Enigma 3*– Atsauksmes

128
Novērtējums 9.010
№1 viesnīcas reitingā Nikolajevka
9.4 Numurs
9.5 apkalpošana
9.5 Tīrība
9.5 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Viesnīca "Enigma" atrodas Nikolaevkā - kūrorta ciematā Krimas rietumos, Melnās jūras piekrastē. Viesnīca ir ideāli piemērota ģimenēm ar bērniem. Līdz jūrai 100 metri, pludmale smilšaina un oļaina, ieiešana jūrā notiek pakāpeniski.Vairāk →
аватар grishvina.sasha
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Katru gadu ar ģ imeni braucam uz jū rmalu. Mū su ģ imene ir diezgan liela, un visiem ir ļ oti grū ti iepriecinā t. Bet mē s atradā m lielisku viesnī cu Melnā s jū ras piekrastē . Par Enigmu nejauš i dzirdē ju sarunā ar kolē ģ iem, un mē s tikai meklē jā m viesnī cu. … Tomēr ▾ Katru gadu ar ģ imeni braucam uz jū rmalu. Mū su ģ imene ir diezgan liela, un visiem ir ļ oti grū ti iepriecinā t. Bet mē s atradā m lielisku viesnī cu Melnā s jū ras piekrastē . Par Enigmu nejauš i dzirdē ju sarunā ar kolē ģ iem, un mē s tikai meklē jā m viesnī cu. Divreiz nedomā jot, nolē mā m rezervē t numuriņ us septembrim, un tā kā to izdarī jā m iepriekš , mums bija -10% atlaide. Ierodoties viesnī cā , bijā m ļ oti priecī gi - teritorija liela, skaista, numuriņ i mā jī gi un plaš i. Pludmale atrodas ļ oti tuvu viesnī cai. Ē diens š eit ir garš ī gs un apmierinoš s, par naudu, ko samaksā jā m, mē s nekur nebū tu atraduš i tik brī niš ķ ī gu ē dienu. Un ir kur pavadī t brī vo laiku, mē s pat sazinā jā mies ar viņ u tū risma biroju un devā mies ekskursijā , vē lā k apmeklē jā m delfinā riju. Pā rē jais visiem ļ oti patika, bija apmierinā ti.
аватар kulanova.verunya
Man ļ oti patika Krima un esmu tik priecī gs, ka izvē lē jā mies lielisku viesnī cu savai atpū tai ar visu komfortu. Atpū tā mies Enigmā . Viņ u istabas ir elegantas, un ne tikai gulē t, un tas arī viss, bet š eit jū s varat lieliski atpū sties ar gaisa kondicionē tā ju, pie televizora. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika Krima un esmu tik priecī gs, ka izvē lē jā mies lielisku viesnī cu savai atpū tai ar visu komfortu. Atpū tā mies Enigmā . Viņ u istabas ir elegantas, un ne tikai gulē t, un tas arī viss, bet š eit jū s varat lieliski atpū sties ar gaisa kondicionē tā ju, pie televizora. Mē s paņ ē mā m istabu un 2 reizes dienā . Ē diens š eit ir vienkā rš i garš ī gs, un katru dienu viss ir jauns. Tiklī dz jums ir spē ks to visu pagatavot, izdomā jiet ē dienkarti. Un porcijas ir tik sā tī gas! Un viesnī cas teritorijā ir vieta, kur pavadī t brī vo laiku: varat doties uz parka zonu, baseinu un spa procedū rā m. Viss, kas nepiecieš ams labā m brī vdienā m.
аватар galinatrostikova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums patika uzturē š anā s Enigmā . Ļ oti laba viesnī ca, augsts apkalpoš anas lī menis. Rezervē jā m trī svietī gu istabiņ u - ļ oti laba un mā jī ga dē ļ tā , ka tajā bija ne tikai gulta un drē bju skapis, bet arī galds, lampa - rada iespaidu, ka esi mā jā s. … Tomēr ▾ Mums patika uzturē š anā s Enigmā . Ļ oti laba viesnī ca, augsts apkalpoš anas lī menis.
Rezervē jā m trī svietī gu istabiņ u - ļ oti laba un mā jī ga dē ļ tā , ka tajā bija ne tikai gulta un drē bju skapis, bet arī galds, lampa - rada iespaidu, ka esi mā jā s. Mū s tī rī ja katru dienu. Numurā bija fē ns, gludinā mais dē lis un gludeklis. Izmantoja arī viņ u veļ as mazgā tavas pakalpojumus, ļ oti ē rti, ka viesnī ca var piedā vā t tik daudz pakalpojumu.
Ē dnī ca laba, ē diens garš ī gs. Ja vē laties ko neparastu, varat apmeklē t kafejnī cu-bā ru, man personī gi ļ oti garš oja viņ u piena kokteiļ i.
Pludmale izcila, labā kā vieta peldē š anai ar bē rniem, dē lu bez bailē m laidu uz jū ru. Viss ir jū su plaukstā . Ar pā rē jo esmu apmierinā ta, varu ieteikt š o viesnī cu.
аватар prilepsheva.zoya
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Mē s palikā m š eit augustā . Man ļ oti patika viesnī ca, laba pieklā jī ga vieta, ar visu komfortu. Numuros ir viss nepiecieš amais, lai atvieglotu jū su uzturē š anos - gaisa kondicionieris, TV. Istabas ir plaš as, nesaspiež as 2 kvadrā tmetros. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š eit augustā . Man ļ oti patika viesnī ca, laba pieklā jī ga vieta, ar visu komfortu. Numuros ir viss nepiecieš amais, lai atvieglotu jū su uzturē š anos - gaisa kondicionieris, TV. Istabas ir plaš as, nesaspiež as 2 kvadrā tmetros. Jū ra ir pastaigas attā lumā , ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, nav jā ceļ as no rī ta, lai apsē stos (vismaz mē s to darī jā m). Apkalpoš ana teicama, uzkopš ana notiek katru dienu. Ē diens ir labs, pat mans negausī gais vī rs vienmē r bija apmierinā ts ar maltī ti. Paldies par komfortablu uzturē š anos.
аватар zhozefina.oziran
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ja nezinā t, kur atpū sties ar mazu bē rnu, iesaku Enigma Hotel Nikolaevkā . Š eit jū s nejutī siet nekā du diskomfortu, atpū š oties ar bē rnu. Viņ iem ir augstie krē sli, bē rnu gultiņ as tiek piegā dā tas istabā , ir speciā ls ē diens, ja nepiecieš ams, var veikt piegā di no pilsē tas. … Tomēr ▾ Ja nezinā t, kur atpū sties ar mazu bē rnu, iesaku Enigma Hotel Nikolaevkā . Š eit jū s nejutī siet nekā du diskomfortu, atpū š oties ar bē rnu. Viņ iem ir augstie krē sli, bē rnu gultiņ as tiek piegā dā tas istabā , ir speciā ls ē diens, ja nepiecieš ams, var veikt piegā di no pilsē tas. Netā lu no pludmales, piekraste ir tī ra, nav dziļ a, tā pē c var droš i mazgā t bē rnu. Un, kas ir ļ oti svarī gi, teritorijā atrodas pirmā s palī dzī bas punkts, tā pē c, ja kas notiek, jū s vienmē r varat saņ emt nepiecieš amo medicī nisko palī dzī bu. Es biju ļ oti apmierinā ta ar savu atvaļ inā jumu, man nebija jā domā , kā mazgā t bē rnu vai vienkā rš i pabarot. Labi padarī ts.
аватар kristina.leonova541
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums patika Nikolajevkā . Jū nija vidū apmetā mies viesnī cā Enigma. Tad bija lielisks laiks, jū ra iesila, skaistums. Mums paveicā s ar viesnī cu - labs serviss, pieklā jī ga ē dienkarte. Teritorija sakopta, daudz atpū tas vietu, ē nas kur pasē dē t. … Tomēr ▾ Mums patika Nikolajevkā . Jū nija vidū apmetā mies viesnī cā Enigma. Tad bija lielisks laiks, jū ra iesila, skaistums. Mums paveicā s ar viesnī cu - labs serviss, pieklā jī ga ē dienkarte. Teritorija sakopta, daudz atpū tas vietu, ē nas kur pasē dē t. Gandrī z visu laiku bijā m pie jū ras, nā cā m paē st. Ē damistaba ar gardiem ē dieniem un pā rdomā tu ē dienkarti. Katra diena mainī jā s, gandrī z 2 nedē ļ as atpū tu nenoguru, kā tas notiek ar monotonu diē tu. Netā lu ir tirgus, bet mē s tur pirkā m tikai augļ us, jo ē diens bija labs, un mē s pat negribē jā m neko papildus. Viesnī cas bā rā ir pieejami piena kokteiļ i, saldē jums un daudz kas cits. Cenas normā las. Vakarā š eit pasū tī ju picu un kebabu. Mē s arī iesakā m. Laba vieta, kur palikt. Nav par ko sū dzē ties. Man personī gi patika pat vairā k nekā ā rzemē s.
аватар nastiusha-fomina.1985
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cai Enigma ir vislabā kais serviss piekrastē . Š ī nav pirmā reize Krimā , bet, pateicoties š ai viesnī cai, es vē los vē lreiz atgriezties Nikolaevkā . Š eit viss ir padomā ts par labu atpū tai. Labas istabas, labi matrač i, karstā ū dens duš a. … Tomēr ▾ Viesnī cai Enigma ir vislabā kais serviss piekrastē . Š ī nav pirmā reize Krimā , bet, pateicoties š ai viesnī cai, es vē los vē lreiz atgriezties Nikolaevkā . Š eit viss ir padomā ts par labu atpū tai. Labas istabas, labi matrač i, karstā ū dens duš a. Ē diens ir kā mā jā s un vē l labā ks. Gaļ a, zivis, dā rzeņ i, piedevas, zupas. Viss, kas nepiecieš ams pilnvē rtī gam uzturam. Man ļ oti garš o viņ u Cē zara un sarkano zivju zupa. Vakariņ ā s apcep katlā – tu tikai laizī pirkstus. Izmē ģ inā ju bā rbekjū - iesaku! Ir daudz atpū tnieku ar bē rniem, un bē rni izskatā s ļ oti laimī gi. Laba viesnī ca, man patika. Mū su platuma grā dos to redzat reti. Pat Turcijā jū s ne vienmē r saņ emat š ā da lī meņ a pakalpojumus.
аватар inna.tokareva.88
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s atgriezā mies no atvaļ inā juma Nikolaevkā Krimā . Viesnī ca Enigma. Man ļ oti patika! Esmu bijis daudzā s vietā s, bet tagad tā s ir manas iecienī tā kā s! Braucā m ar savu auto, atbraucā m vē lu vakarā , uzreiz tikā m izmitinā ti. … Tomēr ▾ Mē s atgriezā mies no atvaļ inā juma Nikolaevkā Krimā . Viesnī ca Enigma. Man ļ oti patika! Esmu bijis daudzā s vietā s, bet tagad tā s ir manas iecienī tā kā s! Braucā m ar savu auto, atbraucā m vē lu vakarā , uzreiz tikā m izmitinā ti. Rezervē ts standarta numurs. Mā jī gi, ar visu nepiecieš amo. Vannas istaba ir tī ra, dvieļ i labi smarž o, svaiga gultas veļ a. Viesnī cai ir laba zona ar atpū tas zonā m. Meklē jā m viesnī cu ar ē dinā š anu, jo negribē jā m gatavot paš iem, ne meklē t kur paē st nepazī stamā vietā . Ē diens ļ oti garš ī gs! Viss ir svaigs un ir izvē le. Ī paš i vē los pieminē t viņ u bā rbekjū pē c gruzī nu receptes! Nu tas ir neticami garš ī gi! Gaļ a ir svaiga un sulī ga, un smarž a...Es rakstu, un es atceros, cik neticami garš ī gs ir š is ē diens! Ja dodaties tur, ļ oti iesaku izmē ģ inā t! Kopumā mē s tur palikā m 10 dienas. Svē tki, kas jā atceras!
аватар Galina763
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Enigma tika atrasta nejauš i. Iepriekš neko nepasū tī jā m, gā jā m akli. Man patika Nikolaevkas piekraste. Tur mē s nolē mā m apstā ties. Nedaudz pastaigā juš ies pa apkā rtni, uzdū rā mies Enigmai. Mē s atklā jā m, ka ē ka ir jauka un atraš anā s vieta ir laba. … Tomēr ▾ Enigma tika atrasta nejauš i. Iepriekš neko nepasū tī jā m, gā jā m akli. Man patika Nikolaevkas piekraste. Tur mē s nolē mā m apstā ties. Nedaudz pastaigā juš ies pa apkā rtni, uzdū rā mies Enigmai. Mē s atklā jā m, ka ē ka ir jauka un atraš anā s vieta ir laba. Mū s sagaidī ja draudzī gs darbinieks, kurš piedā vā ja mums parā dī t pieejamā s telpas. Bija vairā ki. Man patika cena un apstā kļ i, tā pē c nolē mā m palikt š ajā viesnī cā . Jau pirmajā vakarā nolē mā m pamē ģ inā t viņ u virtuvi, ko tik reklamē ja tā pati darbiniece. It kā visu dara paš i, liela kebabu izvē le utt. . Bija ļ oti garš ī gi. Nopietni. Uz jū ras parasti ik uz soļ a ir kebabi, bet tik garš ī gus sen nebiju ē dusi. Viņ i teica, ka noslē pums ir Gruzijas marinā dē , bet viņ i mums par to nestā stī ja))))) 7 dienas mē s visu izmē ģ inā jā m. Bā rbekjū tika ē sts gandrī z katru dienu. Tas bija tā vē rts. Un nemaz nav noguris. Brokastis un pusdienas tika ē stas viņ u ē damistabā . Arī labs ē diens. Nav par ko sū dzē ties. Papildus ē dienam atceros arī jū ru, siltu un bez spē cī giem viļ ņ iem. Viņ i ieradā s agri, lai cilvē ku bū tu mazā k, un devā s prom pusdienlaikā . Bet es gribu teikt, ka tas nebija pā rpildī ts. Man ļ oti patika. Man nepatī k pū ļ i. Varbū t jū lijs-augusts tur ir vairā k cilvē ku, bet š obrī d bija super!
аватар elvira.agafonova.2017
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Maijā apmetā mies viesnī cā Enigma. Laiks bija vienkā rš i labs - ne pā rā k karsts, bet jū ra jau ir pietiekami silta peldē š anai. Bija bez bē rniem, palika pie vecmā miņ as. Nolē mā m paņ emt pauzi sev. Viesnī cu mums ieteica draugi, kas tur bija pagā juš ajā vasarā . … Tomēr ▾ Maijā apmetā mies viesnī cā Enigma. Laiks bija vienkā rš i labs - ne pā rā k karsts, bet jū ra jau ir pietiekami silta peldē š anai. Bija bez bē rniem, palika pie vecmā miņ as. Nolē mā m paņ emt pauzi sev. Viesnī cu mums ieteica draugi, kas tur bija pagā juš ajā vasarā . Viņ i atnesa daudz pozitī vu emociju un spilgtas fotogrā fijas. Mē s arī no š ejienes aizbraucā m ar tikpat lielisku noskaņ ojumu! Viesnī cas personā ls dara visu iespē jamo. Var redzē t, ka viņ i nestrā dā zem spiediena, bet gan tā pē c, ka viņ i ļ oti vē las, lai viesi gū tu labus iespaidus un labi pavadī tu brī vdienas. Ē diens bija brī niš ķ ī gs - brokastī s pankū kas, siera kū kas, olas, putras, kas vien garš o. Pusdienā s gardas zupas, gaļ a vai zivis, piedevas. Vakariņ ā s salā ti, otrais. Man personī gi patika dā rzeņ u salā ti un Cē zars. Kotletes vispā r ir klases - mī kstas, sulī gas! Un porcijas ir nopietnas, ne bē rniem. Tuvu jū rai. Pastaigā jā mies pa pludmali un peldē jā mies. Mē s daudz devā mies ekskursijā s. Mē s devā mies ar vē lmi atpū sties no darba un ikdienas lietā m, un mums tas izdevā s! Paldies viesnī cas personā lam par viesmī lī bu!
Parādīt vairāk »


iemiesojums mansurovaguzelka
Labdien! Mēs vēlējāmies uzzināt, vai ir iespējams palikt pie jums bez obligātajām ēdienreizēm?
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents nav atbilžu
iemiesojums vitaliyshatura
Vai naktsmītnei Enigma ir baseins? Vai tajā tiek uzsildīts ūdens? Vai par 2 gadus vecu bērnu 2-vietīgā istabā ir jāpiemaksā?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums cvfzcred
Labdien, vēlamies palikt pie jums no 2012. gada 10. augusta līdz 24. augustam 2012. Viens pieaugušais un divas meitenes 16 gadus vecas. Gribētos uzzināt, kāda ir izmitināšanas cena šajā periodā un trīs ēdienreizes dienā. Vai pludmale ir maksas vai bezmaksas? Un cik maksā piegāde no Simferopoles dzelzceļa stacijas līdz viesnīcai? Paldies jau iepriekš :)
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums Zemchug
Ar trīs ēdienreizēm dienā visiem.
12 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums tanaktp
Arī izmaksas, ierašanās un atiešanas laiks ir fiksēts vai nē (vilciens ierodas Simferopolē plkst. 14:00). Paldies! pasts: [email protected]
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель «Энигма» находится в Николаевке – курортном поселке западного Крыма, на берегу Черного моря. Отель идеально подходит для семейного отдыха с детьми. До моря 100 метров, пляж песчано-галечный, заход в море постепенный.

Atrašanās vieta Отель находится в 40 км от центра Симферополя. От аэропорта «Симферополь» расстояние до отеля составляет 50 км, добраться можно на такси, маршрутном такси (время в пути – 40-50 минут).
Pludmales apraksts Песчано-галечный пляж находится в 2-3 минутах ходьбы от здания отеля. На пляжной зоне предоставляется прокат снаряжения для водных видов спорта, здесь же можно заказать прогулку на яхте вдоль крымского побережья.
  • 1. rinda
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Охраняемая территория, обеденный зал, винный уголок в баре. В отеле действует система обязательного двухразового питания для взрослых (завтрак и обед). Ужин по желанию: либо комплексный, либо заказное меню на баре. Детское питание – по желанию.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts  FREE 
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem Детский уголок у пляжа.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • tenisa korti
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 20 номеров. Уборка номеров производится ежедневно, смена белья раз в семь дней или по просьбе.

Istabās

Отдельный трехметровый балкон, мебель, кондиционер и телевизор (со спутниковыми каналами), холодильник, электрический чайник и набор необходимой посуды. Отдельный санузел и душевая кабинка, необходимый набор полотенец для пользования в номере, фен. Горячая и холодная вода постоянно.

Adrese Крым, г. Николаевка, ул. Чудесная, 2, коттедж 53
Tālruņi: +7978-724-38-99,
+7978-725-77-78,
+7978-134-28-88,
+7978-725-77-73
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный, галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.