MK Resort 3*– Atsauksmes

15
Novērtējums 7.310
№17 viesnīcas reitingā Bukovels (Poļaņici)
7.6 Numurs
7.9 apkalpošana
8.6 Tīrība
8.4 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Bukovelas slēpošanas kūrorta centrā. No viesnīcas ejiet 5-7 minūtes līdz centrālajam liftam. Bukovel Lift 7 - 400 m, Vityag 2 lifts - 450 m, Vityag 2R lifts - 450 m, Vityag 14 lifts - 600 m, Bukovel Lift 1R - 650 m. Bukovel autoosta atrodas 500 metru attālumā no viesnīcas Magic Karpat. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар nata1000
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atrodas netā lu no 7. pacē lā ja (5-10 min. gā jiens). Istabas ir labā stā voklī , labi iztī rī tas, gultas veļ a ir balta, bez traipiem, tā pat kā dvieļ i. Katrā numurā ir balkons (mē s paņ ē mā m 2-vietī gu standarta un junior suite), plazma. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas netā lu no 7. pacē lā ja (5-10 min. gā jiens). Istabas ir labā stā voklī , labi iztī rī tas, gultas veļ a ir balta, bez traipiem, tā pat kā dvieļ i. Katrā numurā ir balkons (mē s paņ ē mā m 2-vietī gu standarta un junior suite), plazma. Ledusskapja nav. Brokastis ir iekļ autas cenā . Sā tī gas brokastis (kā jau sievietei), sastā v no trī s blokiem katrā blokā , trī s punkti, no kuriem izvē laties, ko vē laties.
Двухместный полу люкс(жили  четверо) Вид с окна
аватар ye.denysenkova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ajā viesnī cā ar ģ imeni esmu apmetusies divas reizes. 2015. gada februā rī un 2018. gada decembrī . Man bija prieks, ka š ajā laikā viesnī ca ir saglabā jusies nemainī gi pieklā jī gā lī menī . Tī rs, ē rts, laipns personā ls, ē rta atmosfē ra, istabā s viss nepiecieš amais, skaists skats pa logu. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā ar ģ imeni esmu apmetusies divas reizes. 2015. gada februā rī un 2018. gada decembrī . Man bija prieks, ka š ajā laikā viesnī ca ir saglabā jusies nemainī gi pieklā jī gā lī menī . Tī rs, ē rts, laipns personā ls, ē rta atmosfē ra, istabā s viss nepiecieš amais, skaists skats pa logu. Prieks par ikdienas uzkopš anu istabā . Jā , un visā viesnī cā viņ i ievē ro kā rtī bu.
Restorā ns ir labā kais! Viesmī ļ i ir profesionā ļ i. Ē dieni garš ī gi. Mē s esam izmē ģ inā juš i daudzas lietas, un tā s visas patika! Ī paš i pieklusinā ta pica 4 sieri! Ē š ana)). Lī dz otrajam pacē lā jam nesteidzī gā solī jā iet 10 minū tes. No vienas puses, tas nav ļ oti tuvu, no otras puses, ir moderni staigā t, tagad ir modē cross fit)) Iesaku to visiem!
аватар Anastasiia82
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Karpatu burvī bā atpū tā mies 2014. gada janvā rī . Kopumā viesnī ca ir laba, diezgan jauna. Restorā ns kopumā mums ļ oti patika, vairā kas reizes vakariņ ojā m tieš i tajā , neizejot no viesnī cas "cilvē kos") Ļ oti garš ī gs ē diens, bet diezgan dā rgs un pā rsvarā vakarā cilvē ku nav, gandrī z pasē dē ju restorā nā . … Tomēr ▾ Karpatu burvī bā atpū tā mies 2014. gada janvā rī . Kopumā viesnī ca ir laba, diezgan jauna. Restorā ns kopumā mums ļ oti patika, vairā kas reizes vakariņ ojā m tieš i tajā , neizejot no viesnī cas "cilvē kos") Ļ oti garš ī gs ē diens, bet diezgan dā rgs un pā rsvarā vakarā cilvē ku nav, gandrī z pasē dē ju restorā nā . Brokastis ir ļ oti garš ī gas, bet ē dienkarte vienmē r ir viena - 3 ē dieni, no kuriem izvē lē ties. Bē rniem apnika vienmuļ ī ba. Istabas ir vienkā rš as, sarū gtinā ts par tā du sī kumu kā , piemē ram, tē jkannas trū kums istabā . Manuprā t, istabā par 1100 UAH/dienā (pē c dolā ra kursa tobrī d 8.2) jau varē tu ielikt tē jkannu par 150 UAH. Tad - nebija glā zes zobu birstē m, tā s glabā jā s mū su somā....Arī viena glā ze ū dens visiem. Vī ram sā pē ja kakls un man nā cā s restorā nā bē rnam atseviš ķ i paprasī t glā zi. Problē ma ar drē bju ž ā vē š anu - telpu apsilda akumulators, kas saka, ka lietu ž ā vē š ana ir stingri aizliegta.
Tas, kā tiem vajadzē ja izž ū t pē c slaidiem, ir noslē pums. Mē s izmantojā m akumulatoru pret aizliegumu. Nu bū tī bā nekā...Pilsē tā iesaku restorā nu viesnī cā "Sē ņ u mā ja" - cenas +/- kā Karpatu burvī bā , bet krā sa, interjers un daž i ē dieni....mmmm...Man ļ oti patika! Starp citu, viņ iem ir zī me "Inspektors iesaka"))))! Kopumā es Bukovelā biju pirmo reizi, un godī gi sakot, iztē rē jot 6 pilnas dienas 2000 USD par diviem pieauguš ajiem un 5 gadus vecu bē rnu, es neredzu jē gu apmeklē t š o kū rortu - viss ir diezgan dā rgs, bet ne bez liekš ķ eres - kur iespē jams, ar tū ristu novilks trī s ā das, un savē jie paslī dē s par velti. Iepriekš ē jā gadā viņ i ceļ oja (lai gan kopā ar vī ru) no Itā lijas uz Alpiem, iztē rē ja aptuveni 2000 eiro. Skaidrs, ka ar bē rnu bū tu dā rgā k, bet atpū tas atš ķ irī ba - bez š aubā m.
Ресторан в У Магии Карпат Магия Карпат - центр.вход У ближайшего к Магии Карпат подъемника
аватар petrychenkovlad
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bukovelā atpū š amies kopš.2005. gada, pē dē jie č etri no tiem atrodas viesnī cā Magic Carpathian Hotel. Ko vē los teikt par viesnī cu, tā ir apmē ram piecus gadus veca, ļ oti ē rti numuriņ i, personā ls draudzī gs, pieklā jī gs, slē poš anas inventā rs nav jā ienes istabā , ir atseviš ķ a telpa ar ž ā vē tā ju apaviem pie ieejas. … Tomēr ▾ Bukovelā atpū š amies kopš.2005. gada, pē dē jie č etri no tiem atrodas viesnī cā Magic Carpathian Hotel. Ko vē los teikt par viesnī cu, tā ir apmē ram piecus gadus veca, ļ oti ē rti numuriņ i, personā ls draudzī gs, pieklā jī gs, slē poš anas inventā rs nav jā ienes istabā , ir atseviš ķ a telpa ar ž ā vē tā ju apaviem pie ieejas. Ē dinā š ana viesnī cā ir pelnī jusi ī paš u uzmanī bu, tik daudzveidī gi ē dieni un pieeja to pagatavoš anai un pasniegš anai nav sastopami katrā autora virtuves restorā nā , katrs ē diens ir š edevrs, tas ir patiesi. Mums ir piecus gadus vecs bē rns, viņ š neē d visu, bet Karpatu burvī bā mums nav problē mu ar viņ u pabaroš anu. Vidē ji otrais ē diens maksā.50-60 grivnas, kas Bukovelam ir brī nums. Lī dz septī tajam pacē lā jam iet 5-7 minū tes, ja negribi iet, viesnī cā ir mikroautobuss, kas pieved lī dz pacē lā jam. Nu vispā r kā rtē jo reizi pā rē jais atstā ja brī niš ķ ī gus iespaidus un nā kamgad noteikti atbrauksim, Bukovelā nav labā kas cenas un kvalitā tes attiecī bas! Gandrī z aizmirsu, viesnī cas ī paš nieki dzī vo tepat, kontrolē personā la darbu, sazinā s ar visiem apmeklē tā jiem restorā nā , jautā , vai visiem patī k, tā pat kā Eiropā . Jaunajā gadā bija brī niš ķ ī ga programma, galds lū za, puse noteikti nebija apē sta.
аватар helen_fed
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izcila viesnī ca! Bukovels nekur nav apmierinā ts ar servisa klā tbū tni, tač u š ajā viesnī cā serviss ir pā rsteidzoš i! Tī ras, ē rtas, garš ī gas, siltas telpas. Ņ emot vē rā viesnī cas atraš anā s vietu, cena, salī dzinot ar citā m viesnī cā m, bū s patī kamā ka. … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca! Bukovels nekur nav apmierinā ts ar servisa klā tbū tni, tač u š ajā viesnī cā serviss ir pā rsteidzoš i! Tī ras, ē rtas, garš ī gas, siltas telpas. Ņ emot vē rā viesnī cas atraš anā s vietu, cena, salī dzinot ar citā m viesnī cā m, bū s patī kamā ka. Tagad ja Bukovels - tad Karpatu maģ ija.
аватар joe_kh
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ar vī ru tikko atgriezā mies no atvaļ inā juma, vē los padalī ties savos iespaidos. Mums patika viesnī ca, normā la atraš anā s vieta, 500 metri lī dz pacē lā jam, ja viss ir ī rē ts, tad viegli nokļ ū t, bet ja grū ti ar visu aprī kojumu, autobuss (viesnī ca) atved no viesnī cas uz pacē lā js, un tas paceļ as. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru tikko atgriezā mies no atvaļ inā juma, vē los padalī ties savos iespaidos. Mums patika viesnī ca, normā la atraš anā s vieta, 500 metri lī dz pacē lā jam, ja viss ir ī rē ts, tad viegli nokļ ū t, bet ja grū ti ar visu aprī kojumu, autobuss (viesnī ca) atved no viesnī cas uz pacē lā js, un tas paceļ as. Istaba tī ra un silta, tī rā m katru dienu (bijā m standarta numurā ). Vienī gais mī nuss bija tas, ka istabā nebija ledusskapja. Restorā nā gatavo ļ oti garš ī gi, kā mā jā s, man š ķ iet, ka cena pusdienā m vai vakariņ ā m ap 200-250 diviem ir diezgan normā la. Brokastis arī labas. Apkalpojoš ais personā ls ļ oti draudzī gs. Skaidrs, ka cilvē ki cenš as. Noteikti brauksim tur vē l.
аватар olllga34
Mē s atgriezā mies pirms daž ā m dienā m. Murgs! Bē rns joprojā m (un arī mē s) attā linā s no vietē jā s pā rtikas. Ē st vispā r nav kur. Pat vairā k vai mazā k pieklā jī gā picē rija Felicita nav Eiropas lī meņ a iestā de. … Tomēr ▾ Mē s atgriezā mies pirms daž ā m dienā m. Murgs! Bē rns joprojā m (un arī mē s) attā linā s no vietē jā s pā rtikas. Ē st vispā r nav kur. Pat vairā k vai mazā k pieklā jī gā picē rija Felicita nav Eiropas lī meņ a iestā de. Mē s apstā jā mies pie Magic Carpathians. Istabas nekā ds, uzkoptas normā lā rež ī mā , par istabenē m sū dzī bu nav. Bet restorā nā , kurā , pē c viesnī cas administrā cijas teiktā , strā dā starptautiski godalgots š efpavā rs, brokastis sastā v no smirdī giem pagā tnes virtuves atkritumiem (kotletes, aukstā griķ u biezputra u. c. ), un viss pā rē jais ē diens, ar vidē jā m izmaksā m. no trauka aptuveni 200 UAH, neiztur nekā du kritiku. Turklā t viesnī ca atrodas nomalē , lai gan vietnē teikts, ka paš ā Bukovelas centrā . Paš ā kū rortā tieš ā m ir tikai bū vlaukumi, ceļ i netī ri, mā lā . UN SVARĪ GĀ KĀ PROBLĒ MA IR Ū DENS! Nav centrā lā s kanalizā cijas, to apstrā dā ar antiseptisku lī dzekli un atgriež as apritē . Lī dz ar to vairā kas saindē š anā s. Mē s runā jā m ar duci cilvē ku, visi tur paspē ja saindē ties. Domā ju, ka tikai pateicoties pē dē jo gadu salnā m, netī rā ū dens faktors neparā dī jā s. . Bet š ogad temperatū ra bija virs 0 grā diem, lī dz ar to arī baktē riju darbī ba. Kopumā atvaļ inā jums Bukovelā nebija atvaļ inā jums, bet gan cī ņ a par izdzī voš anu par lielu naudu. Es nekad vairs š eit neieš u. Es pat neieteiktu to ienaidniekam!
аватар panii
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tos kopā ar vī ru jaunā.2012. gada priekš vakarā . Viesnī ca tieš ā m laba. Darbinieki piekukuļ oja ar savu pieklā jī bu un spē ju pieņ emt cienī gus lē mumus strī dī gā s situā cijā s. Ļ oti labi pā rdomā ta apkure un karstais ū dens, atš ķ irī bā no daž ā m citā m Bukovelas viesnī cā m. … Tomēr ▾ Atpū tos kopā ar vī ru jaunā.2012. gada priekš vakarā . Viesnī ca tieš ā m laba. Darbinieki piekukuļ oja ar savu pieklā jī bu un spē ju pieņ emt cienī gus lē mumus strī dī gā s situā cijā s. Ļ oti labi pā rdomā ta apkure un karstais ū dens, atš ķ irī bā no daž ā m citā m Bukovelas viesnī cā m. Brokastis garš ī gas, barojoš as, bet nez kā pē c katru dienu viena un tā pati ē dienkarte. Par to lasī ju atsauksmē s, kas atstā tas pirms gada vai diviem, tomē r ir sajū ta, ka viesnī cas vadī bai atsauksmes vai nu neinteresē , vai vienkā rš i tā m nepievē rš uzmanī bu. Viens liels mī nuss ir viesnī cas atraš anā s vieta. No vienas puses, tas ir labi, apmē ram 1 km gā jienā no pacē lā jiem. Tagad iedomā jieties dubļ ainu ceļ u, jums ir pilns ekipē jums rokā s, jū s esat trasē no rī ta un diezgan noguris lī dz vakaram, un jums ir jā iet apmē ram 1 km kalnā . Ja viesnī ca nedomā par transfē ru: vismaz pā ris lidojumi no rī ta uz pacē lā jiem un pā ris lidojumi vakarā atpakaļ noteiktā laikā , mē s tur noteikti nebrauksim.
аватар nipporos
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Esam gandarī ti, ka izvē lē jā mies viesnī cu "Magiya Karpat". Jā , tas atrodas 10 minū tes no pacē lā ja (bet centrā lā ), ja ir mazas mugursomas, pacē lā jā var nomainī t apavus un atgriezties viesnī cā ē rtos apavos. … Tomēr ▾ Esam gandarī ti, ka izvē lē jā mies viesnī cu "Magiya Karpat". Jā , tas atrodas 10 minū tes no pacē lā ja (bet centrā lā ), ja ir mazas mugursomas, pacē lā jā var nomainī t apavus un atgriezties viesnī cā ē rtos apavos. Numuri ir lieliski, jauni un tī ri. Ar mums strā dā ja administrators Ivans: profesionā li un ā tri atrisinā ja visus jautā jumus. Ē diens gan viesnī cā , gan vispā r Bukovelā sagā dā ja nelielu vilš anos. Mazas porcijas un nav lē ti. Brokastis ir iekļ autas viesnī cā , bet tajā s nav daudzveidī gas, lai gan ē diens ir garš ī gs, un, dī vainā kā rtā , ar to pietika lī dz pulksten 12. Kas attiecas uz trasē m slē poš anai - nekā du sū dzī bu. Lieliska jā š ana.
вид из окна вечером
аватар Sarabi
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca atrodas nomalē , lī dz pacē lā jam no kalna jā brauc 10 minū tes, un kalnā noguruš ajiem nemaz nav viegli, reģ istratū ra ir slikti izvietota 2. stā vā , pie ieejas ar visu bagā ž u vē l prieks kā pt pa š aurā m kā pņ utelpā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas nomalē , lī dz pacē lā jam no kalna jā brauc 10 minū tes, un kalnā noguruš ajiem nemaz nav viegli, reģ istratū ra ir slikti izvietota 2. stā vā , pie ieejas ar visu bagā ž u vē l prieks kā pt pa š aurā m kā pņ utelpā m. . restorā ns 4, cenas kā visur Bukovelā , brokastis ļ oti vieglas.
Istaba izskatā s tī ra, nepā rmetī š u, bet ir problemā tiski izž ā vē t drē bes. Viss sā kā s ar to, ka pē c istabas uzkopš anas viņ i nozaga mobilo telefonu, kurš bija tā lu no redzamī bas, kad reģ istratū rā vē rsā s pie administrā cijas - apsaldē ja, saka, ka mums te nekad tā da nav bijusi, ka laikam bija apmaldī jies savā s lietā s. . . tad pa dienu pasū tī ja transfē ru uz dzelzceļ a staciju Ivanofrankivskā , 16:00.15:00 zvanī ja š oferis un teica, ka viņ š ir informē ts tikai pirms 5 minū tē m un viņ š to darī s. paspē t ierasties tikai 6, paldies dievam paš i ā tri varē ja atrast aizstā jē ju, lai paspē tu uz vilcienu. . Lai viesnī cas ī paš nieks izdara secinā jumus. .
Parādīt vairāk »


iemiesojums dsergei54
Cilvēks pats atbrauks pie tevis, cik maksā palikt viesnīcā vienu dienu ar brokastīm un vakariņām. Cik maksā slēpošanas karte nedēļai ieskaitot nedēļas nogale. Paldies. Sergejs [email protected]
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
iemiesojums Ujilia
Kāda ir vidējā maltītes cena vienai personai viesnīcas restorānā?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums magic.karpaty
‹ Viesnīca MK Resort 3*

Отель находится в центре горнолыжного курорта Буковель. От отеля идти 5-7 минут пешком до центрального подъёмника. Bukovel Lift 7 – 400 м, подъемник Витяг 2 – 450 м, подъемник Витяг 2R – 450 м, подъемник Витяг 14 – 600 м, Bukovel Lift 1R – 650 м. Расстояние от отеля «Магия Карпат» до автобусного вокзала Буковеля составляет 500 метров. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние до аэропорта Ивано-Франковска составляет 110 км.
Viesnīcā

Сертифицированный ресторан высшей категории на 100 мест, бар, индивидуальная регистрация заезда/отъезда, асфальтированная дорога до отеля. Специальные диетические меню (по запросу). Размещение домашних животных допускается по предварительному запросу. Места для курения.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская игровая комната.
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Сауна, комната отдыха, массаж. В округе популярны зимние виды спорта.
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 35 номеров.

Istabās

В номерах: телевизор, тумба-комод, шкаф, кровати евростандарта (двуспальная кровать/роздельная), постельное белье, душевая кабина, система отопления (электро радиаторы). Круглосуточная холодная и горячая вода.

Adrese Буковель, ділянка Щівки, 2а
Tālruņi: +38 (067) 344 88 98
Tīmekļa vietne: MK Resort
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.