F&B Spa Resort 4*– Atsauksmes

10
Novērtējums 6.110
№36 viesnīcas reitingā Bukovels (Poļaņici)
7.0 Numurs
6.4 apkalpošana
6.8 Tīrība
6.6 Uzturs
5.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Polyanytsya ciematā, 1,2 km attālumā no slēpošanas kūrorta Bukovel. Bukovelas autoosta atrodas 1 km attālumā. Viesnīca tika uzcelta 2007. gadā un pēdējo reizi renovēta 2012. gadā. Piemērots āra aktivitātēm.Vairāk →
аватар savchenkonsp
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es rezervē ju superior junior suite uz 5 dienā m, pat nebiju iedomā jusies, ka š ī s kategorijas numuriņ ā varē tu bū t problē mas ar skatu, izrā dā s ir skats uz Bukovelu un uz otru pusi, tā pē c man iedeva skats uz otru pusi 2. stā vā , izrā dā s viszemā kā no š ā da tipa istabā m, tā pē c skatos uz smē ķ ē još iem puikā m un kā da logiem. … Tomēr ▾ Es rezervē ju superior junior suite uz 5 dienā m, pat nebiju iedomā jusies, ka š ī s kategorijas numuriņ ā varē tu bū t problē mas ar skatu, izrā dā s ir skats uz Bukovelu un uz otru pusi, tā pē c man iedeva skats uz otru pusi 2. stā vā , izrā dā s viszemā kā no š ā da tipa istabā m, tā pē c skatos uz smē ķ ē još iem puikā m un kā da logiem. Turklā t es rezervē ju iepriekš un meitene teica, ka "š iem randiņ iem ir pietiekami daudz brī vu istabu", izrā dā s, ka viņ i man acī mredzami iedeva sliktā ko. Kad pieklā jī gi mē ģ inā ju precizē t, varbū t ir brī vas istabas, vismaz augstā k, nav nekā ne vienā , ne otrā pusē , un tas neparā dī sies arī tad, ja pā rvā cos uz 2-3 uzturē š anā s dienā m, piemē ram ( kas ir pā rsteidzoš i augusta beigā s, pē c neatkarī bas dienas). Viena no meitenē m reģ istratū rā pat nepacē la acis un nepaskatī jā s uz mani, kad viņ a ar mani runā ja.
Jaunbū vē tā lielā ē ka ir absolū ti nesalī dzinā ma ar teritorijas/stā vvietas mikroizmē ru, ierodoties jau ir sajū ta, ka te ir cilvē ku plū sma kā pansionā tā , un neskatoties uz to, ka tagad ir + 17 uz ielas, ja bū tu siltā ks, nevaru iedomā ties, kas notiktu pie baseina. Autostā vvietā pē c ieraš anā s ieņ ē ma pē dē jo vietu. Brauciet ar liftu no 1. lī dz 2. stā vam, jū s gaidā t liftu 5 minū tes.
Uzreiz pē c reģ istrē š anā s viņ us pā rsteidza fakts, ka mums bija jā izvē las, kad ē dī sim brokastis vai nu no 08:00 lī dz 09:30 vai no 09:30 lī dz 11:00. Acī mredzot š o cilvē ku plū smu ē damzā lē , kas bija paredzē ta tikai vecajai ē kai, nevar pabarot vienā reizē . Man ir 2 gadiņ i un brokastu laiku pieskaņ ojam pamoš anā s laikam, laikam katru reizi bū s jā skrien un jā brī dina, ka mainā s mū su brokastu klā sts.
Sī kums: jaunajā ē kā nav uzbrauktuves lietu celš anai, palī dzī bu bagā ž as celš anā nepiedā vā , bet man ir koferi, rati, somas. Tie visi ir iespaidi jau pirmajā š eit bū š anas stundā .
Uzreiz ir skaidrs, ka š ī nav vieta relaksē još ai atpū tai kalnos.
аватар onia.box
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ē diens ir vidē js, atraš anā s vieta ir ē rta, istaba ir tī ra, ir karsts ū dens, personā ls ir draudzī gs. Priecē infrastruktū ras tuvums. Ir autostā vvieta. Istabā viss darbojas, telpas gaiš as. Jebkuru lū gumu darbinieki izpilda gandrī z uzreiz, vannas istabā ir svaigi dvieļ i un ir pat roku krē ms! Iesaku š o viesnī cu, viss patika!. … Tomēr ▾ Ē diens ir vidē js, atraš anā s vieta ir ē rta, istaba ir tī ra, ir karsts ū dens, personā ls ir draudzī gs. Priecē infrastruktū ras tuvums. Ir autostā vvieta. Istabā viss darbojas, telpas gaiš as. Jebkuru lū gumu darbinieki izpilda gandrī z uzreiz, vannas istabā ir svaigi dvieļ i un ir pat roku krē ms! Iesaku š o viesnī cu, viss patika!
аватар vnucka
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
2018. gada augustā man paveicā s atpū sties š ajā brī niš ķ ī gajā vietā ! Jaunā , jau pabeigtā ē ka pā rsteidz ar savu skaistumu un mē rogu! Jaunais 3D apsildā mais baseins ir tikai viesnī cas izcilī ba! Ū dens temperatū ra ir pā ris grā dus augstā ka par gaisu, bē rniem tā ir tikai svē tlaime, bet vecā kiem mieru, ka nenosals! Istabas tika uzkoptas katru dienu, balti peldmē teļ i. … Tomēr ▾ 2018. gada augustā man paveicā s atpū sties š ajā brī niš ķ ī gajā vietā ! Jaunā , jau pabeigtā ē ka pā rsteidz ar savu skaistumu un mē rogu! Jaunais 3D apsildā mais baseins ir tikai viesnī cas izcilī ba! Ū dens temperatū ra ir pā ris grā dus augstā ka par gaisu, bē rniem tā ir tikai svē tlaime, bet vecā kiem mieru, ka nenosals! Istabas tika uzkoptas katru dienu, balti peldmē teļ i. dvieļ i, tē ja un kafija istabā mainī ti katru dienu! Dzeramais ū dens (kas ir ļ oti svarī gi vasarā ) dzesē tā jos katrā stā vā . Bageles un limonā de bez cukura reģ istratū rā . Bet ī paš s paldies viesnī cas administratoram Artjomam, kad mū su bē rns saslima, viņ š izrā dī ja maksimā lu uzmanī bu un rū pes. Pieš ķ ī ra auto braucienam uz pilsē tu uz aptieku, Nodroš inā ja ā rstu, speciā listu. Viņ š darī ja visu iespē jamo, lai ā trā k atveseļ otos! Ļ oti priecā jos, ka Ukrainā ir viesnī cas ar augsta lī meņ a apkalpoš anu! Ja iespē jams, mē s ar prieku atgriezī simies š ajā elegantajā viesnī cā !
аватар Lisros
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Š ī nebija pirmā reize, kad apmeklē jā m š o viesnī cu, un mē s tur devā mies, nebaidoties, ka kaut kas varē tu noiet greizi. Ierodoties viņ i bija š ausmā s, divus trī s metrus no viesnī cas ar skaistā m ainavā m CELTNIECĪ BA! ! ! Par ko menedž eris nepū lē jā s informē t, aizbildinoties ar to, ka mums bija agra rezervā cija! Bē rnu slidkalniņ u un š ū poles vietā ir paletes ar flī zē m un cisternas ar betonu, stā vlaukumam blakus ir no rī ta lī dz vakaram strā dā još a bū vtehnika, tā pē c par atpū tu nevar bū t ne runas, kur nu vē l tī ru gaisu. … Tomēr ▾ Š ī nebija pirmā reize, kad apmeklē jā m š o viesnī cu, un mē s tur devā mies, nebaidoties, ka kaut kas varē tu noiet greizi.
Ierodoties viņ i bija š ausmā s, divus trī s metrus no viesnī cas ar skaistā m ainavā m CELTNIECĪ BA! ! ! Par ko menedž eris nepū lē jā s informē t, aizbildinoties ar to, ka mums bija agra rezervā cija! Bē rnu slidkalniņ u un š ū poles vietā ir paletes ar flī zē m un cisternas ar betonu, stā vlaukumam blakus ir no rī ta lī dz vakaram strā dā još a bū vtehnika, tā pē c par atpū tu nevar bū t ne runas, kur nu vē l tī ru gaisu. Ir ā rkā rtī gi grū ti ieņ emt stā vvietu automaš ī nai, tieš i aiz viesnī cas ir atkritumu kaudze, kas redzama no apartamentu balkona (((((restorā nā cenas ir vieta, serviss un pats ē diens) 4-((((. Nav izklaides bē rniem.... rodas iespaids, ka viesnī cas koncepcija bija "vairā k naudas, lai jū s apkrā ptu")
No plusiem š ī s ir labas istabas un garš ī gas brokastis....bet nav vē rts iztē rē tā nauda, ​ ​ nervi un sabojā ts atvaļ inā jums....ž ē l, ka Vasī lijs Fomič s zaudē savu reputā ciju un labo slavu dzī š anā pē c peļ ņ as..... .
А это детская площадка.....
аватар visokaia
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s nopirkā m ekskursiju caur atlaiž u veikalu, man un manai ģ imenei ļ oti patika. no plusiem: - ikdienas uzkopš ana istabā s, lī dz ū dens pudeles un tē jas maiņ ai, ja tas ir piedzē ries; - brokastu bufete bija ļ oti iepriecinoš a, bē rnus varē ja viegli pabarot tieš i to, ko viņ i vē las. … Tomēr ▾ Mē s nopirkā m ekskursiju caur atlaiž u veikalu, man un manai ģ imenei ļ oti patika.
no plusiem:
- ikdienas uzkopš ana istabā s, lī dz ū dens pudeles un tē jas maiņ ai, ja tas ir piedzē ries;
- brokastu bufete bija ļ oti iepriecinoš a, bē rnus varē ja viegli pabarot tieš i to, ko viņ i vē las.
- ā ra apsildā ms baseins, mans vī rs pat peldē jā s oktobrī ))
- numuriņ i ir ļ oti jauki, tī ri un ē rti.
no mī nusiem:
- neliels ē dienkartes sortiments, mums nedaudz apnika ar vienmuļ u ē dienu 5 dienas.
- telpā s slikta skaņ as izolā cija, dzird kaimiņ us (bet tas ir pieļ aujami)
аватар bonya1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ aujiet man sā kt ar to, ka mē s nebijā m gaidī juš i tik siltu un draudzī gu uzņ emš anu. Ļ oti patī kami saimnieki. Mā jī gas, koka istabas, modernas mē beles, duš a un lielisks skats pa istabas logu. Ļ oti garš ī gs mā jā s gatavots ē diens, un, kā izrā dī jā s, lē ts. … Tomēr ▾ Ļ aujiet man sā kt ar to, ka mē s nebijā m gaidī juš i tik siltu un draudzī gu uzņ emš anu. Ļ oti patī kami saimnieki. Mā jī gas, koka istabas, modernas mē beles, duš a un lielisks skats pa istabas logu. Ļ oti garš ī gs mā jā s gatavots ē diens, un, kā izrā dī jā s, lē ts. Pacē lā js ir ē rti sasniedzams, var staigā t 10-15 minū tes, iepriekš nokā pjot no diezgan stā va kalna. Gribu vasarā atbraukt uz "SOSNU", lai pilnī bā ienirt Karpatu skaistumā .
аватар belyarus
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ieradā mies ar kompā niju, un mums uzreiz nepatika smarž a istabā s - skaidri smirdē ja pē c kanalizā cijas. Istabas ir aukstas, prasī ja pievienot apkuri - atbildē ja, ka darī s visu, lai gan siltā ks nekļ uva - atsaucā s uz neapstrā dā tu malku. … Tomēr ▾ Ieradā mies ar kompā niju, un mums uzreiz nepatika smarž a istabā s - skaidri smirdē ja pē c kanalizā cijas. Istabas ir aukstas, prasī ja pievienot apkuri - atbildē ja, ka darī s visu, lai gan siltā ks nekļ uva - atsaucā s uz neapstrā dā tu malku. Ū dens duš ā no katla pietiek pusotram cilvē kam, un tas iet vai nu auksts, vai karsts. Istabā s dzirdamī ba ir š ausmī ga, var dzirdē t visu, kas notiek kaimiņ u istabā s un koridorā - nekā da privā tuma. Viņ i iztī rī ja telpas pē c pieprasī juma, un pē c tam 10 dienas tā s nekad nesū cē ja (un telpas ir mazas, tā s iegā ja kurpē s, un uz ielas bija netī rumi). Par ū deni: tas smird. Atnā ca kompleksa ī paš nieks Eduards, izstā stī jā m visu par aukstumu istabā s un par ū deni. Viņ š mums solī ja atrisinā t apkures jautā jumu, katrā istabā ieliekot elektrī bas akumulatorus (vai to nevarē ja uzreiz izdarī t) - bet tomē r nedeva baterijas, bet vienkā rš i sā ka intensī vā k sildī t - kļ uva siltā ks . Viņ š mums to stā stī ja par ū deni - to, kas tiek ņ emts no straumes krā nos un tiek izlaists caur rupjo filtru (to, kas ir no atkritumiem), un ū dens, ko viņ i vā ra, ir no akas un iziet vairā kas attī rī š anas stadijas. ū dens garš ī gs, dzē rā m. Bet tomē r nomazgā jā mies ar krā na ū deni, iztī rī jā m zobus, un rezultā tā pieci no astoņ iem cilvē kiem saindē jā s. ū dens netika grē kots, lī dz kaimiņ u kotedž ā notika saindē š anā s. tā pē c arī tur daž i cilvē ki jutā s slikti. Kā izrā dī jā s, un š ī bija pē dē jā mū su desmit dienu uzturē š anā s diena, komplekss augš pusē ielē ja atkritumus tvertnē , un bedre nebija pareizi izveidota un kaut kā nokļ ū st upē , no kuras ū dens tika ņ emts istabā m, tā pē c fakts nav tas patī kamā kais. tā pē c nepalikā m uz pē dē jo nakti, bet devā mies pa nakti meklē t. J: Kā pē c tu nepā rvietojies? No mū su puses tika pieļ auta milzī ga kļ ū da, samaksā jā m visu summu par uzturē š anos uzreiz, pareizā k sakot, rezervē jot daļ u un otrajā uzturē š anā s dienā atlikumu, jo Fomič a pirmais jautā jums sanā ksmē bija: kas par pā rē jo? Un mē s samaksā jā m, FUCKERS. Ceturtajā dienā nolē mā m pā rvā kties, bet naudu, protams, neviens negrasī jā s atdot, vispā r palikā m tur. Kabeļ televī zija istabā s - tie ir ukraiņ u kanā li, ORT, NTV, STS, Euronews, Travel and Fashion - nav ko skatī ties, un, kad guļ istabā ar vē dergraizē m - TV ir vienī gais mierinā jums. Par restorā nu. Brokastis vispā r nav nekas: auzu pā rslu/griķ u biezputra, vai olu kultenis, vai pankū kas + tē ja/kafija + maize, sviests, siers, lai gan sieru iedeva tik mazā gabaliņ ā , ka tas jau bija smieklī gi. Restorā ns jauks, virtuve arī kā nekā.3, 5 bumbas no 5. Ap 600 metri - meli. Ar kā jā m var staigā t, bet netī rumi tur ir briesmī gi un kalns joprojā m tas pats, tā pē c vai nu savs transports vai taksis 30 (ja atrod), un 40-50 lī dz pacē lā jiem. Mans padoms ir nepalikt tur. Par š o naudu var labā k atpū sties.
аватар Egor11
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Izlasiet atsauksmi Un jū s nesapņ osit murgā...ņ emiet vē rā meitenes emocionalitā ti, un fakti notiek gadu vē lā k: - Slē poš anas pacē lā ji ir ļ oti grū ti sasniedzami kā jā m, vai nu pa dubļ ainu ceļ u, vai pa slidenu un stā vu taku. … Tomēr ▾ Izlasiet atsauksmi Un jū s nesapņ osit murgā...ņ emiet vē rā meitenes emocionalitā ti, un fakti notiek gadu vē lā k:
- Slē poš anas pacē lā ji ir ļ oti grū ti sasniedzami kā jā m, vai nu pa dubļ ainu ceļ u, vai pa slidenu un stā vu taku. Tomē r tas nav garš.15 minū š u gā jiens.
- Istabā karstais ū dens plū st 3 minū tes
- Istabā smird pē c kanalizā cijas
- Viesnī cā nav dzeramā ū dens
- no blakus istabā m var dzirdē t visu
Vienī gais, ko varu teikt, ir par restorā nu un ē dienu. Man nebija nekā du problē mu, tieš i otrā di, viesnī cā pē c visas slē poš anas dienas var ē st kā cilvē ks.
аватар jhilary
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ievads Mē s ar puisi nolē mā m nosvinē t sesijas beigas un doties uz nedē ļ u uz Karpatiem - atpū sties un aizmirst grū tī bas. Š ķ iet, ka nekas neparedzē ja neveiksmi... Ceļ š uz viesnī cu Ierodoties Ivanofrankivā , viņ i mē ģ inā ja atrast veidu, kā nokļ ū t viesnī cā . … Tomēr ▾ Ievads
Mē s ar puisi nolē mā m nosvinē t sesijas beigas un doties uz nedē ļ u uz Karpatiem - atpū sties un aizmirst grū tī bas.
Š ķ iet, ka nekas neparedzē ja neveiksmi...
Ceļ š uz viesnī cu
Ierodoties Ivanofrankivā , viņ i mē ģ inā ja atrast veidu, kā nokļ ū t viesnī cā . Atradā m diezgan jauku puisi, kurš par 200 aizbrauca uz viesnī cu. Jau toreiz pacelš anā s uz viesnī cu manī izraisī ja bailes. “Kur ir lifti? ” Jautā ju, tuvojoties viesnī cai, cerot tos ieraudzī t 300 metru attā lumā (tas ir, kaut kur netā lu! ), Kā toreiz vietnē tika solī ts. Domī gs "mmm" no mana jaunieš a bija vienī gā atbilde. Kā piens uz viesnī cu bija neticami stā vs. Jau tad bija sajū ta, ka kaut kas nav kā rtī bā...Kā saka, "satumst".
Tikš anā s
Tikš anā s bija diezgan draudzī ga. Mū s sagaidī ja viesnī cas menedž eris Fomič s, kurš operatī vi pā rbaudī ja rezervā ciju, paņ ē ma somas un jautri pavadī ja lī dz istabiņ ai. Logi ar izeju uz kalnu ar mā jā m (skat. foto 1). Istaba diezgan mā jī ga, lai arī š aura: remonts, liela gulta, TV (daudz kanā lu), vannas istaba (duš a, izlietne, tualete), karstā ū dens sildī tā js, ledusskapis, uz grī das paklā js. Skapis ar diviem pakaramiem kopā . Nav glā ž u, nav tē jkannas. Naktī s nekur nevar nopirkt lī dz pat Bukovelas restorā niem. Bet tas varē tu š ķ ist sī kums. Kā saka, viss nā k apkā rt. . .
Pagalmā .
Pagalms mazs, nevis pagalms, bet autostā vvieta. Visapkā rt netī rumi, mā ls, pat neliels plusiņ š uz ielas. Droš i vien ir dā rgi noasfaltē t nelielu blakus teritoriju, bet nu labi. Tikai pā ris minū tes š ajā pagalmā - un kurpes steidzami jā mazgā . Istabā nav apavu birstes. Vajadzē ja zem tekoš a ū dens (ne ar dvieļ iem) . . Lai gan, ja tos mainī tu, varē tu ar dvieļ iem, bet par to vē lā k...
No noteiktas pagalma vietas beidzot varē jā m pā rliecinā ties, ka esam Bukovelā - viena nobrauciena celiņ a mala pieticī gi lū rē ja aiz kokiem tā lumā (skat. 2. foto). Uz jautā jumu, kur 300 metri lī dz pacē lā jiem, menedž eris noskrā pē ja rā ceņ us un teica: "Tā tad ir kā di 300 metri. . . ja virzā s pa taisno. . . varbū t tur nedaudz vairā k. " Taisnā lī nijā , kā izrā dī jā s - pa ceļ iem dziļ iem laukiem sniegā .
Kā tikt lī dz pacē lā jiem?
Viesnī ca joprojā m ir kā izrā dī jā s nevis kū rortā , bet gan ā rpus kū rorta. Lai tur nokļ ū tu, menedž eris no rī ta jū s atved pie pacē lā jiem un vakarā no pacē lā jiem par 30 UAH par braucienu vienai personai neatkarī gi no tā , cik cilvē ku vienlaikus iekā pj automaš ī nā . Ja iepriekš nevienojaties, tad vadī tā js var vienkā rš i neatrasties ī stajā vietā ar maš ī nu un jā gaida ilgi. Ja vē lies tur nokļ ū t tieš i tajā laikā , kad vē lies (galu galā.300 metri, ha, izrā dī š anā s! ), tad lejā var braukt daž ā dos veidos - pa š ausmī gi slidenu mā la ceļ u no viesnī cas vai pa tikpat slidenā m kā pnē m. . Un tad, riskē jot pakrist zem riteņ iem, dodieties pa brauktuvi, jo gā jē jiem nav pā rejas. Un tas viss ar dē ļ iem mugurā s. Pē c kā da laika parā dā s Bukovel zī me. Priecī gi ejot pa dubļ iem kalnā , beidzot (nepilnu stundu! ) tikā m pie galvenajiem pacē lā jiem (skat. 3. foto), garā m tirdzniecī bas un jā š anas skolā m. Viņ i ar skaudī bu skatī jā s uz tiem, kas nolaidā s no viesnī cā m, kuras TIEŠ Ā M ir blakus pacē lā jiem. Nu labi, bet labs brauciens.
Numurs
Visas mū su uzturē š anā s nedē ļ as laikā numurs netika iztī rī ts VIENREIZ. Veļ a un dvieļ i NEKAD netika mainī ti. Paš ā pirmajā dienā duš ā atklā jā s, ka aizsē rē jusi noteka - mazgā š anas procesā ū dens izliets lī dz potī tei un pā rplū dis pā ri duš as malai. Uz vairā kiem zvaniem, lai to labotu, vadī tā js teica "jā , jā , protams, mē s noteikti salabosim. " Lī dz ar to lī dz svē tku beigā m neviens nenā ca tī rī t duš as kanalizā ciju. Tā kā istabu neviens netī rī ja - paklā js jau otrajā dienā bija netī rs no visuresoš ā vietē jā mā la. Slapjā s drē bes pē c slē poš anas nav kur pakā rt - divi nelaimī gie pakaramie visu slodzi neizturē ja - rezultā tā nā cā s ž ū t uz viena un tā paš a ilgi cieta paklā ja.
Un tomē r (AK Š AUSMES! ) baigā dzirdamī ba visam, ko dara kaimiņ i - ī paš i no augš as. Augš stā vā dzī voja jauns pā ris ar bē rnu (vai ziloņ u bars, mē s joprojā m nesapratā m) - katru rī tu mū s modinā ja skaļ a stutē š ana un kliedzieni, no kuriem viss apkā rt drebē ja. Koka sijas griestos nodevī gi č ī kstē ja unisonā ar mā tes saucieniem.
Pā rtika un personā la attieksme ā rkā rtas situā cijā
Kamē r ē dā m savu uzkrā to pā rtiku vai paš ā Bukovelas kafejnī cā s, viss bija kā rtī bā . Kā du vakaru (treš ajā dienā ) nolē mā m nogarš ot vietē jo restorā nu gardumus. Viesnī cas restorā nā "Fomich" no ē dienkartes bija pieejamas tikai zupas. Paē duš i zupu, atgriezā mies istabā . Pē c kā da laika mē s izlauzā mies cauri. Visā mū ž ā mums nekad nav bijis tik š ausmī gas saindē š anā s. Minerā lū dens nebija, nebija ko izskalot muti un attiecī gi dzert, jo telpā nav tē jkannas, ar kuru uzsildī t ū deni, un ū dens teritorijā (restorā ns jau slē gts) - nē . Kustamies. Mē ģ inā jums dzert ū deni no krā na izraisī ja jaunu uzbrukumu. Divas stundas nevarē ja izkļ ū t no vannas istabas. Stā voklis bija vairā k nekā briesmī gs. Mē ģ inot dabū t vismaz ū deni, viņ i apbraukā ja visus kaimiņ us – nevienam tā nebija. Pē dē jais mē ģ inā jums bija piezvanī t menedž erim, jo ​ ​ citas izejas nebija. Viņ i piezvanī ja pusnaktī . Piektajā zvanā viņ š pacē la klausuli un uzklausī jis mū su lū gumus aizņ emties ū deni, elektrisko tē jkannu, tableti, vismaz kaut ko, kas remdē tu š ī s sā pes, viņ š teica, ka guļ , viņ am nav tē jkannas, nav tableš u. nav ū dens, viņ š mums juta lī dzi, kur dabū t ū deni nezina. Un tas viss sausā , aizkaitinā tā tonī , it kā mē s viņ am prasī tu kaut ko neticamu. Tieš i tā da pati reakcija uz lū gumu pē c palī dzī bas tikt pie tē jkannas. Papildus sajū tai, ka es tū lī t nomirš u no sā pē m, bija sajū ta, ka esam nodoti. Galva atteicā s strā dā t no sā pē m, nav skaidrs, ko darī t tā lā k, vadī tā js neko neieteica. Mans draugs traucā s "300 metrus" uz Bukovelu pē c ū dens un tabletē m. Bet problē mu ar ū deni varē tu atrisinā t viesnī cā , uzstā dot vienu maš ī nu! Nu, kā pē c, patieš ā m, lai viesi ā rkā rtas situā cijā bē g uz Bukovelu. Pā rē jo "atpū tu" pavadī ja gultā . Ne reizi pie mums pienā ca menedž eris un jautā ja, vai gatavojas, ne tē jkanna, nekas. Un š o sauc par mazo viesnī ciņ u, kurā vadī tā js "visus tur savā paspā rnē un par visiem rū pē jas"? ?
Secinā jums: NEKAD VAIRS NEIET TUR
Rezultā ts:
plusi
+ TV, ledusskapis
+ Bukovel ir kaut kur tuvumā
+ svaigs Karpatu gaiss
mī nusi
- tā lu no pacē lā jiem
- dubļ i un mā ls
- istaba ir š aura
- nepietiekama uzkopš ana istabā , atkritumu izneš ana, veļ as maiņ a
- neiespē jamī ba ā rkā rtas situā cijā kaut kā iegū t nepiecieš amo
- nekad nav atjaunota duš as noteka
- ā tri beidzas karstā ū dens kolonnā
------ personā la attieksme (vadī tā js bija mierī gi gatavs ļ aut nomirt)
-ē diens (tur nekā nav, nekad! ! )
- pakaramo un elektriskā s tē jkannas trū kums
- š ausmī ga dzirdamī ba telpā
комната подъемники кусочек спуска(вид со двора отеля) вид из окна
аватар ulaiv1
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
draugi mani uzaicinā ja nedē ļ as nogalē uz Karpatiem. Godī gi sakot, š ā dos laikapstā kļ os es negribē ju iet. Bet cik es viņ iem esmu pateicī gs par neatlaidī bu! ! ! Mā jī gajā kompleksā "Priede" pat ar pilnī gu sniega neesamī bu pavadī jā m neaizmirstamas 2 dienas, mā jā s braucā m piektdien un svē tdien. … Tomēr ▾ draugi mani uzaicinā ja nedē ļ as nogalē uz Karpatiem. Godī gi sakot, š ā dos laikapstā kļ os es negribē ju iet. Bet cik es viņ iem esmu pateicī gs par neatlaidī bu! ! ! Mā jī gajā kompleksā "Priede" pat ar pilnī gu sniega neesamī bu pavadī jā m neaizmirstamas 2 dienas, mā jā s braucā m piektdien un svē tdien. Vispirms iegā jā m tvaika pirtī un peldē jā mies pirtī , tad uz restorā nu. Tie bija rijī bas svē tki. Tā du ē dienu sen neesam ē duš i. Ukraiņ u ē dieni, kā arī uzbeku ē dieni / Uzbekistā nas pavā ri /. Biljards, un pē c tam ienira mā jiņ u siltumā un komfortā . Sen nav bijis tik patī kami atpū sties. Saimnieki ir pilnī gi jauni cilvē ki. Nataš a, ja jū s š eit ieradī sities, liels paldies par mā jī go uzņ emš anu. Ž ē l, ka uz jauno gadu vairs nav vietu. Bet vasarā mē s bū sim pā rliecinā ti. Alena, Kijeva


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums hotel-fomich
‹ Viesnīca F&B Spa Resort 4*

Отель расположен в поселке Поляница, в 1,2 км от горнолыжного курорта Буковель. Автобусный вокзал Буковеля находится в 1 км. Отель был построен в 2007, последняя реновацияпроводилась в 2012 году. Подходит для активного отдыха.

Atrašanās vieta В 110 км от Ивано-Франковска, в 245 км от Львова. До ближайшего горнолыжного подъемника: 800 м.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации. Принадлежности для барбекю. Хранение багажа

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • transfērs uz/no lidostas
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Массаж (платно).
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • džakuzi
  • biljards
  • sporta zāle
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
Adrese д.Поляниця, ул. Урочище Вишня, 13
Tālruņi: +38 (050) 464 33 55
Tīmekļa vietne: F&B Spa Resort
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.