Vieta, kur kvalitāte ievērojami pārsniedz izmaksas

Rakstīts: 17 augusts 2014
Ceļošanas laiks: 2 — 7 augusts 2014
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
Bukovels mums vienmē r ir bijis sapnis. Ī paš i gribē ju apmeklē t Karpatus vasarā . Atklā ti sakot, cenas Bukovelā nedaudz "kož ". Meklē jā m vietu, kas atrastos netā lu un kura cena bū tu pieņ emama.
Redzot viesnī cas Kievskaya Rus piedā vā jumu, mē s ī sti nerē ķ inā jā mies ar kaut kā du greznī bu istabā s un apkalpoš anā .
Bet, kad nonā cā m š eit, kad iegā jā m paš ā viesnī cā un tad savā istabiņ ā...bijā m Ļ OTI patī kami pā rsteigti! Viesnī ca ir jauna, viss ir tī rs un "nav nogalinā ts". Istaba liela un plaš a. Viss, kas jums nepiecieš ams, ir tur. Smarž o pē c koka. Liels balkons ar izeju uz pagalmu. Un pats galvenais – pa logu paveras brī niš ķ ī gs skats uz kalniem!

Ē dieni viesnī cā ir ļ oti garš ī gi un bagā tī gi. Š eit ir bufete, tā pē c jū s nepaliksit izsalkuš i. Viesnī cas personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s.
Kijevas Rus atrodas pie ieejas kompleksā - pretī autostā vvietai numur 1. Bukovel kompleksa centrs atrodas 7 minū š u pastaigas attā lumā . Apkā rt - skaistums! Kalni, zaļ umi, upe, tī rs gaiss.
Ideā la vieta atpū tai!
Ļ oti iesakā m un gaidā m nā kamo tikš anos ar viesnī cu Kievskaya Rus =)
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu