Ļoti laba viesnīca ģimenēm

Rakstīts: 10 septembris 2013
Ceļošanas laiks: 26 augusts — 2 septembris 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
Par mums, kas rakstī jā m š o atsauksmi:
Divi precē ti pā ri savus bē rnus lī dzi neņ ē ma (sā kumā nolē ma paš i paskatī ties, kā di apstā kļ i viņ iem ir). Un Krimā un Eiropā , un Turcijā / Ē ģ iptē , viesnī cā s no 3 lī dz 5 zvaigznē m viņ i atpū tā s, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Mē s necieš am no pā rmē rī gā m prasī bā m un pretenzijā m par VIP attieksmi pret saviem mī ļ ajiem.  Rezervē ts "suite" numurs 42 un "junior suite" numurs 68.
Viesnī ca galvenokā rt ir orientē ta uz atpū tu ar bē rniem un viņ iem ir radī ti visi apstā kļ i: bē rnu istaba, pusaudž u klubs "melnais kaķ is", peldbaseini (pludmalē un pie "sporta" baseina), animā cija (pastā vī gas sacensī bas , spē les utt no rī ta lī dz vakaram), iespē ja izsaukt auklī ti naktī , smilš ains lī menis pludmalē , rotaļ u laukums un galds. Ja bē rnam ir vairā k par gadu, nekas nav jā ņ em lī dzi. Piemē ram, bē rnu ē dienkartē ir tvaika kotletes, kartupeļ u biezeni ar teļ a gaļ u, rī su vai griķ u biezputru, ā bolu mē rci, pankū kas ar piedevā m, pankū kas un citas.

ISTABAS
Istabas lieliskā stā voklī , tī ras, jaunas mē beles, plazma. Daudz tirdzniecī bas vietu ē rtā s vietā s. Kopumā viss ir kā viesnī cas vietnes fotoattē lā . Vienī gais brī dinā jums (vismaz mums) ir junior suite balkons, no kura iziet uz kopē ju terasi un garā m iet visi otrajā stā vā dzī vojoš ie. Diemž ē l, kad rezervē jā m, vairā k junior suite atseviš ķ ā s mā jiņ ā s nebija (ir izolē ta terase). Privā tuma cienī tā jiem labā k izvē lē ties junioru apartamentus atseviš ķ ā s kotedž ā s, standarta vai komfortablakos numurus ar balkonu otrajā stā vā .
TERITORIJA
Teritorija ir maza, bet labi kopta. Iepriekš ē jā s atsauksmē s bija pareizi rakstī ts, ka jū s praktiski nepamanā t cilvē kus. Ir sporta laukums, kur var spē lē t futbolu, basketbolu, tenisu vai badmintonu (viss inventā rs bez maksas), pludmalē ir galda tenisa galds. Varat arī iznomā t diezgan labu kalnu velosipē du.
Ž ē l, ka neredzē jā m pū ces, par kurā m rakstī jā m, bet vā veru un ež u bija gana.
Ē DIENS
Bufete ir ļ oti kvalitatī va un daudzveidī ga. Viesnī cas mā jaslapā ir aptuvens ē dienkartes saraksts, tā pē c š eit to neatkā rtoš u. Liels paldies š efpavā ram!
PERSONĀ LS

Visi smaidī gi, draudzī gi, jebkurš jautā jums uzreiz tiek atrisinā ts, nav runas bū t nepieklā jī gam vai ignorē t viesnī cas viesa lū gumu. Deviņ os vakarā sū dzē jā mies par neē rtu matraci, pē c 15 minū tē m mums atnesa jaunu. Attiecī bā uz Krimu, kur ir ierasts sū tī t klientus par jebkuru problē mu, Mar Le Mar mū s patī kami pā rsteidza.
PLUDMA
Š eit, iespē jams, mē s saskaitī jā m lielā ko mī nusu skaitu. Ieeja jū rā ir lieli oļ i, duš as pludmalē ir netī ras ar nepatī kamu smaku.
BUDAS PLUDMA
Brī niš ķ ī ga vieta, ī paš i no rī ta lī dz pē cpusdienai, kad cilvē ku tur praktiski nav. Var mierī gi sauļ oties, klausī ties lounge mū ziku utt.
CITI
- Bezmaksas Wi-Fi visā viesnī cā ar labu ā trumu.
- Priecē bezmaksas apsargā ta autostā vvieta. Parasti Krimā š is pakalpojums tiek sniegts par maksu un vietas var nepietikt.
VĒ LĒ JUMI:
1. Visā m mā jiņ ā m jumts/terase ir pietiekami liels un tur nekā nav. Bū tu jauki tur ierī kot atpū tas zonas: ielikt tā dus paš us sauļ oš anā s krē slus, krē slus vai kā du bē rnu teleskopu zvaigž ņ u vē roš anai - es jau fantazē ju : )
2. Pā rtaisī t duš as pludmalē un uztaisī t tur tualeti (atrodas krastmalā , bet uz to jā kā pj).
3. Tī riet pludmali biež ā k.
4. Noņ emiet no apakš as lielos akmeņ us un/vai izveidojiet pontonu.
5. Ierī ko smē ķ ē š anas zonu pludmalē (vismaz pie kā pnē m noliec urnu, kur tik un tā visi smē ķ ē ).
6. Kaut kā uzlabot pludmales dvieļ u nomaiņ as sistē mu. Varbū t vienkā rš i novietojiet dvieļ u maiņ as staciju netā lu no pludmales vai baseina. Kad mū s tī rī ja, mē s pastā vī gi atradā mies pludmalē , un tad bija jā meklē kalpones.
Kopumā mums ļ oti patika mū su brī vdienas. Pateicoties Mar Le Mar komandai, mē s noteikti nā ksim pie jums vē l!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu