Chervona Ruta 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 5.310
№44 viesnīcas reitingā Bukovels (Poļaņici)
5.2 Numurs
5.3 apkalpošana
6.0 Tīrība
6.0 Uzturs
5.7 Infrastruktūra
Viesnīca "Chervona Ruta" atrodas TC "Bukovel" teritorijā. Attālums līdz: pacēlājs: 150 m, bankomāts: 1500 m, pārtikas veikals: 1200 m Jaremče atrodas 36 km attālumā no viesnīcas Chervona Ruta, savukārt Vorohta ir 17 km attālumā. Piemērots ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар vanchugovav
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Brauciens bija jū lijā , devā mies uz kuponu ar 3 ē dienreizē m dienā , dzī vojā m standarta istabiņ ā ar skatu uz kā pnē m uz Radisonu, kā tā da, viesnī cā ar ko lepojas Bukovel nav nekā du skatu (ir skats no ceļ a un blakus esoš ā s viesnī cas (tur ir bū vlaukums un pastā vī gi brauc kravas maš ī nas) Un skats no ceļ a gala un ciema daļ as, labs tikai no augš ē jiem stā viem. … Tomēr ▾ Brauciens bija jū lijā , devā mies uz kuponu ar 3 ē dienreizē m dienā , dzī vojā m standarta istabiņ ā ar skatu uz kā pnē m uz Radisonu, kā tā da, viesnī cā ar ko lepojas Bukovel nav nekā du skatu (ir skats no ceļ a un blakus esoš ā s viesnī cas (tur ir bū vlaukums un pastā vī gi brauc kravas maš ī nas) Un skats no ceļ a gala un ciema daļ as, labs tikai no augš ē jiem stā viem.
- viesnī ca atrodas ļ oti augstu kalnā , kā pjot pa ceļ u gar bū vlaukumiem un tuksneš iem, mums ar 5 gadī gu bē rnu pagā ja 25-30 minū tes, daļ ē ji tē ta rokā s, karstumā pusdienā s visgrū tā k lieta, mē s kā pā m divas reizes dienā .
- dī vainas kompā nijas vakarā viesnī cā , gandrī z katru vakaru, lī dz vienam no rī ta uz ielas, pulcē š anā s, vairā kas reizes kautiņ i, skraidī š ana pa viesnī cu kliedzot, pati viesnī ca ir no vienas ē kas un pirmajā stā vā atrodas restorā nā , sū dzē jā mies reģ istratū rā , bet viņ i izliekas, ka nav kursā , vē rojot viesus, secinā ja, ka tie ir vietē jie, tā s paš as viesnī cas darbinieki un no kaimiņ u bū vlaukumiem, ja ceļ otu mā te un bē rns, tad esi biedē još a bez tē va.
- kompleksā s pusdienas, protams, necerē jā m, ka bū s superē diens un taisī jā mies bē rnam kaut ko pirkt, BET tā s nestrā dā pie ē dienkartes, tas ir, tikai kompleksā s pusdienas, nav iespē jas pē rc pat sulu, ja bē rns negribē ja tē ju, vai piemē ram, ja brokastī s pankū kas un gribi nopirkt vē l vienu porciju, tad nevar, tā s tiek vā rī tas pē c atpū tnieku skaita)) Daudzi paš i pirka pā rtiku un ar to atnā cu uz restorā nu, bet istabā s nav ledusskapju, ā tri bojā još os pā rtiku labā k neņ emt
-gaismas izslē dza uz divā m dienā m un ieslē dza tikai 18.00, tieš i tajā s dienā s bija slikti laikapstā kļ i, sē dē ja ar izlā dē tiem gadž etiem un bez televizora istabā s, agrā k naudas taupī š anas nolū kos neieslē dza ģ eneratoru. Reģ istratū rā un restorā nā bija sveces, bet viņ i nerū pē jā s par viesiem ((
istabiņ a mums ir parasta, balkons plats, bet tukš u krē slu uz tā nav, vienī go no istabas neizņ ē mā m, pakā rā m mantas, istabā koridorā ir ļ oti mazs skapis , nevaru iedomā ties, kā slē potā ji ziemā tajā glabā savas mantas. Arī viesnī cai praktiski nav teritorijas, nav bē rnu rotaļ u laukuma. Radisons ir netā lu, bet viņ iem ir iež ogots rotaļ u laukums un piekļ uve tam caur bē rnu istabu, stunda bē rnistabā ir 250 UAH)) Pati Bukovela, protams, ir skaista un negribē ja iet prom, bet mē s nekad pie š ī neatgriezī simies. viesnī ca.
аватар gan_nusya_ukr.net
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Istaba bija ļ oti satraukta - vannas istabā bija nepatī kama smaka, pati istaba bija ļ oti neē rta. Dzī vojam trī svietī gā pussuite - nav skapja kā tā da, pat jakas nav kur pakā rt, somas nav iespē jams izvilkt, istabā ļ oti maz vietas, iegā ju iekš ā un uzreiz iesprū du durvī s no "skapja" viss jau ir ļ oti vecs un ar nepatī kamā m smakā m, trokš ņ u izolā cijas vispā r nav. … Tomēr ▾ Istaba bija ļ oti satraukta - vannas istabā bija nepatī kama smaka, pati istaba bija ļ oti neē rta. Dzī vojam trī svietī gā pussuite - nav skapja kā tā da, pat jakas nav kur pakā rt, somas nav iespē jams izvilkt, istabā ļ oti maz vietas, iegā ju iekš ā un uzreiz iesprū du durvī s no "skapja" viss jau ir ļ oti vecs un ar nepatī kamā m smakā m, trokš ņ u izolā cijas vispā r nav. No pozitī vā : laba atraš anā s vieta, ne tas sliktā kais ē diens, tī ra gulta. Viss pā rē jais ir mī nuss. Viesnī cu neiesaku, pati vairs nebraukš u.
аватар uadarinka
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
2015. gada janvā rī apmeties viesnī cā Chervona Ruta. 1. Patī kama apkalpoš ana un atmosfē ra. Viesmī ļ i strā dā ā tri, sirsnī gi smaida. 2. Istabas ir stilī gas, tī ras un ē rtas. Temperatū ru var regulē t neatkarī gi. … Tomēr ▾ 2015. gada janvā rī apmeties viesnī cā Chervona Ruta.
1. Patī kama apkalpoš ana un atmosfē ra. Viesmī ļ i strā dā ā tri, sirsnī gi smaida.
2. Istabas ir stilī gas, tī ras un ē rtas. Temperatū ru var regulē t neatkarī gi. Ļ oti reti, bet te duš ā ū dens tek normā li, par to te rū pē jas.
3. Mani patī kami pā rsteidza transfē ru pieejamī ba uz takā m, lai gan ejot 300 metrus.
4. Garš ī gs ē diens un lē ts, salī dzinot ar citiem kū rorta restorā niem, tā pē c ē dā m tikai Krasnaja Rutā , turklā t trī s reizes dienā.
5. Trū kumi: nevar izž ā vē t lietas, lai gan slē poš anas kū rortā vienmē r ir nepiecieš amī ba.
аватар aprilzenith
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Nu, es pats devos un varu izdot detalizē tu ziņ ojumu. Vieta, kur atrodas viesnī ca, ir mā jī ga, klusa, bet grū ti to nosaukt no ceļ a. Gandrī z viss ciemats bija redzams no mū su istabas loga (numurs 7, standarta ar balkonu). Vakaros mū s neviens netraucē ja, nekaunē ja dziesmas, nedejoja. … Tomēr ▾ Nu, es pats devos un varu izdot detalizē tu ziņ ojumu. Vieta, kur atrodas viesnī ca, ir mā jī ga, klusa, bet grū ti to nosaukt no ceļ a.
Gandrī z viss ciemats bija redzams no mū su istabas loga (numurs 7, standarta ar balkonu).
Vakaros mū s neviens netraucē ja, nekaunē ja dziesmas, nedejoja. Tikai vienu vakaru kaimiņ i uz grī das ar ģ itā ru skaļ i dziedā ja dziesmas. Sū dzē jā s reģ istratū rā , bet nesagaidī ja rezultā tus - viņ i aizmiga.
Istaba nav tā da kā Bukit bildē , izskatā s pieticī gā k, bet tī rs, ar augstiem griestiem un gaumī gi iekā rtots.
Mazs priekš nams 3m ar pā rsteidzoš i vienkā rš u stū ra skapi. Principā tur der divu pieauguš o lietas, bet es rē ķ inā jos ar solī to skapi, jē ga
kaut kas lielā ks. Blakus istaba, 15 metri. Ē rta gulta, naktsgaldiņ i bez durvī m, liels koka skapis televizoram. Apmē ram 6 kanā li darbojas, puse
Krievvalodī gie (kas ir jauki). Baterijas ir vannas istabā un guļ amistabā . Jū s varat to izslē gt, kad tas ir karsts. Nav veļ as ž ā vē tā ja (es domā ju veļ u istabā ). Zeķ es un š orti nož uvuš i duš as malā . Starp citu, kabī ne ir jauka un tī ra. Karstais ū dens vienmē r bija pieejams, un spiediens bija lielisks.
Wi-fi kafejnī cā ir gausa, reģ istratū rā tas darbojas labā k.
Ē diens pacieš ams, bet brokastis (kas iekļ autas cenā ) atgā dinā ja padomju ē dnī cu. Trauki ir skaisti pasniegti
tomē r porcijas ir mazas. Un daž reiz pusauksts. Pusdienas diviem pieauguš ajiem ar normā lu apetī ti ar vidē jo slodzi nogā zē maksā s 120-150 grivnas.
Kas attiecas uz piekļ uvi liftiem, tuvā kais ir #7. Pa asfaltē to celiņ u jā iet apmē ram 5-10 minū tes (atkarī bā no mugurā ). Jū s braucat ar taksometru pa labi uz 7. trasi, uzvelciet slē pes un braucat lī dz tiltam un rotaļ u laukumam (kur faktiski atrodas nomas un biļ eš u kase). Atpakaļ apmē ram tā dā paš ā veidā .
----------------------
Ļ oti svarī ga lieta: š ogad slē poš anas pacē lā jos bez ķ iveres nedrī kst! Nomas maksa 25 grivnas. Labi, ka paņ ē mu savu. Bet manam vī ram vispā r nav ķ iveres. Iztē rē ti par š o atkritumu - 325 grivna. Un visu ceļ u viņ i bija neizpratnē – kā pē c pie velna viņ š ir vajadzī gs.
аватар tetyanko
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s atpū tā mies viesnī cā Chervona Ruta 2011. gada janvā rī . Pasū tot istabu, man bija jā maksā.100% priekš apmaksa (es to nevaru nosaukt par pozitī vu lietu, bet ko es varu darī t! ). Kad norunā tajā dienā ieradā mies viesnī cā , viesnī cas administrators izvirzī ja vairā kas prasī bas, no kurā m viena mani tikko nobeidza: NEŽ Ā VĒ T LIETAS !! ! ! Kā viesnī cas ī paš nieks iedomā jas pē c slē poš anas dienas neizž ā vē t mantas???? ? ? Bet interesantā k! Istabā nav pat krē sla, kur var pakā rt mantas un nolikt pie radiatora un izž ā vē t! Domā ju, ka saimnieks padomā s par to, kad naktsgaldiņ i ļ engana no tā , ka visi uzkarinā s mantas. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies viesnī cā Chervona Ruta 2011. gada janvā rī . Pasū tot istabu, man bija jā maksā.100% priekš apmaksa (es to nevaru nosaukt par pozitī vu lietu, bet ko es varu darī t! ). Kad norunā tajā dienā ieradā mies viesnī cā , viesnī cas administrators izvirzī ja vairā kas prasī bas, no kurā m viena mani tikko nobeidza: NEŽ Ā VĒ T LIETAS !! ! ! Kā viesnī cas ī paš nieks iedomā jas pē c slē poš anas dienas neizž ā vē t mantas???? ? ? Bet interesantā k! Istabā nav pat krē sla, kur var pakā rt mantas un nolikt pie radiatora un izž ā vē t! Domā ju, ka saimnieks padomā s par to, kad naktsgaldiņ i ļ engana no tā , ka visi uzkarinā s mantas. Ne tikai tas, ka jū s nevarat pieskarties š ī m baterijā m, bet, kad mē s nonā cā m istabā , akumulators bija pilnī bā izslē gts! Vakarā bija jā nā k pasū tī t brokastis un jā pasaka š o brokastu laiks! Brokastu ē dienkarte ir ļ oti MAZA! Ī paš i tas tika saprasts, kad devā mies vakariņ ā s uz "Magic Karpat" un prasī jā m viņ u brokastu ē dienkarti (viņ iem ē dienkartē ir 2 ē dieni, siera sviestmaizes, tē ja, no kuras izvē lē ties, kafija). Un mē s jau gandrī z nedē ļ u aizrā mies ar olu kulteni! 1 sviestmaize ar sieru "Chervonnaya Ruta" maksā.10 UAH. Visu nedē ļ u nebija melnā s tē jas. Pirmajā vakarā , kad gā jā m pasū tī t brokastis, mums teica, lai nekavē tu, citā di ē diens atdziest. No rī ta bijā m kā durklis ē damistabā (kas, starp citu, ar tā du ā dā m un izbā zeņ iem izskatā s pē c MORGĀ , un š is stils vairā k piemē rots biljarda telpai, nevis vietai, kur ē st) brokastis mū s nemaz negaidī ja! ! ! Man bija jā gaida vē l 15 minū tes. Un tā visu nedē ļ u. Maize olu kultenim bija jā prasa katru reizi un tā pati situā cija ar cukuru. Un no rī ta, kad devā mies uz pacē lā jiem (Bukovelas centrs pie biļ eš u kases, ī re, 2. pacē lā js), taciņ a bija nevis 150m kā rakstī ts informā cijā par viesnī cu, bet gan 700-800m. No kalna lejā , protams, bija labi braukt, bet atgriezties. . . Lī dz pacē lā jam 150m nav ceļ a! ! ! Ieraš anā s dienā arī tika teikts, ka numuriņ i tiks pilnī bā iztī rī ti ik pē c 3 dienā m. Pirmā tī rī š ana bija pabeigta (sū cē ja putekļ usū cē ju, saklā ja gultu un mainī ja dvieļ us), otrajā reizē gulta netika mainī ta. Turklā t mums nā cā s bū t lieciniekiem tī rī š anai (viņ iem nepietika laika no 9.00 lī dz 15.00) un viņ i aizmirsa atkritumus istabā , mums paš iem nā cā s tos iznest koridorā . Ir ko salī dzinā t. Slovā kijā istabas uzkopš ana ar gultas veļ as un dvieļ u nomaiņ u notika KATRU dienu, un pat es nekad neesmu satikusi cilvē ku, kas to darī tu! Un naktsmī tņ u cena bija daudz lē tā ka! ! Viesmī les (ī paš i ar rudiem matiem) vienmē r bija kā citā pasaulē . Pakalpojuma ā trums atstā ja daudz vē lamo. Izbraukš anas dienā mums 8.00 bija jā bū t uz ielas. Kad vakarā jautā jā m, vai 7.50 var paē st brokastis, izrā dī jā s, ka 10 minū tes agrā k olu kulteni nevar uzcept. Nav tik lē ti apmesties š ajā viesnī cā , lai bū tu tik daudz trū kumu. Ī paš a prieka nebija. Viesnī ca nav tā s NAUDAS vē rta, ko viņ i vē las. Esi uzmanī gs! Nā kamgad dosimies uz citu viesnī cu un nekad neieteikš u to saviem draugiem ! ! !
аватар pil_Grim
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nolē mu uzrakstī t atsauksmi un paaugstinā t netaisnī gi (manuprā t) par zemu novē rtē to viesnī cas vē rtē jumu. 2010. gada decembrī viņ š dzī voja pie draugiem 5 dienas, bet 2013. gada janvā rī kopā ar ģ imeni devā s vakariņ ā s uz kafejnī cu Chervona Ruta. … Tomēr ▾ Nolē mu uzrakstī t atsauksmi un paaugstinā t netaisnī gi (manuprā t) par zemu novē rtē to viesnī cas vē rtē jumu. 2010. gada decembrī viņ š dzī voja pie draugiem 5 dienas, bet 2013. gada janvā rī kopā ar ģ imeni devā s vakariņ ā s uz kafejnī cu Chervona Ruta. 2010. gadā man radā s ļ oti patī kams iespaids, lai gan bija diezgan daudz sī ku piezī mju, kas attiecā s uz kafejnī cas personā lu, nevis uz izmitinā š anu. Bet tajā laikā viesnī ca strā dā ja, ja nemaldos, otro sezonu, tā pē c ī paš u uzmanī bu tam nepievē rsu. Viss pā rē jais derē ja visiem, ī paš i par cenu, kā da tā bija. Patiesī bā č etras zvaigznes tur nav, bet es liktu 3.
Š ogad mani patī kami iespaidoja apkalpoš ana kafejnī cā un protams arī virtuve. Š ajā Bukovelas apmeklē juma laikā nā cā s apmeklē t 4 daž ā das kafejnī cas, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. No č etrā m Rū ta bija visgarš ī gā kā , un, protams, nedaudz dā rgā ka!
Vienī gā s piezī mes par Sarkano ceļ u un Karpatu maģ iju (kas atrodas netā lu) ir nenotī rī ts ceļ š pie sniega un normā las stā vvietas trū kums (maš ī nas stā v gar ceļ u).
Kurš pirmais ieradā s - tuvojā s, nebija laika - 100-150 metru attā lumā no viesnī cas.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums rutaua
‹ Viesnīca Chervona Ruta 3*

Гостиница "Червона Рута" расположена на территории ТК "Буковель". Расстояние до: подъемника: 150 м, банкомата: 1500 м, продуктового магазина: 1200 м. Город Яремче находится в 36 км от отеля «Червона Рута», а поселок Ворохта — в 17 км. Подходит для семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние до аэропорта Ивано-Франковска составляет 96 км.
Viesnīcā

Принадлежности для барбекю.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju uzglabāšanas telpa
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports По желанию гостей администрация гостиницы организует интересные экскурсионные программы по историческим, художественным и религиозным местами Ивано-Франковска, прогулки на конях и гуцульских фирах, катание на квадроциклах, походы в горы. Доступ к склону/подъемнику рядом с объектом. Кальян.
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • sauna/vanna/hammam
  • tenisa korti
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Гостиница располагает 38 комфортабельными номерами.

Istabās

Все номера отеля оснащены телевизором с плоским экраном. Собственная ванная комната с душем укомплектована феном и бесплатными туалетно-косметическими принадлежностями.

Adrese Урочище Вишня 170/1а, Поляница, Ивано-Франковская область, Украина
Tālruņi: +38 (067) 575-35-54
Tīmekļa vietne: Chervona Ruta
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.