Jautājums o Jauna pasaule

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
80 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Laikapstākļi un gadalaiki»
Kādi ir laika apstākļi septembra vidū Krimā?
Pēdējo reizi septembrī Krimā bija 88. gadā. Bet Jaltā. Laiks bija labs, ja neko nejauc :-) Bet domāju par datumiem no 7. septembra, lai ar vīru un vecākiem uz divām nedēļām brauktu uz Jauno pasauli, tur kalni zemāki nekā Jaltuškā, kā tur ir laikapstākļi septembra vidū?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
14 abonenti  • prasīja 2009-07-0215 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  15
аватар PlyusheMonstr
brīnišķīgs laiks
Man patīk Sudak un Novyi Svet
septembris - silta jūra, viegls vējiņš, dzidrs ūdens
аватар Makarenko
Laikapstākļi Krimā septembrī nenokrīt gadu no gada. Mēs gandrīz katru gadu septembrī braucam uz Jaltu, bet tuvāk 15. datumam, mēneša pirmajā pusē bieži vētra, bet bija arī karsts +30, un brīžiem apmācies un lietains, bet tas arī nav tik slikti, saskaņā ar līdz Šādos laikapstākļos jūs varat ceļot pa Krimu, ir pietiekami daudz apskates vietu.
аватар Zlata28
Laiks ir brīnišķīgs - ūdens vairs nav svaigs piens, bet nav arī auksts,
atpūtas laiks Krimā ir lielisks - lielākā daļa atpūtnieku aizbraukuši, nav drūzmēšanās, diskomforts
Es mīlu Krimu septembrī, gandrīz katru gadu tieši septembrī es tur atpūšos.
Pērn pat divdesmitajos bija silts
аватар masyanya2140
Bija pagājušajā gadā septembra sākumā Krimā. Laiks labs, svelmains karstums nav, ūdens silts, cenas krītas, cilvēku daudz mazāk! Kopumā esat izvēlējies labāko laiku - samta sezonu. Jauku atpūtu!
аватар Viltis
Liels paldies meitenes! Tā arī darīsim, ja būs slikts laiks, vedīsim mammu un tēti pāri Krimai, pārvietosimies ar mašīnu :-)
аватар frl_frl
Visbiežāk septembra pirmajā pusē ir laikapstākļu maiņa, var būt gan lietains, gan vētrains laiks, gan jūra auksta, bet līdz 15.datumam viss normalizēsies. Bet, tāpat kā jebkuram noteikumam, ir izņēmumi. Ieskaitot Lai jaukas brīvdienas!
аватар lili-payn
Samta sezona, laiks ērts, saule nedeg, jūra silta, augļu daudz. skolēni tika aizvesti. Es vienmēr septembrī atpūšos Krimā, lai veicas.
аватар Natisa
Pirmajās 10 dienās labāk neiet, laikapstākļi mainās, vējš vēss, apmācies un jūrā vētrains
bet otrajā pusē sākas samta sezona;)
аватар alino4ka
Sasodīts, un es dodos uz pirmajām 10 dienām Krimā!
аватар raihana
lūdzu, iedodiet man saiti, kur var redzēt konkrēti laikapstākļus 2010. gada jaltas septembrī.
аватар anyababich
Atpūtos Jaltā 2004.gadā no 10. līdz 24.septembrim.Atbraucām - tikko laiks sāka uzlaboties,pirms tam lija, vētrains.Mums paveicās ar laiku, silts, ūdens 20-22. Vienkārši super!
аватар Dianagor
Atpūties 2008. gadā Aluštā no 15. līdz 26. septembrim. Nedēļa līdz 15 bija vēsa, un no 15 iestājās lielisks laiks - gaiss - 26-27 gr., Ūdens - 22-23 gr. Mani draugi vienmēr atpūšas Krimā (Dienvidkrastā) septembra otrajā pusē. Es jau sen nolēmu, ka cilvēkiem pēc 40 gadiem ir jāatpūšas šādā temperatūrā.
аватар nona104
Pagājušajā gadā bijām Krimā: Lisya Bukhta, Simeiz, Meganom, Sarych no 11. septembra līdz 1. oktobrim. Laiks bija lielisks, un tikai pēdējā dienā kļuva vēsāks un sāka līt.
аватар dunaeva1
Pastāsti man, kur doties septembra vidū ar ģimeni? Kur Krimā? Mums ir vajadzīgs privātais sektors. Un cenas ir pieņemamas...
аватар Dianagor
Protams, dienvidu krastā varat doties uz Alušu, Sudakā šajā laikā ir arī skaists laiks. Man ir liela vēlme atpūsties Balaklāvā, Gurzufā, Jaunajā pasaulē. Septembra otrajā pusē problēmu ar mājokli nav un mājokļu cenas tiek samazinātas. Pēdējos divus gadus atpūšamies Učkuevkā (Sevastopoles priekšpilsēta) jūnija otrajā pusē, laiks lielisks, jūrā 22-23 grādi, pasaka, esam sajūsmā par Sevastopoli, un ļoti lēti . Bet es joprojām mīlu septembri.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Jauna pasaule
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl