Solnechnaia Dolina 2*– Atsauksmes

26
Novērtējums 6.010
№4 viesnīcas reitingā Oļeņevka
6.7 Numurs
6.0 apkalpošana
6.3 Tīrība
6.3 Uzturs
5.9 Infrastruktūra
Pansionāts atrodas Krimas tālākajā rietumu punktā, Tarkhankut raga ekoloģiski tīrajā zonā ar gadsimtiem senu vēsturi, gariem poētiskiem saulrietiem, pasakainām grotām un akmeņiem, zilām lagūnām un tīrāko jūru piekrastē. . Senatnīgs parks, zelta smilšu pludmale, dziedinošs ezers, silts, kristāldzidrs ūdens ir pansijas Solņečnaja Dolina vizītkarte.Vairāk →
аватар akulinazubatova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tas centrs "Solnechnaya Dolina", kas sevi pozicionē kā.2 *, radī ja neskaidru iespaidu. Uz to nonā cā m pē c atvaļ inā juma atpū tas bā zē "Rī ga" Š č elkino, ir ar ko salī dzinā t, jo abi objekti ir orientē ti uz ģ imenē m ar bē rniem. … Tomēr ▾ Atpū tas centrs "Solnechnaya Dolina", kas sevi pozicionē kā.2 *, radī ja neskaidru iespaidu. Uz to nonā cā m pē c atvaļ inā juma atpū tas bā zē "Rī ga" Š č elkino, ir ar ko salī dzinā t, jo abi objekti ir orientē ti uz ģ imenē m ar bē rniem. Tā pat kā Rī ga, Saulainā ieleja atrodas paš ā jū ras krastā . Liela pludmale, smiltis, laba ieeja jū rā , t. kas nepiecieš ams bē rniem. Plaš a zaļ ā zona, labs sporta laukums. Un tas, iespē jams, ir visi plusi...Mē s dzī vojā m atseviš ķ ā koka mā jā , kas sastā v no divā m mazā m guļ amistabā m un ieejas halles. Nav skaņ as izolā cijas. Tas ir, vispā r nav, var dzirdē t visu, kas tiek darī ts ā rā , par nā kamo istabu es vispā r neko neteikš u - siena ir nosacī ta. Kā du rī tu strā dnieki 7-30 no rī ta nā ca kaut ko remontē t pie mū su mā jas, pamodinā ja mū s ar sarunā m, un vē l bija jā klausā s viņ u muldē š ana 2 stundas. Turklā t teritorijā atrodas mini zoodā rzs, un pā vi tur pastā vī gi kliedz ar ļ oti nejauku saucienu, no rī ta lī dz vakaram. Ļ oti apš aubā ms prieks. Un vē l muš u! ! Resni, zaļ i, kas kā pj no visā m spraugā m, nekas nepalī dz, ne aizvē rti logi, ne tī kli, ne lī dzekļ i. Telpā to ir simtiem. Zoodā rzs tikai "audzē " š o muļ ķ i
Paš ā mā jā viss ir vecs, ļ oti neē rtas gultas, tikai divas š auras gultas, kas saspiestas kopā , starp kurā m ir pleca platums. Briesmī ga gultasveļ a, matrač i un segas. Segas, piemē ram, vilcienos (tipa vilnas bū rī ) un 30 centimetrus mazā k nekā segas pā rvalks. Tualetē nekā du produktu, tikai ziepju gabaliņ u ielikts. Cik tas ir normā li telpai, kas maksā.11 tū kstoš us rubļ u dienā , spriediet paš i. . . Ē damistaba radī ja nospiedoš u iespaidu. . . Iespaids, ka atgriezā mies pirms 40 gadiem. Slikta ē dienkarte, ē d 1 stundu no 9-00 lī dz 10, bet ja atnā ksi vismaz 20 minū tes vē lā k par termiņ u, praktiski nekā nebū s. Bezmaksas kafija! ! )) Tas parasti ir smiekli. Internets nedarbojas, proti, š ķ iet, ka ir, bet patiesī bā nekas nav ielā dē ts, pat neskatieties uz pastu. Nekā das izklaides vispā r. Maksimā lais, kas ir iespē jams, ir vakarā aizvest bē rnu uz rotaļ u laukumu un paš am viņ u izklaidē t. Slikti! Viss ir ļ oti slikti. Mums ļ oti patī k Rietumu Krima, bet mē s nekad vairs neatnā ksim uz š o objektu.
Одеяло из поезда. На 30 см меньше пододеяльника. Старый допотопный телевизор, показывает только украинские каналы и с ужасным качеством Пляж Пляж (еще идет стройка) кафе или что-то другое Домик интерьер... за 11 тысяч в сутки Неудобные матрасы, ужасное постельное белье, Спортивная площадка
аватар oapollova
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s ar vī ru atpū tā mies 2013. gada jū nija sā kumā Krimā , Oļ eņ evkas pansionā tā Solnechnaya Dolina. Mē s dzī vojā m pilsē tā.1, mā jā . Mā jā bija 2 gultas, no kurā m viena bija lī dz pusei salauzta, galds, skapis, plastmasas krē sli, strā dā još s kondicionieris un televizors. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru atpū tā mies 2013. gada jū nija sā kumā Krimā , Oļ eņ evkas pansionā tā Solnechnaya Dolina. Mē s dzī vojā m pilsē tā.1, mā jā . Mā jā bija 2 gultas, no kurā m viena bija lī dz pusei salauzta, galds, skapis, plastmasas krē sli, strā dā još s kondicionieris un televizors. Vannas istabā ir duš a un ū dens sildī tā js. Uz 12 atpū tas dienā m 1 reizi tika iztī rī ta mā ja, nomainī ta veļ a un izmazgā ta grī da. Mē s devā mies uz ē damistabu pa izlauztu ciemata š auru ceļ u, pa kuru staigā cilvē ki un brauc maš ī nas. Ē damistaba tiek dē vē ta par kafejnī cu "Dienvidi", un kafejnī ca izskatā s pē c lielas telts, uz kuras jumta ir neskaitā mas ar lī mlenti aizlī mē tas bedrī tes un lietus laikā dienvidu kafejnī ca vienkā rš i applū st. Pati pansionā ta teritorija ir diezgan liela, zaļ a un tī ra. Jū ra ir skaidra, pludmale ir smilš aina. Jū ras smilš u dibens ir ideā ls peldē š anai. Tač u iespaidu sabojā tas, ka 1/3 no pludmales aizņ em aļ ģ es, tā pē c darbinieki š ī s aļ ģ es izņ em no smiltī m un visu izgā ž atpakaļ jū rā . No izklaidē m pansionā tā tiek nodroš inā tas tikai 2 diskotē kas: vakarā bē rniem un pieauguš ajiem un picē rija, ko no visā m pusē m pū š vē jš . . Diskotē kā.12 dienas tika atskaņ oti 2 diski, viens ar bē rnu dziesmā m un attiecī gi 2 ar pieauguš ajiem. Bē rniem nav animā cijas, nekas. Jā , pat š ajā pansionā tā nū disti-jogi ļ oti mī l atpū sties. Tā nu mums "paveicā s" viņ us ieraudzī t, un viņ i dzī voja galvenajā ē kā pansionā ta teritorijā , peldē jā s tī rā jū rā , bez dubļ iem un aļ ģ ē m, un visa teritorija bija viņ u aizņ emta. Gribē jā m kaut kā uzspē lē t biljardu, un tur ir bilde, kur nū disti jogi stā v kaili un meditē , mums teica, lai netraucē . Turklā t pansionā tā cilvē ki pā rsvarā atpū š as ģ imenē s ar bē rniem. Nu beidzot mū s piebeidza tas, ka 2 dienas nebija elektrī bas, lija lietus, negaiss un gaisma tika "nogriezta", un neviens nepateica cilvē kiem, uz cik ilgu laiku tā bija izslē gta. Sē dē jā m bez gaismas, attiecī gi diena, vakars, nakts, nemazgā jā mies, ē diens ledusskapī viss bija sabojā jies, bet pansionā ta administrā cija uz to nereaģ ē ja. Galvenā ē ka tika savienota no dī zeļ a ģ eneratora, un mā jas sē dē ja bez gaismas, vakarā tā s pat nedeva laternu, un mē s devā mies gulē t, pieskaroties mē belē m. Tā pē c mē s vairs nebrauksim uz Saules ieleju un neiesakā m citiem.
аватар yakupich_2007
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Septembrī atpū tā mies 10 dienas Gorodokā Nr. 3, divvietī gā istabā ar privā tā m labierī cī bā m! Istabā ledusskapis, TV, visapkā rt duš a ar karsto ū deni, Conder! Viss darbojas no atslē gas kartes - ī sumā . mums bija viss nepiecieš amais. … Tomēr ▾ Septembrī atpū tā mies 10 dienas Gorodokā Nr. 3, divvietī gā istabā ar privā tā m labierī cī bā m!
Istabā ledusskapis, TV, visapkā rt duš a ar karsto ū deni, Conder! Viss darbojas no atslē gas kartes - ī sumā . mums bija viss nepiecieš amais. Teritorija patī kama, zaļ a, liela, ir soliņ i un lapenes! Sava pludmale ar smiltī m un maigu ieeju jū rā !
BET! Pati jū ra bija auksta! Vī rs vienreiz peldē jā s! Joprojā m nesaprotu, kā pē c bija auksti! ? Varbū t strā va? Spriež ot pē c atsauksmē m internetā , vienmē r ir auksti !! !
Jo kopš septembra, tas bija ļ oti garlaicī gi! Rū pī gi izvē lies savu mē nesi! Mē s paš i esam vē l jauni =) Bet daž reiz gribas tā du ģ imenisku klusumu! Tā tad Š EIT viens KLUSUMS!!! !
Paš ā Oļ eņ evkā pē c 8 darbojā s pā ris kafejnī cas un pā rtikas veikali! Cik maksā - "Cē zara" salā ti (200g) = 28 UAH, "Siļ ķ e degvī nam" (250g) = 22 UAH, karsti - "Cū kgaļ as panna ar dā rzeņ iem" (250g) = 38 UAH, "Lulya-kebab" ( 100 g) = 24 UAH, "Plov" (200 g) = 25 UAH, konjaks "Shabo" 5* = 90 UAH/pudele, degvī ns "Nemirov Premium" (0.7) = 154 UAH, degvī ns "Bē rzu lapas" (0.5) = 60 UAH, vī ns "Inkerman Crimean Riviera" 60 UAH/pudele, Vermuts "Shabo Bianca" = 52 UAH/pudele un labi, es visu varu uzskaitī t ilgi!
Tajā paš ā teritorijā , izņ emot diskotē ku tik pieauguš ajiem, nebija nekā
Izglā ba picē rija ar lielisku picu un istabu ar biljardu un galda tenisu
Pa dienu ī rē jā m velosipē dus uz pā ris stundā m (ī rē ja! ), lai tiktu lī dz autoostai (precī zā k, bodē m), lai nopirktu autobusa biļ etes, un tā atslā binā ties!
Blakus ir pā ris veikali, kur var iegā dā ties augļ us, alkoholu, cigaretes, saldē jumu! Tas pats ir paš ā pansionā tā , ē damistabas ē kā
Par ē damistabu! Ē diens ir normā ls! 2 maiņ ā s! Ir bē rnu ē dienkarte
Piemē ram, brokastis ir prosas putra. prasī ja vē l un atstā ja tē ju viesmī lei!
Pati vieta atrodas Saaam Rietumu Krimā ! No Simferopoles brauc caur Jevpatoriju, pā rbrauc š urp, pā rbrauc tur! Ļ oti neē rti! Un godī gi - kaitinoš i! Transports ir jā attī sta
nu vispā r viss kā rtī bā , jū ra, smiltis, teritorija - tī ri ģ imeniska un relaksē još a atpū ta
аватар brendi2000
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies 2012. gada augustā . Jū rā bija ļ oti lielas medū zas, kuras dzē la, bē rni un vī rs baidī jā s peldē ties, pē dē jā s dienā s to bija mazā k. Pansionā ta teritorija liela, apzaļ umota, bet nejauktā stā voklī , sarū sē juš as kā pnes uz pludmali utt. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2012. gada augustā . Jū rā bija ļ oti lielas medū zas, kuras dzē la, bē rni un vī rs baidī jā s peldē ties, pē dē jā s dienā s to bija mazā k. Pansionā ta teritorija liela, apzaļ umota, bet nejauktā stā voklī , sarū sē juš as kā pnes uz pludmali utt. Personā ls ir draudzī gs, izņ emot komercnodaļ u (vadī tā ja Jeļ ena ar neapmierinā tu seju). Ē diens, kā jau ē damzā lei, ir labi sagatavots, skaidrs, ka š efpavā ri cenš as. Istaba ē kā maza, vecas mē beles, iztī rī ta 1 reizi 10 dienā s, dvieļ i mainī ti pā ris reizes. Kopumā labi atpū tā mies, bet otrreiz uz turieni nebrauksim.
аватар box233
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
1. Lieliska pludmale. Tā ir liela, smilš aina, aprī kota ar nojumē m, ir bā rs ar karaoke un glā bš anas stacija ar laivu. Glā bē ji reā li uzrauga situā ciju, pā ris reizes atdeva krastā neuzmanī gus matrač us, kas tika iepū sti jū rā (pū ta stiprs vē jš ). … Tomēr ▾ 1. Lieliska pludmale. Tā ir liela, smilš aina, aprī kota ar nojumē m, ir bā rs ar karaoke un glā bš anas stacija ar laivu. Glā bē ji reā li uzrauga situā ciju, pā ris reizes atdeva krastā neuzmanī gus matrač us, kas tika iepū sti jū rā (pū ta stiprs vē jš ). Pludmale tiek tī rī ta katru dienu, ap atkritumu urnā m, viss ir tī rs. Ieeja jū rā ir ļ oti maiga, apakš ā smiltis.
2. Pansionā ta teritorija man patika - daudz zaļ umu un puķ u, teritorija tiek uzraudzī ta un ir pamanā ma.
3. Teritorijā ir kafejnī ca, daž as izklaides bē rniem, vakarā - diskotē ka. Tas viss ir koncentrē ts prom no dzī vojamā m ē kā m, tā pē c tas netraucē gulē t. Netā lu no pansionā ta ir kafejnī ca - tur var iznomā t bagiju, kvadraciklu vai pierakstī ties nirš anai.
4. Mē s dzī vojā m 5 stā vu mā jā , tā pē c es runā š u tikai par to. Principā nav slikti, kā saka, nabadzī gi, bet tī ri. Numuri ar skatu uz jū ru vai teritoriju. Lī dz jū rai - 50 metri. Numurā ir gaisa kondicionē tā js, televizors, ledusskapis un koplietoš anas vannas istaba. Ir balkons. Par vannas istabu pastā stī š u atseviš ķ i: tā ir niecī ga, sē ž ot (atvainojos) uz poda, tajā paš ā laikā var viegli nomazgā ties, nav vannas, ir duš a. Mū su vannas istabā no griestiem tecē ja ū dens, viņ i to nepamanī ja, reģ istrē joties, tad negribē ja traucē t - tas ī sti netraucē ja. Ū dens bija auksts un karsts visu diennakti (lai gan mē s dzī vojā m 2. stā vā , es nezinu, kā ir 5. stā vā ). Atkritumi tiek tī rī ti katru dienu, putekļ sū cē ji reizi 5 dienā s. Par paš u istabu sū dzī bu nav, mē beles ir kā rtī bā , logi pakeš u logi, ir moskī tu tī kls. Izņ emot vannas istabu, tas attaisno savas 2-3 zvaigznes.
Starp citu, ē ka ir pakļ auta videonovē roš anai. Ne jau istabā s, protams, bet gaitenī /zā lē . Es domā ju, ka tas ir droš ī bas lī dzeklis pret zā dzī bu.
5. Uzturs - lā pstiņ a. Gan ē damistabas veida, gan ē diena kvalitā tes ziņ ā , lai arī nebijā m izsalkuš i, paē dā m lī dz sā tai. Ē dienam lieku "apmierinoš i", vairā k nevelku. Dež uranti jauni puiš i un meitenes, pieredze maza, bet cenš as, par apkalpoš anu sū dzī bu nav.
6. No negatī vā - vairā kas reizes nosē dē jā m pā ris stundas bez elektrī bas. Pie tā , kas galvenajā ē kā bija gaisma. Man ir aizdomas, ka vecie tī kli nevar tikt galā ar slodzi, kad visi ieslē dz kondicionieri, un visi ieslē dzas, kad ā rā ir +35!
7. Nav publiskā Wi-Fi! Neskatoties uz to, ka pansionā tā internets ir pieejams – uz atseviš ķ a datora, par 20 UAH/st.
8. Medū zas - to bija milzī gs skaits, tā pē c viņ i ī sti nepirka - ienā ca tikai ienirt, un tad ļ oti uzmanī gi. Diemž ē l visu mū su uzturē š anā s laiku bija ļ oti karsts, jū ra mierī ga - ideā li apstā kļ i medū zā m.
Kopsavilkums. Ideā li piemē rots ģ imenei ar maziem bē rniem. Jū ra, pludmale, bē rnu izklaides - viss ir kā rtī bā . Ja jū s ceļ ojat bez bē rniem, jums tas nepatiks, mazi bē rni kliedz, skraida un rada daudz neē rtī bas. Apmē ram 80% ģ imeņ u bija ar bē rniem.
Cena ir pā rā k augsta, ņ emot vē rā dzī ves apstā kļ us un ē dinā š anu. No otras puses, nekur citur Olenevkā nav š ā das pludmales un pat tuvu mā joklim, jo ​ ​ tas var bū t jē ga un pā rmaksā t.
P. S. Mā jupceļ ā piestā jā m pie Mezhvodnoe. Pludmales nav - akmeņ i un jū ra nemierī gi, bet medū zu vispā r nav - iesaku ņ emt vē rā arī tos, kam medū zas ir
nopietna problē ma.
аватар snd
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Laba diena visiem! Atpū tā s "Saulainā ielejā " Olenevka: Pansionā ta teritorija ir liela un ļ oti zaļ a (daudz koku, puķ u. . . ). Paš a pludmale - ū dens ļ oti tī rs, sā kumā sekls (ļ oti labs bē rniem). Nokā pš ana uz pludmali pa nelielā m kā pnē m. … Tomēr ▾ Laba diena visiem!
Atpū tā s "Saulainā ielejā " Olenevka:
Pansionā ta teritorija ir liela un ļ oti zaļ a (daudz koku, puķ u. . . ).
Paš a pludmale - ū dens ļ oti tī rs, sā kumā sekls (ļ oti labs bē rniem). Nokā pš ana uz pludmali pa nelielā m kā pnē m. Jū s nevarat smē ķ ē t pludmalē .
Atpū tā mies savrupmā jiņ ā numur 2 (guļ bū ve). Nejaukt ar kotedž u pilsē tiņ ā m. (Tur ir pā rpildī ts, visi viens otram virsū un dzirdamī ba ir ļ oti augsta, jo mā jas ir no saplā kš ņ a. )
Guļ bū ve Nr. 2 - 2 guļ amistabas, vannas istaba, kondicionieri, TV, ledusskapis (parasta izmē ra, divu kameru).
Vakaros viņ i nesa pī tā s mē beles uz zā lienu pie mā jas un sē dē ja gandrī z pludmalē .
Autostā vvieta ir maksas. Mē s samaksā jā m 180 UAH. maš ī nai.
Teritorijā ir vasaras rotaļ u laukumi un kafejnī cas.
Katru vakaru notiek bē rnu diskotē ka. Mazi bē rni lē kā pie mū zikas. . . jautri. Kafejnī cā var pasē dē t, dzert, ē st š aš liku.
Pē c uztura (neviens ē diens nav neiespē jams):
Š ķ iet, ka viņ š atgriezā s PSRS ē damistabā .
Principā ē st var, bet man ne visi. . .
Piemē ram, izvē lne
brokastis
griķ u biezputra + desa
biezpiena kastrolis
tē ja (atcerieties, cik sen bē rnudā rzā vai skolā , vā rī ja lielā katliņ ā un lej no tē jkannas).
vakariņ as:
zupa vai borš č s. .
baklaž ā nu sā te (2 ē damkarotes bļ odā ) vai vienkā rš i sasmalcinā ts tomā ts vai tomā ts un mazsā lī ts gurķ is. mazliet.
plovs
nitarī ns (katru dienu pusdienā s, viena vienai personai)
kompots
Vakariņ as
Dā rzeņ u sautē jums (pupas, daudz kartupeļ u, kā posti, tomā tu pasta pē c izskata izrā dā s nesaprotama, nesaprotamas krā sas haoss) un zivju kū ka...
ļ oti garš ī ga bulciņ a piemē ram ar rozī nē m un kefī ru vai raudzē tu ceptu pienu.
Ž ē l, ka viņ i domā , ka viņ iem viss ir visaugstā kajā lī menī .
Kā manā skatī jumā :
Uzliek bufeti, nedomā ju, ka bū s dā rgā k.
Vairā k dā rzeņ u. Tur viss ir audzē ts
zils, pipari. . .
Viņ iem ir jā pā rvē rtē savs uzturs. Izvē lne ir veidota kā darbam raktuvē s. Cietie ogļ hidrā ti ar olbaltumvielā m.
Un velosipē du noma:
Ir kur braukt, var braukt uz Dzhangul traktu, var aizbraukt uz ciemu, bet!
Velosipē di sabrukuš i, sarū sē juš i, tad bremzes nepalē ninā s, tad ā trumi nepā rslē dzas. . .
Tas maksā.25 UAH. stunda.
Teniss un biljards:
Tur ir ļ oti karsts!
Bet kopumā nav slikti.
Ļ oti tī ra jū ra
Ļ oti zaļ a zona
Izskatā s, ka tas arī viss.
Ar cieņ u,
Natā lija.
аватар sne03
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Проживали с сыном 9 лет с 1 по 15 июля. В первых числах июля вода была на редкость холодная 16гр. , но через несколько дней потеплела и была уже 24гр. Заселились мы в городке №2, т. … Tomēr ▾ Проживали с сыном 9 лет с 1 по 15 июля. В первых числах июля вода была на редкость холодная 16гр. , но через несколько дней потеплела и была уже 24гр. Заселились мы в городке №2, т. к. наши соседи были наши друзья, то никаких неудобств по поводу скрипа полов и шума из-за стены мы не испытывали. Домик нормальный, вода была всегда, свет отключали пару раз и очень не на долго. Еда в столовой вкусная, домашняя, без изысков, конечно, но наедались. Единственное, и я это написала в пожеланиях перед отъездом, чай не вкусный, как буд-то полынь заварили, и ещё на гарнир к мясу или рыбе давали пшенку или перловку. Официанты-молодые ребята, обслуживали нормально, столы и пол чистые. Единственное, что нам не понравилось, что из нашего городка и городка №1 надо идти до столовой по очень пыльной улице, по которой постоянно ездили машины и с ног до головы обдавали нас пылью, с пляжа мы шли по ней же.
О пляже...пляж чистый, никаких засохших водорослей и окурков не найдёте. Вода, как слеза младенца, даже в шторм. Территория очень ухоженная и красивая, много сосен, цветов, никакого мусора.
Магазинов практически нет, есть один в главном здании(пиво, вина, шоколадки, чипсы), ещё стоят пару палаток на той самой пыльной улице: одна с сувенирами и плавательными пренадлежностями, другая с продуктами. Ещё есть магазинчик чуть дальше по улице в гараже у частника, и он не очень приветливый. Ассортимент везде очень скудный, могу сказать, что средства личной гигиены я не могла найти ни в одном и просила привезти мне их из магазина Евпатории торговку, которая с машины каждый день торговала фруктами и всякой всячиной. Если оценивать в общем, то отдых в Долине тихий, спокойный в дали от цивилизации. Если вы едите с ребёнком, то вам туда. И по ценам отдых очень доступный.
городок №2 пляж пансионата как всегда чист сруб одна из дорог к морю главное здание вид с набережной сруб сруб
аватар Vishenka999
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
pati viesnī ca nav slikta, bet...daudz trū kumu. Atpū tā s ar bē rnu pilsē tā.1. Bē rns neizkā pa no baseina. Mā ja ir mā jī ga, bet dzirde ir kaut kas. Ū dens tikpat kā nav, it ī paš i, kad visi iedzī votā ji ir atgriezuš ies no pludmales. … Tomēr ▾ pati viesnī ca nav slikta, bet...daudz trū kumu. Atpū tā s ar bē rnu pilsē tā.1. Bē rns neizkā pa no baseina. Mā ja ir mā jī ga, bet dzirde ir kaut kas. Ū dens tikpat kā nav, it ī paš i, kad visi iedzī votā ji ir atgriezuš ies no pludmales. Starp citu, pludmale ir brī niš ķ ī ga, bet diemž ē l daudziem tā ir pansionā ta ī paš ums. Ū dens ir ļ oti tī rs un atgā dina spoguli. Lieliski piemē rots bē rniem. Bet uzturs ir problē ma. Tas man atgā dina manas dienas bē rnudā rzā . Apkalpoš ana ir š ausmī ga - pastā vī gi par jums kaut kas netiek ziņ ots vai pat tiek aizmirsts. Un cik mē s bijā m sarū gtinā ti, kad no mā jī ga vasaras restorā na visus pā rveda uz ē damistabu. Viņ i paskaidroja, ka Krimā septembris ir auksts un sniegots mē nesis))). Ja citā m viesnī cā m bū tu pieeja š ai pludmalei, mē s domā tu tur pā rcelties. Pats Oļ eņ evkas ciems, kā ciems))) Cenas ir trakas un arī smird no ietekas. Atlesh man ļ oti patika, bet uz Dž angulu nevajag braukt - auto pusceļ ā nogalinā s.
аватар kulakovaa
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atvaļ inā jumā ar vī ru Plusi: - ļ oti tī ra pludmale, kristā ldzidrs ū dens - labas mā jas. Jauns remonts pilsē tā №3.1. un 2. ir sliktā k, bet nekā pā rdabiska nav (nekas nepil, nerū sē , nekrī t nost, peles neskrien)))). … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumā ar vī ru
Plusi:
- ļ oti tī ra pludmale, kristā ldzidrs ū dens
- labas mā jas. Jauns remonts pilsē tā №3.1. un 2. ir sliktā k, bet nekā pā rdabiska nav (nekas nepil, nerū sē , nekrī t nost, peles neskrien)))).
- Labs ē diens lī dz 1. septembrim. Lielas porcijas, mā jā s gatavots ē diens, garš ī gi.
Mī nusi:
- ļ ooooti daudz ģ imeņ u ar bē rniem vecumā no 0 lī dz bezgalī bai, kas neļ ā va pilnī bā atpū sties (varbū t es ķ eros pie tā un vienkā rš i bija vē rts izvē lē ties sanatoriju "neģ imenei")))
- pē c 1. septembra ē diens kļ uva sliktā ks
- pati sanatorija atrodas pā ris kilometrus no Oļ eņ evkas, t. i. ierodoties ar autobusu, lai nokļ ū tu tajā , jums ir nepiecieš ams izmantot papildu taksometru (tas maksā apmē ram 90 rubļ us)
- tirgus atrodas tikai Oļ eņ evkā , lai iegā dā tos augļ us, vī nu un samainī tu naudu, nā cā s stutē t. Starp citu, dī vainā kā rtā kursi Olenevkā ir izdevī gā ki nekā Simferopolē .
- izpeldē jā mies diezgan daudz, jo mū su uzturē š anā s laikā ū dens temperatū ra bija 16-21 grā ds un pē c vē tras parā dī jā s milzī gs daudzums medū zu
Пляж К вопросу про качество воды) Бассейн в городке 1
аватар annaprel
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca ir zem vidē jā lī meņ a. Elektrī ba tiek atslē gta bezgalī gi, jo viesnī cas vadī ba taupa elektrī bu uz atpū tnieku rē ķ ina. Ē diens kā no padomju ē dnī cas. Mā jas, un mē s atpū tā mies Gorodokā. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir zem vidē jā lī meņ a. Elektrī ba tiek atslē gta bezgalī gi, jo viesnī cas vadī ba taupa elektrī bu uz atpū tnieku rē ķ ina. Ē diens kā no padomju ē dnī cas. Mā jas, un mē s atpū tā mies Gorodokā.2, mū su draugi - Gorodokā.1 - ir noplukuš i, viss brū k, santehnika tek, sarū sē jusi, č aumalas krī t nost, visur ir plaisas, kurā s rā pjas un lec (nevis) tikai odi, muš as, bet dievlū dzē ji, siseņ i utt. ). Turklā t pie ieejas menedž eris Moiseiko gribē ja mū s apkrā pt. Par pā rē jo samaksā jā m ar tū risma aģ entū ras starpniecī bu, un menedž eris esot palaidis garā m vienu biļ eti elektroniskajā pastā un deva mā jienu, ka tā bū s jā piemaksā .
Atvaļ inā juma beigā s viņ a atteicā s no lū guma izsniegt pansionā ta izziņ u vai noplē š amo kuponu, ko dod jebkurā sanatorijā -pansionā tā , kas liecina, ka, acī mredzot, š ī s sanatorijas dokumenti neatrodas. pasū tī jums.
Paldies par jū su iecietī bu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums shatura
1) Vai dažās istabās viņiem ir divguļamās gultas? 2) Vai tuvumā ir pārtikas veikals?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums Olga.79
Nākamnedēļ braucam ar draugu, nevaram izlemt, kur dzīvot 3.pilsētas mājās vai galvenajā ēkā? Pasaki man lūdzu???
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums docfell
Es gribu ierasties septembra vidū. Skatos mājaslapā, ne visās ēkās ir vietas. Vai tiešām ir tik daudz cilvēku?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums malleus
vai ēdamistabā ir mazi galdiņi diviem?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Tarkhankut rags
Novērtējums 7.0
Krima, Oļeņevka
Daba

Пансионат расположен в самой западной точке Крыма, в экологически чистом районе мыса Тарханкут, с его многовековой историей, долгими поэтическими закатами, сказочными гротами и скалами, голубыми лагунами и самым чистым на побережье морем. Старинный парк, золотистый песчаный пляж, целебное озеро, теплая, кристально чистая вода — визитная карточка пансионата «Солнечная Долина».

Atrašanās vieta Расположен в с. Оленевка, 23 км на юго-запад от пос. Черноморское, в экологически чистом районе мыса Тарханкут.
Pludmales apraksts собственный, песчано-галечный, оборудованный в 30 м от корпуса.
Viesnīcā

Ресторан, 2 кафе, бары, танцплощадка, биллиардная, настольный теннис, игровые автоматы, тир, футбольное поле и 2 волейбольные площадки, открытый бассейн, прокат велосипедов, детская площадка, организованные подвижные игры с детьми, компьютерный класс, тренажерный зал и спортивные танцы, охраняемая автостоянка, водные аттракционы, экскурсии.

Telpu apraksts

Отдыхающие проживают в двух-, трехместных номерах пятиэтажного корпуса со всеми удобствами и видом на море. В главном корпусе проживают в одно-, двух-, трехместных номерах "полу люкс". Все номера главного корпуса оборудованы кондиционерами и системой спутникового телевидения.

* сборно-щитовые домики - 2-х комнатные, со всеми удобствами, холодильник.

* 19 двухкомнатных четырех- местных деревянных коттеджей со всеми удобствами, телевизор, холодильник, кондиционер;

* 14 однокомнатных двух- местных деревянных коттеджей со всеми удобствами, телевизор, холодильник, кондиционер;

* 6 бревенчатых срубов со всеми удобствами, телевизор, холодильник, кондиционер;

Adrese Пансионат «Солнечная Долина», ул.Елисеева, 25, с.Оленевка, Черноморский район
Tālruņi: +38 (050) 393-46-85
+38 (050) 393-09-40
+38 (050) 397-46-51
+38 (06558) 9-61-87
FAQ