Villa Al Marine 4*– Atsauksmes

24
Novērtējums 8.110
№1 viesnīcas reitingā Klints
9.0 Numurs
8.8 apkalpošana
8.6 Tīrība
8.7 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
"Villa Al Marine" tika uzcelta 2009. gadā, atrodas Krimas dienvidu krastā netālu no Melnās jūras gleznainā vietā. Villa atrodas ciemata slēgtā aizsargājamā teritorijā. Klints starp Aluštu un Jaltu, kas atrodas stundas brauciena attālumā no Simferopoles starptautiskās lidostas un dzelzceļa stacijas.Vairāk →
аватар yanulya1990kgmu
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ļ oti viduvē ja viesnī ca. Bez autostā vvietas, ar aukstu baseinu, uz kuru pat saule nekrī t, jo apkā rt tiek celtas daž ā das ē kas, kas arī bojā skatu pa logu. Pat no loga bū s redzama attī rī š anas iekā rta, no kuras pa logiem bū s dzirdama sā rņ u smaka. … Tomēr ▾ Ļ oti viduvē ja viesnī ca. Bez autostā vvietas, ar aukstu baseinu, uz kuru pat saule nekrī t, jo apkā rt tiek celtas daž ā das ē kas, kas arī bojā skatu pa logu. Pat no loga bū s redzama attī rī š anas iekā rta, no kuras pa logiem bū s dzirdama sā rņ u smaka.
Turklā t jū su brī vdienas š ajā viesnī cā ar prieku lutinā s sarkano dē lu personā lu. Pirmkā rt, administrators, kurš , rezervē jot, nosauc vienu maksu, bet reģ istrē joties - citu. Otrkā rt, viesmī ļ i ar acī mredzamā m personī bas traucē jumu pazī mē m, kuri ar lielu labvē lī bu pieņ ems un izpildī s jū su pasū tī jumus, vicinā s jū su priekš ā ar rokā m, mē tā jas ar kā jā m, ja jū s nolemjat viņ iem vē lreiz kaut ko pajautā t vai pabeigt dzē rienu.
Kopumā , ja nevē laties, lai jū su nedē ļ as nogali sabojā cilvē ku grupa, kurai principā nav ne mazā kā s nojausmas, kas ir apkalpoš ana un savus personī gos principus izvirza augstā k par savu darbu, izvē lieties citu viesnī cu. Par laimi, Krimā tā du ir pietiekami daudz. Pat tajā paš ā klintī jū s varat nokā pt lī dz pirmajai lī nijai un uzturē ties ē rtā kos apstā kļ os par to paš u cenu.
аватар i8et83hf
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmo reizi es biju kopā ar savu vī ru Krimā , un...uzreiz paveicā s. Villa Al Marin ir lieliska vieta brī niš ķ ī gā m brī vdienā m. Personā ls ļ oti draudzī gs, telpas tī rī ba tika uzturē ta augstā lī menī . … Tomēr ▾ Pirmo reizi es biju kopā ar savu vī ru Krimā , un...uzreiz paveicā s. Villa Al Marin ir lieliska vieta brī niš ķ ī gā m brī vdienā m. Personā ls ļ oti draudzī gs, telpas tī rī ba tika uzturē ta augstā lī menī . Restorā ns bija apburoš s - viss ļ oti garš ī gi! Sava pludmale. Jū su baseins. Bē rnu rotaļ u laukums. Visi nosacī jumi ģ imenes atpū tai. Mē s pateicamies visiem, kas izveidoja š ā du viesnī cu un atbalsta ē rtu dzī vi Krimas viesiem. Paldies!
Вид с балкона Вилли Аль Марин на море.
аватар kykolkai
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izsakā m sirsnī gu pateicī bu par to, ka Utjosā , Krimā , ir š ā da viesnī ca! Prieks satikt tik laipnus un izpalī dzī gus cilvē kus. Viesnī cā ir svarī gi justies kā mā jā s – tā pē c š ajā viesnī cā ir tikpat omulī gi kā mā jā s! Ī paš s paldies darbiniekiem! wow garš ī ga virtuve! Mā jī gas telpas! Novē lam viņ am veiksmi un labklā jī bu, kā arī pastā vī gos klientus! Paldies! Inna, Marija, Andrejs, Oļ egs un visi : ) ī paš s paldies par mū ziku restorā nā . … Tomēr ▾ Izsakā m sirsnī gu pateicī bu par to, ka Utjosā , Krimā , ir š ā da viesnī ca!
Prieks satikt tik laipnus un izpalī dzī gus cilvē kus. Viesnī cā ir svarī gi justies kā mā jā s – tā pē c š ajā viesnī cā ir tikpat omulī gi kā mā jā s! Ī paš s paldies darbiniekiem! wow garš ī ga virtuve! Mā jī gas telpas! Novē lam viņ am veiksmi un labklā jī bu, kā arī pastā vī gos klientus! Paldies! Inna, Marija, Andrejs, Oļ egs un visi : )
ī paš s paldies par mū ziku restorā nā . Jauki dzirdē t. Noteikti iesaku š o viesnī cu! ”
Olja un Natā lija, Kijeva 28.06. 2013
аватар palmoman
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Diez vai tas sasniegs Eiropas 4 zvaigznes, bet viesnī ca ir laba. Neslavē š u, rakstī š u par slikto, lai labo situā ciju, citā di ieš u vē lreiz. 1. No č etrā m atpū tas dienā m 3 dienas nebija interneta. Es saprotu, ka ir pē rkona negaiss, ka sniedzē ji velk vadus ar gaisu, un negaisa laikā viss deg, bet. … Tomēr ▾ Diez vai tas sasniegs Eiropas 4 zvaigznes, bet viesnī ca ir laba. Neslavē š u, rakstī š u par slikto, lai labo situā ciju, citā di ieš u vē lreiz.
1. No č etrā m atpū tas dienā m 3 dienas nebija interneta. Es saprotu, ka ir pē rkona negaiss, ka sniedzē ji velk vadus ar gaisu, un negaisa laikā viss deg, bet...man vajadzē ja internetu. Nu, man bija savs. Mums ir nepiecieš ams rezerves kanā ls. Tā pati MTS + ā rē jā antena dos jums 1 megabitu. Kā rezervē t braucienu.
2. Pirmā stā va zā lē temperatū ra ir lieliska, bet liftā un augš ē jos stā vos gaiteņ os vienmē r ir smacī gs un karsts.
3. Bē dī gs bā rs. Plaukti ir pustukš i. Š ķ iet, ka viņ š ir pusstrā dā još s, un jū s neko nepasū tā t. To vajag reklamē t, tā pat kā restorā nu.
4. Reiz tika pieķ erts neadekvā ts viesmī lis, kurš paņ ē ma pasū tī jumu, pilnī gi visu aizmirsa un nosū tī ja citu, lai precizē tu sarakstu.
5. Ļ oti maza un pā rpildī ta pludmale. Ir nepiecieš ams kaut ko izlemt, jo katru reizi saspiesties sā nis starp sauļ oš anā s krē sliem, lai tiktu lī dz jū rai, pretī gi. Ē nas nav. Pludmalē par 20 grivnā m tev paslidinā s mazu 5 gadus vecu nomocī tu lietussargu. Pludmale ir ļ oti smacī ga un karsta. Pludmale no sā niem ir slē gta ar viļ ņ lauž iem vai ko citu. Ne vē smas. Turki š ā dos gadī jumos met jū rā sasietus plastmasas kubus. Ļ oti ē rts, vienkā rš s, uzticams un sniedz papildu vietu atpū tai tieš i pie jū ras.
6. Zem viesnī cas nav autostā vvietas. Tur ir 4-5 vietas, bet tā s acī mredzot jau sen ir aizņ emtas "savē jā s". Tuvā kā bezmaksas autostā vvieta bija 10 minū š u gā jiena attā lumā . Tas maksā ja 50 UAH dienā .
7. Cik man zinā ms, 4 zvaigznē s ir jā bū t piepildī tam minibā ram istabā . Viņ š nav. Ir ledusskapis, bet tas ir tukš s. Man pietrū ka arī vienreizē jā s zobu birstes.
Viss pā rē jais ir lieliski. Jutos kā mā jā s. Mā jī gi un labi.
Z. Y. Pā rtrauciet Janas ekspluatā ciju dienā m ilgi. Mums radā s iespaids, ka viņ a ī sti pat nezina, kur atrodas pludmale. No rī ta lī dz 12 viesnī cā . Tā nevar bū t. Ī paš s paldies Yanai.
аватар julia_29-23
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī ir mana otrā reize, kad uzturos Villa Al Marine. Man patī k viss - ļ oti cienī gi apstā kļ i atpū tai jauniem pā riem un ģ imenē m ar bē rniem. Paldies darbiniekiem, paldies direktorei par labo personā la atlasi, par augsto lī meni, ko viņ i cenš as noturē t. … Tomēr ▾ Š ī ir mana otrā reize, kad uzturos Villa Al Marine. Man patī k viss - ļ oti cienī gi apstā kļ i atpū tai jauniem pā riem un ģ imenē m ar bē rniem. Paldies darbiniekiem, paldies direktorei par labo personā la atlasi, par augsto lī meni, ko viņ i cenš as noturē t. Es ar prieku ieteiktu š o viesnī cu draugiem un ģ imenei! Es novē lu jums panā kumus un labklā jī bu! Visiem skaudī gajiem un konkurentiem - apskauž iet klusī bā un nelejiet dubļ us atsauksmē s. Ceru uz jaunā m, sirsnī gā m tikš anā m Al Marinā !
аватар sergiitretiak
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mani sauc Maksims Tereš č enko, pusmē nesi atpū tos š ajā villā , pirms ceļ ojuma š eit visu izlasī ju: ar sievu bijā m dalī juš ies viedokļ i, raksta par bū vlaukumu. . . bet nez kā pē c tomē r gribē ju aizbraukt š eit! Kurš arī vilcinā s palī dzē t: celtniecī ba ir sastingusi, un tur nekā di darbi nenotiek, prā tam tas nekā di netraucē . … Tomēr ▾ Mani sauc Maksims Tereš č enko, pusmē nesi atpū tos š ajā villā , pirms ceļ ojuma š eit visu izlasī ju: ar sievu bijā m dalī juš ies viedokļ i, raksta par bū vlaukumu. . . bet nez kā pē c tomē r gribē ju aizbraukt š eit! Kurš arī vilcinā s palī dzē t: celtniecī ba ir sastingusi, un tur nekā di darbi nenotiek, prā tam tas nekā di netraucē . Mā cī jos no vietē jiem - saka pagā juš ogad sezonas beigā s sā kā s, š ogad atļ auja tikai no 2012. gada oktobra. Atpū tā mies ar meitu - 5 gadi (krita dzimš anas dienā ), bijā m ļ oti apmierinā ti: telpas uzkoptas tī ri, ē diens ļ oti garš ī gs, ir bē rnu ē dienkarte (mū su mamma bija ī paš i iepriecinā ta ar tvaika kotletē m), sarī koja viņ ai dzimš anas dienu - villā pasū tī ja animatorus, devā s veikt medicī niskā s procedū ras uz Utes sanatoriju (netā lu). ), devā s ekstrē mā s ekskursijā s (villa arī visu organizē ). Vispā r teikš u vienu: tā du uzmanī bu mums Krimā nebiju redzē jis! Vē los braukt vē lreiz augustā , noteikti uzrakstī š u atsauksmi!
аватар ZELCI
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
pati villa nav slikta, uzmanī gs personā ls, garš ī ga virtuve, tī ras modernas istabas. bet ir viens trū kums, kas, protams, vairs neattiecas uz paš u villu, š ī ir vieta. ja vē laties apbrī not ainavu un elpot svaigu tī ru gaisu no sava balkona, tad tas tur nedarbosies. … Tomēr ▾ pati villa nav slikta, uzmanī gs personā ls, garš ī ga virtuve, tī ras modernas istabas. bet ir viens trū kums, kas, protams, vairs neattiecas uz paš u villu, š ī ir vieta. ja vē laties apbrī not ainavu un elpot svaigu tī ru gaisu no sava balkona, tad tas tur nedarbosies. turpat turpat aiz restorā na ž oga, no kura paveras skats uz ielu, tika uzsā kta grandioza jaunu attī rī š anas iekā rtu celtniecī ba visam ciemam, turpat netā lu atrodas vecas un, protams, nereti nā cā s elpot ne visai patī kamu smaku. ciemats nav ī paš i mā jī gs un trokš ņ ains, š ķ iet, ka apkā rt un uz krastmalas ir arī nepā rtraukta stā vvieta. visi nā k ar savā m maš ī nā m un bez tā m nevar spert ne soli. Nevar mierī gi staigā t pa ielā m un arī pa krastmalu, visu laiku jā griež as un jā laiž garā m maš ī nā m un dabiski jā elpo izplū des gā zes.
izrā dā s, ka jū s atbraucat atpū sties no pilsē tas trokš ņ iem, bet tas arī neiet uz turieni. Es tur vairs neieš u.
аватар astalle
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Divas reizes esam apmetuš ies Al Marina. 2009. un 2011. gadā . Principā viesnī cas ziņ ā labs: personā ls, pakalpojumi (tī rī š ana, problē mu risinā š ana). Brokastī s: brokastu cenā iekļ auta kafija - tikai š ķ ī stoš ā kafija. … Tomēr ▾ Divas reizes esam apmetuš ies Al Marina. 2009. un 2011. gadā . Principā viesnī cas ziņ ā labs: personā ls, pakalpojumi (tī rī š ana, problē mu risinā š ana). Brokastī s: brokastu cenā iekļ auta kafija - tikai š ķ ī stoš ā kafija. Labā k tad kafiju no brokastu ē dienkartes izslē gt vispā r, kā dzē rienu. Piedā vā jiet tikai tē jas maisiņ us. Vai arī lielā termosā vai franč u presē s brū vē t kā du Americano tipa burdu, bet vismaz no dabī giem kafijas putekš ņ iem. Interneta istabā s tieš ā m nav, lai gan sola. Restorā nā ir restorā ns, bet, ja jū s sē dē jat restorā na atvē rtajā zonā (pie baseina), rodas problē ma ar rozetē m. Lai gan, mū s laipni apgā dā ja ar pagarinā tā ju. Baseins ir patieš ā m auksts un, tā kā tas atrodas starp villu un augsto betona ž ogu, iespē jamais tā lietoš anas laiks ir ierobež ots (ē nojums kombinā cijā ar aukstu ū deni iepriecinā s tikai rū dī tus cilvē kus, un es, piemē ram, iesaldē ju un septembra sā kumā sasildī jos karstā duš ā ). Autostā vvietas tieš ā m nav un ieeja viesnī cā ir neē rta (ļ oti š aura iela). Apjomī gā pazemes attī rī š anas kolektora izbū ve nekā di netraucē ja, tač u skats no balkona sabojā jā s, tā pē c iereģ istrē jieties augstā kajos junior suites no priekš puses, tad galvenokā rt redzē siet jū ru un kaimiņ u jumtus. viesnī cas. Pludmales aktivitā š u organizē š ana ir jū su galvassā pes, viesnī cai nav pludmales. Piekrastes lī nija ir ļ oti š aura un ļ oti akmeņ aina, betona cirkš ņ i un maksas sanatorijas pludmale problē mu neatrisina, jo atpū tnieku skaits ievē rojami pā rsniedz teritorijas ainaviskā s iespē jas. No neapstrī damajā m viesnī cas priekš rocī bā m: iespē jams, droš ā kais un pieklā jī gā kais ē dinā š anas variants ciematā ir š ī s viesnī cas restorā nā (neskaitot salī dzinoš i droš o un lē tā ko ē dnī cas iespē ju Utes sanatorijā , bet ar ko salī dzinā t restorā nu un ē dnī ca? ). Istabas jaunas, matrač i, spilveni ē rti, cenas un kvalitā tes attiecī ba diezgan pieņ emama. Pats ciemats ir ļ oti kompakts, bet glī ts, ir mazi veikaliņ i, aptieka, maz zaļ umu. Atrodas ļ oti dziļ i lejā no š osejas, ceļ š stā vs, lī kumains, nogurdinoš i staigā t - labā k tad sanatorijas parkā , kur arī jā kā pj. Kopumā iespaidi ir pozitī vā ki. Drosmī gi iesaku.
аватар Lena_Nik
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tagad atpū š amies viesnī cā . Ko lai saka: pirmo reizi atbraucot uz ciemu, principā mums patī k. Viesnī cas plusi: apkalpoš ana – visaugstā kajā lī menī , personā ls ļ oti uzmanī gs un patī kams, uzkopš ana un dvieļ u maiņ a – katru dienu, veļ as maiņ a – ik pē c trim dienā m. … Tomēr ▾ Tagad atpū š amies viesnī cā . Ko lai saka: pirmo reizi atbraucot uz ciemu, principā mums patī k. Viesnī cas plusi: apkalpoš ana – visaugstā kajā lī menī , personā ls ļ oti uzmanī gs un patī kams, uzkopš ana un dvieļ u maiņ a – katru dienu, veļ as maiņ a – ik pē c trim dienā m. Cenā iekļ autas Eiropas brokastis - ļ oti garš ī gi pagatavoti, un daudz ē dienu. . . Pludmale maza - bet septembrī ieradā mies ne tik daudz cilvē ku, tā pē c vietas pietiek visiem, bet sezonas plaukumā es domā ju, ka bū s mazliet pā rpildī ts, katru reizi, kad tiek izsniegts pludmales dvielis. Tuvu jū ra - 5 minū tes. Istaba (mums ir junior suite) ir lieliska - ir viss nepiecieš amais - plazma, kondicionieris, fē ns, seifs, neliels ledusskapis, divguļ amā gulta ar ē rtu matraci, dī vā ngulta, ī paš i siltā grī da vannas istaba un veļ as ž ā vē tā js. Skats uz jū ru un kalniem. Ir arī ļ oti mā jī gs pagalms ar rotaļ u laukumu (lai gan š is laukums ir paredzē ts bē rniem lī dz 3 gadu vecumam). Priecē lifts ar gaisa kondicionē tā ju un elektronisko durvju slē dzeni. Priecē arī WI-FI ar diezgan pienā cī gu ā trumu.
No mī nusiem: man galvenais mī nuss ir periodiskas kanalizā cijas smakas, kas man personī gi traucē ja, jo. Atnā cu elpot svaigu gaisu, nevis notekas, otrs mī nuss ir aukstais ū dens baseinā , lai gan solī ja - apsildā ms baseins. Principā š ī viesnī ca tika izvē lē ta baseina dē ļ . Pieņ ē mu, ka jū ra bū s auksta un mē s nevarē sim peldē t. . .
Treš ais mī nuss ir celtniecī ba, kas ir sā kusies zem mū su logiem, bet brī vdienā s celtnieki nestrā dā ja, kā arī darba dienā s nebija stipra trokš ņ a, tā pē c man tas ir niecī gs mī nuss, lai gan domā ju, ka par š iem administratoram vajadzē tu brī dinā t neē rtī bas pirms rezervā cijas.
Tagad vē lmes: pietrū ka mazas miskastes un portatī vajam datoram uz balkona. Rotaļ u laukumā gribē tu redzē t smiltis un atrakcijas lielā kiem bē rniem.
Bet kopumā , ja jū s meklē jat klusu, mierī gu, noslē gtu atpū tu, tad varat droš i ierasties š eit.
аватар atancura
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta 7 dienas. Viņ i negribē ja doties prom. Man ļ oti patika viesnī ca. Atsaucī gs un draudzī gs personā ls, ļ oti ē rti numuriņ i, numuriņ i tī ri un mā jī gi. Brokastī s tiek piedā vā ti daž ā di ē dieni, kas bū s piemē roti ikvienam. … Tomēr ▾ Atpū ta 7 dienas. Viņ i negribē ja doties prom. Man ļ oti patika viesnī ca. Atsaucī gs un draudzī gs personā ls, ļ oti ē rti numuriņ i, numuriņ i tī ri un mā jī gi.
Brokastī s tiek piedā vā ti daž ā di ē dieni, kas bū s piemē roti ikvienam. Pavā rs gatavo gardus ē dienus. Ī paš s PALDIES viņ am un viņ a komandai! Viesnī cas restorā nā var paē st gardas pusdienas un vakariņ as! Š is ir labā kais restorā ns š ajā piekrastē . Noteikti iesakā m to apmeklē t.
Viesnī cā daudzi atpū š as ar bē rniem! ! ! Arī viņ iem viss ir! Rotaļ u laukums, peldbaseins.
Vē lamies atzī mē t, ka piekrastē ir tī ra pludmale un skaidra jū ra. Tā lu jū s atradī sit tā lu no visas Krimas piekrastes.
Viss un ikviens š ajā viesnī cā rada noskaņ ojumu atpū tai. Tā turpini! ! ! Liels paldies!! !
Veiksmi darbā un turpmā ku labklā jī bu! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums serico12
Cik metru no villas līdz pludmalei
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums housekitten
Kā ar pludmali? Joprojām nesaprotu.Visi raksta, tā nav problēma, bet kur peldēties, cik maksā solārijs, kurš dibens ir jūrā un kurā pludmalē? Kāds lūdzu atbildiet sīkāk.
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 29 atbildes
iemiesojums elenamel
kurā pludmalē? kāda ir ieeja jūrā? Kurā teritorijā atrodas netālu no pludmales un viesnīcas? (izmēra ziņā)
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums alisa_777_
‹ Viesnīca Villa Al Marine 4*
Līdzīgas viesnīcas

«Villa Al Marine» построена в 2009 году, расположена на Южном берегу Крыма у Черного моря в живописном уголке. Вилла находится на закрытой охраняемой территории пос. Утес между Алуштой и Ялтой, что в часе езды от международного аэропорта и железнодорожного вокзала г. Симферополь.

Atrašanās vieta В 15 минутах ходьбы расположен уникальный парк им. Княгини Гагариной.
Pludmale
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā
  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 27 номеров.

Istabās

Индивидуальная система кондиционирования и отопления, электронная система безопасности, кабельное ТВ, телефон, холодильник, электронный сейф личного пользования, душевые кабинки, фен, фирменный набор принадлежностей индивидуального пользования, тапочки, комплект махровых полотенец.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Крым, Алушта, пос. Утес, ул. Гагариной 25/290
Tālruņi: +79787503086,
+79787501952
Tīmekļa vietne: Villa Al Marine
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.