Viesnīca ir piemērota turīgiem uzņēmumiem bez bērniem...

Rakstīts: 18 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 23 — 26 augusts 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 1.0
Š ī nebija pirmā reize, kad apmeklē jā m š o viesnī cu, un mē s tur devā mies, nebaidoties, ka kaut kas varē tu noiet greizi.
Ierodoties viņ i bija š ausmā s, divus trī s metrus no viesnī cas ar skaistā m ainavā m CELTNIECĪ BA! ! ! Par ko menedž eris nepū lē jā s informē t, aizbildinoties ar to, ka mums bija agra rezervā cija! Bē rnu slidkalniņ u un š ū poles vietā ir paletes ar flī zē m un cisternas ar betonu, stā vlaukumam blakus ir no rī ta lī dz vakaram strā dā još a bū vtehnika, tā pē c par atpū tu nevar bū t ne runas, kur nu vē l tī ru gaisu. Ir ā rkā rtī gi grū ti ieņ emt stā vvietu automaš ī nai, tieš i aiz viesnī cas ir atkritumu kaudze, kas redzama no apartamentu balkona (((((restorā nā cenas ir vieta, serviss un pats ē diens) 4-((((. Nav izklaides bē rniem.... rodas iespaids, ka viesnī cas koncepcija bija "vairā k naudas, lai jū s apkrā ptu")
No plusiem š ī s ir labas istabas un garš ī gas brokastis....bet nav vē rts iztē rē tā nauda, ​ ​ nervi un sabojā ts atvaļ inā jums....ž ē l, ka Vasī lijs Fomič s zaudē savu reputā ciju un labo slavu dzī š anā pē c peļ ņ as..... .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu