labi!!

Rakstīts: 1 jūlijā 2012
Ceļošanas laiks: 20 — 28 jūnijs 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Gribu uzreiz pateikt visiem, kas lasa atsauksmes, Nikolaekas pludmale nav VISUR liela, vienalga kurā viesnī cā tu esi, pansionā ts nav iekā rtots - pludmale visur ir izplatī ta! Bet viesnī cā m, protams, viss ir savā dā k!
Mē s ar vī ru jau bijā m Nikolajevkā.4 reizes, atpū tā mies gan privā tajā sektorā , gan š ī ciemata viesnī cā s, gribu teikt, ka atpū ta Dienesta viesnī cā bija vislabā kā . Pirmkā rt, mani pā rsteidza cena! Tā nav izkrā pš ana kā visur citur. (Nikolajevkai tas ir apbrī nojami, viņ i tieš ā m muļ ķ o un plē š uz katra soļ a. ) Lielisks personā ls, mē s ieradā mies 6.30 (bez rezervā cijas un zvanī š anas) un, neskatoties uz tik agru stundu, viņ i mū s uzņ ē ma ar smaidu un apmetā s skaista istaba. Istabā ir viss nepiecieš amais, viss kas norā dī ts mā jaslapā un visas tā s istabiņ u bildes ir realitā te!! ! ! (parasti Nikolajevkā bilde neatbilst realitā tei). Viesnī cā "Serviss" viss nodroš inā ts lī dz sī kumiem! ! ! Mums pat tika nodroš inā ta atseviš ķ a pludmale, nesē dē jā m viens otram uz galvas. Atpū ties pludmalē , neviens netraucē , bē rni nekliedz pā ri galvā m.
Ir arī ē dnī ca - neteikš u, ka ir nedaudz dā rgi, kā daž i raksta, vienkā rš i daž i negā ja uz citā m ē dnī cā m ! ! ! Teikš u uzreiz cenu starpī ba svā rstā s 50 kapeikas. rub. , visā s ē dnī cā s, bet kvalitā tes ziņ ā...Ē dnī ca "Serviss": pirmkā rt, ē d no tī riem un jauniem traukiem, kam patī kami ticē t, otrkā rt - garš ī gi, treš kā rt, liels ē dienu sortiments.

Liels paldies administratorei Yanai, pozitī vā kajai administratorei VISĀ Nikolaekvā! ! ! Jebkurš jautā jums, jebkurš pieprasī jums viņ ai tiek atrisinā ts - tas ir profesionā lis!! !
Paldies par atvaļ inā jumu! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu