Rossiia 1*– Atsauksmes

KrimaJalta
2
Novērtējums 8.010
7.5 Numurs
8.0 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.5 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Mājīga, plaša sanatorija, skaists skats uz Jaltas centru. Visas ēkas ir pēc remonta, teritorija labiekārtota. Sanatorijas medicīniskais profils: elpošanas, sirds un asinsvadu un nervu sistēmu slimību ārstēšana.Vairāk →
аватар kot-kom-kom
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū ta kū rorta kompleksā "Russija" ir laupī š ana gaiš ā dienas laikā . Ī PAŠ U uzmanī bu gribu pievē rst galvenā ā rsta Makarova Sergeja Veniaminovič a "ā rstē š anai" - augstā kā s kategorijas atpū tnieku un darbinieku naudas izspiedē js, sanatorijā attī stī jis iekš ē jo korupciju. … Tomēr ▾ Atpū ta kū rorta kompleksā "Russija" ir laupī š ana gaiš ā dienas laikā . Ī PAŠ U uzmanī bu gribu pievē rst galvenā ā rsta Makarova Sergeja Veniaminovič a "ā rstē š anai" - augstā kā s kategorijas atpū tnieku un darbinieku naudas izspiedē js, sanatorijā attī stī jis iekš ē jo korupciju. Galvenais ā rsts Makarovs Sergejs Veniaminovič s, izmantojot dienesta stā vokli, iemaksā naudu savā kabatā , izraksta procedū ras un, lū dzu, ievē rojiet labas naudas summas. Galvenais ā rsts Makarovs Sergejs Veniaminovič s izstrā dā ja iekš ē jo ķ ē di, tā teikt, shē mu, kuru nav grū ti saskatī t ar neapbruņ otu aci un nopļ auj naudu. Kur direkcija skatā s? Atlaist š o tā saucamo galveno ā rstu!!! ! !
аватар supertramp1
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
1. Garastā voklis uzlabojā s, tiklī dz viņ i nokļ uva sanatorijas teritorijā . Iebraukš ana teritorijā ar savu automaš ī nu ir bez maksas, š eit ir labi apsargā ta autostā vvieta. Personā ls ir draudzī gs un ļ oti draudzī gs, it kā mē s š eit atpū š amies vairā k nekā gadu (un mē s pirmo reizi bijā m Krievijā ). … Tomēr ▾ 1. Garastā voklis uzlabojā s, tiklī dz viņ i nokļ uva sanatorijas teritorijā . Iebraukš ana teritorijā ar savu automaš ī nu ir bez maksas, š eit ir labi apsargā ta autostā vvieta. Personā ls ir draudzī gs un ļ oti draudzī gs, it kā mē s š eit atpū š amies vairā k nekā gadu (un mē s pirmo reizi bijā m Krievijā ). Norē ķ ins ir daudzkā rt ā trā ks nekā Turcijā . Ieradā mies pusdienlaikā , atstā jā m dokumentus un mū s uzaicinā ja ē st. Pē c vakariņ ā m mū su istaba bija gatava.
2. Ē diens - es nezinu, kā ē st mā jā s, lai ē diens Krievijā man nepiestā vē tu! Zviedru lī nija, visi produkti ir svaigi un ļ oti garš ī gi pagatavoti. Daudzveidī ba ir pā rsteidzoš a. Atš ķ irī bā no Zviedrijas lī nijas Turcijā , Ē ģ iptē u. c. - visi mū su produkti, MĀ JSAIMNIECĪ BAS kotletes zupā , borš č s, zirņ u zupa! Esmu gatava raudā t, kā man gribē tos š ā di ē st mā jā s! Viens mī nuss - daudz nekaunī gu pensionā ru, kuri, manuprā t, ir jā baro atseviš ķ i. Pirmkā rt, viņ i ir nelaimī gi, vē las, lai viņ us apkalpo viesmī ļ i, ilgojas pē c vecajiem laikiem un kā p-kā p-kā p, nekaunī gi kā pj, meklē jot labā kos gabaliņ us saviem dā rgajiem bē rniem! Pensionā ri, godī gi sakot, saprata. Bet tas ir vienī gais negatī vais. Un, protams, es atvainojos izcili kulturā liem pensijas vecuma cilvē kiem, arī viņ u bija pietiekami daudz, bet viņ i laikam saprot, par kā diem "pensionā riem" es rakstu. : )))))
3. Istabas - viss ir OK! LABI! LABI! Mī nuss - otrajā ē kā ir ļ oti slikta skaņ as izolā cija. Naktī s uz balkoniem var dzirdē t kā darbojas kondicionieri un visas 10 dienas varē ja dzirdē t diskotē kas skaņ as atklā tā jū rā (uz jahtas). Pirmajai un treš ajai ē kai š ī trū kuma nav.
4. Pludmale. Starp citu, ļ oti pievilcī gs ir tunelis, kas ved no lifta uz pludmali. Vē ss, nedaudz mitrs, tač u tas ir dabiski, ņ emot vē rā tā atraš anā s vietu! Tajā paš ā laikā - tur vienmē r ir tī rs, skan ļ oti patī kama mū zika un ir interesanti - pie sienā m ir gudrā ko cilvē ku aforismi un ī sfrā zes. Pati pludmale bija patī kams pā rsteigums - tī ras, koptas, koka kuš etes zem nojumes otrajā lī menī un plastmasas kuš etes pludmalē . Dvieļ us var ņ emt lī dzi pludmalē - Krimai - tas ir negaidī ti! Mī nuss - PENSIONĀ RI! Viņ i aizņ em visu otro lī meni - un viņ i aizņ em tapč anus ieraš anā s dienā sanatorijā un visu pā rē jo! Ar viņ iem var cī nī ties, zvē rē t, bet viņ us nevar uzvarē t. Ir izeja. Jū s varat ņ emt sauļ oš anā s krē slus, lietussargus un apgulties saulē zem atseviš ķ iem saulessargiem. Vē l viens mī nuss - vai nu par naudu, vai nu sanatorijas vadī ba atļ ā vusi - daudz ciemos atpū tnieku (kaķ i sanatorijā neatpū š as) katru dienu peld ar mums un guļ UZ MŪ SU tapč aniem! Viņ i, iespē jams, maksā pludmales sargam, lai tiktu iekš ā . Ko padarī si, pludmales korupcija!
5. Atpū ta. Visas 10 dienas staigā jā m vakarā pa Jaltas krastmalu. Vā rti uz Piejū ras parku ir atvē rti lī dz plkst. 22.00 un NAV SLĒ GTI pirms tam. Vienmē r atgriezā mies ar taksi, galu galā ir nepatī kami tumsā staigā t pa parku. Taksometrs brī vi iebrauc sanatorijas teritorijā jebkurā diennakts laikā . Atgriezā mies vienos naktī - apsargs vienmē r ir draudzī gs un nekad nav atteicis ieeju teritorijā . Piegā de tieš i uz ķ ermeni!
6. Ā rstē š ana. Pirmajā dienā devos pie ā rsta. Mū s uzaicinā ja stundu pē c izlī guma. Visi tika nozī mē ti - masā ž as, duš as, vannas, bet...mē s nekad negā jā m. Nebija laika. Par laimi, pagaidā m iztiekam bez procedū rā m. Bet ā rsts atstā ja labu iespaidu.
KOPĀ . Viss bū tu vienkā rš i brī niš ķ ī gi, ja nebū tu ducis bezkaunī gu pensionā ru ar ne mazā k nekaunī giem mazbē rniem! Liels paldies visam sanatorijas personā lam un vadī bai par brī niš ķ ī gajiem svē tkiem !!!!!!! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Pasaku klade un zoodārzs Skazka
Novērtējums 9.9
Krima, Jalta
Daba, Izklaide
Masandras pils
Novērtējums 8.8
Krima, Jalta
Arhitektūra, Stats
Ūdens atrakciju parks Atlantis
Novērtējums 10.0
Krima, Jalta
Atpūta, Izklaide

Уютный, просторный санаторий, прекрасный вид на центр Ялты. Все корпуса после ремонта, территория благоустроена. Лечебный профиль санатория: лечение заболеваний органов дыхания, сердечно-сосудистой и нервной систем.

Atrašanās vieta Санаторий "Россия" расположен в центре Ялты, в парке Чукурлар над морем. До набережной 400 м.
Viesnīcā

  • ресторан
  • бар
  • бильярд
  • конференц-зал
  • дискотека
  • сауна
  • тренажеры

  • Adrese Украина, Крым, Ялта, Коммунаров ул., 12
    Tālruņi: тел.: (0654)324-143, (0654)328-014, (0654)310-411
    факс.: (0654)321-837, (0654)310-473
    FAQ