Kuchuk-Lambat 4*– Atsauksmes

15
Novērtējums 5.310
№43 viesnīcas reitingā Alušta
6.5 Numurs
5.6 apkalpošana
5.0 Tīrība
6.0 Uzturs
5.1 Infrastruktūra
Lauku viesnīca atrodas gleznainā līcī Melnās jūras piekrastē. Apkārt tīrākais gaiss, kalni un meži. Viesnīca ir paredzēta tiem tūristiem, kuri dod priekšroku klusiem, mierīgiem kūrortiem prom no metropoles. Atpūta viesnīcā Kuchuk-Lambat ir ideāli piemērota ģimenes atpūtai pie dabas. Šeit ir tīra vide, maiga jūra un pilnīga vientulība.Vairāk →
аватар irinasoldatova588
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī cu izvē lē jā mies nejauš i vietnē booking. com. Atraš anā s vieta ir neē rta. Paš ā viesnī cā viss vecs, nobruž ā ts, trauki netī ri, ē diens dā rgs, pludmale nav aprī kota. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies nejauš i vietnē booking. com. Atraš anā s vieta ir neē rta. Paš ā viesnī cā viss vecs, nobruž ā ts, trauki netī ri, ē diens dā rgs, pludmale nav aprī kota.
аватар 30619991
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca Kuchuk-Lambat Mazajā bā kā ir ideā li piemē rota ģ imenē m ar bē rniem, noslē gtā m ģ imenes brī vdienā m paš ā jū ras krastā mež a apvidū , pā rsteidzoš i tī rs gaiss, klusa, mierī ga vieta, tī ra oļ u pludmale, ļ oti ē rta ilgā m brī vdienā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca Kuchuk-Lambat Mazajā bā kā ir ideā li piemē rota ģ imenē m ar bē rniem, noslē gtā m ģ imenes brī vdienā m paš ā jū ras krastā mež a apvidū , pā rsteidzoš i tī rs gaiss, klusa, mierī ga vieta, tī ra oļ u pludmale, ļ oti ē rta ilgā m brī vdienā m. Ir numuri ar virtuvē m, iekš pagalmi, balkoni ar panorā mas skatu uz jū ru. Kuchuk Lambam, š ī ir ideā la viesnī ca tiem, kas ir noguruš i no pilsē tas burzmas un vē las komfortablu atpū tu pie dabas!
Pastaigas attā lumā parks ar gadsimtiem veciem kokiem Teritorijā kafejnī ca ar mā jas ē dienu, restorā ns, netā lu arī tirgi un veikali!
аватар skorozamuj
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca, pilnī gs privā tums ar dabu. Tatjana ir lieliska administratore, vienmē r palī dzē s jebkurā laikā problē mu risinā š anā . Iesakā m ģ imenes atpū tai … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca, pilnī gs privā tums ar dabu. Tatjana ir lieliska administratore, vienmē r palī dzē s jebkurā laikā problē mu risinā š anā . Iesakā m ģ imenes atpū tai
аватар sobakin1
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Braucā m gandrī z nejauš i pē c bildē m internetā . Viss izvē rtā s pat labā k nekā cerē ts. … Tomēr ▾ Braucā m gandrī z nejauš i pē c bildē m internetā .
Viss izvē rtā s pat labā k nekā cerē ts.
номер 4 деревянный корпус вид с балкона номера 4 вид с балкона
аватар ispanka
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s 2013. gada augustā . ne pirmo reizi. Ž ē l, ka tagad nevar gatavot virtuvē . Cepeš krā sns tika izņ emta. Tikai mikroviļ ņ u krā sns un tvaikonis. Tika izņ emti arī katli un pannas. Lai kaut ko pagatavotu uz grila, jā maksā. … Tomēr ▾ Atpū tā s 2013. gada augustā . ne pirmo reizi. Ž ē l, ka tagad nevar gatavot virtuvē . Cepeš krā sns tika izņ emta. Tikai mikroviļ ņ u krā sns un tvaikonis. Tika izņ emti arī katli un pannas. Lai kaut ko pagatavotu uz grila, jā maksā.50 UAH
Un tā tad viss nemainī gs. Istabas labā stā voklī , bez jauninā jumiem. Izmaiņ u nav arī viesnī cas teritorijā . Rotaļ u laukums, 2 bā ri, neliels baseins. Brī niš ķ ī ga daba, brī niš ķ ī gs gaiss.
Pludmalē s nav daudz cilvē ku, ir kluss, ir labi.
Atgrieztos vē lreiz, ja ne nesenie notikumi Krimā .
Lai visiem lieliskas brī vdienas.
бассейн возле нового корпуса Маленький бассейн возле нового корпуса Вид с балкона 6 номера на территории гостиницы спуск к набережной
аватар juriua
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
2013. gada 29. jū lijā viņ i mē ģ inā ja rezervē t viesnī cas numuru no 17. augusta lī dz 25. augustam, viņ i atteicā s rezervē t numuru pa tā lruni un nosū tī ja mū s uz vietu. Saskaņ ā ar viņ u tabulu vietne bija brī va no 17. … Tomēr ▾ 2013. gada 29. jū lijā viņ i mē ģ inā ja rezervē t viesnī cas numuru no 17. augusta lī dz 25. augustam, viņ i atteicā s rezervē t numuru pa tā lruni un nosū tī ja mū s uz vietu. Saskaņ ā ar viņ u tabulu vietne bija brī va no 17.08 lī dz 28.08. Veicot pasū tī jumu, saņ ē mā m diezgan kodolī gu atbildi no administratora: "3. istabiņ as rezervā cija iespē jama tikai no 17.08 lī dz 28.08 (ar izbraukš anu 28. augustā )" un tas par numura cenu 130$ bez pā rtikas stā vvietas utt. (no 28. augusta cena jau bū s 90$), redz, neviens no viņ iem š o numuru 3 dienas neatņ ems. Pē c š ā das "viesmī lī bas" vē lme doties uz š o viesnī cu bija zudusi! Novē lu viesnī cas administrā cijai "veiksmī gu" biznesu un neatbaidī t visus klientus ar savu "viesmī lī bu"!
аватар ispanka
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s atpū tā mies Sea Surf 2012. gada septembrī . Mums bija 6. numurs. Sanā ca labi. Ā tri nokā rtojā s. Skaitlis: fotoattē lā skaitlis š ķ iet lielā ks nekā dzī vē . Istabas pirmajā stā vā mē beles masī vas, labā stā voklī , otrajā stā vā vienkā rš ā k, matrač i uz gultā m nav nokarā juš ies, ē rti. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Sea Surf 2012. gada septembrī . Mums bija 6. numurs. Sanā ca labi. Ā tri nokā rtojā s. Skaitlis: fotoattē lā skaitlis š ķ iet lielā ks nekā dzī vē . Istabas pirmajā stā vā mē beles masī vas, labā stā voklī , otrajā stā vā vienkā rš ā k, matrač i uz gultā m nav nokarā juš ies, ē rti. Gulta tī ra, diezgan jauna, tā pat ar dvieļ iem. Pa dienu otrajā stā vā ļ oti smacī gs, sā kot gandrī z no rī ta. Vannas istabā duš as kabī ne bija nogurusi, ū dens slikti notecē ja. Slikta skaņ as izolā cija. Principā un visi pē c skaita. Nā kamā ir kopē jā ē damistaba. Mē beles vairs nav jaunas, teikš u vienkā rš i "nogalinā tas". Ē damistaba ir par mazu 4 istabā m. Nu par kā rtī bu kopē jā virtuvē teikš u tā , tas atkarī gs no atpū tniekiem. Ja nevē laties gatavot, ir divi bā ri. Paš i tur neē dā m, dzē rā m tikai svaigu sulu, cenas nav mazas.
Pludmale: vienā kartē lieli necirsti š ķ embas, otrā oļ i. Pludmale ir š aura. Ja ej pa krastmalu pa kreisi, tad joprojā m ir daudz pludmales, ar labiem oļ iem, platas, bet nav nojumes. Septembra sā kumā pludmalē bija daudz vietu. Man personī gi patika vairā k nekā Partenī tē . no viesnī cas lī dz jū rai pie rokas, maģ isks gaiss, daudz kas cits! mazā k cilvē ku. Š ajā viesnī cā un š ajā rajonā atpū ta ir piemē rota ģ imenē m ar bē rniem, tiem, kam patī k miers, nevis kū rortpilsē tu kņ ada.
аватар elenalex
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Aizbraucā m uz pazī stamu vietu, jo lī dzi bija 10 mē neš us vecs mazulis. Bet istabiņ a, kurā atpū tā mies, jau bija rezervē ta un man bija jā izvē las cita istabiņ a citā ē kā , izmantojot internetu (foto un apraksts). Plusi - pansionā ts atrodas senlaicī gā cipreš u-sikomoru-priež u ē nainā parkā , no logiem paveras skaists skats uz jū ru un auļ ojoš ā m vā verē m. … Tomēr ▾ Aizbraucā m uz pazī stamu vietu, jo lī dzi bija 10 mē neš us vecs mazulis. Bet istabiņ a, kurā atpū tā mies, jau bija rezervē ta un man bija jā izvē las cita istabiņ a citā ē kā , izmantojot internetu (foto un apraksts). Plusi - pansionā ts atrodas senlaicī gā cipreš u-sikomoru-priež u ē nainā parkā , no logiem paveras skaists skats uz jū ru un auļ ojoš ā m vā verē m. Diezgan plaš i numuriņ i, dekorē ti ar koka apš uvumu ar kā dreiz skaistā m masī vā m mē belē m. Jū s varat izvē lē ties pludmali: nirš anai ar masku starp akmeņ iem, sī kiem oļ iem-smiltī m, vidē jiem oļ iem un pludmali ar sauļ oš anā s krē sliem un nojumē m. Garš uzbē rums, kas iedobts ar moliem, bez pā rpilnī bas stendiem. Neliels tirdziņ š (vidē ja cena) ar suvenī riem, augļ iem un dā rzeņ iem, grā matā m, rotaļ lietā m, č etri bā ri, jauks rotaļ u laukums krastmalā bē rniem no trī s gadu vecuma. Mī nusi:
1. Bez brī dinā juma viņ i apmetā s citā telpā ar skatu uz bū vlaukumu ar pastā vī gu troksni.
2. Tī rī š anu nebija iespē jams panā kt tikai pē c neatlaidī gas pieklā jī bas, lai gan istaba maksā.500 grivnas dienā .
3. Veļ u un dvieļ us neviens nemainī ja divas nedē ļ as, spuldzī tes ieskrū vē un strā dā pē c vienas.
4. Bē rnam veļ u un dvieļ us nepiedā vā ja vispā r.
5. Pretī ga skaņ as izolā cija ē kā - viņ i dzirdē ja kaimiņ us, it kā viņ i bū tu savā istabā .
6. Č etrā m istabā m, kas paredzē tas 15 cilvē kiem, virtuvē darbojā s viens deglis, bija iespē ja gatavot tikai pē c kā rtas.
7. Seifu trū kums un brī dinā jumi, ka telpas tiek apzagtas. Š o bē dī go faktu uzzinā jā m no kaimiņ u pansijas Ai-Todor saimnieka, kad viņ i pa logu iekā pa pa nesaliktajā m sastatnē m. Mū su pansionā ta saimnieki pat nenā ca lī dzi just un mež i netika izjaukti. Darbinieki izbiedē ti meloja policistiem acī s, ka atvē ra tikai š ī gada jū lijā un tā ir pirmā reize!
8. Diezgan nobruž ā tas mē beles virtuvē un kopī gs balkons, skapjos normā lu pakaramo trū kums, vannas istabā sē nī te, zem duš ā m sū cas notekas (nepā rtraukta cī ņ a ar peļ ķ ē m pē c duš as).
9. Pirmajā lī menī grī da ir no flī zē m, un ne visur darbojas apkure.
10. Par pā rtikas precē m jā dodas uz Aluš u vai jā iet 25 minū tes lī dz blakus esoš ajai Utesai, kur cenas kož un pie visiem veikaliem tie paš i piegā dā tā ji.
Kopumā vieta skaista, apkalpoš ana un apstā kļ i par norā dī tajā m cenā m, maigi sakot, atstā j nepatī kamu iespaidu. Mē s vairs nebrauksim.
аватар dashak-r
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies 2011. gada augustā -septembrī . Dzī vojā m jaunbū vē -dzī vokļ os Nr. 5. Istaba brī niš ķ ī ga. Plaš as istabas, milzī ga virtuve-viesistaba ar pietiekamu trauku komplektu. Un lielā veranda virs jū ras ir pasaka. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2011. gada augustā -septembrī . Dzī vojā m jaunbū vē -dzī vokļ os Nr. 5. Istaba brī niš ķ ī ga. Plaš as istabas, milzī ga virtuve-viesistaba ar pietiekamu trauku komplektu. Un lielā veranda virs jū ras ir pasaka. Visu diennakti pie jū ras. un otrā pusē viesnī cai ir parks. Par personā lu neko sliktu nevaru teikt. Gan administratore, gan istabene bija ļ oti uzmanī gas un draudzī gas. Tī rī š ana tika veikta regulā ri ar veļ as maiņ u arī bez problē mā m. Tuvumā ir kafejnī ca. Gatavs labi. Pludmales katrai gaumei visas tī ras, kā jū ra. Par pakā pieniem pagalmā . Mums lī dzi bija divi mazi bē rni. Grū tī bas nebija ne ar pakā pieniem, ne ar kā pumiem. Neviens viņ us neievē roja. Mums ļ oti patika
аватар ngk20
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Jū ras sē rfoš anas mā jvieta zvejas bū da … Tomēr ▾ Jū ras sē rfoš anas mā jvieta zvejas bū da
Ближайший пляж Спуск от Нового корпуса к Рыбацкой хижине и  Деревянному. Не для колясок Минус дворика этот как я поняла воздухоотвод из кафе, которое под номером.Все запахи во время активной готовки шли во двор. Иногда очень раздражало. Это заявленная площадка детская.Это все что на ней было) над головой небо и днем солнцепек. Никогда детей на ней не видела) Диванчик на балконе.Было уютно. Детей не выпускала.Было страшно что упадут через довольно редкую решетку( Вид с балкона.На решетку предложили сетку (чтобы дети не выпали)) но она была очень тонкая и детей на балкон категорически не выпускала или только за руку. Балкон.За креслом вход в спальню.Кресло стоит от детей, чтобы не выбежали) Вид с балкона влево.За пирсом набережная,есть неплохие маленькие пляжики.Гуляли с коляской там, но только утром и вечером.Днем сильное солнце.
Parādīt vairāk »


iemiesojums ispanka
Puiši, lūdzu, padalieties iespaidos!Paldies jau iepriekš!
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
iemiesojums Syu
mēs gribam doties uz šo viesnīcu maija brīvdienās, lūdzu, pastāstiet man, kurā ēkā maijā ir ērtāk atpūsties?
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Aluštas akvārijs
Novērtējums 9.2
Krima, Alušta
Izklaide
Delfinārija akvarelis
Novērtējums 9.7
Krima, Alušta
Daba, Izklaide
marmora ala
Novērtējums 10.0
Krima, Alušta
Daba

Загородный отель расположен в живописной бухте на самом берегу Черного моря. Вокруг чистейший воздух, горы и лес.

Отель для тех туристов,которые предпочитают тихие спокойные курорты вдали от мегаполиса. Отдых в отеле Кучук-Ламбат идеально подходит для семейного отпуска среди природы. Здесь чистая экология, ласковое море и полное уединение.

Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

На территории находится тихий сад, кафе с домашней кухней, мини бассейн, детская площадка, обустроена парковка и предлагается бесплатный Wi-Fi.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
Telpu apraksts

Новый корпус: 30 метров до пляжа по ровной дороге. Двух- и трёхкомнатные люксы. Все удобства в номере. Кухня для самостоятельного приготовления пищи оборудована по последней моде рядом с номерами. Кондиционеры есть во всех номерах. Подъём в номера 6, 7, 8, 9 сначала, от набережной, по прямой каменной лестнице 30 ступенек, затем, на 2-й этаж, по винтовой лестнице. Подъём в номер 4 – по прямой каменной лестнице 20 ступенек.

Рыбацкая хижина: 5 метров до моря. Двухкомнатные полулюксы. Все удобства в номере. Кухни нет, но кафе в 30-ти метрах. Подъёма в номера вообще нет, вход на уровне набережной.

Деревянный корпус: до моря по прямой 10 метров, до пляжа – 30 метров. Одно- и двухкомнатные экологически чистые суперлюксы. Все удобства в номере. Во всех комнатах высокие потолки, панорамные окна с прямым видом на море, кондиционеры, холодильники, электрочайники. Кухни нет, но кафе в 30-ти метрах. Подъём в номера – по деревянным ступенькам: 3 коротких лесенки по 3-5 ступенек.

Старый корпус: до пляжа: 25 метров по ровной дороге с уклоном 2-3 градуса в сторону моря, 15 метров, под тенью кипарисов, по дороге с уклоном около 20 градусов и последние 25 метров, вдоль набережной, под тенью сосен, по дороге с уклоном около 5 градусов. Двухкомнатные люксы, однокомнатные полулюксы, стандарты со всеми удобствами и стандарты с частичными удобствами. Кондиционеры не во всех номерах, мебель - в большинстве номеров 2008 года производства. Подъём в номера внутри корпуса по обычной каменной лестнице, как в многоэтажном доме.

Adrese Алушта, Малый маяк, поселок Бондаренково, улица Кеппина 17
Tālruņi: +79781151737
Tīmekļa vietne: Kuchuk-Lambat
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. .
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).