Mar Le Mar Club 4*– Atsauksmes

71
Novērtējums 7.910
pamatā
71 atsaukt
№2 viesnīcas reitingā Sandijs
8.5 Numurs
8.2 apkalpošana
8.6 Tīrība
7.8 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Mar Le Mar Club atrodas skujkoku mežā Melnās jūras piekrastē, netālu no kūrortciema Peschanoe. Viesnīcas teritorija aizņem 2,3 hektārus un ir kotedžu ciemats ar izeju uz jūru un labiekārtotu izolētu pludmali.Vairāk →
аватар Oxana.sheglowa
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Miers un saplū š ana ar dabu, miers un klusums. Lielisks restorā ns uz vietas. Laba atpū tas kombinā cija pieauguš ajiem un bē rniem. Personā ls ir pieklā jī gs un korekts. Ī paš s paldies meitenē m animatorē m! Viesnī ca var viegli konkurē t ar viesnī cā m Turcijā . … Tomēr ▾ Miers un saplū š ana ar dabu, miers un klusums. Lielisks restorā ns uz vietas. Laba atpū tas kombinā cija pieauguš ajiem un bē rniem. Personā ls ir pieklā jī gs un korekts. Ī paš s paldies meitenē m animatorē m! Viesnī ca var viegli konkurē t ar viesnī cā m Turcijā . Paldies par brī niš ķ ī go laiku.
аватар yccypu
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man patī k š ī vieta. Š ī s ir brī vdienas tiem, kam patī k atpū sties komfortabli. Š ī ir mana otrā reize š eit ar ģ imeni. Tā pē c vē los pastā stī t par to, kas ir š ī vieta un kas tajā ir mainī jies. … Tomēr ▾ Man patī k š ī vieta. Š ī s ir brī vdienas tiem, kam patī k atpū sties komfortabli. Š ī ir mana otrā reize š eit ar ģ imeni. Tā pē c vē los pastā stī t par to, kas ir š ī vieta un kas tajā ir mainī jies.
Labā k ir rezervē t agri - martā -aprī lī . Pagā juš ajā gadā mē s rezervē jā m, bet nevarē jā m aizbraukt. Nauda tiek atgriezta bez problē mā m, iepriekš brī dinot. Labā k ir rezervē t transfē ru priekš vakarā . Pirmo reizi pasū tī jā m mē neš a laikā , un viņ i par mums aizmirsa, tač u ā tri to sakā rtoja un pasniedza ž urnā lu, lai gan mums nā cā s gaidī t un nervozē t. Visā viesnī cā ļ oti pieklā jī gs personā ls, sajū ta, ka viņ i ne tikai dara savu darbu, bet sirsnī gi uzņ em viesus. Un tas ir apsveicami. Mē s palikā m studijas istabā . Ļ oti pieklā jī gs un ļ oti ē rts numurs 2 pieauguš ajiem un 2 bē rniem. Regulā ri sakopta. Ir patī kami pastaigā ties pa apkā rtni, bet ar vietu nepietiek. Bet var pastaigā ties pa promenā di vai iziet ā rpus teritorijas. Var iznomā t velosipē du, daudz animā cijas pieauguš ajiem un bē rniem. Bē rnu animā cija ir tieš i augš pusē . Pirms 2 gadiem es visur gā ju ar bē rniem, jo ​ ​ viņ i bija mazi. Tagad viņ i ir izauguš i un vakaros labi atpū š as. Ē diens garš ī gs. Pat bē rni saka, ka tas ir gandrī z tikpat garš ī gs kā es. Un tas ir dā rgi. Jo Bē rni atvaļ inā jumā parasti netiek baroti ar vietē jo pā rtiku. Vī rs konkrē ti saka, ka ceļ š uz viņ a atpū tu ved caur vē deru. Bet augļ u nepietiek. Mū su pirmajā braucienā bija vairā k. Un mans vī rs saka, ka gaļ as ē dieni bija daudzveidī gā ki, bet es to neatceros. Laikam tā pē c, ka neesmu gaļ as cienī tā ja. Starp citu, teritorija ir ļ oti tī ra. Pludmale oļ aina, ieejot jū rā , oļ i paliek lielā ki un sā p kā jas. Š oreiz ņ ē mā m karaļ ki un nesasprindzinā mies. Patiesī bā viņ iem ir trī s pludmales (oļ i, smiltis un Budas pludmale), tā pē c vietas pietiek visiem. Viņ iem ir brī niš ķ ī ga pirts. Bet š ajā braucienā mē s nesaņ ē mā m to kā pirmie. Ir mainī jies dež urants. Pirmie puiš i zinā ja tā das lietas, ka jū s pastā vī gi atradā ties nervu stā voklī . Un tagad ir parasts dež urants, un, ja es tos puiš us nezinā tu, es viņ u novē rtē tu kā labu. Pat vannā pietrū ka spainī š a, kuru, pavelkot aiz virves, varē ja pā rmest sev pā ri. Un arī blakus esoš o pludmali ar baseinu labā k pasū tī t iepriekš , lai netiktu aizslē gta. . . ž ē l, ka pirtī netiek sniegti masiera pakalpojumi. Starp planē š anā m nav pietiekami daudz procedū ru ar skrubjiem un eļ ļ ā m. Un intī ma istaba bū tu ļ oti noderī ga! Un no plusiem: ir biljards, TV un jū s varat pasū tī t ē dienu no restorā na. Viesnī cā ir rotaļ u laukums ar skatu uz jū ru: pirms 2 gadiem bez maksas varē ja sarī kot pikniku pie ugunskura un par papildus samaksu pasū tī t vakariņ as restorā nā . Diemž ē l š is pakalpojums š ogad nav pieejams. Skumji : ( bet kopumā vieta izcila. Viss komfortam nepiecieš amais ir š eit. Tā pē c, ja patī k atpū sties un ne par ko nedomā t : )) esi š eit.
аватар DmitriyL
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Rezervā cija 5+ Pā rskaitī jums 5+ Reģ istrē ties 5+ Istaba 4+ Ē dienreizes 4+ Augļ i (bumbieri, plū mes, melones) un tomā ti visi zaļ i (+ par bezmaksas individuā lu ē dienu pasū tī jumu bē rniem Zviedrijas lī nijā ) Teritorija … Tomēr ▾ Rezervā cija 5+
Pā rskaitī jums 5+
Reģ istrē ties 5+
Istaba 4+
Ē dienreizes 4+ Augļ i (bumbieri, plū mes, melones) un tomā ti visi zaļ i (+ par bezmaksas individuā lu ē dienu pasū tī jumu bē rniem Zviedrijas lī nijā )
Teritorija 4 (nav zā lā ju un puķ u dobju, visapkā rt ir priedes, bet darbs š ajā virzienā notiek)
BĒ RNU BASEINS IR Vā ji APSILDĪ TS
Animā cija bē rniem 4+
Apš aubā ms ir bē rnu istabas saturs – nemitī gs sastindzis gaiss
Pludmales kopš ana ir laba, bet jū ra biež i ir netī ra ar viļ ņ iem (mā la peļ ķ e) un akmeņ iem (jū rā nav smilš u ieejas)
аватар pavelrepin10
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tikko atgriezos no atvaļ inā juma š ajā viesnī cā , atpū tos pie radiem un bē rnu 2014. gada augustā . Viesnī ca ir paredzē ta tikai ģ imenē m ar bē rniem, kas vē las pavadī t laiku lī dz rī tam Teritorijā dzī vo diezgan liela teritorija, priedes, celiņ i, truš i, vā veres, pū ces, ež i. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no atvaļ inā juma š ajā viesnī cā , atpū tos pie radiem un bē rnu 2014. gada augustā .
Viesnī ca ir paredzē ta tikai ģ imenē m ar bē rniem, kas vē las pavadī t laiku lī dz rī tam
Teritorijā dzī vo diezgan liela teritorija, priedes, celiņ i, truš i, vā veres, pū ces, ež i.
Sī kā ku informā ciju skatiet vietnē .
Es pievē rsī š os galvenajiem plusiem un mī nusiem.
Tā tad plusi:
1. Atraš anā s vieta un jū ras tuvums;
2. Kvalitatī va tī rī š ana (Mila ir vislabā kā );
3. Restorā nā laba ē dienkarte, ī paš i labi kokteiļ i.
4. Bē rnu baseina klā tbū tne dziļ umā aptuveni 50-60cm.
5. Pieklā jī gs personā ls reģ istratū rā .
5. Iespē ja pasū tī t atseviš ķ u BEZMAKSAS ē dienkarti bē rnam (paldies viesmī lim Vladimiram).
6. Labi bē rnu animatori (bē rniem no 3 gadu vecuma).
7. Pā rveš anas organizē š ana.
8. Aizsargā jamā teritorija.
9. Labs numurs (pilnī ga atbilstī ba vietnei).
10. Bē rniem ir sausais baseins ar bumbiņ ā m.
11. Dzī vnieki un putni teritorijā .
Mī nusi:
1. Miris WiFi. Parasti nozvejas tikai uz ielas un restorā na un ē damistabas zonā s;
2. Viena maza miskaste. (ja ir 4 cilvē ku ģ imene, tiek aizpildī ta stundā ).
3. Nez kā pē c iedod TIKAI vienu istabas atslē gu (tas ir ļ oti neē rti).
4. Viesmī ļ u skaits nav pietiekams normā lai apkalpoš anai sestdienā s un svē tdienā s,
kad ir atvē rta budas pludmale un ir daudz vairā k cilvē ku. Jā gaida pusstunda un jā atgā dina.
(2 reizes aizmirsa par mums, 2 reizes atnesa kaut ko galī gi greizi un vietā administratore Liliana
lai atvainotos arī niķ ī gā tonī , viņ a mē ģ inā ja viņ us pā rliecinā t, ka viņ i paš i ir vainī gi,
viņ a strā dā.10 gadus un nevar sagaidī t, nu gadā s, ka neviens nav vainī gs utt. utt. vai tas ir labi? ).
5. Vā ji menedž eri un nekulturā li restorā nu administratori (Liliā na, skatī t augstā k un Irina - sastā dī ja ē dienkarti bē rnam ne lī dz atvaļ inā juma beigā m, kā
piekritu, bet aizmirsu ievadī t 2 dienas, kā rezultā tā bē rns 40 minū tes sē dē ja izsalcis un gaidī ja, kad tiks pagatavots).
6. Bū tu jauki noklā t bē rnu baseina malu ar plastmasu vai gumiju (redzē ju, kā mazulis nokrita un nogrieza pusi vaiga par viņ u).
7. Bē rnam nav kur sildī t pienu, nav arī mikroviļ ņ u krā snis kā klase, un tas ir visos numuros (parasti ir zemā kas klases viesnī cas).
8. Ledusskapis istabā knapi strā dā , ļ oti vā jš .
9. Pludmales mazajā baseinā ū dens ir auksts, tajā nav iespē jams peldē ties. Nav skaidrs, kā pē c vispā r? (iespē jams, lai bē rni tajā mazgā tu spaiņ us un smeltu ū deni.
10. Playground parasti ir atseviš ķ a dziesma. Saglabā ts uz vā ka uzliktas daž as mī kstas plā tnes, kurā m bē rns pastā vī gi paklupa.
Dzelzs slidkalniņ i uz tiem, bē rni knapi brauc. Kalnā š ķ ē rš ļ u nav, uzreiz var nokrist. Karuselis jau č ī kst un traucas.
Sē deklis uz š ū polē m ir koka, nevis plastmasas (arī pretī restorā nam), var dabū t pierē , jo bē rni nemitī gi š ū pojas.
KOPĀ : Laba viesnī ca, un, ja novē rsī siet augstā kminē tos trū kumus, kļ ū siet IZCILI. PALDIES! !
аватар pugacheva2
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lidmaš ī na aizkavē jā s divas stundas, neskatoties uz to, satikā s, aizbrauca uz viesnī cu, reģ istratū rā nespī dzinā ja, noformē jumu atstā ja uz rī ta, atstā ja vakariņ as, paē da, iekā rtojā s. Ē diens izcils, jaunava daba (vā veres). … Tomēr ▾ Lidmaš ī na aizkavē jā s divas stundas, neskatoties uz to, satikā s, aizbrauca uz viesnī cu, reģ istratū rā nespī dzinā ja, noformē jumu atstā ja uz rī ta, atstā ja vakariņ as, paē da, iekā rtojā s. Ē diens izcils, jaunava daba (vā veres). , ež i, pū ces) priedes, skaidra jū ra , skaista pludmale, pludmales klubs, personā ls, viss kā rtī bā . Ir veļ as mazgā tava, gludinā mais dē lis lī dzi, nav jā brauc nekur, tikai zvanī t administratorei. Ī paš s paldies masā ž as terapeite. Vienī gā vē lme ir vairā k izklaides pieauguš ajiem viesiem, bē rni ir aizņ emti visu dienu, viss š eit ir ideā li, un pieauguš ajiem vakaros ir vai nu jā spē lē volejbols, vai jā dzer konjaks (vai ko vien vē las) restorā nā . Novē lu veiksmi darbā , labi pastrā dā ts!
аватар latosha
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m, nezaudē ja. Apkā rt, protams, ierastā ciema dzī ve, tač u tas netraucē Mar le Mar bū t brī numam. 90 procenti atpū tnieku ir pā ri ar bē rniem, un tas priecē . Bē rni š ai mierī gajai vietai pieš ķ ir dzī vī bu un prieku. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m, nezaudē ja. Apkā rt, protams, ierastā ciema dzī ve, tač u tas netraucē Mar le Mar bū t brī numam. 90 procenti atpū tnieku ir pā ri ar bē rniem, un tas priecē . Bē rni š ai mierī gajai vietai pieš ķ ir dzī vī bu un prieku. Š eit viņ i strā dā ar bē rniem, gatavo viņ iem gardus naš ķ us atseviš ķ i, kopā ar viņ iem rī ko daudz daž ā du pasā kumu. Viesnī cas priekš rocī bas ir tī rs gaiss un jū ra, lielisks ē diens - viss svaigs un garš ī gs, draudzī guma un miera atmosfē ra . Š eit jū s varat elpot, nomierinā t nervus un arī izmē ģ inā t kaut ko pilnī gi jaunu. Iemā cī jos spē lē t zumbu, spē lē t boč iju un mafiju, izgā ju izcilas masā ž as kursu, satiku daudz jauku cilvē ku. Istabas ir tī ras, katru dienu uzkoptas perfekti. Viesnī cā strā dā vienkā rš i brī niš ķ ī gi cilvē ki - viņ i ar prieku jums palī dzē s ar jebkā dā m problē mā m. Prosper, skaista Mar le Mar! ! !
аватар mgrosheva2007
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labdien, dā rgā viesnī cas Mar Le Mar Club komanda. No š ī gada 31. maija lī dz 10. jū nijam atpū tos pie mazdē la jū su viesnī cā . Mums ļ oti patika. Tiem, kas vē las baudī t klusumu, brī niš ķ ī go gaisu, silto jū ru un sazinā ties ar patī kamā ko viesnī cas personā lu, iesakā m atpū sties Mar Le Mar Hotel. … Tomēr ▾ Labdien, dā rgā viesnī cas Mar Le Mar Club komanda.
No š ī gada 31. maija lī dz 10. jū nijam atpū tos pie mazdē la jū su viesnī cā . Mums ļ oti patika. Tiem, kas vē las baudī t klusumu, brī niš ķ ī go gaisu, silto jū ru un sazinā ties ar patī kamā ko viesnī cas personā lu, iesakā m atpū sties Mar Le Mar Hotel. Lieliski numuriņ i, garš ī ga "mā jas" virtuve, labiekā rtota viesnī cas teritorija un pludmale, nodroš ina lielisku atpū tu. Brī niš ķ ī ga animā cija ar bē rniem, spē les pludmalē , viesnī cas teritorijā , bē rnu klubā . Un kā lai aizmirst kulinā rijas cī ņ as, kur bē rni paš i pavā ra vadī bā taisa mī klas figū riņ as un pē c tam, cepeš krā snī apbrū ninā tas, ar lielu prieku ē d. Kopumā man un mazdē lam ļ oti patika. Es pat negribē ju iet prom no mā jā m. Plā nojam atgriezties samta sezonas laikā . MĒ S IESAKAM NAKTĪ T Š AJĀ VIESNĪ CĀ!! !

Ar cieņ u MARINA UN MAXIMKA! 2014. gada 25. jū nijs
аватар RestForUs
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā s ar diviem bē rniem (4 un 7 gadi) no 2014. gada 4. lī dz 15. maijam. 1. Pievienojos citā m atsauksmē m par personā lu. Personā ls ir galvenais š ī s viesnī cas pluss. Par jebkuru jautā jumu varat sazinā ties ar jebkuru darbinieku, un viņ i nekavē joties jums palī dzē s. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar diviem bē rniem (4 un 7 gadi) no 2014. gada 4. lī dz 15. maijam.
1. Pievienojos citā m atsauksmē m par personā lu. Personā ls ir galvenais š ī s viesnī cas pluss. Par jebkuru jautā jumu varat sazinā ties ar jebkuru darbinieku, un viņ i nekavē joties jums palī dzē s. Visi smaida un atmosfē ra ir ļ oti draudzī ga.
2. Bē rnu animā cija. Pat ja viss pā rē jais nebū tu nekas - es š eit atgrieztos bē rnu animā cijas dē ļ . Bē rnus gandrī z neredzē ju, ņ ē mu lī dzi tikai pusdienā s un vakariņ ā s. Pastā vī gi kaut kā di pasā kumi, tad tē lo, tad zī mē , tad dzied, tad dejo, tad spē lē bumbu apsildā mā baseinā , tad pludmalē sausā baseinā.....Animatori vienkā rš i super, ī paš i sveicieni no maniem puiš iem lī dz Mironam (Miroslavam )) un Leš ai (meiteņ u animatores arī ir lieliskas). Paldies Natā lijai Nikolajevnai par nopietnu pieeju bē rnu nodarbinā tī bai.
3. Barī ba kauš anai. Uz ceļ a bijā m aprī koti arī ar sausajā m devā m. Viesmī les ir ļ oti jaukas meitenes, cenš as palī dzē t it visā . It ī paš i, ja runa ir par piedevā m (tagad ir noteikta ē dienkarte, vē l nav sezona).
4. Gaisma, ir ū dens. Numuros ir gaisa kondicionē tā js ar apkures funkciju. Istabas ir ļ oti tī ras. Kā teikts, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, gultas veļ a - ik pē c trim dienā m.
5. Super gaiss - jū ras un skujkoku maisī jums.
6. Mū su brī vdienu izklaides laikā pieauguš ajiem - apsildā ms baseins, trenaž ieru zā le, biljards, masā ž a, glā ze vī na pludmalē . Jebkurā gadī jumā es izmantoju š o.
7. Transfē rs teicams, bez kavē š anā s, tī rs auto, pieklā jī gi vadī tā ji.
8. Ja paveiksies un nokļ ū sti Krimas vī nu degustā cijā , noteikti aizej. Noklausī jos ļ oti interesantu lekciju par Krimas vī niem un izmē ģ inā ju Krimas vī nus no vietē jā restorā na vī nu kartes. Degustā cija, vismaz manas uzturē š anā s laikā , bija bez maksas.
Ir nelieli mī nusi, kā jau citur, bet uz kopē jā pozitī vā fona no pā rē jiem par tiem pat nerakstī š u, jo vairā k zinu, ka viesnī cas administrā cija strā dā , lai tos novē rstu.
Bē rni ir sajū smā , viņ i atnesa viņ iem svarī gu suvenī ru kaudzi.
Mē s noteikti atgriezī simies Mar le Mar, paldies par uzturē š anos!
аватар irinakalik
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca MAR LE MAR mū s apbū ra no pirmā acu uzmetiena. Lieliska vieta, brī niš ķ ī gas vasarnī cas, draudzī gs un uzmanī gs personā ls, apkalpoš ana numurā visaugstā kajā lī menī , apsildā ms baseins ar tī ru ū deni, jū ra ir ļ oti tuvu, zviedru lī nija - nu, vienkā rš i trū kst vā rdu. … Tomēr ▾ Viesnī ca MAR LE MAR mū s apbū ra no pirmā acu uzmetiena. Lieliska vieta, brī niš ķ ī gas vasarnī cas, draudzī gs un uzmanī gs personā ls, apkalpoš ana numurā visaugstā kajā lī menī , apsildā ms baseins ar tī ru ū deni, jū ra ir ļ oti tuvu, zviedru lī nija - nu, vienkā rš i trū kst vā rdu. . . Ī paš i vē los atzī mē t animā cijas dienests, jo bijā m kopā ar grupas biedriem, un visi ar bē rniem. Animatori Taš as Ž esanovas vadī bā strā dā ja no pulksten 9 lī dz 21, bē rni bija pastā vī gi aizņ emti - vai nu nodarbī bas, kvesti, diskotē kas, karaoke, peldē š anā s baseinā , spē lē š anā s smiltī s, tad "kovboju ballī te", tad " pirā tu ballī te", tad "kaķ u ballī te" - visu neatceros. Bet bē rns tagad tikai saka, ka atpū sties - tikai MAR LE MAR! Jā , es vē l neko neesmu teicis par pirts kompleksu. Š ī ir ī sta pasaka. Ir tā ds skaistums!! ! ! Pagā juš ajā gadā devā mies uz turieni tikai aiz ziņ kā rī bas, un š ogad pirmā m kā rtā m "atvē lē jā m laiku sev", Nolē mā m, ka ne par ko neaizbrauksim, neapmeklē jot ī stu paradī zes BUDDHA BEACH! Kopumā nā kamajā gadā ceram tikties ar MAR LE MAR!
Отличная спортплощадка. Да,есть еще и детская плащадка со всякими качельками и прочими штучками. Вечерний вид с набережной. Подогреваемый бассейн. Есть еще поменьше, для самых маленьких. Кстати, дают всякую атрибутику - жилетки, круги, мячи, а аниматоры катают  детей на настоящем спасательном круге! Вечерний просмотр мультов перед отбоем в детской комнате. Это не Гаваи! Это MAR LE MAR !
аватар abramova16
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ai vietai piemī t sava veida maģ ija. Tas sā kas ar pirmo gaisa elpu, kas piepildī ts ar priež u un jū ras aromā tu kokteili, un diemž ē l beidzas, kad atslē gas tiek nodotas administratoram. Mē s aizejam, bet prieka sajū ta dvē selē paliek uz ilgu laiku. … Tomēr ▾ Š ai vietai piemī t sava veida maģ ija. Tas sā kas ar pirmo gaisa elpu, kas piepildī ts ar priež u un jū ras aromā tu kokteili, un diemž ē l beidzas, kad atslē gas tiek nodotas administratoram. Mē s aizejam, bet prieka sajū ta dvē selē paliek uz ilgu laiku. Un, ja noliek malā dziesmu tekstus, varu teikt atbildī gi, š ī ir labā kā vieta ģ imenes atpū tai un atpū tai kopā ar mī ļ oto. Atseviš ķ as mā jiņ as, pē c Eiropas standartiem veidoti rotaļ u laukumi, ē rtas pludmales, baseini ar siltu ū deni, kur var nirt jebkuros sliktos laikapstā kļ os. Virtuve ir garš ī ga un daudzveidī ga. Š eit ir ī paš a pludmale bez bē rniem, kur var pilnī bā izkļ ū t. To visu var atrast daudzviet. Tač u biež i vien pietrū kst sirsnī gā s, sirsnī gā s darbinieku attieksmes, un te nu tas viss ir NVA. Visu mū su uzturē š anā s laiku viesnī cā nesastapā m nevienu drū mu seju no personā la, visi mū su lū gumi tika izpildī ti ar smaidu un laipni. Un no tā mē s visu laiku bijā m labā noskaņ ojumā , neskatoties uz sliktajiem laikapstā kļ iem. Paldies Mar le Mar par brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m.
Детвора не скучала ни дня. Детские площадки отеля оборудованы мягкими матами по евро стандарту. детский бассейн отеля Игры с аниматорами на песчанном пляже Детский театр развлекает детей Лучшие аниматоры всех времен и народов. Квест для детей за территорией отеля. Самые лучшие дни этого года!!! Скромный обед:)
Parādīt vairāk »


iemiesojums komarova.alians
Ar ieiešanu jūrā ir skaidrs, ka tas nav īpaši labi. Kā ar pašu jūru? Pēc bildes šķiet, ka visu laiku ir vētrains un pastāvīgi netīrs, dubļains. Kungi, kas atpūtās, jūra bija skaidra vai vienmēr tik netīra
9 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums QuoVadis
Labdien! Atsauksmēs lasīju, ka ieeja jūrā ir diezgan sarežģīta (sanāk mazi akmeņi un asi oļi). Sakiet, lūdzu, vai šī informācija ir pareiza un vai ir jāņem līdzi avka čības?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums Elena_1988
Labdien! Mēs ieradīsimies kopā ar jūsu ģimeni uz jūsu viesnīcu ilgā atvaļinājumā. Bija sadzīvisks jautājums: vai viesnīcā ir veļas mazgātava? Vai vismaz veļasmašīnu, kuru varat izmantot? Mēs ceļojam ar bērnu, tāpēc tiek pieņemts, ka drēbes tiek netīras bieži un lielos daudzumos. Vai arī ņemt līdzi visus mazgāšanas līdzekļus - pulveri, drēbju šķipsnas, izlietni ?? Vai istabās ir veļas žāvētāji? Vai ir iespējams gludināt - īrēt gludekli? Kādas ir pakalpojumu aptuvenās izmaksas, ja tie ir pieejami?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums ulyyok
Vai vēlaties uzzināt vairāk par viesnīcu un cenām?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums marka82
Sveiki! Mēs dosimies apmeklēt šo viesnīcu. Divi pieaugušie un 9 gadus vecs bērns. Jautājums tiem, kas tur ir bijuši - kādus apartamentus jūs ieteiktu galvenajās ēkās vai papildu mājiņās? Ja viņi kaut ko maina? Pateicos jau iepriekš!
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas

Отель Mar Le Mar Club расположен в хвойном лесу на берегу Черного моря вблизи курортного поселка Песчаное. Территория отеля занимает 2,3 га и представляет собой коттеджный поселок с выходом к морю и благоустроенным изолированным пляжем.

Atrašanās vieta Менее чем за полчаса можно добраться автомобильным транспортом до Бахчисарая (26 км) и Севастополя (30 км). Около часа займет путь на автомобиле до Симферополя (54 км), Евпатории (67 км).
Pludmales apraksts В 2012 гг. произведена полная реконструкция изолированного пляжа отеля. Пляж двухуровневый, оборудован шезлонгами, тентами, камышовыми зонтиками, надувными бассейнами для купания детей. В верхнем уровне пляжа - песок; в нижнем, у береговой линии - мелкая галька.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli
  • lietussargi
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

WI-FI на всей территории; конференц-зал на 50-60 мест, оборудованный проектором и большим динамическим экраном; 2 подогреваемых бассейна - спортивный плавательный длиной 25 м и небольшой бассейн для детей; летний неподогреваемый бассейн в стиле "инфинити" с видом на море; ресторан, бар у бассейна, бар на пляже, pool-бар в бассейне-инфинити; места для автомобилей на охраняемой стоянке на территории комплекса; вызов в номер семейного врача.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
Bērniem Почасовые услуги ночной няни и анимационные программы для детей.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa
  • aukle
Izklaide un sports Бильярдная, небольшой кинозал, караоке-бар, тематические вечеринки и развлекательные мероприятия; многофункциональная спортивная площадка и современный тренажёрный зал; банный комплекс - массажи, сауны, хамам, ледяная купель, парение вениками; анимационные программы и творческие студии для детей и взрослых; организация экскурсий, туристических походов, пешеходных прогулок, пикников; организация досуга гостей - от конных прогулок и пейнтбола до дайвинга и морской рыбалки.
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • sporta zāle
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

63 номера различной площади с отдельными входами, где могут разместиться одновременно до 200 гостей. Каждый основной корпус - это двухэтажный коттедж на 8 номеров разного уровня комфорта. Есть также 9 полностью изолированных номеров во втором уровне отдельных малых коттеджей (в первом уровне - гаражи на 2 авто).

Istabās

Автономные системы кондиционирования и отопления; ЖК-телевизор; кабельный Интернет; Интерком (телефонная линия отеля).

Adrese АР Крым, Бахчисарайский район, с. Песчаное, ул. Набережная, 11-В.
Tālruņi: +7(978)990-77-71
+7(978)990-77-72
+7(495)287-42-79
Tīmekļa vietne: Mar Le Mar Club
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. На пляже есть шезлонги (платно), зонтики (бесплатно). Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно). Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.