Sofiia 3*– Atsauksmes

10
Novērtējums 8.710
№5 viesnīcas reitingā Nikolajevka
9.3 Numurs
9.3 apkalpošana
9.2 Tīrība
9.1 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Mini viesnīca "Sofia" atrodas Nikolaevkas kūrortciemā, atpūtas centra "Skif" slēgtā aizsargājamā teritorijā.Vairāk →
аватар egorchik78
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sofijā atpū tā s 3. reizi. trī s aizgā ja. Esmu sieva un 5 gadus vecs dē ls. katru gadu viesnī ca arvien vairā k tiek aprakta koku ē nā . ļ oti omulī gi. istabas joprojā m ir tī ras, katru dienu tī ra un iznes miskasti. ir laba ē dnī ca. … Tomēr ▾ Sofijā atpū tā s 3. reizi. trī s aizgā ja. Esmu sieva un 5 gadus vecs dē ls. katru gadu viesnī ca arvien vairā k tiek aprakta koku ē nā . ļ oti omulī gi. istabas joprojā m ir tī ras, katru dienu tī ra un iznes miskasti. ir laba ē dnī ca. Pā ris reizes tur vakariņ ojā m. Garš ī gi bija mā jā s. Vispā r nā kamgad, ja izlauzī simies uz jū ru, tad bez vilcinā š anā s te. ja ir vietas. Sveicieni no Voroņ ež as.
аватар podorogkina
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi atpū tos ar vī ru un mazdē lu (5 gadi) "Sofijā ", viss ļ oti, ļ oti patika!! ! ! Virtuve izcila, dziļ š paklanī š anā s š efpavā riem! ! ! pat ir savas smalkmaizī tes - vienmē r svaigas un garš ī gas! ! ! Personā ls ļ oti pieklā jī gs, uzmanī gs, izpalī dzī gs, novē rtē katru klientu! ! ! Numuru tī rī š ana katru dienu tika veikta rū pī gi. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tos ar vī ru un mazdē lu (5 gadi) "Sofijā ", viss ļ oti, ļ oti patika!! ! ! Virtuve izcila, dziļ š paklanī š anā s š efpavā riem! ! ! pat ir savas smalkmaizī tes - vienmē r svaigas un garš ī gas! ! ! Personā ls ļ oti pieklā jī gs, uzmanī gs, izpalī dzī gs, novē rtē katru klientu! ! ! Numuru tī rī š ana katru dienu tika veikta rū pī gi. Visu brī niš ķ ī go apkalpoš anu un mierī gu, droš u atpū tu nodroš inā ja Alla Aleksandrovna, par ko esam ā rkā rtī gi pateicī gi un paklanā mies viņ ai! ! ! Nā kamo atvaļ inā jumu pavadī sim tikai "Sofijā "! ! !
аватар egorchik78
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
11. septembrī atpū tā mies. divas ģ imenes ar bē rniem. viss ir kā rtī bā! ! ! izrā dī jā s ī paš nieku vā rdabrā li. un mū su dē ls ir viņ u dē la vā rdamā sa))) paldies par lielisko atvaļ inā jumu! ! ! noteikti nā ksim vē l. … Tomēr ▾ 11. septembrī atpū tā mies. divas ģ imenes ar bē rniem. viss ir kā rtī bā! ! ! izrā dī jā s ī paš nieku vā rdabrā li. un mū su dē ls ir viņ u dē la vā rdamā sa))) paldies par lielisko atvaļ inā jumu! ! ! noteikti nā ksim vē l. Voroņ ež a.
аватар cryo
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vairā kas reizes atpū tos Nikolajevkā , diemž ē l vienu no reizē m nā cā s atpū sties citā kotedž ā , jo nebija laika rezervē t numuriņ u iepriekš un nebija arī vietu, bet š o viesnī cu varu droš i ieteikt visiem. … Tomēr ▾ Vairā kas reizes atpū tos Nikolajevkā , diemž ē l vienu no reizē m nā cā s atpū sties citā kotedž ā , jo nebija laika rezervē t numuriņ u iepriekš un nebija arī vietu, bet š o viesnī cu varu droš i ieteikt visiem.
Tā kā atpū ta man ļ oti patika, tad ieteicu draugiem un visai ģ imenei lī dz pat treš ajai paaudzei, daudzi atpū tā s vairā kas reizes, un visi ļ oti priecī gi, un atnā ca atkal, un tas ir galvenais rā dī tā js : )

Man bija iespē ja atpū sties citā s mā jiņ ā s (iepriekš minē to iemeslu dē ļ ), man patika vienā , ne sliktā k, otrā , par lielumu sliktā k, kopumā rulete, bet ja vē laties garantē ti labu atpū tu, tā pē c ka esi garš ī gi paē dinā ts un personī gā attieksmē pret atpū tniekiem , citu tā du neatradī si, izvē lies š o viesnī cu un esi pā rliecinā ts, ka nekļ ū dies.

Š ogad braucu arī uz Nikolajevku un š o viesnī cu, bet pē dē jā brī dī nolē mu doties uz Horvā tiju un Melnkalni, lai gan, ja laiks un darbs atļ aus, brauktu gan uz turieni, gan uz Nikolaevku : )
Š ī ir vieta, kur vē laties atgriezties.
аватар Grigoriy111
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki. Man ļ oti patika š is gads! Cenas / kvalitā tes attiecī ba ir tā , kas jums nepiecieš ama. Es devos pē c draugu ieteikuma, kuri bija gadu agrā k, un viss izrā dī jā s vē l labā k nekā viņ i man teica, es atgriezos mā jā s ar patī kamu iespaidu gū zmu, nā kamgad arī tur). … Tomēr ▾ Sveiki. Man ļ oti patika š is gads! Cenas / kvalitā tes attiecī ba ir tā , kas jums nepiecieš ama. Es devos pē c draugu ieteikuma, kuri bija gadu agrā k, un viss izrā dī jā s vē l labā k nekā viņ i man teica, es atgriezos mā jā s ar patī kamu iespaidu gū zmu, nā kamgad arī tur)
аватар 5439462
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Visa ģ imene atpū tā s ar vecā ko dē lu 19 gadus un jaunā ko 5 un visi bija ļ oti apmierinā ti. … Tomēr ▾ Visa ģ imene atpū tā s ar vecā ko dē lu 19 gadus un jaunā ko 5 un visi bija ļ oti apmierinā ti.
ВЕСЕЛЫЕ ПРОВОДЫ!!!!! А какие там закаты!!!!
аватар pando4ka72
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pā rē jais ir vienkā rš i super, visiem ļ oti patika, klusums, miers, bez uzmā cī gas apkalpoš anas, … Tomēr ▾ Pā rē jais ir vienkā rš i super, visiem ļ oti patika, klusums, miers, bez uzmā cī gas apkalpoš anas,
в номере отличный отдых шторм
аватар zimenkate
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Iesaku visiem, viesnī ca ļ oti laba, tī ra, mā jī ga, ē rta. Dzī voju 2 reizes, saimnieki ļ oti uzmanī gi un patī kami. Ceļ oja ar 5 gadus vecu bē rnu … Tomēr ▾ Iesaku visiem, viesnī ca ļ oti laba, tī ra, mā jī ga, ē rta. Dzī voju 2 reizes, saimnieki ļ oti uzmanī gi un patī kami. Ceļ oja ar 5 gadus vecu bē rnu
София София
аватар BOSIACHKA
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Kopumā viesnī cu "Sofia" var salī dzinā t ar ī paš nieku radu un draugu patvē rumu. Visur, kur skaties - visi "savē jie", nemitī gi grili, dzī res, dū mu pauzes. Ī sā k sakot, ne pā rā k patī kami......! Un vē l viena lieta: viņ i tī rī ja istabu katru otro dienu un tas nebija ī paš i kvalitatī vi, nebija vannas dvieļ u un trauku (izņ emot glā zes)!. … Tomēr ▾ Kopumā viesnī cu "Sofia" var salī dzinā t ar ī paš nieku radu un draugu patvē rumu. Visur, kur skaties - visi "savē jie", nemitī gi grili, dzī res, dū mu pauzes. Ī sā k sakot, ne pā rā k patī kami......! Un vē l viena lieta: viņ i tī rī ja istabu katru otro dienu un tas nebija ī paš i kvalitatī vi, nebija vannas dvieļ u un trauku (izņ emot glā zes)!
Пляж
аватар ptfair
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ja meklē jat klusu, mā jī gu, ē rtu vietu atpū tai ar mazu bē rnu, tad mini-viesnī ca "Sofija" ir tas, kas jums nepiecieš ams. Jautā jumi par mazgā š anu, ē š anu, mazuļ a guļ amvietu jū s netraucē s. Viesnī cas ē damistabā ir pat bē rnu gultas veļ a un augstais krē sls. … Tomēr ▾ Ja meklē jat klusu, mā jī gu, ē rtu vietu atpū tai ar mazu bē rnu, tad mini-viesnī ca "Sofija" ir tas, kas jums nepiecieš ams. Jautā jumi par mazgā š anu, ē š anu, mazuļ a guļ amvietu jū s netraucē s. Viesnī cas ē damistabā ir pat bē rnu gultas veļ a un augstais krē sls.
Viesnī ca atrodas pa vidu starp krastmalu un "Orange" (skaļ ā kā vieta "Skif"), tā pē c, lai cik trokš ņ aini tas bū tu, jū su istabā bū s kluss. Viesnī cas numuriņ i ir diezgan plaš i, kas nav ierasts, ar jaunā m mē belē m, santehniku, TV un ledusskapi. Ir pat tē jkanna ar glā zē m un krū zē m.
Ē diens izcils - lielas porcijas, laba mā jas gatavoš ana. Ē dinā š ana tiek nodroš inā ta arī paš iem mazā kajiem. Mē s esam savai meitai (1 gads un 7 mē neš i) par 15 UAH. dienā viņ i ņ ē ma piena putru no rī ta un vakarā un zupu pē cpusdienā .
Biksī š u - zeķ u mazgā š anai mums iedeva izlietni, un kad tika savā kts daudz un daž ā du lietu, jo. ilgi atpū tā mies, tad saimniece atļ ā va mazgā ties maš ī nā .
Kopumā iespaidi par pā rē jiem bija vislabā kie un lielā mē rā pateicoties saimnieku viesmī lī bai un sirsnī bai.


iemiesojums maslova2211
dosimies atpūsties no 16. līdz 24. augustam
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Мини-гостиница «София» расположена в курортном поселке Николаевка на закрытой охраняемой территории базы отдыха «Скиф».

Viesnīcā

Кафе, прачечная, химчистка, бесплатная автостоянка.

Telpu apraksts

Мини-гостиница «София» предлагает разместиться в 15 уютных номерах:

2-местный номер (16 кв. м.; 2 номера) оснащен балконом, холодильником, телевизором со спутниковым ТВ (10 каналов), чайником, набором посуды, душем, туалетом, умывальником.

В 3-местных (23 кв. м.; 10 номеров) и 4-местных (23 кв. м.; 3 номера) номерах есть балкон, холодильник, кондиционер, телевизор со спутниковым ТВ, чайник, набор посуды, душ, туалет, умывальник.

Частота уборки в номере — ежедневно.

Adrese Мини-гостиница «София» ул. Чудесная, 2, коттедж 33, п. Николаевка, АР Крым, Украина
Tālruņi: тел.: 8 (0652) 35-84-54
моб. тел.: +38 (050) 647-08-10, +38 (095) 833-17-07
FAQ