. i. tu nedzirdi kaimiņ us.
Dzī vojā m pa š o laiku 2 istabiņ ā s: bē niņ os (mazā , bet pā rim - tieš i pareizi) un standarta - viss kā rtī bā , gultas veļ a, matrač i, veļ a, dvieļ i - viss svaigs un tī rs.
Brokastis ir iekļ autas numura cenā - labas, brokastis vienkā rš as, ne eiropeiskas - ne pā rā k labas, viss ē dams un principā garš ī gs. Bet pieaudzis cilvē ks nevar iegū t pietiekami daudz. Viņ i gatavo - nu, vakaros vakariņ ā s izmē ģ inā jā m gandrī z visus ē dienus - garš ī gi!
Viesnī cā ir sauna ar baseinu - ļ oti iesaku.
Starp citu, viesnī cā nokļ uva aukstums (lī dz -20), numuriņ i bija ļ oti silti - jauki.
Ir slē pju telpa ar apkuri, no rī tiem ir ļ oti patī kami valkā t siltus slē pju zā bakus.
Pats esmu no Baltkrievijas – personā la attieksme bija ļ oti pozitī va un ē rta. Paldies!
аватар tumko
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
vē lē jā s apmeklē t š o viesnī cu janvā ra brī vdienā s, tač u ģ imenes iemeslu dē ļ nevarē ja doties. Tā kā dzī voju tā lu, tad rezervē ju ar naudas pā rskaitī jumu. Pirms jaunā gada zvanī ja un skaidroja situā ciju, solī ja naudu atdot pē c janvā ra brī vdienā m un tā pa visu laiku š odien "baroja brokastis" teica, ka nesaņ emsim ne santī ma. … Tomēr ▾ vē lē jā s apmeklē t š o viesnī cu janvā ra brī vdienā s, tač u ģ imenes iemeslu dē ļ nevarē ja doties. Tā kā dzī voju tā lu, tad rezervē ju ar naudas pā rskaitī jumu. Pirms jaunā gada zvanī ja un skaidroja situā ciju, solī ja naudu atdot pē c janvā ra brī vdienā m un tā pa visu laiku š odien "baroja brokastis" teica, ka nesaņ emsim ne santī ma.
аватар avengerin
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu atradu tieš saistē . Rū pī gi visu izpē tī jā m, runā jā m ar saimniekiem, tā pē c gatavojā mies tam, ka ar kā jā m lī dz pacē lā jiem nesanā ksi. Bijā m patī kami pā rsteigti, bet pusi dienas, ko staigā jā m ar slē pē m un zā bakiem rokā s, pirmo pacē lā ju sasniedzā m 20 minū tē s. … Tomēr ▾ Viesnī cu atradu tieš saistē . Rū pī gi visu izpē tī jā m, runā jā m ar saimniekiem, tā pē c gatavojā mies tam, ka ar kā jā m lī dz pacē lā jiem nesanā ksi.
Bijā m patī kami pā rsteigti, bet pusi dienas, ko staigā jā m ar slē pē m un zā bakiem rokā s, pirmo pacē lā ju sasniedzā m 20 minū tē s.
Dzī vojā m bē niņ u istabā s. Dzirdamī ba starp telpā m ir ievē rojama, bet tas mū s nemaz netraucē ja, jo. pē c slē poš anas tu guli kā miris.
Brokastis nav greznī ba, bet salī dzinā jumā ar citā m Bukovel viesnī cā m ir ļ oti labas un garš ī gas. Pietiek ar trī s stundu slē poš anu)
Saimnieki ir viesmī lī gi un patī kami, un pirts ir atseviš ķ a dziesma : ) Skaista dekorā cija un plaš ais baseins ir vienkā rš i brī niš ķ ī gi!
Mē s te vē l nā ksim ; )


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен среди живописных карпатских гор в горнолыжном курорте Буковель на высоте 920 м. Здесь можно забыть обо всех заботах и полностью погрузиться в отдых. Milli & Jon расположен в 800 м от подъемника, а расстояние до Озера Молодости и Voda Club – всего 1,5 км. Отель работает и летом, и зимой. Здесь можно поплавать в бассейне или в озере с родниковой водой, взять напрокат зимой лыжи, а летом – велосипеды. Отель располагает зоной BBQ с беседками. По соседству находится удобная транспортная развязка. Например, всего 5 минут занимает проезд в центр Буковеля.

Atrašanās vieta 850 от центра Буковели.
Pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
Viesnīcā

Ресторан, 2 бассейна, прокат лыж и велосипедов, баня на дровах.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Сауна с бассейном на 6 человек. Озеро для рыбной ловли.
  • sauna/vanna/hammam
  • velosipēdu noma
  • makšķerēšana
Telpu apraksts

12 стандартов

16 полулюксов

2 улучшенных люкса

14 бюджетных номеров

Istabās

Балкон, двуспальная кровать или две односпальные, ванная комната с душевой кабиной, ТВ.

Adrese Ивано-Франковская обл., Яремчанский район, село Паляница, урочище Вишня. 151-a
Tālruņi: +38 (096) 8929749
Tīmekļa vietne: Milli & Jon
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).