Belbek 3*– Atsauksmes

14
Novērtējums 7.110
№16 viesnīcas reitingā Sevastopols
7.4 Numurs
7.6 apkalpošana
8.3 Tīrība
6.3 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas otrajā piekrastē, Lyubimovka ciematā Sevastopoles pilsētas ziemeļu pusē. Tas aizņem 0,3 hektāru platību.Vairāk →
аватар nodefend
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies nejauš i, tikko iekrita VKontakte grupas acī s. Jau sen gribē jā m apmeklē t Sevastopoli, bet nebija vē lē š anā s iekā rtoties paš ā pilsē tā (trokš ņ aina, pā rpildī ta utt. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies nejauš i, tikko iekrita VKontakte grupas acī s. Jau sen gribē jā m apmeklē t Sevastopoli, bet nebija vē lē š anā s iekā rtoties paš ā pilsē tā (trokš ņ aina, pā rpildī ta utt. ). Un es negribē ju izslē gt pludmales brī vdienas. Lyubimovka š ajā gadī jumā ir lieliska iespē ja. Grupas administrators ir ļ oti draudzī gs un uzmanī gs cilvē ks, konsultē ja daudzos jautā jumos, risinā ja problē mas. Rezultā tā mū s sagaidī ja no lidostas ar transfē ru, viss bija ļ oti labā lī menī . Pat pabaroja bē rnus ē damistabā vē lu vakarā pē c ieraš anā s.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti laba. Jū ra ir ē rti sasniedzama, savukā rt veikali, aptieka, autobusa pietura ir pie rokas, es iekā pu mikroautobusā un pē c 30 minū tē m jau esi pilsē tā . Pludmale laba, plata, smilš aina un oļ aina, vietu tieš ā m daudz. Pie apvā rš ņ a redzama Sevastopole, tā lumā reidā stā v kuģ i, virs galvas reizē m lido reaktī vie lidmaš ī nas - bē rni ir sajū smā . Jū ra ir tī ra, tajā ietek Belbekas upe, kuras vā rdā nosaukta viesnī ca. Pati viesnī ca ir mā jokļ u komplekss, ļ oti pienā cī ga un tī ra ē damistaba, bā rs, frizē tava, autostā vvieta un neliels veikals, tā pat kā mū su "pyaterochka", viss atbilst vietnes aprakstam.
Telpas tiek regulā ri uzkoptas, visi ļ oti pieklā jī gi un izpalī dzī gi. Vienī gais, kas man istabā nepatika, bija tas, ka rezervē jā m "mež a" istabiņ u (ģ imenes istaba 4 personā m), istaba ir izklā ta ar koku, skaista, bet nepraktiska. Dzirdamī ba no blakus esoš ā s telpas ir absolū ta, pat ja kaimiņ i vienkā rš i klusi runā , staigā , ē d utt. Un mū su istabā (ģ imenē ) nebija pat viens mazs drē bju skapī tis vai plaukts, bet tikai š ķ ē rsstienis, uz kura karā jas 5-6 mē teļ u pakaramie. Kā sadalī t bē rnu un pieauguš o apģ ē rbu un apakš veļ u, nav skaidrs.
Bet kopumā ļ oti labi. Ejam vē lreiz, mē ģ iniet citu numuru.
аватар popova-veronika
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Belbekā atpū tā mies ģ imene ar 2 bē rniem (9 un 4 gadi). Palika š ajā viesnī cā pirms 2 gadiem. Ļ oti ē rta uzturē š anā s ģ imenes numurā . Tajā ir viss nepiecieš amais: virtuve ar multivarku, ledusskapi, tē jkannu un piederumiem. … Tomēr ▾ Belbekā atpū tā mies ģ imene ar 2 bē rniem (9 un 4 gadi). Palika š ajā viesnī cā pirms 2 gadiem.
Ļ oti ē rta uzturē š anā s ģ imenes numurā . Tajā ir viss nepiecieš amais: virtuve ar multivarku, ledusskapi, tē jkannu un piederumiem. Ikdienas dvieļ u maiņ a. Gultas veļ a tika mainī ta divas reizes nedē ļ ā un telpas tika uzkoptas.
Ē dā m gan savā istabiņ ā , gan viesnī cas kafejnī cā . Kafejnī cas ē dienkarte ir paredzē ta gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Tuvumā atrodas alternatī vas kafejnī cas un veikali.
Viesnī cā ir skaists peldbaseins, kurā bē rni un pieauguš ie ar lielu prieku peldas. Ļ oti ē rti dienas karstumā vai pē c ekskursijas izmantot baseinu!
Bē rniem uz vietas ir pieejamas daž ā das rotaļ u iespē jas. Pati viesnī cas teritorija ir slē gta, bē rni var spē lē ties rotaļ u laukumā , bū t baseinā , kā arī viesnī cā ir spē ļ u istaba, kurā aukles uzraudzī bā bē rni var pavadī t savu brī vo laiku.
Vē lamies atzī mē t arī viesnī cas darbinieku pieklā jī bu un izpalī dzī bu, kas operatī vi palī dzē ja atrisinā t raduš ā s problē mas!
Liels paldies, ka palī dzē jā t mums padarī t mū su uzturē š anos Ļ ubimovkā patī kamu un ē rtu!! !
Mē s vē lamies jū s apmeklē t vē lreiz!
Кафе в отеле Бассейн в отеле Кухня в номере. Номер в отеле. Санузел
аватар Mary.isakova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi viesnī cā Belbek ar diviem bē rniem (3.5 gadi un 1 gads) atpū tā mies pirms gada. Pē c dubultā dekrē ta jutos kā paradī zē : personā ls pieklā jī gs un uzmanī gs, istaba mā jī ga un tī ra (tas ir svarī gi trakai mammai ar diviem maziem bē rniem). … Tomēr ▾ Pirmo reizi viesnī cā Belbek ar diviem bē rniem (3.5 gadi un 1 gads) atpū tā mies pirms gada. Pē c dubultā dekrē ta jutos kā paradī zē : personā ls pieklā jī gs un uzmanī gs, istaba mā jī ga un tī ra (tas ir svarī gi trakai mammai ar diviem maziem bē rniem). Viesnī cas teritorija ir liela un ļ oti skaista. Likā s, ka viesnī cas ī paš nieki ieliek dvē seli katrā viesnī cas un teritorijas stū rī . Spē ļ u istaba ir lieliska, no rī ta lī dz vakaram jū s varat atstā t bē rnus pie profesionā las audzinā tā jas. Viesnī ca ir ģ imenes pā rvaldī ta, tajā ir daudz bē rnu, nav trokš ņ ainu uzņ ē mumu un trokš ņ ainas nakts dzī res. Es viena ar diviem bē rniem (mazā kais uz rokā m) lī dz jū rai tiku 10 minū tē s, bez "slodzes" 5 minū š u gā jiena.
Dzī ves dā rdzī bā ir iekļ auta iespē ja paē st viesnī cas kafejnī cā (tiek nodroš inā ta bonusa karte par noteiktu summu). Mums bija istaba ar virtuvi, tā pē c es pati gatavoju bē rniem, bet ar vī ru devā mies uz kafejnī cu pusdienot. Iespē jams, par nelielu trū kumu var uzskatī t to, ka ē diens tur ir garš ī gs, bet bez gardumiem un ne pā rā k daudzveidī gs.
Ļ ubimovka principā nav tū ristu vieta. Nav izklaides kompleksu, diskotē ku un tā tā lā k. Ballī š u vai ekstrē mo atpū tas veidu cienī tā jiem tur bū tu garlaicī gi. Š ī ir vieta ģ imenē m. Un tā pē c jū ra un pludmale ir tī ra, pludmalē nevajag drū zmē ties, tū ristu maz - vietu ir daudz. Vakarā mē s ar vī ru sē dē jā m pludmalē , sagaidī jā m saulrietu - un tuvumā neviena nebija vairā kus desmitus metro!
Pagā juš ajā gadā atbraucot no jū ras, š ogad uzreiz plā nojā m atvaļ inā jumu, tagad to paš u numuriņ u Belbek viesnī cā rezervē jā m jū nijā uz 3 nedē ļ ā m.
Mē s iesakā m viesnī cu visiem! Bet istaba ar virtuvi š ī gada jū nijā un (cerams, ka turpmā k) bū s mū sē jie.
аватар _704818
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Patī kams menedž eris, devos uz tikš anos. Pat 2 nedē ļ as pirms reģ istrē š anā s viņ a man pastā stī ja, kā nokļ ū t viesnī cā . Taksometrs uz Simferopoles lidostu maksā.2000r. Viesnī cas teritorija ir diezgan liela, skaista, ar ozolkoka galdiem un soliņ iem zem jumta, vasarā , manuprā t, tur ir ļ oti skaisti, ir neliels baseins. … Tomēr ▾ Patī kams menedž eris, devos uz tikš anos. Pat 2 nedē ļ as pirms reģ istrē š anā s viņ a man pastā stī ja, kā nokļ ū t viesnī cā . Taksometrs uz Simferopoles lidostu maksā.2000r.
Viesnī cas teritorija ir diezgan liela, skaista, ar ozolkoka galdiem un soliņ iem zem jumta, vasarā , manuprā t, tur ir ļ oti skaisti, ir neliels baseins.
Istabā s bija slikta apkure, kā rezultā tā bija ļ oti auksts.
Viesnī cas apkalpoš anas kafejnī ca un ē diena kvalitā te atstā j daudz vē lamo. Pasū tī ju glā zi – man pat neprasot atnesa latte. Pasū tī ju grieķ u salā tus - atnesa Cē zaru ar. . . majonē zi! Nā kamais galds tika pasniegts auksts.
аватар Pti4ka11111
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es izvē lē jos ilgu laiku. Meklē ju variantus, kas nebū tu dā rgi un pietiekami kvalitatī vi. Mums patika! Atpū tā s ar ģ imeni, dzī voja ģ imenes istabā . Kluss, mierī gs, daudz zaļ umu. Labs ē diens, daļ a no kura ir iekļ auta cenā . … Tomēr ▾ Es izvē lē jos ilgu laiku. Meklē ju variantus, kas nebū tu dā rgi un pietiekami kvalitatī vi. Mums patika! Atpū tā s ar ģ imeni, dzī voja ģ imenes istabā . Kluss, mierī gs, daudz zaļ umu. Labs ē diens, daļ a no kura ir iekļ auta cenā . Tī rī š ana katru dienu, tī ra. Patī kama teritorija. Iesaki!
аватар vsivakov
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ovasar nolē mā m paeksperimentē t un doties uz Krimu, jo ā rzemē s cena ir krietni pacē lusies....! Kā ds bija mans pā rsteigums, kad ieradā mies Sevastopolē , š ajā brī niš ķ ī gajā vietā ar nosaukumu Belbeka! Pati viesnī ca atrodas netā lu no jū ras, ū dens ļ oti tī rs, peldē ties prieks! Viesnī cā ir baseins ar tī rā ko ū deni, kurā pavadī jā m laiku pē cpusdienas karstumā . … Tomēr ▾ Š ovasar nolē mā m paeksperimentē t un doties uz Krimu, jo ā rzemē s cena ir krietni pacē lusies....! Kā ds bija mans pā rsteigums, kad ieradā mies Sevastopolē , š ajā brī niš ķ ī gajā vietā ar nosaukumu Belbeka! Pati viesnī ca atrodas netā lu no jū ras, ū dens ļ oti tī rs, peldē ties prieks! Viesnī cā ir baseins ar tī rā ko ū deni, kurā pavadī jā m laiku pē cpusdienas karstumā . Apkalpoš ana izcila, piedā vā doties pā rgā jienos pa kalniem gida pavadī bā , kur ir ļ oti skaisti! Kopumā viss bija ļ oti patī kami un laikapstā kļ i mū s lutinā ja! Nā kamgad apmeklē sim š o mā jī go vietu vē lreiz!
аватар elena.k
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2. reizi un š ogad atbrauksim (jau rezervē ts numuriņ š ). Viss salī dzinā jumā ! Mē ģ inā jā m atpū sties citā Magnolijā , tur gan neieteiktu! Belbekā numuriņ i mā jī gi un labi mē belē ti, serviss 5, jū ra blakus un nav problē mu visur tikt. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies 2. reizi un š ogad atbrauksim (jau rezervē ts numuriņ š ). Viss salī dzinā jumā ! Mē ģ inā jā m atpū sties citā Magnolijā , tur gan neieteiktu! Belbekā numuriņ i mā jī gi un labi mē belē ti, serviss 5, jū ra blakus un nav problē mu visur tikt. Viss ir ideā li piemē rots atpū tai! Paldies viesnī cas darbiniekiem un ī paš niekiem, ja vien varu braukt uz Krimu, esmu viņ u klients!
аватар yuliya74.
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki! Mē s vē lamies pateikt lielu paldies par jū su atvaļ inā jumu. Mē s palikā m viesnī cā no jū lija vidus lī dz augusta vidum. Telpas rezervē jā m ziemā , par ko saņ ē mā m ļ oti ievē rojamu atlaidi, kuras dē ļ palielinā jā m atpū tas dienas. … Tomēr ▾ Sveiki! Mē s vē lamies pateikt lielu paldies par jū su atvaļ inā jumu. Mē s palikā m viesnī cā no jū lija vidus lī dz augusta vidum. Telpas rezervē jā m ziemā , par ko saņ ē mā m ļ oti ievē rojamu atlaidi, kuras dē ļ palielinā jā m atpū tas dienas. Esam priecī gi, ka izvē lē jā mies š o viesnī cu. Maza skaista, slē gta! ! ! teritorija, daudz apstā dī jumu, puķ u, ir neliels baseins, rotaļ u laukums ar š ū polē m un smilš u kasti, lapenes vakara salidojumiem. Atpū tai ir nodroš inā ts gandrī z viss. Ikdienas istabu uzkopš ana, biež a gultas veļ as maiņ a, dvieļ u maiņ a katru dienu, divas ē dienreizes dienā , starp citu, ļ oti blī vs, pē c brokastī m un pusdienā m - vakariņ ot vairs negribē jā s, lai gan vakaros biež i nevē lē jā s. izsalkuma pietiek, jo blakus esoš ajā kafejnī cā Two Pilots , kas attiecas arī uz viesnī cu, nenormā li gardi kebabi un steiki, bet mē s reti spē jā m tos pā rvarē t. Š ī s kafejnī cas otrajā stā vā ir aprī kota bē rnu rotaļ u istaba ar skolotā ju, kur var atstā t bē rnus, ar visu veidu rotaļ lietu masu, ir iekā rtoti lielveikala stū ri, slimnī cas, stā vlaukumi, slidkalniņ š , mazajiem vienā s ir arē na ar bumbā m, zī mē š anas galdiem, dī vā niem lasī š anai utt. Mū su puikas (2 un 3 gadi tur palika ar lielu prieku. Starp citu, laba psiholoģ iskā sagatavotī ba pirms bē rnudā rza. Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta. gā jiens lī dz jū rai mums neaizņ ē ma vairā k par 5-10 minū tē m, un š ajā laikā puikas, kuri bija ceļ ā , neaizmirsa iebā zt degunu gandrī z katrā bodē un papļ ā pā t ar kaimiņ u pagalma zosī m. Netā lu ir veikali, gan pā rtikas, gan mā jsaimniecī bas, valū tas maiņ as punkti (bet pilsē tā valū tas maiņ as kurss ir izdevī gā ks), aptieka un mikroautobusa gredzens, kas brauc uz Zaharova laukumu, viss ceļ š no sā kuma lī dz beigā m neaizņ em vairā k par 10-13 minū tē m . No laukuma var viegli nokļ ū t ar prā mi uz Art-Bay vai laivā m lī dz Nakhimov laukumam. Ceļ š uz pilsē tas centru ir absolū ts bet nav nogurdinoš i. Kas attiecas uz cipariem. Mē s aizņ ē mā m divus junioru apartamentus un standarta numuru. Junior suite ir liela ē rta gulta ar naktsgaldiņ iem, liels mī ksts stū rī tis, kuru atlokot veido vē l vienu guļ amvietu diviem, milzī gs ledusskapis ar saldē tavu, datorgalds, WI-FI (bet nez kā pē c tikai pirmā s divas nedē ļ as strā dā ju istabā , bet uz ielas lapenē s vienmē r esi laipni gaidī ts), divi garderobes skapji kā kumode, bet ne atvilktnes, bet plaukti, skapis ar pakaramiem, visas atnestā s lietas der un negulē ja somā s, man tas ir svarī gi, ir televizors, bet mē s to praktiski neieslē dzā m. Pati istaba ir ļ oti plaš a. Bē rnam tika nodroš inā ta bē rnu gultiņ a. Viss, ko redzat vietnes attē los, ir patiesī ba. Standarta istaba man š ķ ita š aura. Dzī voja divi pieauguš ie un bē rns. Pat ja izņ emtu no tā s gultiņ u, man nepietiktu vietas, tač u tur dzī voja radinieki un viņ iem viss derē ja. Pildī jums standarta divi 1.5 sp. gultas, drē bju skapis, galds, skapis, televizors un mazs ledusskapis, tā tilpums bija pietiekami, bet saldē tavas nebija, un mē s mī lam saldē jumu. . . Mē s to turē jā m junioru komplektā ))) Jā , visā s istabā s ir mazas tē jkannas un trauku komplekti, visur darbojā s gaisa kondicionieri. Savu veļ u iedevā m mazgā š anai un ņ ē mā m no ž ā vē tā ja pie istabas, ja vē lē jā s, varē jā m gludinā t. Katrai istabai tika pieš ķ irts pludmales lietussargs, pludmales paklā jiņ š un rokas rokas un apļ i bē rniem. Viesnī cas kafejnī ca ir plaš a, ne pā rā k liela, bet pat ar pilnī bā aizņ emtā m istabā m nebija nekā das drū zmē š anā s, vienmē r varē ja atrast galdiņ u. Ir bē rnu krē sliņ i. Ja dodaties garā s pastaigā s, ē diens jums tiks atstā ts ledusskapī un sasildī ts pē c atgrieš anā s. Kā jau rakstī ju augstā k, pā rtikas pietika. Mē s ar bē rniem ar prieku ē dā m putru, papildus bija vē l kā ds ē diens, pankū kas, kastrolis, kā rtis. kotletes ar desiņ ā m, olu kulteni, sagrieztu sieru, desiņ as, tē ju, kafiju, tač u, kā viņ i rakstī ja zemā k, es vē lē tos ī stu kafiju no kafijas automā ta. Pusdienā s, pirmais ē diens un piedeva pē c izvē les, sortimentā vienmē r bija pā ris salā ti, reizē m bija arī konditorejas izstrā dā jumi un augļ i. Ī paš s paldies visam personā lam. Es neredzē ju nevienu drū mu sejas izteiksmi, visi vienmē r smaida, viņ i ļ oti ā tri reaģ ē uz visiem pieprasī jumiem. Nosū tā m visiem lielu sveicienu. Tie visi ir plusi, bet mī nusu nav. . . Mē s atradā m diezgan daudz no tiem. Teritorijā esoš ie trī s kaķ i mums nepatika, man nav nekas pretī , bet tad viņ iem ir nepiecieš ama pienā cī ga aprū pe. Un es arī liktu mikroviļ ņ u krā sni, vismaz kopē jā virtuvē . Lapenē s biež i ir netī ri galdi, BET, dī vainā kā rtā , pē c vakara pulcē š anā s. Izvē lē juš ies sev, vienmē r noslaucā m, bet atpū tniekiem gribu teikt: "Tī rs ir nevis tur, kur tī ra, bet tur, kur nesasmē rē ! ". Pā rsteigti bija arī atpū š oš ie: viena dā ma uz kafejnī cu atnā ca pusdienot ar suni, kura uzreiz sē dā s uz dī vā na, otra acī mredzot ejot duš ā palika izsalkusi un ieradā s pusdienā s ar dvieli uz galvas, citi indivī di nolē ma ka viņ iem bija ilgs laiks iet no savas istabas uz lapeni un vilka galdu uz mū su istabu, starp citu izvē loties vistā lā ko un tī rā ko, jo katru vakaru mazgā jā m sev, bē rni apmē ram 5-6 gadi vecs, bez uzraudzī bas skraidī ja, puķ u dobē s nolobī ja puķ es, izmē tā jot tā s pa pagalmu, vecā ki pat nepaskaidroja, ka tas ir kā da cita darbs un skaistums apkā rtē jiem cilvē kiem, un jums tas nav jā dara š is. Ierodoties istabā , konstatē jā m, ka aizsē rē jusi kanalizā cija, santehniķ is ilgi negaidī ja un parā dī jā s mū su istabā.4 minū tes pē c pieteikuma iesniegš anas. Kas, tavuprā t, tur bija? Mazuļ a autiņ š! ! ! Skaidrs, ka viesnī cas administrā cija viņ u tur neielika! No administrā cijas puses novē roju tikai rū pes. Bū sim vē rī gi un pieklā jī gi viens pret otru un mū su atpū ta bū s daudz gaiš ā ka. Apmē ram tā mē s visi redzē jā m, sapratā m vienu - ja vasara ir Sevastopolē , tad pietura ir tikai Belbekā !
аватар simplered
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī cā atpū tā mies nedē ļ u 2 stā vu luksusa numuriņ ā . Apraksts bija rakstī ts tiem kam patī k komforts un ne tikai, sapratā m jau ierodoties. Vannas istaba ir diezgan pieklā jī ga ja neskatā s uz noplucis durvī m bez apdare; uz poda sē dekļ a nedaudz vairā k kā nepiecieš ams. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies nedē ļ u 2 stā vu luksusa numuriņ ā . Apraksts bija rakstī ts tiem kam patī k komforts un ne tikai, sapratā m jau ierodoties. Vannas istaba ir diezgan pieklā jī ga ja neskatā s uz noplucis durvī m bez apdare; uz poda sē dekļ a nedaudz vairā k kā nepiecieš ams. Tiesa, dvieļ i tika mainī ti katru dienu un arī tī rī ti. Par to ī paš s paldies.
Istaba tī ra, ir bā ra lete, elektriskā tē jkanna, kurā nav automā tiskas izslē gš anas (acī mredzot salū za), bija jā atceras izslē gt; š ķ ī vji ar noš ķ eltiem sā niem; ir seifs, mobilais droš i vien ir ko bū tu ē rtā k izņ emt...no viena komplekta uz otru.........
Televizors rā da daudz kanā lu, kas ir pluss. Dī vā ns diezgan ē rts. Ir kondicionieris.
Kā pnes uz otro stā vu ir pamatī gas, bet š ausmī gi č ī kst.
Otrais stā vs labs - divguļ amā gulta, tualetes galdiņ š , atzveltnes krē sls un galds - viss bez komentā riem.
Atseviš ķ s stā sts ar WI-FI. Viesnī cas teritorijā ir pieejams, bet ļ oti vā jš , istabā nemaz neķ eras, tikai vienā vietā otrajā stā vā bija 2 nodaļ as.
Ē diens sū dī gs, pavā ri nav pavā ri, bet tā -tā , tantes nā ca gatavot maltī ti Negarš ī gs Nav skaists Nav daudzveidī gs.
Viesnī cas teritorija tī ra, nedaudz nesakopta, laiks nedaudz krā sot, salabot baseinā saplī suš ā s flī zes.
Bē rniem ir rotaļ u istaba, kas ir diezgan laba. Skolotā jas jaukas meitenes.
Jū ra ir 5 minū š u gā jiena attā lumā . Pludmale nav labiekā rtota, nav ģ ē rbtuves un tualetes.
Ļ ubimovkā vispā r nav viesnī cu un viesnī cu ar apartamentiem. Brī niš ķ ī ga atpū ta par 200-300 grivnā m dienā . Ja gribi atpū sties greznī bā , meklē citu vietu, bet nav jā maksā vairā k.
аватар va-va
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
13 dienas atpū tā mies ar trim bē rniem (1.5, 4 un 10 gadi) 11. junior suite, atbraukuš i ar auto no Kostromas 1800km. Viesnī cas teritorija mums patika, patiesī bā tā ir mazā ka nekā izskatā s pē c fotogrā fijā m, bet klusa, mierī ga, slē gta, viss tuvu - bē rni nekur nebrauks)) Ir viens "bet" - nenoslē gts baseins, kā rezultā tā nebija iespē jams pilnī bā "atpū sties", jo. … Tomēr ▾ 13 dienas atpū tā mies ar trim bē rniem (1.5, 4 un 10 gadi) 11. junior suite, atbraukuš i ar auto no Kostromas 1800km. Viesnī cas teritorija mums patika, patiesī bā tā ir mazā ka nekā izskatā s pē c fotogrā fijā m, bet klusa, mierī ga, slē gta, viss tuvu - bē rni nekur nebrauks))
Ir viens "bet" - nenoslē gts baseins, kā rezultā tā nebija iespē jams pilnī bā "atpū sties", jo. Mē s pastā vī gi baž ī jā mies, ka tajā var ieslī dē t bē rni. Es saprotu, ka nav pilnī gi reā li to norobež ot, bet varbū t viņ i kaut ko izdomā s) Pie baseina ir sauļ oš anā s krē sli un galdi. Pat mū su jaunā kais iekrita rozē s - tajā s, kas aug ap rotaļ u laukumu) Un pie izejas no pagalma ar rotaļ u laukumu ir divi bī stami asi stū ri no ē ku jumtiem metra lī menī no zemes (starp kuriem jū s ejat tur). - Es gribē ju viņ us nofotografē t, jā , un neizdevā s). Vajadzē tu arī viņ us kaut kā nodroš inā t - tas ir pā rā k traumē još i, jo ī paš i tā pē c, ka 99% atpū tnieku ir ģ imenes ar bē rniem.
Katrā istabā vai 2 istabā s ir sols ar galdu - ļ oti ē rti sē dē t vakarā .
Slē gta lapene ar televizoru un rotaļ lietā m, kur ir skolotā js, pē c Jū su lū guma viņ š var pieskatī t bē rnus, bet jā koncentrē viņ a uzmanī ba uz to, ka atstā jat bē rnu viņ a pieskatī š anā , pretē jā gadī jumā daž i bē rni lapeni atstā ja uz laiku. bezmaksas "peldē š ana")) ) Ir rotaļ lietas, zī mē š anas piederumi, liela lapene, tajā pat ir manē ž a bē rniem.
Blakus ir arī ē damistaba - maza, diezgan omulī ga, 6-7 galdiņ i, kā di 4 cilvē ki katrā , ir TV, bū ris ar papagaiļ iem - tā tad, ja bē rns slikti ē d, tad var vai nu multenes vai papagaiļ i. bū t apjucis un pabarots))))))
Vē l viens no mī nusiem, diemž ē l - tieš i zem istabu logiem ir kanalizā cija un no smakas nevar izvairī ties - varbū t labā k aiztaisī t lū kas zem logiem.
Autostā vvieta teritorijā - 30 UAH / dienā , automaš ī nas par 7 like, varbū t vairā k...
Ir vieta kā ju mazgā š anai, bet liekas, ka neviens to nelieto, es pats zī mi pamanī ju ne pirmajā dienā ) Un tas ir svarī gi, jo. pretē jā gadī jumā jū s ienesī siet istabā smilš u kaudzi uz kā jā m (((atkā rtoju vē lreiz, teritorija ir pilnī bā slē gta, katram ī rniekam ir "domofona" atslē ga).
Tā tad teritorijas ir stabilas 4! )
Personā ls ir ļ oti strā dī gs un atsaucī gs.
Oficiantes - Inna un Katja ir lieliskas biedrenes - viņ as uzklausī ja visas mū su kaprī zes, pastā vī gi smaidot, viss bija pieklā jī gi, izpildī ja visus lū gumus. Istabenes ir kā bites - tī ra istabas katru dienu, centā s uzkopt mū su prombū tnē , dvieļ u maiņ a katru dienu, gultas veļ as maiņ a ik pē c 5 dienā m.
Gribē tos arī , lai teritorija pie mū su ē kas tiktu slaucī ta biež ā k, 13 dienā s tas tika izdarī ts vienu reizi, jo lapas nokrī t, bē rni nes oļ us, smiltis utt.
Personā ls - 5! )
Istabā ir viss nepiecieš amais - elektriskā tē jkanna, vairā ki š ķ ī vji, krū zes, dakš iņ as/karotes. Lietussargi un pludmales paklā jiņ i ir iekļ auti, bet mē s tos neizmantojā m. Mū su istaba bija liela, tā pē c vietas pietika visiem. Tajos ir arī drē bju ž ā vē tā js, tač u ir arī elektriskā dvieļ u ž ā vē tā ja.
Mē s pa dienu izlikā m ž ā vē tā jus pie baseina - pieļ auju, ka kā dam nepatika, bet mums nebija citas izvē les - mū su "alejā " veļ a vispā r než uva (((
Konkrē ti mū su 11. istabā bū tu nepiecieš ams nomainī t rullo ž alū ziju, jo tā ir saplī susi un pastā vī gi atrodas slē gtā stā voklī . Protams, vē lā k pieradā m, bet tomē r. . . izmazgā ju izlietnē (nopirku tuvē jā saimniecī bas veikalā , bet gribē ju, lai var palū gt izlietni istabā ).
Nu ideā lam - gaisa atsvaidzinā tā js.
Vienreiz izmantots veļ as mazgā š anas pakalpojums - 50 UAH. Tā nu istabene mū su prombū tnes laikā pat izkā ra veļ u un, kad mē s atgriezā mies, tā jau bija pa pusei sausa - paldies viņ ai par rū pē m, diemž ē l personā lam nav nozī mī š u, tā pē c nevaru pateikt, kas tas bija.
Runā jot par nozī mī tē m, es redzē ju tikai viesmī li Innu un administratori Olgu. Un daž reiz jū s vē laties vē rsties pie cilvē ka, bet jū s nezinā t, kā . Telpas iekā rtojums - 5-!
Atseviš ķ i par pā rtiku. Ja jū s nocirtat plecu, es atlaistu š efpavā rus, bet es saprotu, ka nav viegli atrast aizstā jē jus, tā pē c. . .
Viesnī ca ir novietota ģ imenē m ar bē rniem - un izrā dā s - es jau rakstī ju, ka katrā istabā atpū tā s bē rns vai pat vairā k nekā viens. Tā pē c iemā ciet saviem pavā riem gatavot putras - viņ i kategoriski nezina, kā to izdarī t. Es ī sti negribē ju ē st griķ u pienu un rī su zupu - tā bija graudaugi ar pienu. Un kā gan izdodas tā sabojā t vienkā rš u mannas putru. Griķ u biezputra visu laiku tikai vienu reizi tika vā rī ta lī dz gatavī bai, pā rē jā s dienā s tā bija sausa un cieta - nē , tvaicē ti griķ i neapš aubā mi ir noderī gi, bet ne bē rniem))))))) Bet! Neskatoties uz to, pankū kas, pankū kas ar biezpienu un augļ iem, aknu pankū kas, kartupeļ u zrazy, omletes, tvaicē ti cukini un baklaž ā ni, klimpas un klimpas ir ļ oti garš ī gas. Ja zupas vā ra, tad kā pē c tā s tā piparot? ! Bē rni tos neē d (((Katrs, ja vē las, var pievienot savam ē dienam piparus. Un pā rē jā vajadzē tu samazinā t piparu daudzumu, bet labā k tos izņ emt vispā r. Jums tiek piedā vā ta izvē le ē dienu, bet izrā dī jā s, ka nokavē si un nedabū si populā ro un garš ī go - paliek cukini un baklaž ā ni, pieauguš ie ē dī s, un bē rniem bū s kas vienkā rš ā ks - makaroni, kartupeļ i, vermicelli. Tā tad varē tu bū t labā k pagatavot 1 "neitrā lu" ē dienu, bet pietiekamā daudzumā? ! Lai neiznā k, ka atnā ci brokastī s nevis uz 8, un lī dz 9 un pankū kas nav un nebū s (Tomē r kad mē s to izrunā jā m, risinā jums tika atrasts: vā rī jā m makaronus, desiņ as utt. Nav viss tik slikti))) Sī kums, bet jauki, bet pat pē c pieprasī juma , bet skā bs krē jums, majonē ze, keč ups - tā bū s. lapas ne vienmē r bija pietiekami, bet uzreiz parā dī jā s maisiņ i. Labi, ka vienmē r bija piens un kafija.
Un ē damistabā tieš ā m vajag dzesē tā ju ar ū deni – jo. tē ja bē rniem vienmē r ir atš ķ aidī ta. Protams, viņ i paņ ē ma lī dzi ū deni pudelē s.
Starp citu, atcerē jos arī to, ka tiklī dz iekā rtojā mies, uzreiz izlasī ju “no vā ka lī dz vā kam” tē ti ar informā ciju viesiem. Uzzinā ju, ja pasū tā m pusdienas vai vakariņ as par maksu, tad dā vanā glā zi vī na. Kad mē s pirmajā dienā vakariņ ojā m, mē s par to jautā jā m Innai, viņ a, pā rsteidzoš i, bija tumsā , bet viņ a pā rbaudī ja administratoru un viņ i vakariņ ā s mums pasniedza vī nu) sī kums, bet jauki))
Neskatoties uz to, ka nebijā m izsalkuš i, es ieliku 3 pā rtikai (((((
Un daž i vā rdi par paš u Ļ ubimovku. . . No Belbekas apkā rtnes veikaliem lē tā kais ir blakus viesnī cai un Vkusņ aš kai. Lai paliek mazliet mazā ks sortiments, bet cenas zemā kas.
Ja pludmale ir Lyubomorye pludmale, tur ir vismaz tualetes un ģ ē rbtuves. Pludmalē labajā pusē nav tualetes, nav ģ ē rbtuvju un nekaunī gu cilvē ku.
Ja augļ i, tad tikai pie vecmā miņ ā m aiz aptiekas ē kas un pie saimniecī bas preč u veikala pa labi aiz č ebureku bodes, viss pā rē jais ir imports, pagā juš i kā vietē jie augļ i. Pat ja mē s bijā m ar kaut ko neapmierinā ti, negatī vo slē pa labie laikapstā kļ i un mū su mobilitā te - bijā m ar automaš ī nu un paš i varē jā m doties jebkurā ekskursijā - tas ir par lielumu lē tā k nekā pasū tī t tos ceļ ojumu aģ entū rā s.
Paldies Belbeka darbiniekiem par pā rē jo!
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Sapunas kalns
Novērtējums 9.0
Krima, Sevastopols
Daba, Stats
Senā Hersoneses pilsēta
Novērtējums 8.5
Krima, Sevastopols
Arhitektūra, Stats

Отель находится на второй береговой линии, в поселке Любимовка на северной стороне г. Севастополя. Занимает территорию площадью 0,3 га.

Atrašanās vieta 300 м до моря.
Pludmales apraksts Общественный песчано-галечный. Платно на пляже в аренду большие зонты и шезлонги. В отеле предоставляются бесплатно: надувные круги, нарукавники, пляжные полотенца, маска с трубкой, ласты.
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Открытый бассейн, деревянная беседка, бар, стоянка для машин, Wi-Fi, прачечная, медицинский кабинет, летняя кухня, стирка и глажка белья, обслуживание в номере, бронирование билетов на различный транспорт, трансфер (из аэропорта «Бельбек» бесплатно).

  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • transfērs uz/no lidostas
Bērniem Детская площадка, детская кроватка для детей до 3-х лет с матрасиком и постельным бельем (рекомендуется заказывать заранее), прогулочная коляска, горшки и ванночка для купания, трехколесный велосипед и самокат, игровая комната в виде веранды на открытом воздухе, где можно оставить ребенка на время под присмотром воспитателя (с июня), просмотр мультфильмов на большом экране (с июня по октябрь), диетические блюда в меню отеля (с июня по октябрь), стульчики для кормления (с июня по октябрь).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Русская баня на дровах (летом не работает), теннисный стол, массажный кабинет, настольные игры, экскурсии по Севастополю и Крыму.
  • galda teniss  FREE 
  • velosipēdu noma  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

22 номера: 2-х местный стандарт, 4-х местный стандарт, полу-люкс, 2-х ярусный люкс, 2-х комнатный люкс, дача.

Istabās

Кабельное телевидение, кондиционер, мини-бар, ванная комната, фен, чайник, холодильник, сейф, Wi-Fi, сушка для белья.

Adrese Крым, г. Севастополь, Любимовка, ул. Новая 5а
Tālruņi: +38 (0692) 73-52-05 (круглосуточно)
+38 (0692) 73-53-52 (факс)
+38 (067) 754-77-13
Tīmekļa vietne: Belbek
FAQ
Какой пляж у отеля?
Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.