Gala 3*– Atsauksmes

KrimaJalta
1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Miniviesnīca "Gala" atrodas jūras krastā, vienā no vecākajām un skaistākajām kūrortpilsētām Jaltā, netālu no viesnīcas Yalta - Intourist pludmales.Vairāk →
аватар AllaKrivosheya
 •  apceļots 18 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca "Gala" atrodas pā ri ielai no "Intourist" prom no ceļ a, paš ā jū ras krastā . Es iemī lē jos š ajā viesnī cā no fotoattē la internetā . Nav iespē jams nodot to sajū tu, kad atpū š aties uz skaistas lodž ijas un tieš i 8 metrus no balkona š ļ akstā s viļ ņ i un ieelpojat sā ļ o jū ras strū klu. … Tomēr ▾ Viesnī ca "Gala" atrodas pā ri ielai no "Intourist" prom no ceļ a, paš ā jū ras krastā . Es iemī lē jos š ajā viesnī cā no fotoattē la internetā . Nav iespē jams nodot to sajū tu, kad atpū š aties uz skaistas lodž ijas un tieš i 8 metrus no balkona š ļ akstā s viļ ņ i un ieelpojat sā ļ o jū ras strū klu. Visi svē tki bija lieliski! Mā jī gs divistabu komplekts, katrā istabā ir TV un kondicionieris, bijā m č etri, bet 6 cilvē ki tur var ē rti izmitinā t (papildus divā m lielajā m gultā m ir arī liels dī vā ns un dī vā ngulta). Saimnieki ir ļ oti draudzī gi un jauki cilvē ki. Ī paš i patika neuzbā zī bas un tajā paš ā laikā rū pes par viesnī cas viesiem apvienojums. Var ē st pē c pasū tī juma (ko paprasī s, pagatavos, un porcijas ļ oti lielas, bē rni neē da) . Vakarā var pats uzcept bā rbekjū (gaļ u var nopirkt pilsē tā ), š im saimniekiem viss ir pilnī gi bez maksas (maš ī na, iesmi, malka un trauki). Jū s varat arī gatavot pats viesnī cas virtuvē , tā pē c ir daudz ē dienu izvē les iespē ju. Neliels mī nuss tiem, kas var ierasties bez maš ī nas, ir neliels attā lums no Jaltas centra, kā jā m 15-20 minū tes. Lai gan tas ir ikvienam, jo ​ ​ vieta ir klusa, pludmale ir pieklā jī ga, nav pā rpildī ta, sauļ oš anā s krē sli ir iekļ auti istabas cenā . Pludmale atrodas tieš i viesnī cas pagalmā . Ļ oti iesaku apmeklē t š o viesnī cu un liels paldies viesnī cas ī paš niekiem par brī niš ķ ī go uzturē š anos!
Ģ imene no Doņ eckas, 2006


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Pasaku klade un zoodārzs Skazka
Novērtējums 9.9
Krima, Jalta
Daba, Izklaide
Masandras pils
Novērtējums 8.8
Krima, Jalta
Arhitektūra, Stats
Ūdens atrakciju parks Atlantis
Novērtējums 10.0
Krima, Jalta
Atpūta, Izklaide

Мини-гостиница «Гала» расположен на самом берегу моря, в одном из старейших и красивейших курортных городов, г.Ялта, в районе пляжа гостиницы Ялта - Интурист.

Viesnīcā

Глажка одежды, Стирка одежды, Сушка, Прокат пляжного оборудования, Сейф, Бесплатная стоянка, Охраняемая стоянка.

Telpu apraksts

В гостинице имеются: однокомнатные и двухкомнатные номера.

В однокомнатном двухместном номере: кровать двуспальная, спутниковое ТВ, кондиционер, холодильник, санузел (умывальник, ванная), балкон. В двухкомнатном номере, санузел и веранда с видом на море. В каждой комнате двуспальная кровать, спутниковое ТВ, кондиционер, холодильник. Во всех номерах имеется возможность предоставления дополнительного места.

Adrese Ялта, шоссе Дражинского, 2 А
Tālruņi: +38 (050) 580-64-33
FAQ