Vosmoe Nebo 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 6.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
7.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
7.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Privāta kotedža atrodas netālu no jūras, Fiolent ragāVairāk →
аватар Toha75
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Gribē jā m kaut kā aizbraukt uz Krimu. Ilgi meklē jā m internetā kā du vietu, kas nav pā rpildī ta, bet "smuka". Uzdū rā mies greznā m fotogrā fijā m no Sevastopoles, netā lu no Fiolentas, Septī to debesu kotedž as. Cena nav ī paš i pieticī ga, bet spriedā m, ka ja TĀ DAS telpas un teritorija (arī bildes bija ļ oti iespaidī gas), tad droš i vien bija prasī tā s cenas vē rts. … Tomēr ▾ Gribē jā m kaut kā aizbraukt uz Krimu. Ilgi meklē jā m internetā kā du vietu, kas nav pā rpildī ta, bet "smuka". Uzdū rā mies greznā m fotogrā fijā m no Sevastopoles, netā lu no Fiolentas, Septī to debesu kotedž as. Cena nav ī paš i pieticī ga, bet spriedā m, ka ja TĀ DAS telpas un teritorija (arī bildes bija ļ oti iespaidī gas), tad droš i vien bija prasī tā s cenas vē rts. Sarunā jā m telefoniski par ieraš anos, samaksā jā m avansu caur banku.
Teikš u tā - ideja, protams, bija talantī ga, katrai telpai savs stils utt, bet lū k, izpildī jums. . . no lē tā kā materiā la un mē belē m. . . Diemž ē l bildē tas nebija redzams .
Pilnī gs gaisa kondicionē š anas un mitruma trū kums pat vasaras sā kumā padarī ja nakš ņ oš anu istabā par smagu pā rbaudī jumu - bija smacī gs. Karstais ū dens - tieva strū kla. Brokastis (iekļ autas cenā ) ē da tikai sieva, kura tajā s atrada vienī go plusu - palī dzē ja notievē t (graudaugi uz ū dens un dā rzeņ i). Kā dreiz pasū tī jā m pusdienas. . . ja vistas gabaliņ i ar rī siem ir plovs, tad. . .
Var gatavot pats, bet virtuvē atkal smacī gs un kaut kā ds novā rtā atstā ts, sieva atteica.
Ī sā k sakot, ē dā m pie tatā riem, tur tikai nakš ņ ojā m, veselī bas nepietika, lai katru dienu 2 reizes nokā ptu jū rā , pā rsvarā braucā m uz pilsē tu uz pludmalē m (tā s bija ar maš ī nu). Peldbaseins ir mazs bē rniem. Neliela lapene un kopē ja virve lietu ž ā vē š anai.
Saimnieki organizē ja atpū tu vai nu hipiju, vai fenš ui, vai kaut kā cita stilā , es nesapratu. Skanē ja sē rī ga mū zika un zem tā s kaut kā gludi vicinā ja rokas.
Kotedž a "septī tā s debesis", kā izrā dī jā s procesā , ka š ī ir tikai saimnieku mā ja un formā li esam "mež oņ i". mums pat ļ ā va ienā kt š ī dā rzu kooperatī va teritorijā , it kā tas bū tu saimnieku radinieki. Mums bija sava veida izrē ķ inā š anā s ar kā du no administratī vajā m iestā dē m par nodokļ u vai nodevu nemaksā š anu.
Š o atsauksmi nerakstī tu vairā k kā.1, 5 gadu pē c ceļ ojuma, bet nejauš i atkal uzdū ros š ī s vietas sludinā jumam un nolē mu atstā t atsauksmi, varbū t kā dam noderē s. Un tad vietne ir pilna ar uzslavā m. Š is, redz, no tiem paš iem hipijiem, viņ iem patika.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sapunas kalns
Novērtējums 9.0
Krima, Sevastopols
Daba, Stats
Senā Hersoneses pilsēta
Novērtējums 8.5
Krima, Sevastopols
Arhitektūra, Stats

Частный коттедж, расположенный недалеко от моря на мысе Фиолент

Viesnīcā

комнат (на 2-3 человека, всего-до 16 18 человек), 5 санузлов, горячая вода- постоянно. Удобный конференц-зал на 40 кв.м. Во дворе - бассейн, газонная трава, террасы и цветы, площадки и беседки для отдыха. Стоянка для автомобилей

Telpu apraksts

6 двухместных тематических номеров. Один номер (люкс) с удобствами, остальные - имеют блочную систему организации (2+2).

Istabās

душ, телевизорp, видео.

Adrese 99000, г. Севастополь, мыс Фиолент, СТ "Успех", уч. 851
Tālruņi: +38 (050) 640-55-89
Tīmekļa vietne: Vosmoe Nebo
FAQ