Zaria 2*– Atsauksmes

KrimaJalta
Pašā Jaltas centrā, koku ēnā, Mogabi kalna dienvidu nogāzē, atrodas pansionāts Zarya. Pansionāta tiešā tuvumā atrodas Livadijas pils, Chukurlar dārza un parka zona, Buhāras emīra pils. "Zarya" atrodas skujkoku-lapkoku meža parka centrālajā daļā, 550 metru attālumā no labiekārtotas, ekoloģiski tīras pludmales.Vairāk →
аватар MaSa10
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
No pirmā acu uzmetiena ir skaidrs, ka ī paš niekam ir absolū ti vienalga, kā dā stā voklī š ī vieta ir...š ajā vietā (jū s to nevarat saukt par viesnī cu). Mē s tur devā mies bez ilū zijā m. Cena ir pieņ emama. … Tomēr ▾ No pirmā acu uzmetiena ir skaidrs, ka ī paš niekam ir absolū ti vienalga, kā dā stā voklī š ī vieta ir...š ajā vietā (jū s to nevarat saukt par viesnī cu). Mē s tur devā mies bez ilū zijā m. Cena ir pieņ emama. Un uzdevums bija viesnī cai - vieta, kur nakš ņ ot un reizē m arī ē dienreizes. No plusiem: teritorija visa ir lielos un vienkā rš i krā š ņ os kokos, zem tā m nav mā ju un nav siltuma, ir ē diens, ir gulta, un ja paveicas, tad televizors un ledusskapis. Un tagad visplaš ā kais saraksts, mī nusi: viss š is skaistums ir pilnī gā postā , aizaudzis ar nezā lē m, rotaļ laukumi un š ū poles ir iznī cinā tas, smilš u kastē s nav smilš u, ledusskapis nedarbojā s, skapī neatvē rā s durvis, duš a...š ī ir atseviš ķ a dziesma. Š ī ir tualete un maisī tā js ar duš u pie sienas, grī da kalpo kā palete. Silts ū dens no 8 lī dz 10 un no 20 lī dz 22 vakarā . Nodroš inā ta gultas veļ a + dvieļ i. Mā jas uzkopš anas nav. Darbinieki ir neapmierinā ti ar santī miem, ko saņ em, nemitī gi sū dzas, raud - tas tomē r ir skats. Atseviš ķ i par pā rtiku. Padomju ē dnī ca ir aktuā la pā rcelš anā s uz bē rnī bu. Bet jā ņ em vē rā , ka viss ir svaigs, karsts un neviens nav saindē jies, var nomierinā t izsalkuma sajū tu, nekas vairā k.
Pirmajā s divā s naktī s pē c ieraš anā s mazie atpū tnieki ņ audē ja visu nakti, pē c aizbraukš anas nolē ma savā mā jā veikt remontu, nokrā sot (un tas bija jū lijā ). Vienī gais, pē c kā tur var apstā ties – svaigs gaiss – un tas tika sabojā ts. Vī rs devā s kā rtot lietas. ES uzzinā ju. Pā rstā ja gleznot. Ekskursija tika apmaksā ta ar brokastī m izbraukš anas dienā . Viņ i atnā ca un teica, ka mū s vairs nesedz. Un nav kam noskaidrot, jo. brī vdienā s nav darbinieku. Ir viens sargs, kurš neko nezina, nelemj.
Если не опускать голову вниз Деревья на территории Санузел Душ


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Pasaku klade un zoodārzs Skazka
Novērtējums 9.9
Krima, Jalta
Daba, Izklaide
Masandras pils
Novērtējums 8.8
Krima, Jalta
Arhitektūra, Stats
Ūdens atrakciju parks Atlantis
Novērtējums 10.0
Krima, Jalta
Atpūta, Izklaide

В самом центре г. Ялта в тени деревьев, на южном склоне горы Могаби расположен пансионат «Заря». В непосредственной близости от пансионата находятся Ливадийский дворец, садово-парковая зона Чукурлар, дворец Эмира Бухарского.

"Заря" расположена в центральной части хвойно-лиственного лесопарка в 550 метрах от благоустроенного, экологически чистого пляжа.

Pludmales apraksts В состав комплекса входит свой благоустроенный мелко-галечный пляж «Дельфин» (теневой навес, раздевалки, деревянные лежаки, душ, кафе-бар), расположенный на расстоянии 550 метров от пансионата. Прокат водных мотоциклов, катамаранов.
Viesnīcā

бар, спортплощадка, оборудованный пляж, видеозал, тренажерный зал, библиотека, корты, танцплощадка, медпункт, автостоянка.

Telpu apraksts

благоустроенные коттеджи на два 2-х местных номера с удобствами (душ, умывальник, туалет) на блок. Холодильник в каждом номере.

Adrese АР Крым, г. Ялта, ул. Коммунаров, 7.
Tālruņi: +38 (0654) 32-03-34 -факс
+38 (0654) 23-65-54
FAQ