Palmira Palas 4*– Atsauksmes

KrimaJalta
47
Novērtējums 7.510
№9 viesnīcas reitingā Jalta
8.5 Numurs
7.3 apkalpošana
8.8 Tīrība
7.6 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Kūrorta viesnīca "Palmira Palace" atrodas Krimas dienvidu krastā (pilsētas tipa apmetne Kurpaty), gleznainā parkā netālu no "Kichkine" pils, lielkņaza Dmitrija, Konstantīna Nikolajeviča dēla īpašumā. Romanovs, "Oreanda" īpašnieks. Komplekss paredzēts 170 komfortablām istabām. Viesnīcā ir autonoma gāzes siltumapgāde, karstā ūdens apgāde, centralizēta gaisa kondicionēšanas un ventilācijas sistēma, apsardzes un ugunsdrošības sistēma. Viesnīca sāka darboties 2005. gada jūlijā.Vairāk →
аватар Maliby2007
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ajā viesnī cā bijā m pirmo reizi. Un lū k, iespaidi. Viesnī ca ir ļ oti skaista, interjers ir ampī ra stilā . Augstie griesti, visas sienas gaiš ā s krā sā s. Numuri ir lieliski. Mē s dzī vojā m Premier Suite ē kā "Sleep by the Sea". … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā bijā m pirmo reizi. Un lū k, iespaidi. Viesnī ca ir ļ oti skaista, interjers ir ampī ra stilā . Augstie griesti, visas sienas gaiš ā s krā sā s. Numuri ir lieliski. Mē s dzī vojā m Premier Suite ē kā "Sleep by the Sea". Istaba milzī ga, gaiš a, pā rdomā ta lī dz sī kā kajai detaļ ai, lai tajā bū tu ē rti atrasties. Un skats no tā ir vienkā rš i pā rsteidzoš s. Mū su draugi dzī voja lē tā kajā istabiņ ā , bet tā arī bija ē rta, lai arī ļ oti maza, bet terase ar skatu uz cipresē m un jū ru ir lieliska.
Brokastis un vakariņ as viesnī cā labas, izvē le mazā ka nekā , piemē ram, Mrijā vai Jaltas Intourist, bet paē st var. Š ampanietis brokastī s netiek pasniegts, pozicionē š ana, ka viesnī cai ir medicī niskā licence, bet to var nopirkt restorā nā , absurds.
Vannas komplekss ir labs. Jū ras ū dens peldbaseini, no kuriem divi ir apsildā mi visu gadu. Bijā m bez bē rniem, bet redzē jā m rotaļ u laukumus un bē rnu baseinu.
Tagad par to, kas man nepatika.
Ļ oti nedraudzī gs personā ls reģ istratū rā . Tā da ir viesnī cas seja, bet ierodoties likā s, ka neesam gaidī ti un esam ieraduš ies viņ iem paklanī ties. Viņ i neko nepaskaidro, mums vairā k stā stī ja strā dniece, kas mū s pavadī ja uz istabu. Koferus arī nepiedā vā ja nest uz istabu, kamē r nepalū gš u. Arī izrakstoties nedzirdē jā m nevienu laipnu vā rdu.
Viesnī cas teritorija ir ļ oti maza, nav kur staigā t.
Un vē l viena ļ oti dī vaina lieta. Man bija dzimš anas diena, kad nakš ņ ojā m viesnī cā , bet apsveikumi no viesnī cas nebija vispā r. Nekā das kū kas vai š ampanieš a, vienkā rš i nekā , viņ i pat neielika pastkarti. Bijā m ļ oti daudzā s vienā da lī meņ a viesnī cā s un visur mū s apsveica, bet ne š eit. Nepieņ emama attieksme pret viesiem.
аватар okgodess
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Visu labo iespaidu par pā rē jo sabojā ja reģ istratū ra. Lū dzā m sagatavot dokumentus par izmitinā š anu, lai mē s ziņ otu grā matvedī bai par komandē jumu. Uz ko viņ š mū s apsū dzē ja viltotu dokumentu pieprasī š anā . … Tomēr ▾ Visu labo iespaidu par pā rē jo sabojā ja reģ istratū ra. Lū dzā m sagatavot dokumentus par izmitinā š anu, lai mē s ziņ otu grā matvedī bai par komandē jumu. Uz ko viņ š mū s apsū dzē ja viltotu dokumentu pieprasī š anā . Lū dzā m piezvanī t vē l vienam darbiniekam, kurš mums palī dzē s š ajā jautā jumā , uz ko reģ istratū rā -kasieris Sergejs atteicā s. Lū dzu viesnī cas vadī bu neatstā t š o epizodi bez uzmanī bas, jums ir novē roš anas kameras, paskatieties. Jū su darbinieks atstā ja ļ oti sliktu iespaidu.
аватар margaritavl
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Laba diena draugi! Ja kā ds š obrī d atrodas Palmī ras pilī , plā no š eit ierasties vai jau ir izgā jis no mā jā m, bet saskā ries ar problē mu, atsaucieties! ! ! Jau vairā k nekā mē nesi viesnī cā ir vē rojama akū tas vī rusu slimī bas epidē mija bē rnu vidū . … Tomēr ▾ Laba diena draugi! Ja kā ds š obrī d atrodas Palmī ras pilī , plā no š eit ierasties vai jau ir izgā jis no mā jā m, bet saskā ries ar problē mu, atsaucieties! ! ! Jau vairā k nekā mē nesi viesnī cā ir vē rojama akū tas vī rusu slimī bas epidē mija bē rnu vidū . Desmitiem slimu cilvē ku. Pā rvalde slē pj epidē mijas faktu no jaunpienā cē jiem, lai novē rstu paniku. Karantī na nav ieviesta, masu bē rnu pasā kumi un bē rnu istabas darbs notiek kā ierasts. Mē s, dzī vojot viesnī cā jau treš o nedē ļ u, tikai š odien uzzinā jā m, ka problē ma medicī nas vienī bai un ģ enerā ldirektorei ir zinā ma. Pat tagad! ! ! Viņ i atsakā s brī dinā t atpū tniekus un jaunpienā cē jus par briesmā m, kas draud bē rniem, ja vien viņ i nav izolē ti. Simptomi: temperatū ra 39-39.5, izsitumi, iekaisis kakls, slikta dū š a, vemš ana. Tad uzreiz bakteriā la komplikā cija pie stenokardijas un bronhī ta. Daudziem cilvē kiem rodas izsitumi. Inkubā cijas periods ir 1-2 dienas. Saslimstī ba 80% pē c tieš a kontakta. Uzskatā m par savu pienā kumu informē t visus, kas vē l nav saslimuš i, un saukt pie atbildī bas vainī gos par epidē mijas fakta slē pš anu, kuras rezultā tā cieš mū su bē rnu veselī ba, saindē jot ilgi gaidī to atvaļ inā jumu. Lū dzu nepalikt vienaldzī giem un brī dini tos, kuri vē l nav saslimuš i! Sī kā ku informā ciju varam pastā stī t tikš anā s reizē vai pa telefonu.
аватар valaam.zakaz
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
5 naktis atpū tā mies citā viesnī cā un 5 naktis Palmī rā . Apkalpoš ana augstā lī menī , ē diens ļ oti labs (un brokastī s bija olas (skat. iepriekš ē jo atsauksmi))), personā ls viss labi apmā cī ts, ļ oti draudzī gs. … Tomēr ▾ 5 naktis atpū tā mies citā viesnī cā un 5 naktis Palmī rā . Apkalpoš ana augstā lī menī , ē diens ļ oti labs (un brokastī s bija olas (skat. iepriekš ē jo atsauksmi))), personā ls viss labi apmā cī ts, ļ oti draudzī gs. Teritorija ir ļ oti labi kopta, bet nav liela. Bija jau forš i, jū rā pirktas tikai vienu reizi, arī atklā tajos baseinos bē rnam vairs nav ē rti. Izglā ba slē gtais SPA komplekss. Bet pē dē jā s divā s dienā s tas tika slē gts remontdarbu dē ļ...un viss. . . kļ uva atklā ti garlaicī gi. Tiem, kas novē rtē pakalpojumu, un infrastruktū ra nav svarī ga, iesaku. Bet bē rnam bū s garlaicī gi.. .
аватар Olga25olga
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atpū tā mies ar bē rnu 2 gadus vecu, pirmo reizi Krievijā . Aģ entū ra ieteica š o viesnī cu. Restorā ns, zviedru galds: gatavo negarš ī gi, brokastī s nav olu. 3. atpū tas dienā sā ka likt a. spainī tis ledus, pirms tam dzē ra siltu sulu. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar bē rnu 2 gadus vecu, pirmo reizi Krievijā . Aģ entū ra ieteica š o viesnī cu. Restorā ns, zviedru galds: gatavo negarš ī gi, brokastī s nav olu. 3. atpū tas dienā sā ka likt a. spainī tis ledus, pirms tam dzē ra siltu sulu. katrs pasū tī ja savu meitu no papildus ē dienkartes, vistas zupā nū deles neatradī si. Arī gatavoja daž ā di. Vienu dienu bagā tu ar kartupeļ iem un burkā niem, otru dienu trī s nū deles un vista. un jū ra: ar tiem nav pieņ emts ieņ emt vietu, š ķ iet, ka visiem pietiks. Tā bija pirmā s divas dienas. Tad laikam atkal piestā ja viesi, pienā ca 9 un apgū lā s gandrī z zem jumta bā rā . Sagatavojies, ka sveš i cilvē ki var uzsē sties uz tava dvieļ a vai vienkā rš i nolikt. uz viena sauļ oš anā s krē sla Teritorija skaista, numuriņ i lieli, iztī rī ti, dvieļ i mainī ti, wi-fi bezmaksas, dzē rieni baseina bā rā garš ī gi, ir rotaļ u laukums, darbojā s bē rnu diskotē kas.
аватар kazarnovskiy
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā "Jalta" nokļ uvā m nejauš i, draugu kompā nijai. Es nezinu, kā viesnī ca izskatī jā s iepriekš un kā di apstā kļ i tur bija, bet mū su ceļ ojumā viss bija lieliski. Viesnī ca tī ra, istabiņ a sakopta, mums bija liels stū ra balkons. … Tomēr ▾ Viesnī cā "Jalta" nokļ uvā m nejauš i, draugu kompā nijai. Es nezinu, kā viesnī ca izskatī jā s iepriekš un kā di apstā kļ i tur bija, bet mū su ceļ ojumā viss bija lieliski. Viesnī ca tī ra, istabiņ a sakopta, mums bija liels stū ra balkons.
аватар Margo_Petrova
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š oreiz izvē lē jā mies Palmyra Palace, kas atrodas netā lu no Jaltas. Daudzviet jau esam apmetuš ies, bet Palmī ra bija sapnis. Kad es biju reklā mas ceļ ojumā , lai veiktu pā rbaudi, es sev apsolī ju atnā c kā dreiz. Tā tad. Viesnī ca atrodas 15 minū š u automaš ī nas brauciena attā lumā no Jaltas, atrodas ļ oti klusā vietā . … Tomēr ▾ Š oreiz izvē lē jā mies Palmyra Palace, kas atrodas netā lu no Jaltas. Daudzviet jau esam apmetuš ies, bet Palmī ra bija sapnis. Kad es biju reklā mas ceļ ojumā , lai veiktu pā rbaudi, es sev apsolī ju
atnā c kā dreiz.
Tā tad. Viesnī ca atrodas 15 minū š u automaš ī nas brauciena attā lumā no Jaltas, atrodas ļ oti klusā vietā . Blakus
teritorijā atrodas kā da augstceltne un kā da pansionā ta vecā ē ka.
Teritorija nav tik maza, bet ne pā rā k liela. Kad atpū tā mies, parkā uzziedē ja milzī gs daudzums rož u, iekopts laukums un apkā rtē jā s alejas un celiņ i, daudz mā jī gu stū rī š u ar soliņ iem un š ū polē m. Pati ē ka izskatā s skaista, pateicoties gaiš ajiem kaltajiem stieņ iem uz balkoniem.
Pat maijā bija animā cija bē rniem un pieauguš ajiem, peldbaseini darbojā s.
Atseviš ķ i gribu atzī mē t virtuvi, jo TIK garš ī gi nekur citur neesam ē duš i. Pavā ri ir tikai augstā kā s klases.
Deserti, gaļ as ē dieni, viss ir virsū , pat ja esi uz diē tas - tik un tā var atrast daudz tvaika ē dienu,
dā rzeņ i, augļ i. Viegls vī ns pabeidz patī kamo attē lu.
Istaba (mums bija suite, tā pē c varu runā t tikai par to) ir pā rdomā ts, ir daudz patī kamu sī kumu, kas veido telpas lī meni: minerā lū dens, tē ja un kafija utt. Pat č ī bas un atkritumu grozs bija ar viesnī cas logo. Man ļ oti patika kosmē tika, lai gan nekad nelietoju parasto viesnī cu, š eit nevarē ju pretoties, Francijā raž ota kosmē tika. Skatu labā k uzņ emt parkā . Klusums vai putnu dziesmas no cipreses kokiem
kad es pamostos no rī ta - man tā nekad agrā k nav bijis)
Bet tomē r bija mī nuss un diezgan jū tī gs priekš manis. Jū ras pirmajā lī nijā tika uzcelts pā rdodamo dzī vokļ u komplekss, t. i. Jū s nevarat vienkā rš i nokā pt lī dz jū rai, bet tikai caur š ī s ē kas ieeju. Izrā dā s, ka sē ž ot jū rā ,
jū s redzat nevis kalnus un parku, bet gan stā vus, kas karā jas virs jū ras. Bet tā ir Krimas specifika, pelnī t naudu uz katra zemes gabala...
Jā , un turpat netā lu pludmalē notiek bū vniecī ba, acī mredzot vasarā tā nebeigsies.
Pati pludmale laba, plata, ar ē nainu nojumi, ar sauļ oš anā s krē sliem un matrač iem, kā arī pludmales dvieļ iem.
Personā ls ir uzmanī gs un diskrē ts.
Par SPA neko nevaru teikt, jo. Es to neizmantoju, maijā ir pā rā k karsts, lai sē dē tu vannā .
Mē s atpū tā mies ar bē rnu un pat atradā m kaut ko ar viņ u darī t, rotaļ u laukumu, bē rnu istabu, animatoru, bē rnu baseinu,
Restorā nā par papildu samaksu ir pieejama bē rnu ē dienkarte.
Sajū tas no pā rē jiem bija tikai pozitī vas, mierī ga, skaista vieta, skaista arhitektū ra, kopta
neliels parks un neuzbā zī ga apkalpoš ana.
Территория отеля Территория отеля Номер
аватар MinamiG
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Modernā viesnī ca atrodas pludmalē . Skaista ē ka ar panorā mas skatu uz jū ru, kluss interjers. Numuri ir gaiš i un ē rti. Ē rts interjers istabā s, jauna santehnika un mē beles. Istabā s ir viss nepiecieš amais normā lai atpū tai (peldmē telis, č ī bas, vannas piederumi). … Tomēr ▾ Modernā viesnī ca atrodas pludmalē . Skaista ē ka ar panorā mas skatu uz jū ru, kluss interjers. Numuri ir gaiš i un ē rti. Ē rts interjers istabā s, jauna santehnika un mē beles. Istabā s ir viss nepiecieš amais normā lai atpū tai (peldmē telis, č ī bas, vannas piederumi).
Viesnī cas teritorija ir tī ra un sakopta. Skaists parks. Bē rniem ir rotaļ u laukums, bē rnu klubs, animā cija. SPA centrs labā lī menī . Jū s varat nokļ ū t pludmalē , izmantojot liftu.
Стандарт категории В
аватар A.F.T.
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vē los pateikties Turpravda vietnei un viesnī cai Palmira Palace par interesantā un godī gā konkursa organizē š anu! Mē s esam ļ oti priecī gi, ka uzvarē jā m! VIESNĪ CA. No dzelzceļ a stacijas Simferopolē lī dz viesnī cai 95 km (1. … Tomēr ▾ Vē los pateikties Turpravda vietnei un viesnī cai Palmira Palace par interesantā un godī gā konkursa organizē š anu! Mē s esam ļ oti priecī gi, ka uzvarē jā m!

VIESNĪ CA. No dzelzceļ a stacijas Simferopolē lī dz viesnī cai 95 km (1.5 - 2 stundas). "Palmira Palace" atrodas 8 km attā lumā no Jaltas centra Kurpaty ciemā , un jū s varat staigā t lī dz Bezdelī gu ligzdai.

Visa viesnī ca tika izrotā ta Jaungada brī vdienā m ar vī tnē m, bumbiņ ā m un izrotā tā m Ziemassvē tku eglī tē m katrā stā vā . Viesnī cas vestibilā pretī reģ istratū rai vienā pusē bija milzī ga eleganta Ziemassvē tku egle, bet otrā pusē ieejai bija piparkū ku mā jiņ as ar Ziemassvē tku dzinē jiem, kas braukā ja tiem apkā rt un sagā dā ja daudz prieka bē rniem.

ISTABA. Tā kā ceļ ojā m ar bē rnu, tad mums iedeva Standarta B "komforta" istabiņ as atslē gas un piemaksā jā m par bē rna izmitinā š anu, jo mū su "balvā " ietilpa nakš ņ oš ana tikai 2 personā m ar pilnu pansiju, un mū su bē rnam jau palika 5 gadi. gadus vecs. Bet tie ir sī kumi!
Istaba skaista, ar augstiem griestiem, lielu gultu, papildus izvelkamu dī vā nu bē rnam un lielu TV. Plaš a vannas istaba. vannas piederumi un fē ns. Minibā rs (maksas), Wi-Fi (bezmaksas).

TĪ RĪ Š ANA UN APKOPE. Tī rī š ana un dvieļ u nomaiņ a tika veikta pastā vī gi, un papildus tē jai istabenes atstā ja "komplimentu" gardu ar rokā m gatavotu saldumu veidā . Labi))
Personā ls ir draudzī gs un atbildē s uz visiem jautā jumiem.

UZTURS. Bufete. Brokastis: pā rslas, salā ti, dā rzeņ i, augļ i un olas, jogurti un svaigi konditorejas izstrā dā jumi. Pusdienas: 2-3 pirmie ē dieni, piedevas, salā ti, gaļ a, zivis, kū kas, augļ i. Vakariņ as: sā nu ē dieni, salā ti, gaļ a, zivis, buljons, kū kas, augļ i. Tē ja, kafija, sulas, kompots, ž eleja, piens. Vī ns (balts, sarkans) pusdienā s un vakariņ ā s.

Restorā nā ir divi lieli akvā riji ar daž ā dā m zivī m, bruņ urupuci un dzeloņ raju. Vairā kas reizes vakariņ u laikā novē rojā m, kā š ī s zivis tiek barotas. Stingray ē d garneles no rokas))

BĒ RNIEM.
Bē rniem uz vietas ir neliels rotaļ u laukums. Ir arī bē rnu klubs "Limpopo" ar animatoriem. Garlaicī gi nebū s!

PLUDMA. Nav liels, oļ i. Protams, mē s nepeldē jā mies, bet izgā jā m jū ru apskatī t un klausī ties))

BASEINS UN VANNA. Divi peldbaseini (pieauguš ajiem un bē rniem). Bē rnu ū denī.30-32 grā di. Pirtis: krievu, somu, hammam + ledus baseins. Dž akuzi: 2 vannas 40 grā di + kontrasts 10 grā di. Un SPA procedū ru komplekts par maksu.

RESTORĀ NS. Pē c vakariņ ā m tiek atvē rts restorā ns "Macrame", kurā var pasū tī t daž ā dus ē dienus vai vienkā rš i iedzert un klausī ties uzaicinā tos izpildī tā jus. Mū su uzturē š anā s laikā uzstā jā s "Gentleman Show" dalī bnieki Jaš a Gopa un Irina Tokarč uka, "Masku š ova" dalī bnieks Vladimirs Komarovs, dziedā tā js In-Grid un citas grupas...

Katru dienu apmeklē jā m kā du apskates objektu: Livadijas pili, Voroncova pili, Zoodā rzu, Bezdelī gas ligzdu...
Tas viss ir dienas pirmajā pusē , bet otrajā - baseins, bē rnu klubs, pastaigas .. .
аватар VariaBar
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kā jau reģ istratū rā solī ts, rakstu! ! Viesnī ca ir ļ oti forš a (es neko nevaru pateikt) zinā mā mē rā alternatī va citā m valstī m) Ē diens - apdullinā ts! paldies š efpavā ram un personā lam)) ja ievē … Tomēr ▾ Kā jau reģ istratū rā solī ts, rakstu! ! Viesnī ca ir ļ oti forš a (es neko nevaru pateikt) zinā mā mē rā alternatī va citā m valstī m) Ē diens - apdullinā ts! paldies š efpavā ram un personā lam)) ja ievē rojat diē tu - aizmirstiet par to) daudzveidī gi, oriģ inā li un ar dvē seli! ! ! Istabas izcilas un plaš as) Animā cija - bē rniem un pieauguš ajiem --- ir pie kā piestrā dā t (atkal salī dzinā jums ar neaizmirstamo Turciju), bet kas attiecas uz Eiropu !!! ! ! labi) Pludmale un baseini (ar slidkalniņ iem) jū s neliks vilties! kā di ir mī nusi-cilvē ki, cilvē ki, cilvē ki, , , , , , Cilvē ciskais faktors !! ! ! Ja esat trokš ņ ainas kompā nijas cienī tā ji, tad ī rē jiet kotedž u, Š ī viesnī ca nav paredzē ta atpū tai, lai izklaidē tos))) Zvani uz reģ istratū ru no blakus istabā m, ka smē ķ ē jat uz sava balkona!!! ! ! cipari) vai skaļ i runā pa telefonu) Un droš i vien, piebildī š u pats, tu dzer uz balkona, viņ us soda ar ieraš anos pat naktī !!! ! ! apsargi (es nestrī dos, kulturā li tā tad) uz savu istabu ar lū gumu pā rtraukt negodu ! ! ! Tā kā tas daudzus iepriecinā s un daž us pat piesaistī s), tā pē c rakstu ! ! Atpū ta ir ideā la vecmā miņ ā m ar bē rniem un tiem, kam patī k runā t par to, no kurienes jū s vakar atgriezā ties? No Nicas? ? Ak, un vē l viens populā rs jautā jums! Cieņ a VIESNĪ CAI ! ! - Un cik biež i jū s š eit atpū š aties? ? Neatzī sti, ka esi pirmais, viņ i tevi nesapratī s))))))))))))))))))))))))))))) Viņ i š eit dzī vo GADUS! ! ! Patiesī bā man tas vienmē r un visur patī k, es rakstu pozitī vas atsauksmes par viesnī cā m, kurā s es apmeklē ju, ticiet man, š eit ir ļ oti labi, un pē c š ī s brī niš ķ ī gā s vietas apmeklē juma es vē los atkal doties uz Krimu)))
Parādīt vairāk »


iemiesojums ilusti
Ieeja jūrā, Bārs, sauļošanās krēsli, nojumes, mūzika ---???
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums palmira-palace
‹ Viesnīca Palmira Palas 4*
Atrakcijas
Pasaku klade un zoodārzs Skazka
Novērtējums 9.9
Krima, Jalta
Daba, Izklaide
Masandras pils
Novērtējums 8.8
Krima, Jalta
Arhitektūra, Stats
Ūdens atrakciju parks Atlantis
Novērtējums 10.0
Krima, Jalta
Atpūta, Izklaide

Курортный отель "Пальмира Палас" расположен на Южном берегу Крыма (поселок городского типа Курпаты), в живописном парке неподалеку от дворца "Кичкине", в имении Великого Князя Дмитрия, сына Константина Николаевича Романова, владельца "Ореанды". Комплекс рассчитан на 170 комфортабельных номеров. Отель располагает автономным газовым теплоснабжением, горячим водоснабжением, централизованной системой кондиционирования и вентиляции, системой охраны и пожарной безопасности. Отель начал работу в июле 2005 года.

Atrašanās vieta 8 километров от центра Ялты.
Pludmales apraksts Собственный галечный пляж в 100 м от пансионата, панорамный лифт для спуска на пляж, расположенный в парке. На пляже - душевые, туалет, уголок детского отдыха. Платные услуги - прокат пляжного инвентаря, оборудования для водных видов спорта, аренда гидроциклов, лодок, яхт. Работает медицинский пост.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Охраняемая парковка. Большой конференц-зал. Малый конференц-зал. Ночной клуб, дискотека. SPA-центр. Ресторан.

Банкетные залы. Лобби бар. Пляж и морские развлечения. Конференц услуги. Детская площадка. Игровая комната. Мелководный бассейн с морской водой. Бильярд. Фитнесс. Комплекс банных культур. Кальян-бар. Бизнес-центр.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši  FREE 
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • akvaparks un slidkalniņi
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

На территории отеля расположены 2 корпуса на 202 номера:

Основной – Шестиэтажный корпус оборудован лифтами, рассчитан на 171 комфортабельный номер.

Корпус «Сон у моря» – Семиэтажный, оборудован лифтами, рассчитан на 9 номеров «Де Люкс» и 22 номера «Люкс Премиум». Все номера с панорамным видом на море. Просторные, комфортабельные номера, идеально подойдут для отдыха семейной пары с детьми. Из панорамных окон апартамента открывается великолепный морской пейзаж.

Istabās

Основной корпус: все номера оснащены телефонами с прямым выходом на международную и междугороднюю связь, спутниковым телевидением, доступом к сети Wi-Fi, централизованной системой кондиционирования и вентиляции.

Корпус «Сон у моря»: все номера с панорамным видом на море.

Adrese Украина, Крым, г. Ялта, пгт. Курпаты, Алупкинское шоссе, 12, отель «Пальмира Палас».
Tālruņi: +7 978 735 77 55
+7 499 346 20 44
+7 3654 23 83 53
Tīmekļa vietne: Palmira Palas
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).