Istoriia 4*– Atsauksmes

8
Novērtējums 8.110
№14 viesnīcas reitingā Bukovels (Poļaņici)
8.5 Numurs
8.7 apkalpošana
8.7 Tīrība
7.5 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Viesnīca History atrodas Polyanitsa ciematā, 3 km attālumā no Bukovelas slēpošanas kūrorta. Četrstāvu dizaina viesnīca 26 personām ir veltīta Ukrainas vēsturei, kurā katrs no 10 numuriem atspoguļo noteiktu mūsu valsts vēstures posmu: pirmatnējie laiki, Tripilju kultūra, skitija, krievija, kņazu periods, dzimtbūšana, kazaki. , nacionālās atbrīvošanās kustība, PSRS.Vairāk →
аватар kira1251
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s atpū tā mies š ajā viesnī cā.2016. gada februā rī ar lielu pieauguš o un bē rnu grupu, paņ ē mā m Vechornitsy kotedž u. Nekad vairs tur nebrauksim un nevienam neiesakā m. Bī stama vieta ugunsdroš ī bas ziņ ā . … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies š ajā viesnī cā.2016. gada februā rī ar lielu pieauguš o un bē rnu grupu, paņ ē mā m Vechornitsy kotedž u. Nekad vairs tur nebrauksim un nevienam neiesakā m. Bī stama vieta ugunsdroš ī bas ziņ ā .
Naktsmī tnes:
"+": interjers, mū su draugi atpū tā s galvenajā ē kā - istabas tieš ā m ļ oti oriģ inā las, arī mā jiņ a ļ oti jauka, labi sakopta.
"-": reģ istrē š anā s kā visā s viesnī cā s pē c 12, bet nav absolū ti vietas, kur pavadī t laiku pirms reģ istrē š anā s. Atbraucā m ar maziem bē rniem agri no rī ta, pē c vilciena, un viņ iem nav pat elementā ras zā les, piedā vā ja pasē dē t restorā nā , protams bē rniem tur nav kur gulē t, koka soliņ i, ir ļ oti maz vietas. Gribē jā m ī rē t istabiņ u uz pusi dienas, bet brī vu nebija, nā cā s bē rnus iemidzinā t viņ u tumš ajā aizmugurē jā istabā pie veļ asmaš ī nā m, pat atcerē ties negribas, š ausmas. Domā ju, ka jā brī dina ģ imenes ar bē rniem, ka, ja ierodaties agri, pastaigā jieties pa ielu.
5. istaba kotedž ā - ieeja no otras ielas puses, t. i. ja tur ir bē rni, vajag katru reizi saģ ē rbt, lai paē stu un pasē dē tu ar draugiem kotedž as zā lē . Protams, viņ i arī par to nebrī dinā ja.
Dež uranti gulē s kopā ar jums kotedž ā! ! ! Dzirdamī ba izcila, smiekli, sarunas - viss ir dzirdams. Pā ris reizes viņ i viņ iem aizrā dī ja un pē c tam runā ja ar administrā ciju.
Tā kā viss ir koka, tad č ī kst grī dā , plaisas durvī s ir norma.
Un pats galvenais - neviena dū mu un uguns detektora! ! ! Mums bija gadī jums - kopā iemidzina bē rnus istabā , kas atradā s blakus skurstenim (uzzinā jā m vē lā k). Labi, ka naktī pamodā mies no dū mu smakas, kad iegā jā m bē rnistabā - acis sā ka ē st no dū miem, ā tri pakustinā jā m, zvanī jā m administrā cijai, plī ts taisī tā js visu nakti mē ģ inā ja kaut ko labot. , troksnis bija pa visu kotedž u, protams, ka neviens negulē ja. Izrā dī jā s, ka viņ u caurule bija sarū sē jusi un izplū duš i dū mi. Protams, pirms izbraukš anas neviens to nelaboja, un katru vakaru mē s cē lā mies pē c kā rtas, lai pā rbaudī tu. Par to, ka katrs var bū t banā li neglī ts, sapratā m tikai no rī ta. Ierodoties mā jā s, visas drē bes smirdē ja pē c dū miem.
Uz jautā jumu - kur ir ugunsdroš ī bas signalizā cija - administrā cija pamirkš ķ inā ja un deva mā jienu, ka ar visā m iestā dē m visi jautā jumi ir nokā rtoti un te nav ko panikot, it kā viss atrisinā sies, ja iesniegsim sū dzī bu. Kopumā maksā jā m mazā k tikai tā pē c, ka gribē jā m. Mums visiem tik smieklī gi piedā vā ja atlaidi, ka sapratā m, ka saimnieki ir alkatī gi un problemā tiskus jautā jumus netaisā s risinā t.
Arī kamī ns visu pā rē jo nestrā dā ja, plus no tā pū ta auksts un paš i aizlī mē jā m ar lī mlenti (ar sevi bija labi).
Uzturs:
Kaut kas ē dams, kaut kas pā rsā lī ts, bet bē rniem tur nav daudz ko ē st, paš i gatavojā m viņ iem. Jebkurā gadī jumā daž iem cilvē kiem ē diens patika, daž iem nē .
Bet regulā ri piemā nī jā s kontos - citreiz pievieno liekus, citreiz aritmē tika kliboja, vienmē r savā virzienā .
Teritorija ap viesnī cu ir ļ oti maza, nav kur staigā t, apkā rt ir visas privā tā s ē kas un vietē jie ī paš nieki (un es viņ us saprotu) nedrī kstē ja ī paš i tur staigā t, tā pē c, ja plā nojat atstā t bē rnus viesnī cā kamē r tu slē po, tad viņ iem tur nekā nav, sē dē s istabā , ņ ems lī dzi visas rotaļ lietas un izklaides!! !
Atseviš ķ i par administrā cijas attieksmi - ja nav konfliktsituā cijas, tad kā jau visur esi gaidī ts viesis, bet nedod Dievs kaut kas nav kā rtī bā - un tu pats paliec viens ar savā m problē mā m, un arī nā kamajā . Vā rdu sakot, par kaut kā du Karpatu viesmī lī bu nav ne runas, nekas personisks - tikai nauda.
аватар av-boyko
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ierodoties istabiņ a tī ra un skaista. Interjers skaists. Skats no loga ir burvī gs. Personā ls ļ oti patī kams. Ē diens ir pieļ aujams un dā rgs. Istabā nav ledusskapja un ū dens uz istabu netiek vests. Mū zika ir vienmuļ a no rī ta lī dz vakaram un no dienas lī dz dienai viena un tā pati. … Tomēr ▾ Ierodoties istabiņ a tī ra un skaista. Interjers skaists. Skats no loga ir burvī gs. Personā ls ļ oti patī kams. Ē diens ir pieļ aujams un dā rgs. Istabā nav ledusskapja un ū dens uz istabu netiek vests. Mū zika ir vienmuļ a no rī ta lī dz vakaram un no dienas lī dz dienai viena un tā pati. Lī dz viesnī cai ir ļ oti stā vs kā pums, taksisti atteicā s mū s celt augš ā , kad sniga, bija ļ oti tā lu jā iet. Viesnī cas teritorija ir ļ oti maza, nav kur staigā t.
аватар siz2015
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ta ar vī ru un bē rnu. Viesnī ca tika izvē lē ta rū pī gi, ļ oti gribē jā s iekļ ū t pasakā . Sapratu)) Apkā rt skaistas ainavas, svaigs gaiss, skaistas istabas, burvī gs skats no balkoniem, jauna veļ a, ļ oti ē rti matrač i un spilveni bez sveš ā m smarž ā m, ikdienas uzkopš ana bez atgā dinā jumiem, pieejami visi ziepju un putu aksesuā ri. … Tomēr ▾ Atpū ta ar vī ru un bē rnu. Viesnī ca tika izvē lē ta rū pī gi, ļ oti gribē jā s iekļ ū t pasakā . Sapratu)) Apkā rt skaistas ainavas, svaigs gaiss, skaistas istabas, burvī gs skats no balkoniem, jauna veļ a, ļ oti ē rti matrač i un spilveni bez sveš ā m smarž ā m, ikdienas uzkopš ana bez atgā dinā jumiem, pieejami visi ziepju un putu aksesuā ri. Istaba "Scythia", man ļ oti patika dizains un komforts.
Bet bija arī mī nusi, kuru dē ļ izgā jā m no viesnī cas pē c 3 dienā m, un plā nojā m atpū sties 7. Neviens mū s nebrī dinā ja, ka viesnī cas priekš ā notiek celtniecī ba un no 7.00 zā ģ ē , kalj, griež . lī dz 19.00. Viņ a un ceļ š tika remontē ts. Nā cā s ar koferiem izgriezt stā vu kā pumu, maš ī na nevarē ja uzbraukt.
Viesnī ca atrodas kalnā , skats skaists, bet staigā t š urpu pastaigā un dabū t pā rtikas preces nav ē rti, tikai maš ī na ir laba. Nav infrastruktū ras. Jū s varat pastaigā ties vai nu pa mež u, vai pa blakus esoš ā s Vykrutasy vai Old Time viesnī cas teritoriju.
Tā paš a iemesla dē ļ restorā nu izvē le nav liela. Es konsultē ju viesnī cas restorā nu Vykrutasy. Tas ir daudz garš ī gā ks, un porcijas ir lielā kas.
Vienam braucienam viesnī ca ir ļ oti interesanta, bet otrreiz mē s uz turieni nebrauktu attā luma no civilizā cijas dē ļ .
аватар Mayakocylim
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies 4 cilvē ku ģ imenē , viņ iem bija prinč a divstā vu istaba, visiem patika. Ļ oti oriģ inā la un atš ķ irī bā no jebkuras citas viesnī cas, personā ls draudzī gs un patī kams, daba apkā rt pasakaina. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 4 cilvē ku ģ imenē , viņ iem bija prinč a divstā vu istaba, visiem patika. Ļ oti oriģ inā la un atš ķ irī bā no jebkuras citas viesnī cas, personā ls draudzī gs un patī kams, daba apkā rt pasakaina. Virtuve ļ oti laba. Noteikti vē l iegriezī simies š ajā viesnī cā . Paldies par uzmanī bu.
вид с балкона вид с балкона вид с балкона такой вот двухэтажный номер , лестница в спальню
аватар filandr
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Piesaistī ja draugus ā ra aktivitā tē m ziemā kalnos. Ilgu laiku izvē lē jos, kur "Bukovelā " vai blakus var apstā ties, izvē le krita uz "History" viesnī cu vairā kos veidos. - Laba viesnī cas atraš anā s vieta. - Skaisti skati no viesnī cas franč u logiem. … Tomēr ▾ Piesaistī ja draugus ā ra aktivitā tē m ziemā kalnos. Ilgu laiku izvē lē jos, kur "Bukovelā " vai blakus var apstā ties, izvē le krita uz "History" viesnī cu vairā kos veidos. - Laba viesnī cas atraš anā s vieta. - Skaisti skati no viesnī cas franč u logiem. -Ļ oti krā sains telpu noformē jums. Jau iekā rtoš anā s stadijā sā ka parā dī ties pā rliecī ba, ka ar izvē li neesmu kļ ū dī jies. Ļ oti sirsnī ga sagaidī š ana. Rodas iespaids, ka jū s neapmeklē jat viesnī cu, bet gan ciemojaties pie tuvā kiem draugiem vai radiem. Man ļ oti patika telpu apdare, pie kuras strā dā ja ne tikai celtnieki, bet, protams, arī mā kslinieki. Tehniskas domā š anas cilvē kam nekad nebū tu ienā cis prā tā , kā no koka, zā ģ ē ts un ne, var uztaisī t tā du skaistumu. Ļ oti skaista viesnī cas teritorija, vairā kas š ū poles un bā rbekjū , krā saini soliņ i, skaists apgaismojums tam visam vakarā un naktī . Gribu atzī mē t administratores Vitā liņ as ļ oti labo apkalpoš anu, jū s tikai brī nā ties, kur jaunai meitenei ir tik daudz enerģ ijas. Viņ as attieksme pret darbu piepilda pā rē jos ar vē l siltā kā m emocijā m. . Mē s ar draugiem noteikti apmeklē sim š o mā jī go vietu vē lreiz. Kur dzī voja "Maš a un Miš a", kur primitī vi cilvē ki slaktē ja mamutus, kur lielie Kijevas prinč i pieņ ē ma savus gudros lē mumus.
аватар lyubimova15
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tikko atgriezos no š ī paradī zes gabala! Viesnī cu var pamatoti saukt par unikā lu! Ļ oti skaists autora interjers. Viesnī cas personā ls ir dā vana viesiem))! Liels paldies par tik brī niš ķ ī gu atpū tu! Marija ir tī rī bas feja, ļ oti iecietī ga un mī ļ a. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no š ī paradī zes gabala!
Viesnī cu var pamatoti saukt par unikā lu!
Ļ oti skaists autora interjers. Viesnī cas personā ls ir dā vana viesiem))! Liels paldies par tik brī niš ķ ī gu atpū tu! Marija ir tī rī bas feja, ļ oti iecietī ga un mī ļ a. Oksana ir tikai burve, ZELTA ROKAS, vienmē r ļ oti garš ī gi pabaro un pā rsteidz (nedē ļ as uzturē š anā s laikā brokastis nekad nav atkā rtojuš ā s! ), Un zaļ ais borš č s, zivs sē ņ u mē rcē , un pankū kas. . mmmm . . Vitā liņ a vienmē r saulains un smaidī gs, neļ aus garlaikoties vienmē r ā tri un palī dzē t! Vladimirs ir ī sts viesmī lī gs saimnieks. Iepazī stieties, palī dziet atrisinā t jebkuru jautā jumu saistī bā ar pā rē jo, vienmē r pievē rsiet uzmanī bu.
Par istabu: istaba vienmē r ir tī ra, silta, ir karsts ū dens un tualetes piederumi. . atmosfē ra ir vā rdos neaprakstā ma! Vispā r vajag aizbraukt un apskatī ties!
Vē lreiz paldies par lieliskajā m brī vdienā m! Mē s noteikti atgriezī simies š ajā viesnī cā (Vova + Katya)
Отель
аватар lesoleil.dp
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man ļ oti patika viesnī cas stils, skaistais skats no numuriem, virtuve un personā la viesmī lī ba. No mī nusiem, iespē jams, tikai ceļ š uz viesnī cu. Sā p stā vs kā piens kalnā no galvenā ceļ a, tikai pilnpiedziņ as maš ī nā m. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī cas stils, skaistais skats no numuriem, virtuve un personā la viesmī lī ba.
No mī nusiem, iespē jams, tikai ceļ š uz viesnī cu. Sā p stā vs kā piens kalnā no galvenā ceļ a, tikai pilnpiedziņ as maš ī nā m. Jū s varat atstā t automaš ī nu apakš ā un pē c tam vai nu kā jā m, vai vietē jā UAZ. Bet tas ir tad, ja atrodat tajā vainu. Paš ā Poļ anicā arī ceļ i ir problē ma, tik daudz viesnī cu, tik daudz tū ristu, un ceļ i ir kā pē c bombardē š anas.
Kopumā man ļ oti patika brī vdienas: daba, kalnu gaiss, slē poš ana, laba atmosfē ra un lieliska viesnī ca)
Фото отеля Шкаф))) Первый этаж двухуровневого люкса Второй этаж двухуровневого люкса Второй этаж двухуровневого люкса Выход на 2й этаж в двухуровневом люксе Панорамный вид с балкона
аватар Mayakocylim
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca izvē lē ta internetā , rezervē ta, visu š o laiku ieradā s 23.30, administratore konsultē ja pa telefonu, lai neapmaldā mies! Tas ir ļ oti jauki . Viesnī ca ir unikā la savā dizainā , tī ra, ē diens garš ī gs, personā ls ir ļ oti liels viesnī cas pluss! ! ! Skati ir vienkā rš i krā š ņ i. … Tomēr ▾ Viesnī ca izvē lē ta internetā , rezervē ta, visu š o laiku ieradā s 23.30, administratore konsultē ja pa telefonu, lai neapmaldā mies! Tas ir ļ oti jauki . Viesnī ca ir unikā la savā dizainā , tī ra, ē diens garš ī gs, personā ls ir ļ oti liels viesnī cas pluss! ! ! Skati ir vienkā rš i krā š ņ i. Mē s noteikti š eit atgriezī simies un ieteiksim to visiem, apmeklē jiet vē sturi, viņ i ieliek savu dvē seli š ajā viesnī cā .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums historyhotel
‹ Viesnīca Istoriia 4*

Отель История находится в селе Поляница, 3 км до горнолыжного курорта Буковель. Четырехэтажный дизайн-отель на 26 мест посвящен истории Украины, где каждый из 10 номеров отражает определенный этап в истории нашего государства: первобытное время, трипольская культура, Скифия, Русь, княжеский период, крепостное право, козачество, национально-освободительное движение, СССР.

Viesnīcā

На первом этаже — рецепция и гостиная с камином. Завтрак входит в стоимость.

Полупансион (двухразовое питание) — по договоренности. Паркинг (400 м от отеля). Библиотека истории Украины.

  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
Izklaide un sports Российская баня с бассейном в отдельном доме.
  • sauna/vanna/hammam
Adrese с. Поляница, ур. Подина, 62 в.
Tālruņi: +38 097 945 62 58
Tīmekļa vietne: Istoriia
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. .