Chetyre Sezona 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.710
7.5 Numurs
7.0 apkalpošana
7.5 Tīrība
9.5 Infrastruktūra
Divstāvu kotedža Berehovē.Vairāk →
аватар Sveta121200
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nedē ļ u pirms ieraš anā s mē s rezervē jā m, iepriekš samaksā jā m 300 UAH. Ieraš anā s bez problē mā m. Istaba tī ra un plaš a, vannas istaba ir redzama pē c remonta. ES iesaku. iesim rudenī ) … Tomēr ▾ Nedē ļ u pirms ieraš anā s mē s rezervē jā m, iepriekš samaksā jā m 300 UAH. Ieraš anā s bez problē mā m. Istaba tī ra un plaš a, vannas istaba ir redzama pē c remonta. ES iesaku. iesim rudenī )
аватар ovchinnikova5
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
rezervē ja viesnī cu bez priekš apmaksas. ieradā mies pē cpusdienā ar reģ istrē š anos un apmaksu, jautā jumu nebija (bet ja veicat priekš apmaksu, noteikti paņ emiet lī dzi č eku). No plusiem: -blakus baseins, kafejnī cas, veikals, pilsē tas centrs, autobusu pietura - var konsultē t tū risma firmu par ekskursijā m - pagalmā ir cepeš krā sns un katls - var izmantot - cepeš krā sns darbojas, trauku virtuvē principā pietiek - koplietoš anā ir fē ns, gludinā mais dē lis, gludeklis - ir veļ as maš ī na - par 40 UAH/persona var pagatavot bograch vai bob-levesh un pastā stī t daudz interesantu lietu par pilsē tas vē sturi - diezgan mā jī gs pagalms ar lapenē m, lai gan mazs tikai 3 automaš ī nā m un 1 motociklam No mī nusiem: - Dzirdamī ba no blakus istabā m ir pā rsteidzoš a!! ! ! un kad kā ds iet pa otro stā vu, tad tā da sajū ta, ka tur ir vismaz ziloņ i. … Tomēr ▾ rezervē ja viesnī cu bez priekš apmaksas. ieradā mies pē cpusdienā ar reģ istrē š anos un apmaksu, jautā jumu nebija (bet ja veicat priekš apmaksu, noteikti paņ emiet lī dzi č eku).
No plusiem:
-blakus baseins, kafejnī cas, veikals, pilsē tas centrs, autobusu pietura
- var konsultē t tū risma firmu par ekskursijā m
- pagalmā ir cepeš krā sns un katls - var izmantot
- cepeš krā sns darbojas, trauku virtuvē principā pietiek
- koplietoš anā ir fē ns, gludinā mais dē lis, gludeklis
- ir veļ as maš ī na
- par 40 UAH/persona var pagatavot bograch vai bob-levesh un pastā stī t daudz interesantu lietu par pilsē tas vē sturi
- diezgan mā jī gs pagalms ar lapenē m, lai gan mazs tikai 3 automaš ī nā m un 1 motociklam
No mī nusiem:
- Dzirdamī ba no blakus istabā m ir pā rsteidzoš a!! ! ! un kad kā ds iet pa otro stā vu, tad tā da sajū ta, ka tur ir vismaz ziloņ i. . . bet tas nekas, sliktā k par krā kš anu naktī no blakus istabas
- pā rsegs pā ri š aš liku ir briesmī gs - visi dū mi sejā
- ledusskapis kopē jā virtuvē ir diezgan mazs, istabā ledusskapis vairā k paredzē ts dzē rienu atvē sinā š anai
- bez korķ viļ ķ a
- uzturē š anā s laikā (13 naktis) nekad nepiedā vā ja uzkopt istabu (1 reizi paš i prasī ja, kas izraisī ja klusu neapmierinā tī bu), dvieļ i -2 lieli - arī nemainī jā s
- reģ istrē joties nebija tik daudz papī ra un ziepju, lai gan telpā s, kur biež i mainī jā s viesi, krā jumi tika regulā ri papildinā ti, mums nekad nepiedā vā ja (((
- bija neliela problē ma ar duš u: kad viņ i iegā ja duš ā.2 stā vā , mums no griestiem tecē ja ū dens, ā tri salaboja, bet ne uz ilgu laiku.
- vē l + liela gulta un tad ne mazā k liels mī nuss - gultas veļ a ir daudz mazā ka izmē ra, tā pē c mē s pamodā mies uz matrač a, un ļ oti neē rti mazi spilveni uz polsterē juma poliestera. Gultas veļ a nekad nav mainī ta!
- logi tika aizvē rti naktī , jo odi ir lopu lielumā , un nav moskī tu tī klu, logu dizains ir ļ oti vā jš
- un pē dē jais sī kums, lai gan tas nebū t nav sī kums. Kad mē s aizgā jā m, viņ i mums pat nejautā ja, vai mums tas patī k, viņ i neteica, ka nā c pie mums vē lreiz utt. saimnieka tieš ā m nebija, tikai sieva, bet acī mredzot vī ra bizness viņ ai ir apgrū tinā jums, vai ir tik daudz gribē tā ju, ka nevajag piedā vā t atbraukt vairā k kā vienu reizi??? ?
iespaids bija tā ds, ka tiem, kas palika uz 1 nakti, attieksme ir labā ka nekā ilggadē jiem viesiem un 4 sezonas - viesnī ca uz 1-2 naktī m.
un noteikti dodieties uz Beregovu - pā rsteidzoš u pilsē tu ar ļ oti interesantu vē sturi, un ir daudz vietu, kur varat palikt!
аватар Voldemar1
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bijā m seš i no daž ā dā m pilsē tā m – es meklē ju viesnī cu un apmetos uz Four Seasons. Klusa iela, veikals 100 metri, tuvu baseinam. Patiesī bā š ī ir liela koka divstā vu mā ja! ! ! Visas ē rtī bas! ! ! Siltums bija paš regulē ts. … Tomēr ▾ Bijā m seš i no daž ā dā m pilsē tā m – es meklē ju viesnī cu un apmetos uz Four Seasons. Klusa iela, veikals 100 metri, tuvu baseinam. Patiesī bā š ī ir liela koka divstā vu mā ja! ! ! Visas ē rtī bas! ! ! Siltums bija paš regulē ts. Pē c mū su lū guma un par maksu ierodoties mū s gaidī ja bograč as katls! ! ! Ņ ammī gs! ! Mums paveicā s, ka dzī vojā m vieni, un, ja bū s vairā k viesu, bū s problē mas. Dzirdamī ba ir ļ oti spē cī ga!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Двухэтажный коттедж в г. Берегово.

Atrašanās vieta 1 км от центра города Берегово и 200 м от бассейна термальных вод. До ближайшего магазина — 200 м, кафе — 1 км.
Viesnīcā

Отдельное помещение во дворе с кухней, терраса и мангал, вызов такси, пользование утюгом, трансфер (платно).

  • restorāns
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts Istabās

Кровати, шкаф для одежды, телевизор, санузел (душ, туалет, умывальник). В каждый номер есть отдельный вход, в нескольких номерах есть холодильник.

Adrese Закарпатская область, г. Берегово, ул. Лоняи, 21
Tālruņi: +38 (067) 8541616
+38 (050) 0121551
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.