Ekskursija ar džipu pa Karpatu kalniem

05 Septembris 2016 Ceļošanas laiks: no 13 augusts 2016 ieslēgts 14 augusts 2016
Reputācija: +46
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Š ī ir neaizmirstama pieredze, it ī paš i, ja sastopaties ar dzī vespriecī gu š oferi, kurš saprot, kā pē c viņ š pie viņ a brauc. Atbraucā m pē c skaistiem skatiem un ekstrē mo sporta veidu – viss tika saņ emts pilnā apjomā .

Mū su ceļ š sā kā s no mā jas, kurā mē s ī rē jā m mā ju. Parasti š ā du ekskursiju labā k rezervē t no rī ta. . . bet neaizmirstiet silti saģ ē rbties un paņ emt lī dzi kā du cepuri (no rī ta tā spē cī gi pū š vaļ ā ķ ermenī ). Š oferis stā stī ja par ielu vē sturi, par vairā kā m teorijā m par vā rda "hutsul" izcelsmi utt. Joki ar Karpatu akcentu izklausī jā s ļ oti smieklī gi.

Tā lā k mē s sā kā m kā pt kalnos. Skaisti skati, svaigs gaiss un bailes milzī gā s bedrē s - forš i! Mū s atveda uz pirmo pieturas vietu – kalnu. Tur mē s dzē rā m tē ju un uzņ ē mā m 100 fotogrā fijas).


Tad sā kā s pats interesantā kais – briesmī gs ceļ š , lielas bedres un daudzi citi š ķ ē rš ļ i. Š oferis pie sazarojuma visu laiku prasī ja, kur braukt: pa kreisi vai pa labi? Un mē s izvē lē jā mies visvairā k plosī tos ceļ us, kur zari sitā s pa mugurā m, un maš ī na izbrauca no bedrē m, no kurienes š ķ ita, ka atpakaļ ceļ a vairs nav.

Otrā pietura bija netā lu no Tsap kalna. Teikt, ka tas ir forš i, tas ir par zemu. mū s izlaida tā s pakā jē , un mē s devā mies kā jā m, lai to iekarotu.

Ļ oti skaista neskarta daba, interesanti divi akmeņ i, kas atspieduš ies viens pret otru. . . un beigā s vienkā rš i satriecoš s skats paš ā augš ā ! Mē s tur nosē dē jā m 30 minū tes un devā mies ceļ ā .

Atpakaļ ceļ š bija jautrā ks – mū su š oferis nolē ma iziet jaunu taku cauri mež am! Viņ š gā ja starp kokiem un ar rokā m pā rbaudī ja, vai dž ips tur nepabrauks garā m. Kopumā mē s lidojā m pa mež u, lauž ot priekš ā mazus kokus un savā cot visus zarus ar galvu.

Tiem, kam patī k emocionā li pavadī t laiku - dž ipojot!

Lieliska lieta! =)

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums