Jaungada dienas Jaremčē

08 Janvāri 2016 Ceļošanas laiks: no 31 Decembris 2015 ieslēgts 04 Janvāri 2016
Reputācija: +378
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Nolē mā m rudenī braukt uz Karpatiem, caur mū su Zaporož jes ceļ ojumu aģ entū ru cena 1850 pieauguš ajiem un 450 bē rniem, tā s ir trī s naktis 4 dienas, ar ekskursijā m un trī s brokastī m. Pē c vē lē š anā s tika piedā vā ts bankets Kolibā.800 UAH, vai kā dā citā kafejnī cā.700. Atteicos, jo ar bē rnu 4gadi vē l laicī gi jā iet gulē t. Dzelzceļ a biļ etes arī uz mū su rē ķ ina, atpirku novembrī bija ļ oti problemā tiski braukt no Kijevas uz Jaremč e, izkā rtoja vai tikai augš ē jos plauktus, vai sā nu, vietas pie tualetes utt. . No Zaporož jes tieš ā vilciena nebija, tā pē c vienī gā s iespē jas bija ar pā rsē š anos . Viņ a nenopirka biļ eti 4 gadus vecam bē rnam.

Tā tad, pē c nakts pā rgā jiena + bagā tī gas ekskursijas, ar tiltiņ u, kas atstā ja iespaidu, un arī pē c pastaigas pa suvenī ru tirgu, sagribē jā s ē st, un bē rnam vajadzē ja pabarot kaut ko karstu, Atcerē jos, ko izlasī ju š eit vietnē , par kafejnī cu "At Yakov" mē s tur devā mies, vietu nav, un tas nav paredzē ts...tad mē s ejam uz kaimiņ u kafejnī cu "Nad Prut" bilde ir tā da pati..., redzē jā m arī kaut kā du restorā nu uz stū ra, bet nooott...lai mums veicas un tad viņ a nepasmaidī ja, uzraksts uz durvī m vē stī ja, ka gatavojas Jaungada banketam . .


Izsalkuš i dodamies tā lā k, tieš i gar ceļ u ir kafejnī ca " Kvitucha Do lin" tur arī ir daudz cilvē ku, bet ir vietas. . apsē ž amies un ē du beidzot))) Cenas: julienne-50 UAH, garš ī gi, bet nepietiek; saulespuķ es-30 ne pā rā k labi, sē ņ u juš ka arī nesajū sminā ja, banosh ar sieru un sprakš ķ iem-45 UAH, dā rgi par vietē jā m cenā m, pē c garš as uz 3 no 5, buljons-30 UAH, vispā r nē , bē rns negribē ja, un negribē ju mē ģ inā t ē st. Bet . . nā kamreiz apmeklē jot š o iestā di secinā jā m, ka ir garš ī gi ē dieni . . man ļ oti patika Bograch, pikanta ungā ru zupa-60 UAH, bet garš ī ga un bagā tī ga garš a, asinis ar sprakš ķ iem vidē ji, bet var ē st - 35, desiņ as ceptas uz uguns ar unndyushatin un sē nes - 60 UAH arī ir ļ oti garš ī gas.

Jā , atcerē jos, ka 5 minū š u vizinā š ana ar bē rnu maksā.50 UAH, piedā vā ja arī izjā des ar zirgiem - UAH 150 lī dz ū denskritumam (1 stunda), ir arī trī s un 4 stundu ekskursijas. Bet es domā ju, ka pē c -15 jū s nesaņ emsit lielu prieku no 3 stundu jā š anas ar zirgu. ))

Jauno gadu sagaidī jā m kopā ar grupu viesnī cas virtuvē , kafejnī cā Kolomiyka pasū tī jā m ē dienu, tur arī bija brokastis, kas bija iekļ autas ekskursijas cenā , laba Hutsul kafejnī ca, ar patī kamā m cenā m tur var nokļ ū t, nogriež oties no dzelzceļ a stacijas pa kreisi un š ķ ē rsojot ceļ u, ejot pa ielu redzē siet lielu vietē jo lielveikalu "Vopak", uzreiz aiz tā pē c 10 metriem kā pj lejā pa Kolomiyka kafejnī cu. ē st var) -18 UAH, hodgepodge-30, buljons ar makaroniem un filejas gabaliņ iem-18, labi, paņ ē mu bē rnu. Chanakhi-27, ļ oti garš ī gi. (Kartupeļ i ar pupiņ ā m un gaļ u katlā ), kartupeļ u pankū kas, zrazy un citi kartupeļ u ē dieni vidē ji - 27, salā ti no 16 lī dz 25, karbonā de - 20 UAH, forele 32 UAH uz 100 gramiem jē las zivs, viena zivs iznā k 500 grami, tē ja - no 9 UAH, kafija no 9 UAH. vispā r, ļ oti laba kafejnī ca tū ristam, kurš nav ī paš i izvē lī gs ar vidē jiem ienā kumiem.

Aizbraucā m uz Bukovelu, mums ļ oti patika, kū rorts gleznains un, varē tu teikt, Eiropas lī meņ a, braucā m ar caurulē m (1 reize-50 UAH, 1 stunda-250), uzkā pā m liftā , sanā ca ļ oti jautri (1 pacē lā js-95 UAH , visa diena š ķ iet 700), vispā r Bukovel ir dā rgs kū rorts, bet atstā j daudz iespaidu)) Bijā m arī uz Rakhivu, Eiropas centru, ir suvenī ru tirdziņ š kur cenas zemā kas kā Jaremč e tur nopirku bē rnam siltas zeķ ī tes, tā das vairs neredzē ju. Gribē jā m grupiņ ā aiziet uz vietē jo restorā nu paē st, vietas praktiski nebija , un bijā m 35 un uz pā rtiku bija jā gaida vismaz stunda. . . nu nopē rkam pā ris kruasā nus vietē jā veikalā un pusbadā ē dam mā jā s Jaremč e. Ē dam tur kā dā vietē jā kafejnī ca. Starp citu, mū su draugi, kuri ir noguruš i no hutsul treknā ē diena, dodas uz Suš i bā ru, suš i asorti cena ar izlaidi 1200 (5 veidi pa 8 ruļ ļ iem) -500 UAH.


Pē dē jā uzturē š anā s dienā nolē mā m doties uz Vorohtu. Man ļ oti patika tur esoš ā daba, daudz krē slas un citi skuju koki, cenas ir zemas, salī dzinot ar Bukovelu. (1 nobrauciens uz caurule-7 UAH!!! ! 7, nevis 50!! ! Kā...starpī ba kū rortos, lifts uz visu dienu ir ap 420 UAH) Sniega atš ķ irī bā no Jaremč es ir daudz, jo tur ir sniega lielgabals, starp citu, arī Bukovelā , tā pē c š ie kū rorti nav atkarī gi no laikapstā kļ iem .

Nu pē dē jais, kas uz mani atstā ja iespaidu. . . tas bija Tatarovs. . . Sen skatī jos Inspektora raidī jumu ar Freimutu, kā viņ a taisī ja auditu Lavandu lauku klubā , pat tad viņ u sajū sminā ja vietē jā daba, nu un viesojoties Karpatos mē s tur braucā m garā m, daba tur ir dievī ga. . . Man palika traks iespaids, par vietē jā kū rorta infrastruktū ru neko nevaru pateikt , tā kā pie tā neapstā jā mies, bet viss pā rē jais ir kā pasakā...

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Квитуча Долина
Любимое кафе
Буковель
Татаров..
Татаров
Яремче)
Яремче)
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums