Luchezarnyi 2*– Atsauksmes

63
Novērtējums 6.910
№10 viesnīcas reitingā Nikolajevka
7.5 Numurs
7.0 apkalpošana
7.8 Tīrība
7.2 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
Mājīgs, atrodas tiešā jūras tuvumā pansionāts "Luchezarny" ir labākais pansionāts Krimas rietumu krastā. Ērti numuri, gleznains labiekārtots parks, moderna infrastruktūra un medicīnas ēka - tās ir lieliskas brīvdienas sastāvdaļas.Vairāk →
аватар t_trishina74
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Iesā kumā es nekad nerakstu recenzijas, jo, ja tev viss patika, tad nav ko piebilst agrā k kā da rakstī tajam, un nav arī laika. Bet š ajā gadī jumā jau atpū tas procesā radā s nepā rvarama vē lme pē c ieraš anā s uzrakstī t atsauksmi, lai brī dinā tu topoš os atpū tniekus no mū su pieļ autajā m kļ ū dā m. … Tomēr ▾ Iesā kumā es nekad nerakstu recenzijas, jo, ja tev viss patika, tad nav ko piebilst agrā k kā da rakstī tajam, un nav arī laika. Bet š ajā gadī jumā jau atpū tas procesā radā s nepā rvarama vē lme pē c ieraš anā s uzrakstī t atsauksmi, lai brī dinā tu topoš os atpū tniekus no mū su pieļ autajā m kļ ū dā m.
Uzreiz jā saka, ka mē s neizvē lē jā mies vietu un viesnī cu, mē s vienkā rš i piedā vā jā m atpū tas iespē ju vecā kiem ar bē rniem ar nosacī jumu, ka puiš i vairā kas stundas dienā iet peldē ties ar treneri un dzī vo pie vecā kiem, kuri , savukā rt, arī atpū ties. Pē rn tā da nometne bija Grieķ ijā , š ogad, pakļ aujoties vispā rē jai tendencei, devā mies uz Krimu.
Tā pē c par Nikolajevkas vietu varu teikt, ka mē s nekad nebū tu izvē lē juš ies š o ciemu. Nikolaevka ir mazs, netī rs ciemats, kas ir tā lu no civilizā cijas, no turienes grū ti aizbraukt, ir autobusi, bet braucot no Jevpatorijas uz Sevastopoli, nedē ļ u iepriekš uz tiem nav biļ eš u, tā pē c var izkļ ū t no tur tikai ar taksi, kas nebū t nav lē ts. Brauciens uz Sevastopoli min. 30, maksā.1000-1200 rubļ u, paveiksies, ja dabū si pilnu auto. Starp citu, atgriezties Nikolajevkā ir vē l grū tā k, pē dē jais autobuss atiet pulksten 19.00, un tas arī viss, viņ i atgriezā s par 1200 rubļ iem. vienatnē . Paš ā Nikolajevkā nav ko darī t, ir kotedž u ciemats ar krodziņ iem un skaļ u mū ziku, piemē ram, š ansonu. Ir tirgus, letes zem polietilē na, cenas augstā kas nekā Maskavā un Pē terburgā , bet par to vē lā k.
Pansija "Radiant" sevi pozicionē kā ģ imenes brī vdienu viesnī cu ar 4 zvaigž ņ u vē rtē jumu, tā pē c vismaz tā ir novē rtē ta vietnē un pē c vē rtē juma (veca). Pagā juš ā gadsimta 70. gados celtajā viesnī cā pirms 10 gadiem veikts kapitā lais remonts, kad to izpirka kazahu korporā cija Kazakhmys. Tad uzbū vē ts peldbaseins (50 m), slidkalniņ i, atjaunotas ē kas, teritorija. Viss, manuprā t, 2006. gada laikā tika izdarī ts diezgan pieklā jī gi, lē ti un ā tri 1 gada laikā . Tajā brī dī viesnī ca bija 4 *, ņ emot vē rā pagā tnes lē tā s cenas. Tas izskaidro diezgan pieļ aujamā s pagā tnes atsauksmes. Kopš nesenā laika pansionā ts ir ī rē ts, un tur nekas vairā k aprī kojuma ziņ ā nav darī ts, vispā r nekas!...
Tagad mē ģ inā š u konkrē ti aprakstī t pansionā tu un pā rē jo tajā .
Teritorija: liela sakopta, daudz apstā dī jumu, soliņ i, celiņ i, puķ es, viss cienī gs, kluss un apgaismots. Teritorija ir galvenais un gandrī z vienī gais pansionā ta pluss.
Peldbaseins: otrs pansionā ta pluss, mū s interesē ja baseins bē rnu treniņ iem, bet rezervē š u uzreiz, ja dosies atvaļ inā jumā nevis sporta uzvaru nolū kos, bet ir vē lme mierī gi un ē rti apgulies pie baseina, diez vai tev tas izdosies. Visas trases no rī ta un vakarā aizņ emtas ar sportistiem, pa dienu baseins slē gts (nav skaidrs kā pē c? ). Ir sauļ oš anā s krē sli, tiem nav matrač u, duš a, tualete un ģ ē rbtuve ir netī ra. Slaidi darbojas, bet ne vienmē r regulā ri. Ir arī.2 bē rnu baseini.
Istabas. Tā s ir sā pes! Vispirms ierodoties iekā rtojā s ē kā Nr. 2 pie jū ras, 4 stā vi, bez lifta, bet palī dzē ja nest koferus. Standarta numurs nez kā pē c izrā dī jā s ī stenī bā.4-vietī gs, tā s 4 gultas, skapis, galds, televizors, kondicionieris. Viss ir skumji. Gultas galī gi nobruž ā tas, notraipī tas, veļ a veca, pā rklā ji redzē juš i skatus, dvieļ i veci, izdeguš i, 2gab. vienai personai. Karfe ir saplī susi, glā zes tik netī ras, ka bail pacelt, bet pats galvenais, uz tā s atrodas grī da un paklā js! Tas ir zvē rī gi! Mati, drupatas, kauliņ i no ķ irš iem, vates kociņ i, viss daž ā di uz grī das un zem gultā m - labā k neskatī ties! Atkritumi uz grī das, pē c izskata spriež ot, veci, izslaucī ja visu zem gultas un stū ros. No tā viņ i secinā ja, ka nav tī rī juš i zem gultā m, acī mredzot, kopš.2006. gada. ? Duš a saplī susi, no duš as piederumiem - ziepes (iedodot 1 reizi pie reģ istrā cijas), flī ze nokrī t, ir aizlī mē ta ar lī mlenti un atkal nokrī t. Visvairā k mani traucē ja netī rī ba. Bija baisi aizkaram pieskarties duš ā...Izrā dī jā s, ka š ī ē ka tiek izmantota bē rnu grupā m, un viņ iem acī mredzot ir vienalga, kā di apstā kļ i ir. Kamera pionieru nometnē . Vē lā k pā rvā cā s uz “Sleep by the Sea”, interjers tā ds pats, netī rī ba, nolaidī ba, istabā smaka, bet tomē r labā k tur, pie jū ras blakus, viss vē dinā ms, var gulē t ar atvē rtā m durvī m. . Tas samierinā jā s ar realitā ti . . Reizē m nav gaismas vai ū dens, bet reti, mums ir jā ciena.
Mā jturī ba: neglī ta! Ne jau katru dienu viena nelaimī gā kalpone skraida apkā rt. Viens! Uz ķ ermeni! Mē tā jas ar dvieļ iem, aizmirst tualetes papī ru, sū c tikai istabas centrā un tad kaut kā , nemazgā santehniku, traukus arī . Prasī jā m viņ ai padomu, lai labā k nomazgā jas, rezultā ts gandrī z tā ds pats. Kad viņ a neieradā s ne sestdien, ne svē tdien, administrā cija mums saš utusi teica: “Cilvē kam ir jā bū t brī vai dienai! Viņ a ir viena! " Viņ a tieš ā m ir viena, pansionā ta vadī ba patiesi uzskata, ka ar š ā du uzkopš anu pilnī gi pietiek 4*
Pludmale: 2 lī meņ u, kā minē ts, augš ē jā lī menī zem nojumē m ir sauļ oš anā s krē sli. Apakš ē jais lī menis ir neliela pludmales josla, oļ i, pakā pieni (ļ oti veci, š ķ iet, no 70. gadiem), un viss ir skumjš ar sauļ oš anā s krē sliem. Ir maz (20 gab. ), visas salauztas, sasietas ar virvi, lai “nenozagtu”, pā rvietot nebija iespē jams, tad vē l drī kstē ja. . . Pludmales lī nijas garums ļ auj. lai ieliktu vairā k no tiem. 50, un apakš ē jie sauļ oš anā s krē sli visi ir plaisā s, tieš ā m var kropļ ot sevi: iekniebt kaut ko sev. . , ko novē rojā m katru dienu skatoties uz nabaga atpū tniekiem. . Glā bē ji nesavā c un nesakā rto sauļ oš anā s krē slus no rī ta un vakarā , kā visur citur, bet vienkā rš i sasien kaudzē cieš i vienu pie otras, lai gan ir pietiekami daudz vietas, kur apgulties bez "elkoņ u stumš anas". . Mež onī ba, manuprā t.
Jū ra: silts, bet pē cpusdienā š ajā vietā vē trains, mū s brī dinā ja iepriekš .
Ē diens, ē dnī ca: š ī ir otrā sā pe! Bet ne tik stiprs. )) Jā uzmin fakts, ka produkti un no tiem gatavotie ē dieni ir garš ī gi, darbinieki ļ oti labi gatavo zupas un graudaugus. BET: 3 ē dienreizes dienā un ļ oti (nu, ļ oti! ) Atgā dina ē dienu skolā un pionieru nometni, labs, bet tomē r nometne. Starp citu, tā ir 2 maiņ u. Tiem, kuri nekur nav bijuš i, pat bē dī gi slavenajā Turcijā un Grieķ ijā , ļ oti patiktu viss. Tač u par kā du deklarē tu bufeti nav runas. Dienas ē dienkarte ir apmē ram š ā da. Brokastis: putra katliņ ā uz galda, kotlete ar makaroniem vai griķ iem ((((, tē ja un kakao "no spainī š a" (aizmirstiet par kafiju uz visiem laikiem! ), rullī tis, maize, š ķ iņ ķ is, siers, sviests, citrons. Pusdienas). : zupa uz galda, kotlete vai gulaš s vai tamlī dzī gi, griķ u makaroni utt. , š ķ ī stoš s sulas dzē riens, gurķ i un tomā ti, salā ti (baklaž ā ni, cukini, daž reiz bietes) augļ i (viens no cilvē ka, bumbieris vai persiks, tas ir stingri! otro nedos), š ķ iņ ķ a siers Vakariņ as: kotlete vai gulaš s vai tamlī dzī gi, griķ u makaroni utt, tē ja, citrons, bulciņ a, kefī rs vai raudzē ts cepts piens, mē mie salā ti. , glā zes arī.... Noteikti nepaliksi izsalkuš i, kotletes vai zupa ir garš ī gi...bet kotletes brokastī s ilgi neē d, bet vakariņ ā s maizī tes! Nepatī kami liet sev kefī ru no tē jkannas ar saplī suš u vā ku, nesaprotot, kas tajā ir uzminē t) , un redzē t, kā viņ i ar lupatu no spaiņ a noslauka galdu deguna priekš ā...Tas viss, iespē jams, ir pieļ aujams, iespē jams, skolas (sliktā ) ē dnī cā , pionieru nometnē , bē rnudā rzā , bet ne viesnī cā , kuras numura cena pā rsniedz 6000 rubļ u. dienā ! Tas. ekskursijas izmaksas bez lidmaš ī nas biļ etē m! sastā dī ja 8.000 rubļ u. pieauguš ajam un bē rnam 14 dienas. (treneris maksā atseviš ķ i).
Atseviš ķ i pieskā rā s vakariņ u ē dienkartei vienā no dienā m: viņ i pasniedza sarkanos ikri un siļ ķ es, mē s pat nezinā jā m, ko paķ ert? ), vē lā k izrā dī jā s, ka tieš i tajā dienā viesnī cā ieradā s ī paš nieks....Vē lā k viņ š aizgā ja, un viss nostā jā s savā s vietā s, vai nu š ķ iņ ķ is stingri saskaņ ā ar rē ķ inu, vai gaļ a "kā nozagta" . .
Animā cija: bē rniem vakara kino, diskotē ka, pē cpusdienas spē les. Rī ta vingroš ana pludmalē . Principā animā cija nav apmierinoš a.
Wi-Fi: protams, neaptver viesnī cas teritoriju, kā teikts, reģ istratū rā tas bija ļ oti vā jš , bet tad tas pazuda, acī mredzot administrā cijai apnika cilvē ki, kas sē ž reģ istratū rā , ieņ ē ma dī vā nus, viņ i izgriez to pilnī bā , saglabā jot tuvumā esoš o kafejnī cu.
Atzinumi. Protams, tas viss nav liktenī gi, atpū tā mies tajā , kas bija, bet zinot, ka varam un vajag! dabū t par tā du summu vairā k vai mazā k pieklā jī gā grieķ u, bulgā ru, turku u. c. viesnī ca tev iedod dī vu, un nepamet sajū ta, ka tiek maldinā ts. Acī mredzot viesnī cas vadī ba vairs nevē las pie viņ iem nā kt.
Cita starpā atseviš ķ i par Nikolajevku. Ī sā k sakot, netī rs, viss ļ oti dā rgs (ē diens 2-3.5 reizes dā rgā ks nekā Maskavā ), izklaide ir, bet visu sabojā maš ī nas, kas visu laiku brauc garā m, krodziņ i ar kliedzoš u mū ziku (tas jau sen zinā ms ka kafejnī cā klusā ka mū zika, jo labā k : )), š aurī ba neaprī kotā publiskajā pludmalē .
Nobeigumā vē los ieteikt vadī bai vismaz ievadā interesē ties par tū risma biznesa attī stī bas tendencē m valstī .
аватар nanma1
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Godī gi sakot, es negribē ju š eit ierasties treš o reizi, bet spontā ni nolē mu doties prom un nolē mu darī t kaut ko pā rbaudī tu. Izvē lē jos tikai lielā baseina, savas pludmales un zaļ o zonu klā tbū tnes dē ļ . Bet es domā ju, ka tā bija pē dē jā reize, kad mē s š eit ieradā mies. … Tomēr ▾ Godī gi sakot, es negribē ju š eit ierasties treš o reizi, bet spontā ni nolē mu doties prom un nolē mu darī t kaut ko pā rbaudī tu. Izvē lē jos tikai lielā baseina, savas pludmales un zaļ o zonu klā tbū tnes dē ļ . Bet es domā ju, ka tā bija pē dē jā reize, kad mē s š eit ieradā mies. Un redzē sim. Š ī nav pansija, bet gan bē rnu nometne, tā pē c esiet gatavi. Ē diens ir labā ks nekā.2015. gadā . Bet ne tas pats, kas 2012. gadā . Ē damistaba atgā dinā ja pionieru nometni. Bet obligā ciju ieguvums ir tā ds, ka tā s nav ī paš i pamanā mas lielā s teritorijas dē ļ . Istabas otrajā ē kā ir izmiruš as, arī dzī voklis acī mredzot nekad netika iztī rī ts. Paklā js ir klā ts ar drumstalā m, tā pē c nemē ģ iniet to tī rī t. Mū su istabas atradā s pirmajā stā vā , maniem vecā kiem istabā bija skudras. Vī ramā te vairā kkā rt sū dzē jā s, tač u nekā das darbī bas netika veiktas. Jā , teritorija ir zaļ a, bet lejupslī de ir redzama uzreiz. Vismaz mums ir ar ko salī dzinā t 2012. gadu. Baseins arī kļ uvis sliktā ks, uz celiņ u ž ogiem ir pelē jums, domā ju, ka arī slidkalniņ š ilgi neturē sies. Godī gi sakot, nav naudas vē rts. Turklā t es gribu atpū sties, nemaksā t daudz naudas un ierasties bē rnu nometnē . Varbū t kā ds ir pie bungā m, bet noteikti ne es. Jā , mē s savu atvaļ inā jumu sadalī jā m divā s vietā s, tā teikt. Pirmais puslaiks atpū tā s Kurortnijā (blakus Koktebemai). Jū ra tur ir netī ra un ziedoš a, visi savā ca rotovī rusus un nedē ļ u vē ma. Ko patikt Nikolaevkā , tas te vē l nav noticis. Jū ra š eit noteikti ir tī rā ka. Tas, iespē jams, ir vienī gais pozitī vais, ko varu teikt.
аватар Procuratura
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Teritorija sakopta un tī ra, baseins. Š eit plusi beidzas. Pā rē jais ir koncentrā cijas nometne ar neticami daudz aizliegumu un apmulsuš iem darbiniekiem. Esiet gatavi personā la agresijai un rupjī bā m, ja izdzersiet turpat veikalā pirktu alus pudeli vai pludmalē vai baseinā vē lē sieties apē st augļ us. … Tomēr ▾ Teritorija sakopta un tī ra, baseins. Š eit plusi beidzas. Pā rē jais ir koncentrā cijas nometne ar neticami daudz aizliegumu un apmulsuš iem darbiniekiem. Esiet gatavi personā la agresijai un rupjī bā m, ja izdzersiet turpat veikalā pirktu alus pudeli vai pludmalē vai baseinā vē lē sieties apē st augļ us. Darbinieki zonā uzvedas kā apsargi. Par tā du naudu tā das rupjī bas.
аватар nanma1
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Uz š o hosteli devā mies otro reizi. Tā tad mē s zinā jā m, kur mē s ejam. Pā rē jais bija brī niš ķ ī gs, un septembra laikapstā kļ i mū s nepievī la. Plusi: krā š ņ a zaļ ā zona. Sava smilš u un oļ u pludmale. … Tomēr ▾ Uz š o hosteli devā mies otro reizi. Tā tad mē s zinā jā m, kur mē s ejam. Pā rē jais bija brī niš ķ ī gs, un septembra laikapstā kļ i mū s nepievī la.
Plusi: krā š ņ a zaļ ā zona. Sava smilš u un oļ u pludmale. Super bē rnu istaba. Manai meitai (6 gadi) tas vienkā rš i patī k. Labi animatori. Milzī ga cieņ a Maksimam. Meita atceras un saka sveiki! Katru vakaru viņ i izdomā ja kaut ko bē rniem: karikatū ru, izrā des vai diskotē ku. Puķ u puš ķ is, grandiozs dā rznieku darbs. Liels siltais baseins, slidkalniņ š . No plusiem - no krastmalas tika noņ emti visā di krodziņ i. palicis tikai viens, bet cenas trakas.
Nu, tagad pie mī nusiem:
Dzī vojā m kā.2012. gadā.2. korpusā . Š ajā laikā pansionā ts uzbū vē jis pā ris luksusa guļ bū ves - guļ bū ves cenas nav lē tas. BET! - pati teritorija kaut kā ir kļ uvusi sliktā ka. Ziedu ir daudzkā rt mazā k, salī dzinot ar 2012. gadu. Ē dienu ē dnī cā kļ uvis daudz mazā k. Parā dī jā s ala-zviedru galds ar uzkodā m un salā tiem. Desu un sieru neierobež otā daudzumā , bet sagriež ļ oti plā ni. Un porcijas ir kļ uvuš as mazā kas. Sievietē m, protams - normā li, bet vī rieš iem par maz. Par viesmī ļ iem sū dzī bu nav - labi darī ts!
Tagad pā riesim pie skaitļ iem. Otrajā mī nusu korpusā - mē beles jauktas. Telpas ir netī ras. Kalpones ļ oti slikti tī ra. 10 atpū tas dienu laikā viņ i to nekad pat netī rī ja ar putekļ u sū cē ju. Lai gan mē s jautā jā m, kad bijā m ceļ ojumā . Mē s daudz ceļ ojā m, jo bija ar maš ī nu, tā pē c bija iespē jas uzkopt istabenē m, bet viņ as uzstā jī gi nā ca tieš i tad, kad bijā m istabā . Paklā js ir klā ts ar drumstalā m, zem gultas parasti ir netī rs. Arī mī nusi - spogulim "gaitenī " nav izejas. Arī vannas istabā . Jū s nevarat izž ā vē t matus spoguļ a priekš ā . Ziepes, š ampū ni un citi higiē nas lī dzekļ i - nekā . Pā ris reizes ielieciet tualetes papī ru.
Tā lā k uzzinā jā m, ka pansionā ts tagad arī ir balstī ts uz bē rnu nometnes veidu, tā pē c bē rnu ir daudz. Tiesa, mums paveicā s vē l vairā k, septembrī atpū tā mies. Un tā pē c nostā stiem - daudz bē rnu. Izmaiņ as un vairā k. Uzskatu, ka š ī informā cija ir jā ieraksta pansionā ta aprakstā un jā brī dina, ka bū s arī tā das "maiņ as". Atpū ta, manuprā t, nav lē ta, es personī gi bū tu saspringta. Tā pat pat septembrī nebija ī paš i paveicies, jo baseins biež i bija aizņ emts ar treniņ iem. Nepā rprotiet - es gribu atpū sties, nevis skatī ties uz skolē niem, kā viņ i atpū š as. Ī paš as kontroles pā r bē rniem nav. Jā , nepaskaidroš u, viņ i paš i bija bē rnu nometnē s))
pludmale salī dzinā jumā ar 2012. gadu - pasliktinā jusies. Daudz sauļ oš anā s krē slu salū zuš i. Man vairā k patika Solņ eč nijas pansionā ta pludmale. Tur ir vienkā rš i lieliski. Tas tiek izrullē ts katru dienu no rī ta. Un oļ i nekrī t cauri kā starojumā .
Wifi tikai ā rpusē . Istabā vispā r neķ ē rā s.
Nu principā visi mī nusi, bet kaut kā di nosē dumi palika. Ja, manuprā t, es tur nebū tu bijis 2012. gadā , tad nezinu, vai bū tu pamanī jis š os mī nusus. Bet es domā ju, ka nā kamreiz es tur vairs neieš u, jo tas man izdega. Par tā du naudu.... var redzē t ko citu. Varbū t mē s esam tā di nerā tni, jo tur satikā m daudzus cilvē kus - viņ i bija sajū smā . Š ķ iet, ka mums š eit ir kaut kas.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es ļ oti iesaku visiem vecā kiem, kas atvaļ inā jumā ceļ o ar bē rniem uz Krimu, pievē rst uzmanī bu pansionā tam Luchezarny Nikolaevkā . Tū risma kompā nija Laspi (sazinā jā s ar tī mekļ a vietnes starpniecī bu) mū s ieteica kā labā ko pansionā tu Rietumu Krimā . … Tomēr ▾ Es ļ oti iesaku visiem vecā kiem, kas atvaļ inā jumā ceļ o ar bē rniem uz Krimu, pievē rst uzmanī bu pansionā tam Luchezarny Nikolaevkā . Tū risma kompā nija Laspi (sazinā jā s ar tī mekļ a vietnes starpniecī bu) mū s ieteica kā labā ko pansionā tu Rietumu Krimā . Pagā juš ajā vasarā bijā m š eit pirmo reizi ar visu ģ imeni ar vī ru un diviem bē rniem. Mē s atpū tā mies augustā , karstā kajā laikā tieš ā un pā rnestā nozī mē . No karstuma izglā bta teritorija - skaists parks, pamatī gi apstā dī jumi, koki, krū mi apgriezti dzī vnieku formā , ziedi, strū klakas. Bē rniem patika pabarot mazā s vā verī tes, kuras nelē kā tikai gar zariem, bet lec uz barotavā m-mā jā m, tā du ir daudz visā parkā . Labos laikapstā kļ os bē rniem bija grū ta izvē le – izklaide vai jū ra. Bet tas, kas vienmē r ir uzvarē jis, ir baseins! Ā ra bē rnu baseini ar siltu ū deni, kuros ir ū dens slidkalniņ i. Protams, bē rni nevar pretoties. Pieauguš ajiem ir liels peldbaseins, 50 m garš ar celiņ iem. Pludmale ir tikai pasaka - ļ oti tuvu ē kā m, smiltis ar oļ iem, ieeja tī ra, jū ra bija silta. Pludmalē ir nojumes. Istabiņ u paņ ē mā m speciā li ar kondicionē tā ju - 3. ē ka guļ pie jū ras, jū ra no mums š ļ akstī jā s 30m, tā ir pasaka, lai aizmigtu sē rfoš anas skaņ ā s. Istabā var iekļ ū t no ielas, un tai ir mē belē ta veranda, kur var sē dē t vakarā . Gribē tu novē lē t ieviest bufetes lī niju uztura ziņ ā , bē rni Turcijā ir pieraduš i un visi bija pā rsteigti, ka viesmī ļ i nes ē dienu Radiantā . Par ē diena kvalitā ti sū dzī bu nav, varē ja izvē lē ties no diviem ē dieniem. Zupas ļ oti garš ī gas, daudz gaļ as ē dienu. Ja vē laties kaut ko ā rpus programmas, varat iegā dā ties pludmales bā rā . Vē l piebildī š u, ka teritorija un pludmale ir slē gtas zonas, neviens cits tur nav ielaists! Bē rniem pansionā ts patika un es neatteiktos braukt vē lreiz, ja bū s laiks atpū sties. Š ī ir lieliska vieta ģ imenes brī vdienā m pie jū ras, tā var radī t izredzes uz Turcijas viesnī cā m. Neskatoties uz to, ka ir pieauguš as cenas ceļ ojumiem uz Krimu, visticamā k, izvē lē simies Radiant, ja dosimies atvaļ inā jumā vasarā , Laspi sola atlaides!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар oldboss
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s atpū tā mies 2013. gadā pirms Bendera blokā des. Tagad mē s nevaram doties uz Krimu š o ķ ē mu dē ļ , tā pē c es meklē ju citus variantus. Te atcerē jos par pā rē jo - nolē mu uzrakstī t. Iespē jams, ka pē dē jo 2 gadu laikā lietas ir mainī juš ā s uz labo pusi. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies 2013. gadā pirms Bendera blokā des. Tagad mē s nevaram doties uz Krimu š o ķ ē mu dē ļ , tā pē c es meklē ju citus variantus. Te atcerē jos par pā rē jo - nolē mu uzrakstī t. Iespē jams, ka pē dē jo 2 gadu laikā lietas ir mainī juš ā s uz labo pusi.
Kopē jais iespaids ir labs. Pansija relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m, daudz bē rnu. Naktī s nav trokš ņ ains, var gulē t. Tie barojas, lai arī vienkā rš ā veidā , bet apmierinoš i un netaupa uz gaļ as rē ķ ina. Odu nav. Baseins ir liels un dziļ š . Jū ra ir netā lu. Ir trenaž ieri, galda teniss, bē rnu diskotē ka/animatori/multenes vakarā . Teritorija sakopta, daudz apstā dī jumu un puķ u - ļ oti jauki. Liela cieņ a pret dā rzniekiem. Reģ istratū rā adekvā ti runā još i cilvē ki - retums Krimā . Tie ir plusi.
Un tagad mī nusi.
Cerberus uzraugi baseinā - nedod Dievs, jū s vē laties dot bē rnam ā bolu vai persiku pie baseina - nekavē joties skrien prom, kliedzot, ka jū s nevarat ē st / dzert / dzī vot pie baseina. Tā da pati situā cija ar slidkalniņ iem - nemitī gi kā pj pie bē rniem, tad nevar pakustē ties ar galvu pa priekš u, tad nevar izkustē ties divatā , tad skaļ i kliedz, tad skrien ā tri. . . Pusdienlaikā visi ir izmests no baseina - aizveras uz pā rtraukumu, atver vē lu no rī ta, aizver agri vakarā . Sekls baseins ar ū denskritumu un masā ž as strū klā m - tikai bē rniem, ja gribas tajā mierī gi pagulē t - uzreiz kliedzot skrien un izdzen ā rā , lai gan tajā laikā vispā r neviena nav un nevienam netraucē . Tas nav ī paš i patī kami, tas pastā vī gi sasprindzina, traucē atpū sties, es gribu noš aut š os Cerberus. Peldē ties traucē pludiņ i-celiņ i lielajā baseinā . Atpū tnieki nav sportisti, viņ iem nevajag celiņ us, viņ iem vajag baseinu. Pā rā k daudz hlora ū denī .
Pludmale pie jū ras - burtiski pā ris metri un ū dens, oļ i - ar basā m kā jā m paiet nevar. Dziļ ums ļ oti ass, 2-3 metri no krasta un dibena nav. Jū ra pastā vī gi vē traina, ū dens jū rā ir auksts, peldē ties starp viļ ņ lauž iem nav patī kami. Pusi laika viļ ņ u dē ļ jū ras pludmale bija slē gta.
Ē damzā lē ir karsts, sā ls/cukurbļ odas pastā vī gi tukš as, viesmī ļ i mocā s cilvē ku daudzuma dē ļ . Ir neliela dzē rienu un ē dienu izvē le (2-3 dzē rieni, no kuriem izvē lē ties / 2 pirmie / otrie ē dieni). Ē diens labs, gaļ as daudz (visu apē st nav iespē jams), bet diezgan vienkā rš s un ne vienmē r garš ī gs. Viņ i neprot gatavot kartupeļ us un makaronus. Ē damistabas darbinieki ir godī gi - aizmirsu somu ar naudu un mobilo (pat nepamanī ju) - pē c 2 stundā m viņ i zvanī ja, atgrieza, ne santī ma netika pazaudē ta.
Istaba ē rta, vidē ja izmē ra, nav bū da - ir kur stā vē t/staigā t. Tualete/duš a istabā , normā ls. Ū dens ir pieejams visu laiku. Dvieļ i tiek nodroš inā ti ieraš anā s brī dī , tač u tie tiek mainī ti par maksu. Tas pats attiecas uz gultas veļ u. Kondicionieris strā dā , ir pults. Bet rozetes nav, ledusskapis/televizors ir pieslē gts un viss, jā uzlā dē telefons vai jā pievieno portatī vais dators - izslē dz televizoru. Tē jai obligā ti jā bū t lī dzi, bez tā s nekā dā veidā . Kondicionieris bija pakā rts tieš i virs gultas, kurš gulē ja zem kondicioniera, mani sapratī s - tā s ir š ausmas. Vai karsts, vai vē jains.
WiFi ir gan tur, gan ne tajā paš ā laikā . Ir signā ls, kaut arī vā jš , tač u tas tiek savienots katru otro reizi, un internets ir tik lē ns, ka ir grū ti pat pā rlū kot vietnes. Skype/video nav runa. Ja bija iespē ja saņ emt/nosū tī t pastu - paveicā s.
Par visiem š iem mī nusiem es atņ emš u 3 zvaigznes. Bet viss pā rē jais ir labi. Savā ziņ ā pat labā k nekā Turcija. Relaksē još ā m brī vdienā m - visvairā k to.
 детский бассейн
аватар romanyukalex
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s izvē lē jā mies š o hosteli divu iemeslu dē ļ : 1. Nikolaevka ir klusa vieta, bez trokš ņ a. 2. Radiant - viena no labā kajā m pansijā m tajā . Viņ i tur labi barojas. Ir vairā ki animatori, kas strā dā ar bē rniem visas dienas garumā , sā kot no rī ta vingroš anas pie jū ras lī dz vakara bē rnu diskotē kā m. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o hosteli divu iemeslu dē ļ :
1. Nikolaevka ir klusa vieta, bez trokš ņ a.
2. Radiant - viena no labā kajā m pansijā m tajā .
Viņ i tur labi barojas. Ir vairā ki animatori, kas strā dā ar bē rniem visas dienas garumā , sā kot no rī ta vingroš anas pie jū ras lī dz vakara bē rnu diskotē kā m. Animatoru princips ir tā ds - iesaista pasā kumos bē rnus, visu laiku notiek kaut kā di konkursi un tā tā lā k. Atš ķ irī bā no viņ iem, kaimiņ os "Solņ eč nijā " animatori strā dā drī zā k Show rež ī mā , viņ i visi ir uz skatuves, bē rni un pieauguš ie zā lē . Tas ir pluss Radiant animatoriem.
Filmas tiek rā dī tas vakaros 3 reizes nedē ļ ā . Teritorijā viss kopts, apgriezts, ļ oti glī ts. Baseini tiek mazgā ti katru dienu (agri no rī ta). Daudz lapeņ u, ē nainu krū mu utt. Istabas jaukas, nekā da skarba, viss kā rtī bā . Vispā r viss ir ļ oti forš i.
Bija divi mī nusi:
1. Vispā rē jais WiFi bija ļ oti lē ns, tā pē c pat tī mekļ a vietņ u apskatī š ana ir vesela problē ma. Un visi š ie cilvē ki iet un skatā s uz savā m ierī cē m ar cerī bu, ka tagad jū s kaut ko redzē sit, un nē , un nē...Man bija jā sē ž uz viesabonē š anas 2G / 2.5G, kas ir dā rgi.
2. Lai vakarā dabū tu istabā tē jkannu, nā cā s sastrī dē ties, laipni nedeva. Sā kumā konsjerž i gandrī z visas tē jkannas atdeva pastā vī gai lietoš anai atseviš ķ ā m telpā m, un rezultā tā visā m pā rē jā m palika divas tē jkannas un pietrū ka. Tikai ar zvē restu viņ i varē ja piespiest viņ us atņ emt pā rē jā s tē jkannas, un visiem sā ka pietikt.
Viss pā rē jais bija lieliski!
аватар koovsyannikov
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kopā ar mā su atpū tā mies pansionā tā "Radiant". Š is ir labā kais sadzī ves (joprojā m Krimu uzskatu par mū su valsti) atpū tas paraugs. Pats pansionā ts atrodas Krimas stepju daļ ā . Ņ emot vē rā š ī gada laikapstā kļ us, visas tuvē jā s apdzī votā s vietas bija kails, saules izdegts klajums. … Tomēr ▾ Kopā ar mā su atpū tā mies pansionā tā "Radiant". Š is ir labā kais sadzī ves (joprojā m Krimu uzskatu par mū su valsti) atpū tas paraugs. Pats pansionā ts atrodas Krimas stepju daļ ā . Ņ emot vē rā š ī gada laikapstā kļ us, visas tuvē jā s apdzī votā s vietas bija kails, saules izdegts klajums. Pansionā ts ir cilvē ka roku radī ts paradī zes gabals. Plaš a teritorija, moderns parks, lieliskas celiņ i, alejas, stū ri, lapenes, soliņ i, strū klakas - viss tiek darī ts ar lielisku gaumi, uzturē ts ideā lā stā voklī . Ziedi ir daudzveidī gi, spilgti, sulī gi. Dienu un nakti puķ u dobes, krū mi, zā lā ji tiek bagā tī gi laistī ti. Š iem nolū kiem tiek iztē rē ti tū kstoš iem kubikmetru ū dens. Ē damistaba tī ra, gaiš a, ē rta, viesmī ļ i strā dā klusi. Daudzi pavadoņ i strā dā diskrē ti, lai netraucē tu atpū tai. Pludmale tiek uzturē ta lieliskā sanitā rajā stā voklī . Numuri ir mā jī gi, moderni, ar jaunu santehniku, TV, ledusskapi, kondicionieri, balkonu. Mē s dzī vojā m 2. korpusa 201. istabā . Istabene Nadež da Ivanovna Kotelevič a nav jauna sieviete, tač u viņ a ir ļ oti enerģ iska un apzinī ga. Viņ a ir uzmanī ga, izpalī dzī ga, laba sarunu biedre. Mē s iesakā m ikvienam apmesties š ajā viesu namā .
аватар nanma1
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Radiantā atpū tā mies no 3. lī dz 13. septembrim. Es personī gi priecā jos. Tā patieš ā m ir mikropilsē ta pilsē tā . Pati Nikolaevka ir stepju ieskauta, bet š ī pansionā ta teritorija ir milzī gs un rū pī gs darbs. Daudz zaļ umu, koku, ziedu - tas ir pilnī gs skaistums! Dā rznieki veido daž ā das skaistas ziedu kompozī cijas, katru dienu nenogurstoš i strā dā , kopjot pansionā ta teritoriju. … Tomēr ▾ Radiantā atpū tā mies no 3. lī dz 13. septembrim. Es personī gi priecā jos. Tā patieš ā m ir mikropilsē ta pilsē tā . Pati Nikolaevka ir stepju ieskauta, bet š ī pansionā ta teritorija ir milzī gs un rū pī gs darbs. Daudz zaļ umu, koku, ziedu - tas ir pilnī gs skaistums! Dā rznieki veido daž ā das skaistas ziedu kompozī cijas, katru dienu nenogurstoš i strā dā , kopjot pansionā ta teritoriju. Man personī gi viss patika! mē s bijā m otrajā ē kā . Lasot iepriekš ē jā s atsauksmes, viņ i teica, ka telpā s ir trokš ņ ains no mū zikas. Mē s atradā mies tā lā kajā spā rnā , un vē l jo vairā k, visur ir stikla pakeš u logi un kondicionieri, tā pē c mē s vienkā rš i aizvē rā m logus un daž reiz ieslē dzā m kondicionieri, un tas bija krā š ņ s. Kalpones ļ oti atsaucī gas, vienmē r simtreiz pasveicina, ja kaut ko atnes. Biju kopā ar savu 3 gadī go meitu, viņ a naktī rakstī ja uz palaga, mums viss tika nomainī ts un pat nekā du sū dzī bu vai malu skatienu, bet tieš i otrā di, viņ i mums č ubinā ja. Vē l viena lieta, mē s bijā m istabā č etratā (es, mans vī rs, mana mā te un mana meita), istabā ir trī s vienvietī gas gultas + saliekamā gulta. Mē s ar vī ru pā rvietojā m gultas un gultiņ u, kurā gulē ja mū su meita, lai mums bū tu lidlauks. Man nepatika matracis uz saliekamā s gultas, acī mredzot tas bija ilgi salikts un matracis likā s deformē jies, tā pē c istabene mums atnesa pilnvē rtī gu matraci, kā mē s to uzlikā m uz saliekamā s gultas, un mana meita gulē ja kā princese. Ē damistaba ir vienkā rš i krā š ņ a, manuprā t, barojas nokauš anai. 1. , otrais un treš ais + daudz tē jas, kafijas, kakao. sula vakariņ ā m. zupas ļ oti garš ī gas. ī si sakot, baroš ana ir paš taisī ta, nevis ē dnī ca. vakariņ ā s vienmē r deva kefī ru (ļ oti garš ī gs) vai jogurtu. Mans vī rs saka, ka baroš ana ir tā , it kā mū s gatavotu kauš anai)))) ī si sakot, mē s tur nekad nebijā m izsalkuš i. Uz vietas ir trī s peldbaseini. Netā lu no ē damistabas, bet tur nez kā pē c neviens nepeldē jā s. Un divi pie tenisa korta. (bē rniem 40 cm dziļ umā un pieauguš ajiem lī dz 2 metriem). ir arī ū dens slidkalniņ š . devā s uz turieni ar visu ģ imeni. meita priecā jas. nopirkā m viņ ai ī paš u apli (peldtrenaž ieri) un viņ a kopā ar mums peldē ja pieauguš o baseinā . ū dens baseinā ir ļ oti silts (vismaz 26 grā di bija vienmē r). Cepures nav vajadzī gas. Jū ra ir atseviš ķ a dziesma. Pludmale bū tī bā ir 3+. viņ iem ir sava privā tā aprī kota pludmale, bet es neesmu ī paš i entuziasts. ļ oti maigs nobrauciens un neē rti izkļ ū t no ū dens vietā m, un oļ i. maz smilš u. un lī dz pludmalei jā nokā pj pa č etrā m kā pnē m. mani tas netraucē ja, bet vecā ki bija ar mums, un viņ iem sā pē ja kā jas un viņ iem bija grū ti, protams, bet viņ i tik un tā rā poja)) paš a pansionā ta teritorija ir slē gta, viņ i nevienu neredzē ja citā di un nelaid viņ us iekš ā . Rokassprā dzi nē sā ju visiem atpū tniekiem, kā jau ā rzemē s, to noņ em tikai izejot no mā jā m. katru dienu animā cijas programmas vakaros, bet galvenokā rt bē rniem no piecu lī dz seš u gadu vecumam. Bet arī mū sē jie nebija garlaicī gi. Teritorijā ir arī rotaļ u laukums (kā Maskavas ksil), un š ū poles un karuseļ i un kā pš anas rā mji. vienī gais, kas neapskauda ķ ermeni, bija sapnis pie jū ras. tie atrodas tieš i krastmalā , kur visi nemitī gi staigā , vakaros mū zika no kafejnī cā m ā muriem. tā pē c es nezinu, kā viņ i tur paliek. Teritorijā redzē jā m vā veres un ež us. Daudz tauriņ u un neparastu putnu. Brī niš ķ ī ga kompozī cija "Ukrainas ciems", divas mazas dekoratī vas mā jiņ as, "aka", dī ķ is, dzirnavas (kā strū klaka), vakarā ļ oti skaisti izgaismots un priecē aci. devā s uz skitu teritoriju. . . un pē c starojuma - tā ir tikai bedre. kotedž as ir visas viena virs otras. stā vē t tuvu, nav kur staigā t. un automaš ī nas braukā apkā rt, tā pē c jū s nevarat ļ aut bē rnam vienkā rš i skraidī t. mē s vispā r vē lē jā mies doties uz kruī zu, bet, tur atrodoties, man tas ī sti nepatika. interjers un cenas ir normā las, un ja atpū š as bez bē rniem, tad principā ir normā li, bet pludmales nav. principā tas ir normā li, bet es atkā rtoju, pē c starojoš ā , kur ir milzī ga teritorija, milzī gs peldbaseins (6 celiņ i 50 metru garumā ) un pats galvenais TAVA PLUDMA - vienkā rš i nevar salī dzinā t ar Skif mā jiņ ā m. Braucā m no Jaltas uz Jevpatoriju, neko labā ku visos aspektos starojoš u neatradā m. Ja atkal brauc uz Krimu, tad tikai uz starojoš o.
аватар olga-bakandova
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sezonas kulminā cijā atpū tā mies "starojumā ". Svī tā bija divas ģ imenes (visiem 4 daž ā da vecuma bē rniem). Kopumā man viss patika, tas ir ļ oti labi Krimai, mē s vē lē tos š eit atgriezties. Trū kumi ir klā t: ē diens nav ī paš i labs, pludmale nav ī paš i tī ra (atkarī gs no tā , ko salī dzinā t, ja ar pilsē tu tas ir tikai prieks). … Tomēr ▾ Sezonas kulminā cijā atpū tā mies "starojumā ". Svī tā bija divas ģ imenes (visiem 4 daž ā da vecuma bē rniem). Kopumā man viss patika, tas ir ļ oti labi Krimai, mē s vē lē tos š eit atgriezties. Trū kumi ir klā t: ē diens nav ī paš i labs, pludmale nav ī paš i tī ra (atkarī gs no tā , ko salī dzinā t, ja ar pilsē tu tas ir tikai prieks). Animā cija laba, bē rniem patika, un tas ir galvenais. Ja patī k Krima, tad te patiks (par spī ti nepilnī bā m jā piekrī t, ka tā s ir visur).
Parādīt vairāk »


iemiesojums DariaGl
Kāda ir ieeja jūrā (dziļa vai gluda, bērnam - 2,5 gadi)? Kur ir wi-fi?
9 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums Nataly.plehanov
Sakiet, vai administrācija sveic viesus dzimšanas dienā?
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
iemiesojums sjg1203
bija šogad vētras skartā pludmale
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums zienbet
2 wsroslih,1 rebönok 12 let zelaüt prowesti otdih w waschem hotel...
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums marina_64vol
Kurš atpūtās pansijā "Radiant" Nikolaevka istabās "Sapnis pie jūras"? Pastāsti man sīkāk. Ērti? Ir karstais ūdens, terasei garām ejošie traucē utt.
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Уютный, расположенный в непосредственной близи от моря пансионат «Лучезарный» является лучшим пансионатом западного побережья Крыма. Комфортабельные номера, живописный ландшафтный парк, современная инфраструктура и лечебный корпус – вот составляющие отличного отдыха.

Pludmales apraksts в «Лучезарном» уникальный, трехъярусный. Можно расположиться у самой воды на мелкой гальке или песке, а можно немного выше, под навесами, на удобных лежаках. За обстановкой на воде и безопасностью купания постоянно наблюдают спасатели.
Viesnīcā

Парковая зона, спортивный городок, футбольное поле с исскусственным покрытием, теннисный корт, баскетбольная и волейбольная площадки, 50-ти метровый подограваемый спортивный бассейн с элементами аквапарка, детский подогреваемый бассейн с горками, теннисные столы, бильярд, тренажерный зал, финские сауны, библиотека, фото-магазин, тир, игровые автоматы, батут, дискоклуб, бары, караоке. На территории имеется лечебный корпус, оснащенный современными физиотерапевтическим оборудованием: УВЧ, тубус-кварцем, электро – ингалятором, переносным электро – кардиографом, а также другой аппаратурой, необходимой для оказания квалифицированной экстренной помощи.

Telpu apraksts

5-ти этажный корпус на 120 мест располагает 2-х местными номерами, оборудованными новой мебелью, кондиционерами, холодильниками, спутниковым телевидением. В корпусе имеется лифт, мини-сейфы.

Каждый номер 4-х этажного детского спального корпуса на 32- мест имеет просторную лоджию с видом на море и парк. 26 номеров повышенной комфортности – «климатопавильоны» находятся в 30 метрах от моря.

Adrese 97546 , Украина, АР Крым; Симферопольский р-н; п.г.т. Николаевка, пр.Нахимова,6, пансионат «Лучезарный».
Tālruņi: +38 (0652) 312-928
+38 (0652) 312-225
Tīmekļa vietne: Luchezarnyi
FAQ