Legenda Karpat 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 5.310
4.3 Numurs
4.5 apkalpošana
4.3 Tīrība
4.8 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca Legend of the Carpathians atrodas Polyanitsa ciematā, 3,5 km attālumā no GC "Bukovel". Karpatu leģenda celta 2010. gadā, kopējā platība 0,2 ha. Viesnīca sastāv no divstāvu koka kotedžas un atsevišķas trīsstāvu koka mājas.Vairāk →
аватар doctor303
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s esam apmetuš ies š ajā viesnī cā jau vairā kus gadus. Jo lielā ko daļ u laika esam uz nogā zes, viesnī cā tikai brokastis, vakariņ as un miegs. Mē s neesam izvē lī gi attiecī bā uz pā rtiku, mums garš o viss. … Tomēr ▾ Mē s esam apmetuš ies š ajā viesnī cā jau vairā kus gadus. Jo lielā ko daļ u laika esam uz nogā zes, viesnī cā tikai brokastis, vakariņ as un miegs. Mē s neesam izvē lī gi attiecī bā uz pā rtiku, mums garš o viss. Par š o naudu ir diezgan pienā cī ga. Š is nav restorā ns. Numuru cena ir zemā ka nekā lī dzī gā s viesnī cā s apkā rt. Ir ļ oti ē rti, ja jums ir sava auto noma. Aprī kojums ir labā lī menī . Ir visi izmē ri. Mums ir liela pieauguš o un daž ā da vecuma bē rnu grupa. Visi ir atlasī ti. Mē s iesakā m visiem.
аватар Natalja_tkach123
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Situā ciju ilgi neaprakstī š u, uzrakstī š u konkrē ti, kas nepatika. 1. Nav draudzī ga dā ma, kas atteicā s no jebkā diem lū gumiem, pati komunikā cijas maniere ar klientiem vienkā rš i nav pieņ emama. 2. Viņ i nedeva dvieļ us; 3. … Tomēr ▾ Situā ciju ilgi neaprakstī š u, uzrakstī š u konkrē ti, kas nepatika.
1. Nav draudzī ga dā ma, kas atteicā s no jebkā diem lū gumiem, pati komunikā cijas maniere ar klientiem vienkā rš i nav pieņ emama.
2. Viņ i nedeva dvieļ us;
3. Neredzē ja pē c gludekļ a lū guma.
4. Divas dienas no trim nebija karstā ū dens;
5. Telpā saplī sis TV, kurš tika remontē ts 3 reizes tikai pirmajā naktī;
6. Drū ma, nedraudzī ga istaba, tumš os toņ os, kas nepā rprotami nav iekā rtota atpū tai;
7. Ļ oti dī vaina veļ a uz gultā m. kas pat ne tuvu nesmarž oja svaigumam, bija skaidrs, ka mē s neesam pirmie, kas uz tā guļ (rezultā tā gulē jā m saģ ē rbuš ies, un no mā jā m uzliku dvieli uz spilvena)
8. Vispā r piliens: istabā s VISPĀ R NEIZĶ ER MOBILO KOMUNIKĀ CIJU. Tas ir tā pē c, ka es tikko atcerē jos.
9. Nav lē tas cenas viņ u virtuvē (kartupeļ i + kotlete = 50 UAH. ) Ne pā rā k lē ti kā nekafejnī cā m.
ES NEKAD VAIRS NEKĀ DĀ S.
аватар shvecz17
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Plusi Liela č etrvietī ga istaba, ļ oti silts - gulē ju ar atvē rtiem logiem, normā ls ē diens, inventā ra noma. Mī nusi: - Slikts mobilais pā rklā jums - slikts wi-fi pā rklā jums - nav iespē jams izmantot telpā - pirmais pacē lā js nav 3. … Tomēr ▾ Plusi Liela č etrvietī ga istaba, ļ oti silts - gulē ju ar atvē rtiem logiem, normā ls ē diens, inventā ra noma.
Mī nusi:
- Slikts mobilais pā rklā jums
- slikts wi-fi pā rklā jums - nav iespē jams izmantot telpā
- pirmais pacē lā js nav 3.5 km attā lumā . kā norā dī ts aprakstā , un vairā k nekā.7 km
- daž as problē mas ar kanalizā ciju, bija jā gaida 40 minū tes, lai no duš as paliktņ a notecē tu ū dens, un tikai tad nā koš ā vannota
- nobruž ā ts mazs televizors istabā
- rozetes visas vaļ ī gas, bē rniem bī stamas
- istabā s viss ir no koka, bet tas nav gluds, nav apstrā dā ts, var viegli ienest š ķ embas.
- pā rmaksā ta par izmitinā š anu, ņ emot vē rā ikdienas taksometra cenu lī dz pacē lā jam un atpakaļ + cena par numuru = jū s varat atrast naktsmī tnes tuvā k pacē lā jiem.
Сидим в четырехместном номере, готовимся на лыжи
аватар natasun33
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atpū ta ar draugiem (5 pieauguš ie un 2 pusaudž i) viesnī cā "Legend of the Carpathians" no 28.12. 13 lī dz 01.03. 14. Tā tad, secī bā : 1. Visu uzturē š anā s laiku numurs netika iztī rī ts. Saistī bā ar to pirms izbraukš anas radā s nepā rvarama vē lme vienmē rī gi izkaisī t visu š o atkritumu pa istabu, tajā skaitā (piedodiet par manu franč u valodu) un izlietoto tualetes papī ru. … Tomēr ▾ Atpū ta ar draugiem (5 pieauguš ie un 2 pusaudž i) viesnī cā "Legend of the Carpathians" no 28.12. 13 lī dz 01.03. 14. Tā tad, secī bā :
1. Visu uzturē š anā s laiku numurs netika iztī rī ts. Saistī bā ar to pirms izbraukš anas radā s nepā rvarama vē lme vienmē rī gi izkaisī t visu š o atkritumu pa istabu, tajā skaitā (piedodiet par manu franč u valodu) un izlietoto tualetes papī ru.
2. Istabā s nav skaņ as izolā cijas. Pirmajā stā vā varē ja š ķ audī t, bet treš ajā teikt "svē tī ". Bet te mums "paveicā s", un dabū jā m istabiņ u 3. stā vā , vismaz neviens pā ri galvā m negā ja.
3. Ē diens viesnī cā ir pretī gs. Ieraš anā s dienā mums paveicā s uzkost vietē jo borš č u, un mums par vispā rē ju pā rsteigumu borš č s izrā dī jā s liess. Iedomā jieties: viesmī lī gā Ukraina, speķ is un...liesais borš č s. Brokastis gandrī z vienmē r bija aukstas un niecī gas: olu kultenis no 1 olas vai 1 pankū ka ar biezpienu, sagriezta 2 daļ ā s pilnī bai. Nolē mā m vairs neeksperimentē t un ē dā m, tā teikt, pie malas.
4. Pilnī ga pakalpojuma neesamī ba. Uz stā vu viens ledusskapis (nu nav tik bail), uz stā vu viena tē jkanna, kuru nevar nest uz istabu, un galvenais, ka istabā nav skapja vai plaukta, t. i. ir naktsgaldiņ š un TV statī vs un viss. Kur salocī t un pakā rt lietas, paliek noslē pums, un tas ir junior suite numurā par cenu 1000 grivnas dienā . Visi dež uranti staigā ja ar tā dā m sejā m: saka, ka te nā ca kuplā skaitā , traucē strā dā t.
5. Visa apoteoze izrā dī jā s vietē jais dež urants, kurš , neskatoties uz lī gumiem un saņ emto priekš apmaksu, izdomā ja (acī mredzot par nedaudz lielā ku naudu) un norunā to laiku "pā rdeva" kā dam citam. Tiesa, priekš apmaksa tika atgriezta, tač u noskaņ ojums tika neatgriezeniski sabojā ts.
Kopumā par kū rortu varu teikt sekojoš o: acī mredzot laiku izvē lē jā mies ne pā rā k labi, jo. cilvē ku bija daudz, nogā zes bija izlauztas lī dz 12:00, cenas kafejnī cā s kalnā.1. janvā rī ievē rojami pieauga trī s reizes, taksometru vadī tā ji kļ uva tik nekaunī gi, ka gandrī z ceļ ā piesē dinā ja cilvē kus, lai visur bū tu laikā . Ceļ i ir briesmī gi! Mums bija ž ē l tos, kuri ieradā s savā s maš ī nā s, jo. ardievu apturē š ana.
Tomē r bija arī daž i brī niš ķ ī gi brī ž i. Tā , protams, ir brī niš ķ ī ga daba un skati no kalniem, kā arī mā jī ga, mā jī ga kafejnī ca/restorā ns ar nosaukumu "Ra" un "Merry Hutsul". Ir absolū ti pā rsteidzoš i tauki, pelmeņ i, borš č s, uzvars un brī niš ķ ī gi dzē rieni "klukovka" un "kolganovka".
Par izdevumiem:
Slē poš anas karte: 317 grivnas (ja iegā dā ta pirms 9:00) un 396 grivna dienā , ja pē c tam. Tiesa, lī dz 31. decembrim no vietē jiem varē ja atrast slē poš anas kartes par 250-280 grivnā m/dienā .
Noma: slē pes - 60-70 grivnas / diennaktī (tas ir bez zā bakiem, jo ​ ​ bija savs), snovbords - 60-100 grivnas / dienā (bez zā bakiem), ķ ivere tiek dota bez maksas. Bez ķ iveres jū s nedrī kstē s braukt nevienā pacē lā jā .
Taksometrs: lī dz Bukovelai (4-4.5 kilometri no mū su vietas) 10 UAH/pers.
Ē diens: pusdienoja kalnā - vidē jais rē ķ ins ir 80-100 grivnas/personai, vakariņ as - vidē jais rē ķ ins ir 900-1000 grivnas visam mū su uzņ ē mumam, ieskaitot alkoholu.
Transfē rs: tā kā mē s braucā m pa dzelzceļ u Maskava - Ternopiļ a, tad no Ternopiļ as uz Bukovelu transfē rs ir 900 grivnas un 1000 grivnas pretē jā virzienā .
Kopumā kopsavilkums ir š ā ds: puiš i, vecā labā un labā Eiropa ir labā ka. Š ī bija mū su pirmā un pē dē jā pieredze, apmeklē jot Bukovelu.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Гостиница Легенда Карпат находится в с.Поляница, в 3.5 км от ГК "Буковель". Легенда Карпат построена в 2010 г., общая территория - 0.2 га. Гостиница состоит из двухэтажного деревянного коттеджа и отдельного трехэтажного деревянного дома.

Viesnīcā

На территории есть беседка и небольшое озеро. На первом этаже в коттедже есть столовая на 40 человек. В 200 метрах от коттеджей находится кафе.

  • restorāns
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
Izklaide un sports Русская баня
  • sauna/vanna/hammam
Telpu apraksts

Двухэтажный деревянный коттедж на 12 мест и отдельный трехэтажный деревянный дом на 45 мест.

Adrese Ивано-Франковская обл., Яремчанский городской совет, с.Поляница, участок «Проходной», ул.Карпатская, д.9.
Tālruņi: +38(095) 4197705, +38(067) 6088677 - Виктор, +38(093) 9553593 - Татьяна.
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. .