Orlinoe gnezdo 3*– Atsauksmes

KrimaJalta
20
Novērtējums 3.410
№38 viesnīcas reitingā Jalta
4.1 Numurs
4.2 apkalpošana
4.6 Tīrība
5.2 Uzturs
4.4 Infrastruktūra
Sanatorija "Ērgļa ligzda" atrodas Jaltas rietumu daļā, blakus Piejūras parkam, netālu no centrālās krastmalas. Kopš 1999. gada Jaltas balneārs ir iekļauts sanatorijas kompleksā, 5 minūšu gājiena attālumā no sanatorijas kopmītnēm.Vairāk →
аватар boyman-2006
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š ī iestā de nav veselī bas kū rorts. Viss, kas rakstī ts š ī s iestā des oficiā lajā mā jaslapā , ir meli. Atseviš ķ u ē ku privā tpersona (š im zoodā rzam nav vienas teritorijas) esot izveidojusi sanatoriju. Patiesī bā š o iestā di nevar saukt kā vien par hospisu. … Tomēr ▾ Š ī iestā de nav veselī bas kū rorts. Viss, kas rakstī ts š ī s iestā des oficiā lajā mā jaslapā , ir meli. Atseviš ķ u ē ku privā tpersona (š im zoodā rzam nav vienas teritorijas) esot izveidojusi sanatoriju. Patiesī bā š o iestā di nevar saukt kā vien par hospisu. Faktiski š ī (angļ u hostelis - hostelis) ir izmitinā š anas sistē ma, kas nodroš ina saviem viesiem ī slaicī gu vai ilgtermiņ a mā jokli, kas, kā likums, ir guļ amvieta bez papildu ē rtī bā m numurā . Var sā kt ar to, ka ieeja ē ku teritorijā ir slē gta (lai gan ir iespē ja uzbraukt), iebraukš ana ir tikai ī paš niekam. Invalī dus un vecus cilvē kus izlaiž uz brauktuves un viņ i paš i velk koferus kalnup.
Pē c ievietoš anas jū s varat viegli pā rvietot uz citu istabu, pat bez brī dinā juma, viņ i vienkā rš i saliks jū su mantas maisā un aizvilks uz citu istabu. Tā Ī PAŠ NIEKS nolē ma. . . un tā ir bū tī ba, biļ ete ir sociā la, un jū s tur neesat neviens. Jums nav tiesī bu un iespē ju ietekmē t pā rvaldi. Rehabilitā cijas programma, kā arī iespē ja pavadī t brī vo laiku sanatorijas "Ē rgļ a ligzda" teritorijā s pilnī bā nav. Nav pat telpas brī vā laika pavadī š anai un sadzī ves vajadzī bā m (nav ž ā vē tā ja, viens gludeklis visai ē kai š aurā koridorā ).
Š ī iestā de saviem viesiem (klientiem) nekā dus pasā kumus nenodroš ina. Medicī nas ē ka Nr. 1, ar kuru viņ i vicinā s savā s gatvē s, patiesī bā pieder sanatorijai Rossija. Lī dz ar to saskaņ ā ar sociā lo kuponu Jū s saņ emat zā ļ u tē ju, vingroš anas terapiju un 5 Fizioterapijas seansus. Viss pā rē jais ir par skaidru naudu. Ē damistaba ir atseviš ķ a š ī s zvē rnī cas tē ma. Rodas iespaids, ka š ī s ž ē lastī bas nama Jaltas ī paš nieks * nemaksā algas ē dnī cas darbiniekiem. Viņ i strā dā pē c principa "Cik daudz jū s varat nozagt visu, kas jums pieder. " Tā pē c jū su uzturā vienmē r ir miež u kā posti...ē dienkartes izvē les nav. Tas, ko pasū tī jā t sev rī tdienas ē dienkartē , š odien tika nozagts.
Viens piemē rs: tē ja ar citronu vakariņ ā s 200 cilvē kiem. Š ie akrobā ti paspē j nogriezt 2 (divus) citronus visai sanatorijai, kam nebija laika, tas nokavē ja *. Augļ i 18 dienas parā dī jā s 5 reizes pusapelsī na vai pussaujas vī nogu veidā . Omlete š ajā viesnī cā ir cepta mannas biezputra, kas pieradinā ta ar vakardienas dā rzeņ iem. No ē damistabas tiek nozagts viss, viņ i neko nenoniecina. Rezultā tā jū s dodaties uz pilsē tu, lai samaksā tu par pā rtiku. Tas pats ar kultū ras programmu, dejoš ana-kino...par maksu (par naudu) kaimiņ os Jū ras spē ku sanatorijā . Š ī s odzes ē kas atrodas tā lu viena no otras, teritorija ne visur ir sakopta. Viena bezpajumtnieka sē tniece strā dā uz visu sanatoriju. "Sanatorijas" ē ku pagrabi tiek izī rē ti nelegā lajiem imigrantiem.
Patiesī bā jū s dzī vojat virs bezpajumtnieku patversmes un citiem meklē jamiem priekš metiem. Sporta laukums ir nolietots, un vietē jie iedzī votā ji to izmanto kā suņ u pastaigu laukumu. Rodas jautā jums, kā š ā das iestā des uzvar konkursā par savu vauč eru izvietoš anu ar Maskavas pilsē tas iedzī votā ju sociā lo aizsardzī bu? ! Un viņ i izdala savus talonus invalī diem un veciem cilvē kiem. Kā tur var pā rvietoties invalī ds, ja ir nolauzta gā jē ju celiņ a, "sanatorijas", ē damzā les un medicī nas korpusa ē kas atrodas viena no otras kilometra attā lumā kalnā . Pā rvietojoties starp sanatorijas ē kā m un ē damistabu, pa brauktuvi neredzē siet nevienu gā jē ju pā reju.
Nevienā Ē rgļ a ligzdas teritorijā nav izveidota atpū tas zona. Sanatorijā "Ē rgļ a ligzda" nav peldbaseina. Sanatorijas ī paš nieks vienojas par baseinu ar kaimiņ u sanatorijā m tikai apmaksā tajā * sezonā . Sociā lo talonu ī paš niekiem garantē ta tikai gulta un š ķ ū nis. Faktiski Maskavas pilsē tas sociā lā aizsardzī ba sponsorē privā tpersonu un viņ i nerū pē jas par cilvē kiem, kuri viņ iem ir sociā li jā aizsargā un jā atbalsta, un patiesī bā , maldinot Maskavas iedzī votā jus, viņ i saņ em otkatus par š ā du ī stenoš anu. vauč eri.
Проход к столовой Столовая территория Столовая - хлев. территория Вид на окна номеров корпус 3 гибок плесень на стенах и окнах. По сути подвал. Это ДНО а не санаторий. Корпус 3 Корпус 3
аватар cathrine2004
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Draugi, pat neejiet uz š o izgā ztuvi par velti. Nosū tī ju ā rstē ties vecmammu, viņ ai ir 80 gadi. Ko es ļ oti nož ē loju (((Viņ u divi apkalpotā ji bija apmetuš ies tā lā ē kā , no turienes viņ i pā ris dienas rā pā s pa akmeņ ainu kalnu ceļ u, lai iekļ ū tu ē kā , kur atrodas ē damistaba. … Tomēr ▾ Draugi, pat neejiet uz š o izgā ztuvi par velti. Nosū tī ju ā rstē ties vecmammu, viņ ai ir 80 gadi. Ko es ļ oti nož ē loju (((Viņ u divi apkalpotā ji bija apmetuš ies tā lā ē kā , no turienes viņ i pā ris dienas rā pā s pa akmeņ ainu kalnu ceļ u, lai iekļ ū tu ē kā , kur atrodas ē damistaba. Rezultā tā viņ i nokrita, a lauzta riba un galvas trauma !! ! apstā kļ i viņ iem nepanesami. Uz jū ru nevar aizsniegt, ē diens ir sū ds!! ! Istabas š ausmī gas, ā rstē š ana kā tā da nav.
аватар Mamedoval_22
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š is ir visu laiku sliktā kais kū rorts! Es nevienam neiesaku! Istabas ir pretī gas, viss salauzts, vecs, un mē s joprojā m dzī vojam "svī tā " tā ir tikai odze. Personā ls š ausmī gs, dara tikai to, ko viens otram izgā ž , neviens vispā r ne par ko neatbild! Kas te nav slikti, tā ir slimnī ca, procedū ras labas un viss. … Tomēr ▾ Š is ir visu laiku sliktā kais kū rorts! Es nevienam neiesaku! Istabas ir pretī gas, viss salauzts, vecs, un mē s joprojā m dzī vojam "svī tā " tā ir tikai odze. Personā ls š ausmī gs, dara tikai to, ko viens otram izgā ž , neviens vispā r ne par ko neatbild! Kas te nav slikti, tā ir slimnī ca, procedū ras labas un viss. Un ē damistaba vispā r ir atseviš ķ s jautā jums, arī odze, kaķ i, suņ i, ieiet ē damistabā ap ē damistabu, un viss tā smird. Ē diens, protams, ir briesmī gs. Nav bufetes, kā teikts oficiā lajā vietnē . No salā tiem bija viens kā posts. Cilvē kiem ir apnicis to ē st. Pē c pā ris skandā liem jau sā kts dot burkā nus un bietes. Un vispā r man bija kļ ū da eļ ļ ā . Dod vā rī tu ū deni ar nogulsnē m! ! nevis cilvē kus, bet lopiņ us, it kā pabaroti! Nav mā sas diē tu, nav kam pat sū dzē ties. Ē kas atrodas ļ oti tā lu viena no otras. Mē s vispā r bijā m apmetuš ies 1 ē kā , ir nepiecieš ams tik daudz, lai uzkā ptu kalnā , tas ir tikai murgs. Viss ir ļ oti tā lu viens no otra! Un tie 200m ir visi nosacī ti!!! ! nav 200m. Vispā r atbraucā m atpū sties, bet to visu redzot tikai nervozē jam un sarū gtinā m. Viņ i maksā ja lielu naudu, bet viss ir pretī gs, izņ emot ā rstē š anu.
аватар tysipysi
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Š ī s nav brī vdienas - tā ir Vissavienī bas atkritumu izgā ztuve ! ! ! "O. Gnezda" kolektī vs - notiesā tie ! ! ! Seviš ķ i Maš a, kā viņ u savā starpā dē vē Mashas Uralmash personā ls "- neaudzinā ta, niķ ī ga tante, nulle uzmanī bas klientiem ! ! ! Galvenais ir dū mu pauze un bļ eš ana ar vadī bu! ! ! nervi! ! ! Izturē ja 7 dienas un pagrieza makš ķ eres! ! !. … Tomēr ▾ Š ī s nav brī vdienas - tā ir Vissavienī bas atkritumu izgā ztuve ! ! ! "O. Gnezda" kolektī vs - notiesā tie ! ! ! Seviš ķ i Maš a, kā viņ u savā starpā dē vē Mashas Uralmash personā ls "- neaudzinā ta, niķ ī ga tante, nulle uzmanī bas klientiem ! ! ! Galvenais ir dū mu pauze un bļ eš ana ar vadī bu! ! ! nervi! ! ! Izturē ja 7 dienas un pagrieza makš ķ eres! ! !
аватар Pritchenko
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Sanatorijā Ē rgļ a ligzda atpū tā mies no 25. jū lija lī dz 5. augustam. Uzreiz gribu teikt, ka mē s nebijā m 1. korpusā , kas ir daudz tā lā k par 11. , tā pē c neteikš u par visiem dzī ves apstā kļ iem. 11. ē ka atrodas diezgan ē rtā vietā , tieš i 5 minū š u gā jienā lī dz jū rai mierī gā tempā . … Tomēr ▾ Sanatorijā Ē rgļ a ligzda atpū tā mies no 25. jū lija lī dz 5. augustam. Uzreiz gribu teikt, ka mē s nebijā m 1. korpusā , kas ir daudz tā lā k par 11. , tā pē c neteikš u par visiem dzī ves apstā kļ iem. 11. ē ka atrodas diezgan ē rtā vietā , tieš i 5 minū š u gā jienā lī dz jū rai mierī gā tempā . Mē s dzī vojā m pirmajā stā vā otrajā istabā un no loga nebija nekā da skata, izņ emot kaķ u pā rpilnī bu, bet tas nav tik svarī gi. Pati istabiņ a diezgan glī ta, divas istabas ar balkoniem ar kondicionieri katrā istabā un ar TV, viss nepiecieš amais minimums izņ emot tē jkannu, bet mums nevajadzē ja. Vannas istaba ir koplietoš anas, vienī gais mī nuss ir no aizkariem duš ā , ū dens tek tieš i uz grī das un š im nolū kam katru dienu liek svaigu lupatu. Gultas veļ a tiek mainī ta reizi nedē ļ ā , kā arī dvieļ i. Galvenais mī nuss visam laikam ir reģ istrē š anā s! Tā vietā , lai reģ istrē tos 12:00, mē s paspē jā m reģ istrē ties istabā.15:00. Lai gan mē s reģ istrē jā mies pulksten 11:00, ierodoties istabā , tā ne tikai nebija iztī rī ta, bet arī joprojā m bija iemī tnieki. Un pē c nogurdinoš a nakts brauciena mums bija jā gaida, lī dz viņ i cienī jā s mū s iedvest. Par pā rtiku sū dzī bu nav, katru dienu bija zivis, gaļ a, desiņ as. Jā patur prā tā , ka š ī ir sanatorija, nevis ē rta viesnī ca par lielu naudu. Tā pē c Jaltai š ī ir vidē jā cenu kategorija relatī vā jū ras tuvumā . Un, ja vē laties ļ oti komfortablu atvaļ inā jumu, tad tas ir kungi par citu naudu! Noskaņ ojieties sā kotnē ji pozitī vam atvaļ inā jumam un jū s gū sit pilnī gu prieku no Jaltas!
корпус11 столовая корпус 7 магазин массандры рядом в 50ти иетрах на перекрестке комната в номере
аватар savarenko
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s atpū tā mies trī s no mums (es, mamma un mammas draugs). Kad paņ ē mā m biļ etes uz š o kū rortu, izlasī jā m atsauksmes un uzreiz teikš u, ka bijā m noskaņ oti uz slikto. Kad ieradā mies, mū s sā ka piespiest gatavot maksas medu. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies trī s no mums (es, mamma un mammas draugs). Kad paņ ē mā m biļ etes uz š o kū rortu, izlasī jā m atsauksmes un uzreiz teikš u, ka bijā m noskaņ oti uz slikto.
Kad ieradā mies, mū s sā ka piespiest gatavot maksas medu. apdroš inā š ana, vajag maksā t grivnā s, bet mē s vē l neesam mainī juš i naudu pret grivnā m, bet maksā jam tikai ar viņ u naudu, un uz tā pamata sā kā m strī dē ties ar meiteni no apdroš inā š anas kompā nijas. Pē c tam mē s stā vē jā m rindā.40 minū tes, lai mū s apsē stos. Tas viss mums, protams, krita uz nerviem. Bet mē s joprojā m bijā m apmetuš ies ē kā numur 1. Un mē s sā kā m kā pt augstajā kalnā ar saviem koferiem! Kad iegā jā m istabā , bijā m ļ oti satraukti! (ieliku foto) Es pat raudā ju un nož ē loju, ka gribē ju atpū sties! Tad devā mies uz ē damistabu pusdienot. Aizbraucā m uz Zviedriju. galds, un tad redzē jā m, ka katram iedeva vienu mazu kotleti. nā kamā s 3 dienas gā jā m kā pī les, jo sā p kā jas, jo no jū ras lī dz korpusam ir 700m. un lī dz galam uz augš u!
Viņ iem nav savas pludmales, vispā r ir daudz cilvē ku, tā pē c sā kā m iet uz delfī nu pludmali, tur ir ceļ š uz to tieš i no ē kas, ir mazā k cilvē ku un ū dens ir kā asara. ! Istabene mums to ieteica, starp citu, par to pastā stī š u vē lā k. Vispā r pajautā jiet kū rorta personā lam un viņ š pateiks, kā nokļ ū t pludmalē , bet paiet pā ris metrus tā lā k, bet ne tik stā vā kalnā kā kopē jā pludmalē.
Istabene: dzī vojā m 414. istabā (4. stā vs). Un mums paveicā s ar istabeni - viņ a parā dī ja, kur atrodas pludmale, ieteica, kā nokļ ū t lī dz tirgum, pat iedeva saules apdegumu krē mu un parā dī ja, kur ir tuvā k veikals, jo lī dz kolonā dei ir tā lu un grū ti tikt.
Ē damistaba: pē c pā ris dienā m pieradā m. Kā ds ņ ē ma pie mums galdiņ u, kā ds paņ ē ma pirmo, kā ds otro, jo galdiņ u var nepietikt un tu stā vi kā muļ ķ is ar ē dienu un nezini, kur iet. Bet uz brī vdienu beigā m pat nobarojā mies : (
Vakaros devā mies uz krastmalu, pa to ir ļ oti skaisti un patī kami staigā t.
Pretē jā gadī jumā es atbalstu š o pā rskatu: http://www.turpravda.ua/uc/yalta/Orlinoe_gnezdo-h19104-r90040.html

Personī gi es pieradu pie atvaļ inā juma beigā m un pat negribē ju doties prom.
Bet mamma teica, ka Jaltā vairs nav kā ju, jo tā ir ļ oti kalnaina un gandrī z katrā viesnī cā vai sanatorijā bū s grū ti uzkā pt.
вид из номера вид из номера
аватар dekhanin
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ja priekš galā liek Melno jū ru, tad iespaidu, protams, ir ļ oti grū ti sabojā t, tač u viņ i ļ oti centā s "Ē rgļ a ligzdā ": 1. Ieraš anā s dienā (17.06. 2013. ) reģ istratū rā sē dē ja viena augstprā tī ga meitene (Marija), kura ne tikai ņ urdē ja pie ceļ a noguruš us cilvē kus, bet arī plī voja padomju laika apkopē ju garā . … Tomēr ▾ Ja priekš galā liek Melno jū ru, tad iespaidu, protams, ir ļ oti grū ti sabojā t, tač u viņ i ļ oti centā s "Ē rgļ a ligzdā ":
1. Ieraš anā s dienā (17.06. 2013. ) reģ istratū rā sē dē ja viena augstprā tī ga meitene (Marija), kura ne tikai ņ urdē ja pie ceļ a noguruš us cilvē kus, bet arī plī voja padomju laika apkopē ju garā . . Priekš niekam, kā saka - nesen iecelts, nebija prā ta pieņ emš anu organizē t tā , lai nemocī tu cilvē kus. Tikmē r to var izdarī t ļ oti vienkā rš i: paņ emt nepiecieš amos dokumentus un izsniegt kuponu uz noteiktu laiku, lai nokā rtotu formalitā tes.
2. Foajē sē dē ja vē l viena ne mazā k nekaunī ga sieviete, kā das apdroš inā š anas kompā nijas pā rstā ve, kura tracinā ja noguruš os apmeklē tā jus par "obligā tā s apdroš inā š anas" jautā jumu. Es nesapratu, jo bija jau apdroš inā ta ceļ ojumu aģ entū rā , tā pē c viņ a pieķ ē rā s: "Un parā diet apdroš inā š anu? "
Bet kas tu esi, ka man tev par kaut ko jā atskaitā s?
Vispā r biju tik ļ oti noguris no ceļ a, ka uzreiz neatcerē jos, ka man ir atseviš ķ s apdroš inā š anas dokuments. Es ar viņ u strī dē jos tikai aiz tī ras spī tī bas, bet tā kā viņ a neatpalika, tad atradu lī gumā rindiņ u, kurā bija norā dī ta "medicī niskā apdroš inā š ana", tā pē c viņ a mē ģ inā ja š o apstrī dē t, lī dz atrada skaidrojumu lī gumā . : ko tas nozī mē .
Sievietes, kuras arī ieradā s tajā paš ā dienā , redzot manu "aktivitā ti" š ajā jautā jumā , nā ca klā t un jautā ja: nu varbū t. Un vai mums jau ir apdroš inā š ana? _ es nesapratu.
3. Tualetē , kas apvienota ar duš u, durvī s nebija slē dzenes. Viņ š parā dī jā s tikai brī vdienu beigā s. Ejot duš ā ū dens applū st visu grī du un viss ir slapjš .
TV programmas ir retas, un gandrī z viss ir ukraiņ u valodā .
4. Uz balkona ir gaisa kondicionieris un virs tā gaisa kondicionieri. Pastā vī gi pil uz smadzeņ u kondensā tu. Trū ka viena no divā m balkona durvju rū tī m. Viņ i saka, ka viņ i tur pirms mums aplaupī ja tū ristu. Un nav brī nums: ugunsdzē sī bas kā pnes iet blakus balkonam. Nez kā pē c uz balkona stā v netī rs vecs krē sls.
5. Reklamē tais medicī nas pakalpojumu komplekss ir fufelis!
No mū su paš u, neslikti: ozocerī ts (un tad: vienu kā ju ā rstē jam bez maksas, autors - par maksu). Fitobā rs - sū ds! Tagad skā bekļ a kokteilis ir aromatizē ts ar daž ā dā m piedevā m; tur - nē . No "Ē dienkartes": nejauks skā bekļ a kokteilis un mež rozī š u dzē riens! Viss! Un "protams" - par maksu.
Paš u medus. bā ze ir beigta un ja vajag kaut ko lī dzī gu: asins analī zes, ultraskaņ as utt. nosū tī ts cieņ ai. Nosaukts Kuibiš eva vā rdā .
6. Nav privā tas pludmales. Vispā rē jas pludmales, kas stiepjas gar piekrasti no bū vē jamā s sanatorijas lī dz jū rai. porti ir netī ri.
7. Neskatoties uz to, ka bija norunā ts, ka ir kondicionieris, dež urē još ais dež urants vienmē r to izslē dza, tiklī dz mē s aizbraucā m, uzskatot, ka jā ieslē dz tikai tad, kad esam istabā .
Bet mē s, negribē dami saaukstē ties, aizejot to ieslē dzā m.
Vispā r - padomju kolhozs!
===========
Es teiktu, ka ē diens ir labs.... bet !!! !
Meitenes un puiš i ir jauni, cenš as, vispā r labi gatavo un apkalpo, bet.... vadī bas organizā cija ir ASS!
1) nav paplā tes;
2) reklamē tā bufete daž kā rt bija ierobež ota ar "un porcijā ir viena kotlete";
3) KAS Š IS IR "Ē rgļ a ligzdā " BIJA DOMĀ JUMS sagriezt banā nus, apelsī nus, ā bolus utt. š ķ ē les 2-3 mm biezas un pasniegt "izsmē rē tu" uz paplā tes? (Desa un siers - arī , bet tas ir vismaz kaut kā saprotams).
=================
Vispā r - ASS! (skatī t fotoattē lu)
Это пляж по принципу: кто куда пристроится! Зонтики и лежаки -напрокат. Это строители Состояние замка в туалете к концу отдыха. Маленький туалет. При приёме душа заливается весь пол. Сидеть на унитазе иожно только боком.
аватар pavel30091962
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Neņ emiet tur biļ etes. Nevis sanatorija, bet pilnī gs muļ ķ is. Nopirku biļ eti par savu naudu un nevaru nomazgā ties, kad vajag, ū dens silts tikai no 7.00 - 9.00 un no 19.00 - 21.00. Ē kas atrodas ļ oti augstu no jū ras - 900 metri, arī ē damzā le atrodas neizdevī gā vietā . … Tomēr ▾ Neņ emiet tur biļ etes. Nevis sanatorija, bet pilnī gs muļ ķ is. Nopirku biļ eti par savu naudu un nevaru nomazgā ties, kad vajag, ū dens silts tikai no 7.00 - 9.00 un no 19.00 - 21.00. Ē kas atrodas ļ oti augstu no jū ras - 900 metri, arī ē damzā le atrodas neizdevī gā vietā . Ē diens tieš ā m bija labs, bet ja nonā k lī dz galam, tad var dabū t tikai pā rpalikumus. Mē beles istabā s vecas, gultas č ī kst, santehnika vē l no padomju laikiem. Vispā r kaut kur, izņ emot š ajā ligzdā , mē s ar sievu nekad vairs nelidosim, tas ir skaidrs. Labā k ir ī rē t istabu vai dzī vokli no privā tī paš nieka, kur vienmē r ir auksts un karsts ū dens un kondicionieris, un ē st ē dnī cā vai kafejnī cā , nevis pielā goties viņ u grafikam. Viņ iem ir brokastis no 8:00 - 10:00, pusdienas no 13:00 - 15:00, vakariņ as no 18:00 - 20:00. Nav ļ oti ē rti, un jū s ne vienmē r vē laties ē st š ajā laikā .
аватар Tanj12
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s Ē rgļ u ligzdā pē rn septembrī . Apmetā mies vecajā ē kā blakus centrā lajai pludmalei. Protams ir nedaudz dā rgi, bet numuriņ i pieklā jī gi, apkalpoš ana arī normā la. Ē diens ir ļ oti veselī gs, bet tas noveda pie tā , ka pieņ ē mā mies liekos kilogramus. … Tomēr ▾ Atpū tā s Ē rgļ u ligzdā pē rn septembrī . Apmetā mies vecajā ē kā blakus centrā lajai pludmalei. Protams ir nedaudz dā rgi, bet numuriņ i pieklā jī gi, apkalpoš ana arī normā la. Ē diens ir ļ oti veselī gs, bet tas noveda pie tā , ka pieņ ē mā mies liekos kilogramus. Š ogad es sū tu savu meitu-studenti uz ē ku, kas ir augstā ka, kursovka man maksā ja 1200 rubļ u uz cilvē ku, un kas ir augsts, lai viņ i izstiepj kā jas.. .
аватар sosna
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ļ aujiet man pastā stī t par Ē rgļ a ligzdu. Biedri! Sanatorijā "Ē rgļ a ligzda" atpū tā mies no 2011. gada 8. lī dz 21. augustam. Atvaļ inā jumā ar mā su. Tiesa, sā kumā nopirkā m kuponus un pē c tam lasī jā m atsauksmes, arī š ajā vietnē . … Tomēr ▾ Ļ aujiet man pastā stī t par Ē rgļ a ligzdu. Biedri! Sanatorijā "Ē rgļ a ligzda" atpū tā mies no 2011. gada 8. lī dz 21. augustam. Atvaļ inā jumā ar mā su. Tiesa, sā kumā nopirkā m kuponus un pē c tam lasī jā m atsauksmes, arī š ajā vietnē . Š ausmī gi satraukts un sagatavots ellei. BET, atbraukuš i uz vietu, ieraudzī ja normā lu ē ku, normā las telpas ar nesen veiktu remontu, jaunu santehniku ​ ​ un bija sajū smā . Tur nav prusaku! ))) Un neviens neko nezog! tikai esi gudrs un neprovocē ne viesnī cā , ne pludmalē .
Ir, protams, trū kumi. Tie ir: kā pš ana kalnā.1 ē kā (lai gan bijā m jauni, bijā m ļ oti noguruš i), bet ieradā mies labi uzbū vē ti, milzī gs trū kums - ū dens pieejamī ba tikai 4 stundas - no 7 lī dz 9 no rī ta un no 19 lī dz 21 vakarā - viss bū tu kā rtī bā , bet patiesī bā š is grafiks ir ļ oti neē rts.
Ē diens (varu teikt tikai brokastī s) ir normā ls. Viss, protams, ir ļ oti pieticī gs, bet diezgan pieklā jī gs.
Es iesaku ē st "Mā jas stila ē damzā lē " Puš kinskajā (aiz okeanā rija): cenas tur ir vidē jas, un ē dieni ir garš ī gi!
Viesu nama personā ls ir draudzī gs. Galvenais ir labi izturē ties pret cilvē kiem, tad viņ i izturē sies arī pret jums. Esi pieklā jī gs. Cilvē ki uz laipnī bu atbildē s ar laipnī bu.
Starp citu, varu ieteikt pirkt biļ eti no meitenes, kura tirgo ekskursijas pie ieejas ē dnī cā - uz Gurzufu uz Č ehova dač u. Š ī ir brī niš ķ ī ga ekskursija, tā s gidi ir lieliski talanti! )
Tā tad, ja nerodi vainu "č erkstoš ajā m durvī m" un "trokš ņ ainajam ledusskapim", ja nebaidā s no stā va kā piena kalnā uz ligzdu - tad uz priekš u! Un vispā r, jū s braucat uz jū ru, uz Jaltu, uz debesu vietu Krimu, vai tieš ā m ir vē rts pievē rst uzmanī bu š ā diem niekiem?
Ja kā ds dodas uz Jaltu vasarā vai nē (saka, ka tur ir lieliski jebkurā gadalaikā ), novē lu jums patī kamu uzturē š anos! Apskauž u tevi, lai veicas! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums helli39
vannas un apļveida dušas
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Pasaku klade un zoodārzs Skazka
Novērtējums 9.9
Krima, Jalta
Daba, Izklaide
Masandras pils
Novērtējums 8.8
Krima, Jalta
Arhitektūra, Stats
Ūdens atrakciju parks Atlantis
Novērtējums 10.0
Krima, Jalta
Atpūta, Izklaide

Санаторий "Орлиное гнездо" расположен в западной части Ялты, рядом с Приморским парком, недалеко от центральной набережной. С 1999 г. в состав комплекса санатория вошла Ялтинская водолечебница, в 5-ти минутах ходьбы от спальных корпусов санатория.

Pludmales apraksts Городские пляжи от корпуса №1 в 900метрах, для проживающих в корпусе ЛДЦ - галечный пляж в 300 метрах от санатория, оборудованный теневыми зонами с прокатом пляжного инвентаря.
Viesnīcā

тренажерный зал, спортивная площадка, библиотека, платная автостоянка, терренкур, ресторан, сауна.

Telpu apraksts

Корпус № 1 (5-этажное здание, лифт, удобства в номере) - 2-х местные номера южные и северные. В стандартном южном номере: кровати, тумбочки, столик, стулья, шкаф, зеркало, холодильник, телевизор. В северном номере: кровати, тумбочки, столик, стулья, шкаф, зеркало, возможен прокат за дополнительную плату холодильника, телевизора.

Корпус № 3 (2-этажное здание, удобства в номере) - 2-х местные номера Повышенной комфортности. В номере: евроремонт, кровати, тумбочки, туалетный столик, журнальный столик, шкаф, телевизор, холодильник.

Корпус № 11 (3-этажное здание, удобства в номере) - 1-но, 2-х комнатные номера категории Люкс и Полулюкс. В номере номер: евроремонт, кровати, тумбочки, журнальный столик, шкаф, телевизор, холодильник, кондиционер. В Люксах добавляется диван, сушилка для белья.

New Корпус №7 (Старинное 2-х этажное здание с автономной котельной, удобсьва в номере) - 2-х местные номера повышенной комфортности. В номере: ТВ, холодильник, тумбочки, небольшая "стенка" с посудой. Новый санузел: туалет, умывальник, ванна или душевая кабина.

Отделение Повышенной комфортности (лечебно-диагностический центр) или водолечебница (2-х этажное старинное здание) – 1-но, 2-х комнатные номера Люкс и Полулюкс. В номере: евроремонт, полный набор мебели, телевизор, холодильник, кондиционер.

Adrese 98600, Украина Крым, г. Ялта ул. Ленина, 41
Tālruņi: (0654) 32-78-67
FAQ