Kniazhii Terem 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 8.810
8.5 Numurs
8.8 apkalpošana
8.5 Tīrība
9.3 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Kotedža atrodas Karpatu centrā starp Yaremche un TC Bukovel ciematā. Mikuļičins. Vietas ainava priecē atpūtnieku aci - Prutas upe tek 150 m no kotedžas. Kotedžā ir divvietīgas istabas ar balkonu. Divas jaunas ēkas: galvenajā ēkā ir 8 "standarta" numuri un viens "junior suite" numurs ar privātām labierīcībām (duša, tualete, izlietne). Otrajā kotedžā ir 5 "standarta" kategorijas divvietīgi numuri.Vairāk →
аватар ANNA7755
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Laukuma saimnieki pilnī bā nomainī ja sastā vu, par ko viņ iem ī paš s paldies. Silts, mā jī gs, jū tamas tū rista rū pes. Internets darbojas, vislabā k otrajā kotedž ā , ir pirts - optimā lais skaits ir 6 cilvē ki. Reģ istrē jies jebkurā tū ristam ē rtā laikā , ap 12-00 tevi ī sti neviens “nepū st”. … Tomēr ▾ Laukuma saimnieki pilnī bā nomainī ja sastā vu, par ko viņ iem ī paš s paldies. Silts, mā jī gs, jū tamas tū rista rū pes. Internets darbojas, vislabā k otrajā kotedž ā , ir pirts - optimā lais skaits ir 6 cilvē ki. Reģ istrē jies jebkurā tū ristam ē rtā laikā , ap 12-00 tevi ī sti neviens “nepū st”. Cenas ļ oti pieņ emamas, ē diens izcils. Nacionā lā s virtuves nav, bet porcijas slē potā jiem SUPER!! ! ! Iesaki! Puiš i, izbaudiet!
номер на 2 человека, просторный, тёплый - есть балкон Три котеджа Колыба
аватар CoachCarter
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Norē ķ inā ties - nekā du problē mu (izgā ja caur tū roperatoru), jo iekā rtojā s pirms 12, un aizbrauca uz aptuveni 4h dienā. Iekš ā mā jī gi, silti, skaisti. Ir balkons un galds, kur pasē dē t ar draugiem. Tikai duš a ar tualeti vienā vietā. … Tomēr ▾ Norē ķ inā ties - nekā du problē mu (izgā ja caur tū roperatoru), jo iekā rtojā s pirms 12, un aizbrauca uz aptuveni 4h dienā.
Iekš ā mā jī gi, silti, skaisti. Ir balkons un galds, kur pasē dē t ar draugiem. Tikai duš a ar tualeti vienā vietā.4-6 cilvē kiem, kas rada neē rtī bas.
Ļ oti draudzī gs un jautrs personā ls bū dā (kur ē diens). Porcijas vī rieš iem ir mazas, bet es ī paš i lū dzu tā s palielinā t sev. Viesmī le Natā lija sā ka barot no vē dera - par ko viņ a ir pateicī ga!
Iesaku š eit atpū sties!
аватар ZUBCHENKO-T
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
… Tomēr ▾
фото колыбы дом беседка
аватар shefa
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es nevaru pretoties, es gribu pateikt visiem! Mikulič inā atpū š os jau septī to gadu. Š ogad braucā m ar lielu grupu, tā pē c meklē jā m pilnvē rtī gu kotedž u, bet pirms jaunā gada jū s paš i saprotat, ka tas ir diezgan grū ti. … Tomēr ▾ Es nevaru pretoties, es gribu pateikt visiem! Mikulič inā atpū š os jau septī to gadu. Š ogad braucā m ar lielu grupu, tā pē c meklē jā m pilnvē rtī gu kotedž u, bet pirms jaunā gada jū s paš i saprotat, ka tas ir diezgan grū ti. Un tā pē c mums neticami paveicā s, tika atvē rts jauns komplekss Prince Terem. Viss ir pilnī gi jauns, tī rs, sakopts, otrā stā va zā lē ir milzī ga egle, katrā istabā maza, bet dabiska eglī te, visur balles, laternas, uzreiz Jaungada noskaņ a. . Bet Gribu izcelt personā lu, papildus divā m kotedž ā m teritorijā ir kalyba, kur pasniedz brokastis un vakariņ as, vienkā rš i negribē ju no turienes aizbraukt, tur strā dā tik simpā tiski, patī kami cilvē ki, pavā rs vispā r burvis, viss ir ā rprā tī gi garš ī gs un unikā ls. Jaungada banketā galdi plosī jā s, izrā des programma bija daudzveidī ga, kopumā viss bija lī menī , bet patī kamā kais pā rsteigums ir cena, 250 UAH no cilvē ka, godī gi sakot, tā das cenas nebija. uz banketu jebkur! Un naktsmī tne nemaz nav dā rga! Tā pē c es iesaku visiem, ja vē laties atpū sties atvaļ inā jumā , dodieties uz Prince Terem!


iemiesojums ashmalun
Viesnīcas aprakstā ir numuri ar mezglu uz numuru. Vai jūs domājat, ka katrai istabai ir sava vannas istaba vai 1 istabā ir vairākas istabas un 1 vannas istaba šīm vairākām istabām?
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums ivanych778
Sveiki, pasakiet cik maksās māja laika posmā no 29.01.-08.01.2015 Paldies!!
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Коттедж находится в самом центре Карпат между г.Яремче и ТК Буковель в с. Микуличин. Пейзаж места радует глаз отдыхающих – в 150 м от коттеджа протекает река Прут. В коттедже - двухместные номера с балконом. Два новых корпуса: в главном корпусе расположены 8 номеров категории "стандарт" и один номер "полу-люкс" с удобствами (душ, туалет, умывальник). Во втором коттедже 5 двухместных номеров категории "стандарт".

Atrašanās vieta 19 км до подъемника R1 в ГК "Буковель"
Viesnīcā
  • restorāns
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
Telpu apraksts

В каждом номере: набор необходимой мебели, телевизор (спутниковое ТВ), раздвижное кресло. Водоснабжение: холодная и горячая вода – круглосуточно. В коттедже находится стиральная машинка.

Adrese с.Микуличин, ул.Новоселив, 21а
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. .