Villa Bast 2*– Atsauksmes

10
Novērtējums 5.810
№2 viesnīcas reitingā Berehove
5.3 Numurs
5.0 apkalpošana
5.9 Tīrība
4.6 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Jaunā modernā viesnīca "Villa Bast" atrodas 2 km attālumā no starptautiskā kontrolpunkta Astey-Beregshuran, Beregovas pilsētas rietumu daļā (5 km līdz pilsētas centram).Vairāk →
аватар svzin2007
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uzturē jā s š ajā viesnī cā ar grupu. Viņ i bija apmierinā ti ar nosacī jumiem. Mū s iekā rtoja labā s istabiņ ā s, istabā s bez volā niem, bet istabas ir siltas un ē rtas, aprī kotas ar nepiecieš amo mē beļ u komplektu un, galvenais, viss ir kā rtī bā (duš a, tualete, TV, ledusskapis). … Tomēr ▾ Uzturē jā s š ajā viesnī cā ar grupu. Viņ i bija apmierinā ti ar nosacī jumiem. Mū s iekā rtoja labā s istabiņ ā s, istabā s bez volā niem, bet istabas ir siltas un ē rtas, aprī kotas ar nepiecieš amo mē beļ u komplektu un, galvenais, viss ir kā rtī bā (duš a, tualete, TV, ledusskapis). Mū s paē dinā ja ar ļ oti blī vā m (karstais gaļ as ē diens ar piedevu un salā tiem) brokastī m nelielā restorā nā pirmajā stā vā . Redzamu darbinieku bija maz, bet visi, ko satikā m, bija ļ oti draudzī gi, pieklā jī gi. Liels paldies! Mē s iesakā m š o viesnī cu visiem. Tū ristu grupa no Luhanskas apgabala
аватар nata_romaniv
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Uzturē jā s 1 nakti š ajā viesnī cā. Es š eit vairs nenā kš u un neiesaku. 1. Istaba ir netī ra. 2. Aukstums (14.02. 16). 3. Gultas vispā r nav, ī paš i spilvenu. 4. Rezervē ja istabu par 220 UAH. , un norē ķ inu likt pirms fakta, ka numurs ir tikai 280 UAH. … Tomēr ▾ Uzturē jā s 1 nakti š ajā viesnī cā.
Es š eit vairs nenā kš u un neiesaku.
1. Istaba ir netī ra.
2. Aukstums (14.02. 16).
3. Gultas vispā r nav, ī paš i spilvenu.
4. Rezervē ja istabu par 220 UAH. , un norē ķ inu likt pirms fakta, ka numurs ir tikai 280 UAH. Viņ i gribē ja š ķ irties, bet joprojā m zem spiediena istabu iedeva par 220 UAH.
5. Sienas ir netī ras un apš ū tas.
6. Ā rdurvis slikti aizveras, dzirdams viss no koridora lī dz koridoram.
аватар ageia
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
1. Mati kotletē s 2. Akumulatori pastā vī gi bija atvienoti - vajadzē ja teikt, ka viņ i ieslē dzā s - stū ra istaba - mī nus uz ielas 3. Lai aizstā tu kaut ko, kas jums jā saka 4. Tī rī š ana netika veikta - jā runā 5. Slē dzene istabā slikti aizvē rā s 6. … Tomēr ▾ 1. Mati kotletē s
2. Akumulatori pastā vī gi bija atvienoti - vajadzē ja teikt, ka viņ i ieslē dzā s - stū ra istaba - mī nus uz ielas
3. Lai aizstā tu kaut ko, kas jums jā saka
4. Tī rī š ana netika veikta - jā runā
5. Slē dzene istabā slikti aizvē rā s
6. Ziemassvē tku vakariņ as - ļ oti maz ē dienu un nemaz ne par tā du summu
7. Ļ oti neē rti - tā lu no baseina
аватар smi83
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Apmetā mies š ajā viesnī cā ar grupu Ziemassvē tku ekskursijā . Principā viņ i bija apmierinā ti ar nosacī jumiem. Mū s iekā rtoja labā s istabiņ ā s, istabā s bez volā niem, bet ar absolū ti nepiecieš amo mē beļ u komplektu un, galvenais, viss ir kā rtī bā (duš a, tualete, TV, ledusskapis). … Tomēr ▾ Apmetā mies š ajā viesnī cā ar grupu Ziemassvē tku ekskursijā . Principā viņ i bija apmierinā ti ar nosacī jumiem. Mū s iekā rtoja labā s istabiņ ā s, istabā s bez volā niem, bet ar absolū ti nepiecieš amo mē beļ u komplektu un, galvenais, viss ir kā rtī bā (duš a, tualete, TV, ledusskapis). Mū s paē dinā ja ar ļ oti blī vā m (karstais gaļ as ē diens ar piedevu un salā tiem) brokastī m nelielā restorā nā pirmajā stā vā . Redzamu darbinieku nebija daudz, bet visi, ko satikā m, bija ļ oti pieklā jī gi. Ī paš s paldies par Ziemassvē tku vakaru! ! ! Tas bija kaut kas neaizmirstams, labs svē tku galds un forš a programma ar mū ziku un vietē jā m dziesmā m. Tas bija ļ oti jautri, un mums nebija slikta nedē ļ as nogale. Paldies tū roperatoram, kas nelika vilties ar solī to atpū tu.
аватар hr.alex.kram
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
viss ir slikti - ē diens nav ē dams, telpas nav tī rī tas, personā ls labi runā ungā ru valodā (gandrī z nerunā krieviski un ukraiņ u valodā un gandrī z nesaprot). Wifi istabā s ar lielā m grū tī bā m. … Tomēr ▾ viss ir slikti - ē diens nav ē dams, telpas nav tī rī tas, personā ls labi runā ungā ru valodā (gandrī z nerunā krieviski un ukraiņ u valodā un gandrī z nesaprot). Wifi istabā s ar lielā m grū tī bā m.
аватар katuxin_86
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Bijā m ekskursijā s, un dzī vojā m Beregovā viesnī cā Villa Bast, viss patika, tī ra istaba, karstais ū dens, TV, ledusskapis, seifa nav, internets ir tikai pirmajā stā vā . Brokastis bija katru dienu, netā lu ir picē rija - ļ oti garš ī ga pica. … Tomēr ▾ Bijā m ekskursijā s, un dzī vojā m Beregovā viesnī cā Villa Bast, viss patika, tī ra istaba, karstais ū dens, TV, ledusskapis, seifa nav, internets ir tikai pirmajā stā vā . Brokastis bija katru dienu, netā lu ir picē rija - ļ oti garš ī ga pica. Kamē r dzī vojā m, istaba netika iztī rī ta, bet par viesnī cu Berehovē , manuprā t, labā kais variants, lai gan nav ko salī dzinā t. Lai nokļ ū tu no viesnī cas lī dz baseiniem, jums jā brauc ar taksi, ļ oti tā lu ir jā iet kā jā m.
аватар tolik721
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jauno gadu paliku š ajā viesnī cā kopā ar sievu. Bijā m diezgan apmierinā ti ar apstā kļ iem, telpas ir plaš as un, pā rsteidzoš i, ļ oti tī ras, jo vē lā k uzzinā jā m, ka istabu ieguvā m pē c remonta. Virtuve ir laba, un mē s izmē ģ inā jā m daž us interesantus vietē jos ē dienus. … Tomēr ▾ Jauno gadu paliku š ajā viesnī cā kopā ar sievu. Bijā m diezgan apmierinā ti ar apstā kļ iem, telpas ir plaš as un, pā rsteidzoš i, ļ oti tī ras, jo vē lā k uzzinā jā m, ka istabu ieguvā m pē c remonta. Virtuve ir laba, un mē s izmē ģ inā jā m daž us interesantus vietē jos ē dienus. Jaungada programma – lieliska pastaiga lī dz rī tam. Milzī gs trū kums ir izklaides trū kums viesnī cā un slē gtā teritorija, bet nesamulsā m, jo ​ ​ katru dienu devā mies ekskursijā s. Personā ls bija atsaucī gs, centā s atrisinā t visas situā cijas. Tiesa, tā das lietas kā fē ns un gludeklis ir zelta vē rtas, tač u mē s tos saņ ē mā m, administratori nebrī dinot. Kopumā brauciens bija apmierinā ts. Paldies tū risma aģ entū rai, kas mū s atveda uz tik interesantu pilsē tu un mā jī gu viesnī cu.
аватар musja7
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
palika š ajā viesnī cā , uzturoties Beregovā . Kopumā atsauksmes ir pozitī vas: mā jī ga istaba ar visu nepiecieš amo, kabeļ televī zija, skapis, tī rs un strā dā još s ledusskapis, gaisa kondicionieris, tī ra duš as un tualetes telpa ar karstu ū deni, 5 sniegbalti dvieļ i, ziepes, tī ra un izgludinā ta gulta. … Tomēr ▾ palika š ajā viesnī cā , uzturoties Beregovā . Kopumā atsauksmes ir pozitī vas: mā jī ga istaba ar visu nepiecieš amo, kabeļ televī zija, skapis, tī rs un strā dā još s ledusskapis, gaisa kondicionieris, tī ra duš as un tualetes telpa ar karstu ū deni, 5 sniegbalti dvieļ i, ziepes, tī ra un izgludinā ta gulta. Papildu vieta pieauguš am bē rnam saliekamā s gultas veidā , mums iedeva pilnī gi bez maksas. Personā ls maiņ ā bija diezgan patī kams un neuzbā zī gs, bet nepiecieš amī bas gadī jumā vienmē r varē ja atrast uz vietā un visi pieprasī jumi tika izpildī ti nekavē joties. Viesnī cā ir restorā ns ar diezgan plaš u un lē tu ē dienkarti (ē dienu kvalitā ti nepā rbaudī jā m, tā pē c š eit nestā stī š u)
аватар _stru_
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā kā daļ a no ekskursijas pa Transcarpathia. Kopumā viņ i bija apmierinā ti. Mums bija neliela istabiņ a, tī ra, tikko izremontē ta un ar nepiecieš amo mē beļ u komplektu. Numurā ir gaisa kondicionē tā js un neliels ledusskapis. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā kā daļ a no ekskursijas pa Transcarpathia. Kopumā viņ i bija apmierinā ti. Mums bija neliela istabiņ a, tī ra, tikko izremontē ta un ar nepiecieš amo mē beļ u komplektu. Numurā ir gaisa kondicionē tā js un neliels ledusskapis. Televizors ar ļ oti dī vainu kanā lu komplektu: pā ris visu ukraiņ u kanā lu, vairā ki reģ ionā lie, vairā ki rumā ņ u un ungā ru, vairā ki starptautiski un, dī vainā kā rtā , pā ris porno kanā lu =)))
Trū kums, manuprā t, ir vannas istabas izkā rtojums: daž i neē rti sliekš ņ i. Ir arī neliela problē ma ar ū dens spiedienu, kad ū dens pilnī bā pazuda uz 5 minū tē m...
Dzī ves dā rdzī bā bija iekļ autas brokastis, kas vairā k lī dzinā jā s pusdienā m, jo. sastā vē ja no zupas un gaļ as ē diena ar piedevu. Kopumā apmierinoš s.
аватар shun_ya
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
"Villa Bast" ar trī s zvaigž ņ u kategoriju (kategorija ir norā dī ta š ī s viesnī cas oficiā lajā tī mekļ a vietnē ). Saskaņ ā ar noteiktajā m normā m trī s zvaigž ņ u kategorija ietver ikdienas uzkopš anu telpā , veļ as maiņ u reizi trijā s dienā s, dvieļ u maiņ u katru dienu, iespē ju izvē lē ties ē dinā š anas iespē jas, personā la valkā š anu formastē rpos, kas atš ķ ir darbiniekus pē c apkalpoš anas. … Tomēr ▾ "Villa Bast" ar trī s zvaigž ņ u kategoriju (kategorija ir norā dī ta š ī s viesnī cas oficiā lajā tī mekļ a vietnē ). Saskaņ ā ar noteiktajā m normā m trī s zvaigž ņ u kategorija ietver ikdienas uzkopš anu telpā , veļ as maiņ u reizi trijā s dienā s, dvieļ u maiņ u katru dienu, iespē ju izvē lē ties ē dinā š anas iespē jas, personā la valkā š anu formastē rpos, kas atš ķ ir darbiniekus pē c apkalpoš anas. , nē sā jot dienesta ž etonus, viesu apkalpoš ana numurā no 7 lī dz 24 stundā m, iespē ja pasū tī t modinā tā ju, numuriņ ā tiek nodroš inā ti no trī s dvieļ i katram viesim, kancelejas piederumu komplekts, ziepes un tualetes piederumi. Viesnī cā s ar trī s kvalitā tes zvaigznes, ir š ā das sadzī ves un cita veida pakalpojumu iestā des: apsargā ta autostā vvieta, biznesa centrs, sporta un fitnesa centrs, frizē tava, patē rē tā ju apkalpoš anas telpa, restorā ns vai kafejnī ca, valū tas maiņ as punkts, veļ as mazgā tavas un gludinā š anas pakalpojumi, ķ ī miskā tī rī š ana, mazs apģ ē rbs remonts, apavu spodrinā š ana, biļ eš u rezervē š ana daž ā da veida transportam.
Tač u uz visu ekskursijas laiku netika veikta gultas veļ as, kā arī dvieļ u nomaiņ a, kas tika nodroš inā ti 2 gab. uz vienu iedzī votā ju un kas sā kotnē ji bija netī ri. Uzkopš ana istabiņ ā iepriecinā ja tikai vienu un tikai pē c mū su puses steidzama lū guma. Pē c tī rī š anas gulta palika nesaklā ta, duš a, tualete, grī das palika nemazgā tas. Podai nebija vā ka, karstais ū dens pazuda, kad tu stā vi ziepī gs duš ā!! ! ! Nemaz nerunā jot par frizē tavas un sporta kompleksa klā tbū tni viesnī cā (ja neietver š ajā terminā pirti un baseinu ar ledus ū deni, kuros pastā vī gi atradā s personas, kas nedzī vo viesnī cā ).
Mums arī tika atņ emtas tiesī bas izvē lē ties ē dienus pē c mū su vē lmē m un uztura. Mums nodroš inā to ē dienu uzturs izraisa lielu saš utumu. Tā nu kā du dienu brokastī s 01.07. 2010 mums tika pasniegti tikai divi eļ ļ ā cepti maizes gabaliņ i ar dzē rienu silta ū dens veidā , kurā peldē ja cukurs un citrons. him LLC Fairy. Š ajā sakarā bijā m spiesti iegā dā ties produktus par papildu samaksu. Viesnī cas restorā nā vispā r nav ē dienkartes, kas norā da viesnī cas zvaigž ņ u vē rtē jumu.
Saš utumu izraisa arī obligā tā s papildpakalpojuma Ziemassvē tku vakariņ as pē c labā kajā m Aizkarpatu tradī cijā m (maksā.250 UAH no katra grupas dalī bnieka), ja vien, protams, piedzē ries saimnieks neuzsū c vakariņ as, kamē r grupa pusstundu skatā s karaoke dziesmas uz kafejnī cas sienas. nav labā kā s Aizkarpatu tradī cijas Ziemassvē tku sanā ksmē . Pat pē c vispiesardzī gā kajiem grupas aprē ķ iniem, par "12 liesā m" olā m (ķ ī seļ otā m olā m, vā rī tu kartupeļ u salā tiem ar majonē zi, bietes ar mā rrutkiem u. c. pasniegtas uz "tē jas apakš tasī tē m") vajadzē ja ne vairā k kā.1500 grivnas un trī s "gaļ as" ē dieni. 40 cilvē ku grupai tika piegā dā tas 16 puslitra pudeles saldo dzē rienu, par alkoholu nemaz nerunā jot. Un tas ir paredzē tajā m 5 stundā m Ziemassvē tku svinī bā m. Pā rpalikumi no š ī galda daž ā dā s kulinā rijas formā s mums tika pasniegti brokastī s nā kamajā s dienā s un tika piedā vā ti arī par maksu!
Tika arī piedā vā ts apmeklē t baseinu par papildu maksu 20 UAH vienai personai.
Nebija slē poš anas bā zes apmeklē juma...viņ i to aizstā ja ar slē poš anu ciematos!
Ļ vovā ieradā mies 16:00...paskatī jā mies uz naksnī go Ļ vovu, nevarē ja neko nenofotografē t!
Ekskursiju laikā pusdienā m vispā r nebija laika !!!! !
Ī sā k sakot.... š ausmas...nelieciet mierā ar š o uzņ ē mumu !!! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums hotelvillabast
‹ Viesnīca Villa Bast 2*

Новый современный отель "Вилла Баст" расположен в 2-км от международного контрольно-пропускного пункта Астей-Берегшурань, в западной части города Берегово (5 км до центра города).

Viesnīcā

* санузел
* ванная комната с душевой кабиной
и полноценной ванной;
* телефон;
* холодильник;
* кабельное телевиденье.

Telpu apraksts

Двухместный — двуспальная кровать, кондиционер, телевизор, телефон, шкаф для одежды, санузел (туалет, умывальник, душевая кабинка).
Есть номера улучшенные — большие по площади.
Полулюкс — двухкомнатный номер: гостиная (раскладной диван), спальня (двуспальная кровать, телевизор, телефон, шкаф для одежды), кондиционер, санузел (туалет, умывальник, душевая кабинка).
Есть улучшенные (большие по площади) номера.
Дополнительное место — раскладная кровать.

Istabās

паркинг / ресторан / организация экскурсий / интернет / сауна / конференц-зал / обслуживание номеров / вызов такси / камера хранения / трансфер

Adrese Украина, Закарпатская область, г. Берегово, ул. Б. Хмельницкого, 126
Tālruņi: Тел.: 8(03141) 43420, 43421, 43422
Tīmekļa vietne: Villa Bast
FAQ