Mechta 1*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Atpūtas centrs Mechta atrodas Uglovoe ciemā, Krimas rietumu krastā.Vairāk →
аватар alinka.malinka.27
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izvē lē jā mies tieš i š o atpū tas centru, jo turpat blakus esoš ajā viesnī cā dzī voja draugi! Reģ istrē š anā s noritē ja ideā li, ieradā mies 12:30, vē rsā mies pie administratores un viņ a ļ oti ā tri atrada mums vietu, vispirms ierā dī ja istabu, visu izstā stī ja kur? kas? un kā , un tikai tad sā kā m rezervē t, un tas ļ oti iepriecinā ja, jo parasti maksā uzreiz un tikai tad redzi visus priekus) Viesu namā man ļ oti patika personā ls, visi ļ oti draudzī gi, izpalī dzī gi, uzmanī gi un laipni, kas mū su laikā ir retums! Teritorijā nav liels batuts, kur bē rni var lieliski pavadī t laiku neizejot no dzī vesvietas, ir arī rotaļ u laukums tieš i aiz vā rtiem un tas ir diezgan pieklā jī gs. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies tieš i š o atpū tas centru, jo turpat blakus esoš ajā viesnī cā dzī voja draugi!
Reģ istrē š anā s noritē ja ideā li, ieradā mies 12:30, vē rsā mies pie administratores un viņ a ļ oti ā tri atrada mums vietu, vispirms ierā dī ja istabu, visu izstā stī ja kur? kas? un kā , un tikai tad sā kā m rezervē t, un tas ļ oti iepriecinā ja, jo parasti maksā uzreiz un tikai tad redzi visus priekus)
Viesu namā man ļ oti patika personā ls, visi ļ oti draudzī gi, izpalī dzī gi, uzmanī gi un laipni, kas mū su laikā ir retums! Teritorijā nav liels batuts, kur bē rni var lieliski pavadī t laiku neizejot no dzī vesvietas, ir arī rotaļ u laukums tieš i aiz vā rtiem un tas ir diezgan pieklā jī gs.
Mums bija divvietī gs standarta numuriņ š , un tas bija naudas vē rts, viss ir ļ oti tī rs, izcilas segas un spilveni, arī istabā ir plazma ar wi-fi uz kura var skatī ties jebkuru filmu, kuru vē laties, ir arī istabiņ ā elektriskā tē jkanna, dvieļ u komplekts, vannas istaba un duš as arī ir jauns, un man bija liels prieks, ka ir maza baterija, kuru var ieslē gt un ž ā vē t lietas! Bija arī neliela veranda ar galdu un krē sliem, un uz ielas bija izlietne, kur varē ja nomazgā t rokas, neieejot mā jā .
Virtuve ir koplietoš anas, bet virtuvē ir visi nepiecieš amie apstā kļ i ē diena gatavoš anai un ē š anai, krū zes, karotes, š ķ ī vji, katli, pannas utt, vē l viens ļ oti liels pluss, istabā ir savs ledusskapis!
Kopumā man viss ļ oti patika, nā ciet, nenož ē losiet, un mē s noteikti atgriezī simies pie jums, paldies par atpū tu Alī na un Ņ ikita!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums vuglovoe
‹ Viesnīca Mechta 1*

База отдыха Мечта расположена в поселке Угловое, Западный берег Крыма.

Atrašanās vieta В 20 метрах от пляжа, в 25 км - Бахчисарай и Севастополь. Рядом расположены столовая, бар, рынок.
Viesnīcā

Мангал, кухня с водой, газовой плитой и хозяйственными принадлежностями, летний душ.

Telpu apraksts

Деревянные домики. Комнаты 2-х и 3-х местные.

Istabās

Тумбочка для личных вещей, стулья, стол и стол на веранде, вешалка, кровать. Санузлы и душ общего пользования на территории.

Adrese АР Крым, Бахчисарайский район, пос. Угловое, ул. Набережная
Tālruņi: +38 (095) 834-26-68
Tīmekļa vietne: Mechta
FAQ