Bristol 3*– Atsauksmes

KrimaJalta
11
Novērtējums 8.510
№8 viesnīcas reitingā Jalta
8.2 Numurs
8.7 apkalpošana
9.1 Tīrība
9.2 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Viesnīca "Bristol" atrodas Jaltas centrā un sastāv no 2 ēkām: modernās un vēsturiskās. Vēsturiskā ēka celta 1863.gadā, pēc kuras tika veikts telpu skaita renovācija, ēkai saglabājot savu vēsturisko izskatu. Šī ēka iepriecinās ar savām klasiskā stila istabām. Mūsdienīgā ēka tika uzcelta 2017. gadā, un tajā ir mūsdienīgi un plaši numuri ar lielisku skatu uz jūru, kalniem un Jaltas krastmalu. "Bristole" ir piemērota gan komandējumiem, gan kārtīgai atpūtai. Īsas pastaigas attālumā no viesnīcas atrodas Jaltas krastmala, daudzas populāras iestādes, pilsētas centrālais tirgus un Massandrovsky pludmale, kas saņēma starptautisko Zilā karoga balvu. Viesnīca piedāvā labsajūtas kompleksu, kurā ietilpst: peldbaseins, sauna un trenažieru zāle. Viesiem tiek organizētas arī bufetes tipa brokastis. Šie pakalpojumi ir pilnīgi bez maksas tiem, kas dzīvo Bristolē.Vairāk →
аватар Naty27
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba viesnī ca, normā ls numurs. Dī vā ns bija ciets. Vienmē r tī rs! Man dzimš anas dienā atsū tī ja konfektes un kartiņ u! ! Brokastis ir garš ī gas un svaigas! No mī nusiem: mums nebija balkona, mums bija jā izliekas pa logu un jā kar drē bes uz ž ā vē tā ja, kas bija bī stami (ž ā vē tā js atradā s zem loga lī meņ a, man bija jā tur draudzene). … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, normā ls numurs. Dī vā ns bija ciets. Vienmē r tī rs! Man dzimš anas dienā atsū tī ja konfektes un kartiņ u! ! Brokastis ir garš ī gas un svaigas! No mī nusiem: mums nebija balkona, mums bija jā izliekas pa logu un jā kar drē bes uz ž ā vē tā ja, kas bija bī stami (ž ā vē tā js atradā s zem loga lī meņ a, man bija jā tur draudzene). Jo smē ķ ē t istabā nedrī kst, draugam katru reizi bija jā iziet ā rā un jā meklē kā ds slepenais stū rī tis. Urnas Jaltā nav uz katra soļ a ((Un, lai arī tas ir centrs, lī dz pludmalei vajadzē ja 20 minū tes...
P. S. Ne visi darbinieki reģ istratū rā runā angliski, kas bija pā rsteidzoš i. . . Viņ i nevarē ja izveidot elementā rus teikumus. Man bija jā iejaucas dialogā un jā tulko . .
аватар o.shorokhova
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š is ir mans pirmais atvaļ inā jums, tā pē c man nav ar ko to salī dzinā t. Kopumā man viss patika. Ceļ oju kopā ar mazmeitu. Sā kš u pē c kā rtas. Mū su bagā ž a tika nogā dā ta mū su istabā . Š eit viss ir kā rtī gi, gultas saklā tas, tī ri dvieļ i, ledusskapis, duš a, uz logiem puķ es podos. … Tomēr ▾ Š is ir mans pirmais atvaļ inā jums, tā pē c man nav ar ko to salī dzinā t. Kopumā man viss patika. Ceļ oju kopā ar mazmeitu. Sā kš u pē c kā rtas. Mū su bagā ž a tika nogā dā ta mū su istabā . Š eit viss ir kā rtī gi, gultas saklā tas, tī ri dvieļ i, ledusskapis, duš a, uz logiem puķ es podos. Personā ls runā pieklā jī gi. Skats pa logu bija bū vlaukumā , bet lielā ko daļ u laika pavadī jā m ā rā . Brokastis ir bufetes tipa. Tas ir liels pluss. Ē dā m augļ us, salā tus, pankū kas ar biezpienu, vistu, izmē ģ inā jā m foreli. Pē c tam atpū tā mies oļ u pludmalē . Tiesa, meitene gribē ja paspē lē ties smiltī s. Peldē jā s arī baseinā . Izbraucā m uz akvaparku. Mazmeita bija apmierinā ta. Par maksu ē dā m picē rijā , viesnī cas restorā nā . Vakarā pastaigā jā mies parkā gar krastmalu. Mana meita ir ieguvusi jaunus draugus. Dejoja, spē lē ja, atpū tniekiem tika sarī koti daž ā di priekš nesumi. Ī paš s paldies par troš u vagoniņ a organizē š anu.
аватар myshanyz
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Par atpū tu Bristolē man ir radies labs iespaids! Visvairā k mani pā rsteidza patī kamā atmosfē ra un, neskatoties uz diezgan pretenciozo dizainu, mā jī gums un komforts. Ļ oti patika viesnī cas atraš anā s vieta, viss nepiecieš amais ir ē rti sasniedzams (veikali, kafejnī cas, krastmala, AS), nav tā lu jā brauc, lai apmeklē tu patiesi interesantas vietas gan ar kultū rvē sturisku nozī mi. … Tomēr ▾ Par atpū tu Bristolē man ir radies labs iespaids! Visvairā k mani pā rsteidza patī kamā atmosfē ra un, neskatoties uz diezgan pretenciozo dizainu, mā jī gums un komforts.
Ļ oti patika viesnī cas atraš anā s vieta, viss nepiecieš amais ir ē rti sasniedzams (veikali, kafejnī cas, krastmala, AS), nav tā lu jā brauc, lai apmeklē tu patiesi interesantas vietas gan ar kultū rvē sturisku nozī mi. Vē los atzī mē t arī draudzī go un izpalī dzī go personā lu, un atmosfē ra ir jū tama uzreiz pē c ieieš anas reģ istratū rā . Istaba nebija iepriekš rezervē ta, bet mani ļ oti iepriecinā ja reģ istrā cijas ā trums. Operatī vi) Mē s izvē lē jā mies lielisku, ē rtu numuru ar visā m ē rtī bā m un skatu uz jū ru.
Es cenš os vadī t aktī vu dzī vesveidu pat atvaļ inā jumā , tā pē c sporta zā le un baseins bija ļ oti noderī gi.
Ne mirkli nenož ē loju, ka izvē lē jos Bristoli!
аватар Liota
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ī bija pirmā reize, kad es un mana ģ imene palikā m š ajā viesnī cā . Neskatoties uz to, ka mē s jau esam atpū tuš ies gandrī z visā s citā s 3 * -4 * klases Dienvidkrasta, Jaltas, Sevastopoles uc viesnī cā s, kaut kā iepriekš š ai viesnī cai netika pievē rsta uzmanī ba. … Tomēr ▾ Š ī bija pirmā reize, kad es un mana ģ imene palikā m š ajā viesnī cā . Neskatoties uz to, ka mē s jau esam atpū tuš ies gandrī z visā s citā s 3 * -4 * klases Dienvidkrasta, Jaltas, Sevastopoles uc viesnī cā s, kaut kā iepriekš š ai viesnī cai netika pievē rsta uzmanī ba. Bet velti. Iepriekš Krimas viesnī cā s (tā s paš as kategorijas) numura atš ķ irī ba bija niecī ga, un mē s, kā likums, izvē lē jā mies pē c principa: atlaiž u pieejamī ba, papildu bonusi, citas ekstras. pakalpojumi (spa, masā ž a utt. ) Un š ogad Krima patieš ā m pā rsteidza ar savā m "neapdomī gajā m" cenā m. Un š eit mē s atcerē jā mies Bristoli. Tā izrā dī jā s praktiski vienī gā viesnī ca Jaltā vasaras sezonā , kurā tieš ā m varē ja labi un lē ti atpū sties. Mani ļ oti iespaidoja brokastis: par naudu (salī dzinot ar citā m viesnī cā m) tā s bija vienkā rš i greznas! Un vē l man patika, ka viesnī ca vienojā s ar pludmali (maksas pludmales daļ a par pā rē jo) par bezmaksas apmeklē jumu saviem viesiem. Brī vdienā s tur, tieš i pludmalē , notiek dī dž eju priekš nesumi (dienas laikā ) ar deju atbalstu, un patiesī bā tā s ir dienas diskotē kas. Man ļ oti patika! Vienī gais, kas atstā ja nepatī kamu pē cgarš u, bija spa izmantoš ana par maksu. T. e. baseins ir bezmaksas, un viss pā rē jais - par papildu naudu. Kaut kā tas sabojā ja vispā rē jo entuziasmu. Kopē jie iespaidi - nedaudz vairā k apkalpoš anas lī meņ a un ekstra ziņ ā . pakalpojumi - un š ī tieš ā m bū s viena no manā m mī ļ ā kajā m viesnī cā m.
аватар Qwerty777
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca izvē lē ta pē c iespaidiem pirms diviem gadiem. Numurs ir standarta pievienotajā viesnī cas daļ ā , diezgan radikā li atš ķ iras no numuriem galvenajā ē kā un ne uz labo pusi. Man š ķ iet, ka viesi par š ā du atš ķ irī bu ir jā brī dina, drī zā k pat š ī atš ķ irī ba ir jā ņ em vē rā cenā numuru izmaksu samazinā š anas virzienā š ajā viesnī cas daļ ā : istaba ir maza, drī zā k tā var saukt par pilnvē rtī gu 1-vietī gu, nav balkona, skats uz bū vlaukumu un bū vgruž u paliekas, nav ž ā vē tā ja - pat problē ma ir izž ā vē t peldkostī mus pē c baseina un jū ras, vannas istaba ir mikroskopiska, skaņ as izolā cija nav tikai slikta - tā s nav, varē ja pat dzirdē t, kā kaimiņ i klusi runā no rī ta, kad bija nomodā . … Tomēr ▾ Viesnī ca izvē lē ta pē c iespaidiem pirms diviem gadiem. Numurs ir standarta pievienotajā viesnī cas daļ ā , diezgan radikā li atš ķ iras no numuriem galvenajā ē kā un ne uz labo pusi. Man š ķ iet, ka viesi par š ā du atš ķ irī bu ir jā brī dina, drī zā k pat š ī atš ķ irī ba ir jā ņ em vē rā cenā numuru izmaksu samazinā š anas virzienā š ajā viesnī cas daļ ā : istaba ir maza, drī zā k tā var saukt par pilnvē rtī gu 1-vietī gu, nav balkona, skats uz bū vlaukumu un bū vgruž u paliekas, nav ž ā vē tā ja - pat problē ma ir izž ā vē t peldkostī mus pē c baseina un jū ras, vannas istaba ir mikroskopiska, skaņ as izolā cija nav tikai slikta - tā s nav, varē ja pat dzirdē t, kā kaimiņ i klusi runā no rī ta, kad bija nomodā . Baseins ierodoties nestrā dā ja, savukā rt rezervā cijas brī dī neviens nebrī dinā ja par tik negaidī tu niansi un uz jautā jumu: kā tad ar cenā iekļ auto baseina pakalpojumu? Cena palikusi tā da pati, vai ne? darbinieki reģ istratū rā teica kaut ko nakshtalt: piedodiet, tā ir jū su problē ma, pludmalē ir baseins. Baseins pludmalē ir ļ oti jauks, bet ļ oti mazs, turklā t, kad jū ra 3 ballē s ir nemierī ga, pludmale aizveras un patiesī bā nav kur peldē ties. Protams, labi, ka pludmale ir parā dī jusies, lai gan tā jau tagad neuzņ em viesnī cas iemī tniekus, kas to vē las apmeklē t, kas notiks, kad jaunbū ve bū s pabeigta, ir skaidrs. Brokastis vispā r ir labas, ja vien varē tu nopirkt labu kafiju - nebū tu cenas.
Un personā ls viesnī cā ir smieklī gs : ) vervē jot acī mredzot ir konkurss aplomba lī meņ a ziņ ā : ) "karaļ i vairs neiet uz viesnī cu, bet mē s joprojā m atceramies, kā mē s viņ us uzņ ē mā m" - viņ i var neizkā p no š ī s reinkarnā cijas stū res)
Kopumā , kā pareizi rakstī ts vē rtē jumā š ajā vietnē : "vidē ji; normā la viesnī ca, ja nemeklē jat trū kumus", ja pareizi pieiet numuru pasū tī jumam un atpū tas laikam, atrunā jot un vē lams saņ emot rakstisku apstiprinā jumu no rezervā cijas nodaļ a, ka jū su vē lmes ir uzklausī tas un ņ emtas vē rā , zinot pilsē tas atpū tas nianses un iezī mes, kopumā varat doties vē lreiz.
аватар slavinskaya
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sagadī jā s, ka š ogad aprī lī bija jā atpū š as. Un viņ i to nenož ē loja. Jau otro gadu atpū š amies Bristoles viesnī cā . Rezervē jam vienu istabu ar skaistu skatu uz krastmalu un ostu. Man ļ oti patika viesnī ca – pieklā jī gs personā ls, gatavs atbildē t uz visiem jautā jumiem, tī rī ba un komforts. … Tomēr ▾ Sagadī jā s, ka š ogad aprī lī bija jā atpū š as. Un viņ i to nenož ē loja. Jau otro gadu atpū š amies Bristoles viesnī cā . Rezervē jam vienu istabu ar skaistu skatu uz krastmalu un ostu. Man ļ oti patika viesnī ca – pieklā jī gs personā ls, gatavs atbildē t uz visiem jautā jumiem, tī rī ba un komforts. 10% atlaide apkalpoš anai restorā nā un picē rijā , tī rs baseins. Brokastis ir sā tī gas un garš ī gas. Internets istabā , tā pē c salī dzinot ar pagā juš o gadu, nesalī dzinā ms pluss. Laiks mū s nepievī la, dienā pat bija karsts, un devā mies sauļ oties Massandras pludmalē . Ž ē l, ka privā tā pludmale ir atvē rta tikai sezonas laikā . Bijā m ļ oti apmierinā ti ar atpū tu un nolē mā m, ka tagad starpsezonā un septembrī dosimies tikai uz Bristoli. Vē l viens pluss ir cenu politika. Nav tik pā rmē rī ga cenu lē ciena, kā , piemē ram, Jalta-Intourist.
аватар truth
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
nosvinē ja dzimš anas dienu ziemas Jaltā...un palika Bristolē...Man patika viss. . . laba atraš anā s vieta. . . baseins. . . arī atš ķ irī bā no citā m Jaltas viesnī cā m mums tika pieš ķ irta atlaide naktsmī tnei un restorā nam. … Tomēr ▾ nosvinē ja dzimš anas dienu ziemas Jaltā...un palika Bristolē...Man patika viss. . . laba atraš anā s vieta. . . baseins. . . arī atš ķ irī bā no citā m Jaltas viesnī cā m mums tika pieš ķ irta atlaide naktsmī tnei un restorā nam...tā pē c nolē mā m savu dzimš anas dienu svinē t viesnī cas restorā nā un nenož ē lojā m ne gramu. . . lielisks ē diens. . . lieliska apkalpoš ana. . . dzī vā mū zika. . un saprā tī gas cenas. . . visi bija ļ oti apmierinā ti. .
аватар BergMan
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2007. –2011. gadā apmeklē ja Jaltu tikai personī gos darī jumos, nevis atpū tas nolū kos. Attiecī bā uz pē dē jo es dodu priekš roku citā m vietā m. vispirms biju "Jalta-Intū ristā " 2007. gada pavasarī - toreiz tā bija pilnī ga "loķ a", kas grib atsvaidzinā t atmiņ as par padomju laika viesnī cā m - laipni lū gti tur! Runā jot par Bristoles viesnī cu, es tur paliku 3 reizes. … Tomēr ▾ 2007. –2011. gadā apmeklē ja Jaltu tikai personī gos darī jumos, nevis atpū tas nolū kos. Attiecī bā uz pē dē jo es dodu priekš roku citā m vietā m.
vispirms biju "Jalta-Intū ristā " 2007. gada pavasarī - toreiz tā bija pilnī ga "loķ a", kas grib atsvaidzinā t atmiņ as par padomju laika viesnī cā m - laipni lū gti tur!
Runā jot par Bristoles viesnī cu, es tur paliku 3 reizes.
Lieliski moderni numuri, tī ri, viss nepiecieš amais ir.
Cenā bija iekļ autas bagā tī gas un garš ī gas brokastis ar siltajiem ē dieniem un piekļ uve peldbaseinam.
Vienī gā problē ma:
reģ istratū rā nebrī dinā ja neglabā t atslē gas karti vienā kabatā ar telefonu - pā rstā j darboties.
Citā di sū dzī bu nav.
Laba atraš anā s vieta - blakus promenā de!
Pie jū ras ir atpū tas zona ar sauļ oš anā s krē sliem.
Kopumā es to iesaku.
аватар Rimpumpel
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Katru gadu rudenī vai pavasarī speciā li ierodos Jaltas viesnī cā Bristol. Divas dienas saņ emu lā diņ u par lielisku garastā vokli, pilnī gu relaksā ciju. Ļ oti mā jī gi, mierī gi un kaut kā mā jī gi. Atrodas paš ā Jaltas centrā , bet bez kņ adas. … Tomēr ▾ Katru gadu rudenī vai pavasarī speciā li ierodos Jaltas viesnī cā Bristol. Divas dienas saņ emu lā diņ u par lielisku garastā vokli, pilnī gu relaksā ciju. Ļ oti mā jī gi, mierī gi un kaut kā mā jī gi. Atrodas paš ā Jaltas centrā , bet bez kņ adas. Visas apskates vietas atrodas netā lu, netā lu no mikroautobusu pieturā m daž ā dos Lielā s Jaltas virzienos.
Viesnī cā ir skaists baseins, peldē ties var vismaz visu dienu. Gardas brokastis restorā nā , un kā das tur gatavo pankū kas ar biezpienu! Ir arī picē rija, viena no labā kajā m pilsē tā .
Personā ls ir uzmanī gs un vienmē r operatī vi atbild uz visiem pieprasī jumiem.
Esmu redzē jusi pietiekami daudz viesnī cu Eiropā un varu teikt, ka Bristole ir krietni pā rā ka par savā m 3* viesnī cā m. Paldies visam viesnī cas personā lam par prieku, ko gū stam, atpū š oties Bristolē .
Gā ju, eju un ieš u.
аватар mad77
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā "ar tradī cijā m" pavadī tas daž as dienas 2009. gada septembrī . Viesnī ca atrodas uz mazas (bet diezgan rosī gas) ieliņ as netā lu no jū ras stacijas paš ā krastmalas sā kumā . Mē s dzī vojā m milzī gā luksusa komplektā ar lielu gultu, dī vā nu un lielu balkonu. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā "ar tradī cijā m" pavadī tas daž as dienas 2009. gada septembrī . Viesnī ca atrodas uz mazas (bet diezgan rosī gas) ieliņ as netā lu no jū ras stacijas paš ā krastmalas sā kumā . Mē s dzī vojā m milzī gā luksusa komplektā ar lielu gultu, dī vā nu un lielu balkonu. Gaiš s numurs, draudzī gs personā ls, labas brokastis, privā ts baseins un trenaž ieru zā le. Viņ i bija apmierinā ti. Viesnī cas mī nuss atpū tniekiem ir pludmales trū kums, bija jā izvē las maksas pludmales, kurā s ieeja bija no 50 grivnā m vienai personai. Numura izmaksas ir aptuveni 120 dolā ri par nakti Eiropas sezonā .
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Pasaku klade un zoodārzs Skazka
Novērtējums 9.9
Krima, Jalta
Daba, Izklaide
Masandras pils
Novērtējums 8.8
Krima, Jalta
Arhitektūra, Stats
Ūdens atrakciju parks Atlantis
Novērtējums 10.0
Krima, Jalta
Atpūta, Izklaide

Отель «Бристоль» находится в центре Ялты и состоит из 2-х корпусов: современного и исторического. Исторический корпус был построен в 1863 году, после этого проводилась реновация номерного фонда, при этом здание сохранило свой исторический облик. Это корпус порадует своими номерами в классическом стиле. Современный корпус построен в 2017 году и отличается современными и просторными номерами с великолепным видом на море, горы и набережную Ялты.

«Бристоль» подходит как для деловых поездок, так и для полноценного отдыха. В нескольких минутах ходьбы от гостиницы расположилась набережная Ялты, множество популярных заведений, центральный рынок города и «Массандровский пляж», который получил международную награду «Голубой флаг».

К услугам гостей отеля оздоровительный комплекс, включающий в себя: бассейн, сауну и тренажерный зал. Также, для гостей организованы завтраки по системе «шведский стол». Эти услуги абсолютно бесплатны для тех, кто проживает в «Бристоль».

Atrašanās vieta Отель «Бристоль» расположен в центре Ялты, напротив Морского порта, в непосредственной близости от городской набережной.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
Bērniem
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
Telpu apraksts

Номера в двух корпусах.

Istabās

Кондиционер, телевизор (спутниковое TV), холодильник с мини-баром, телефон, возможность подключения к сети Интернет, ванные комнаты оборудованы фенами, в номерах высшей категории халаты и тапочки.

Adrese Отель Бристоль, ул.Рузвельта, 10, г. Ялта, Крым, 98600
Tālruņi: 8(800)200-75-71,
+7 978 909-89-96
Tīmekļa vietne: Bristol
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской