Delfin 2*– Atsauksmes

24
Novērtējums 7.710
№7 viesnīcas reitingā Nikolajevka
7.5 Numurs
7.7 apkalpošana
8.9 Tīrība
7.8 Uzturs
6.9 Infrastruktūra
Kotedža "Dolphin" atrodas Melnās jūras Kalamitskas līča krastā. Atrodas aizsargājamā teritorijā. Kotedža atrodas Krimas dienvidrietumu krastā (pilsētas tipa apmetne Nikolaevka, Simferopoles apgabals), 40 kilometrus no Simferopoles centra.Vairāk →
аватар julia-dzi
Paliku š eit ar savu vī ru nedē ļ u. Es ļ oti vē los pateikties kalponē m. Tā di gudrinieki! Tieš ā m, kā bites no rī ta lī dz vakaram. Telpas uzkoptas, teritorija uzraudzī ta, laistī ta. Telpas ir jā atjaunina. Matrač i č ī kst, spilveni ļ oti neē rti! Ē diens. … Tomēr ▾ Paliku š eit ar savu vī ru nedē ļ u. Es ļ oti vē los pateikties kalponē m. Tā di gudrinieki! Tieš ā m, kā bites no rī ta lī dz vakaram. Telpas uzkoptas, teritorija uzraudzī ta, laistī ta. Telpas ir jā atjaunina. Matrač i č ī kst, spilveni ļ oti neē rti! Ē diens. . . nu principā ir no kā izvē lē ties. Tomē r es vispā r neiesaku rezervē t galdiņ u vakaram viņ u kafejnī cā . Tā tad YouTube videoklipā slavē tā gaļ a nav ī paš i laba. Cū kgaļ as iesmi ir pā rsā lī ti un pā rž ā vē ti. Un viņ u Genā dijs viegli sabojā s jums garastā vokli, ja viņ am nebū s ledus. Parastais lū gums galvenajam pasū tī jumam pievienot piena kokteili ar apelsī nu sī rupu, lika viņ am burtiski pā rmā cī t mani par to, ka nosaucu sī rupu, kura viņ iem nav. . Jā , pat ar tā du ambī ciju! Man teica, ka es neskatos viņ u sī rupu sarakstu pirms pasū tī š anas! Un, kad es sapratu, ka nav kur meklē t (jo tie nebija norā dī ti ē dienkartē , un uz mū su galda nebija plaukta ar to norā di), viņ š pā rkā rtoja mums plauktu no cita galdiņ a, bet pat neatvainojā s par savu. ambī cijas! Pretī gi! Viņ am bū tu jā iemā cā s adekvā ti runā t ar cilvē kiem un pē c tam izpildī t pavē les! Mums personī gi š is brī dis bija noteicoš ais iespaidā par delfī nu. Noteikti neatgriezī simies un neiesakā m!
аватар Polina86
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uz š o viesnī cu devā mies pē c radu ieteikuma. Rezervē ju viesnī cu apmē ram pusgadu iepriekš . Pē c ieraš anā s mums jau bija sagatavota istaba ar divguļ amo gultu un balkonu. Pasū tī jā m trī s ē dienreizes dienā un nenož ē lojā m, viss ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs, porcijas vienkā rš i milzī gas. … Tomēr ▾ Uz š o viesnī cu devā mies pē c radu ieteikuma. Rezervē ju viesnī cu apmē ram pusgadu iepriekš . Pē c ieraš anā s mums jau bija sagatavota istaba ar divguļ amo gultu un balkonu. Pasū tī jā m trī s ē dienreizes dienā un nenož ē lojā m, viss ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs, porcijas vienkā rš i milzī gas. Tai ir sava bezmaksas autostā vvieta pie viesnī cas, ko uzrauga ar kamerā m. Visā viesnī cā ir labs Wi-Fi. Lai gan viesnī cas teritorija nav liela, ir peldbaseins gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Telpas vienmē r ir tī ras. brī niš ķ ī gi
ī paš nieki un darbinieki ir pieklā jī gi un atbildī gi. Lī dz jū rai pa aleju 5 minū tes lē nā m. Jū ra ir tī ra, pludmale ir oļ u, vienmē r attī rī ta no gruž iem.
Mē s apmeklē sim š o viesnī cu vē lreiz.
коридор 2 этаж номер коридор 2 этаж Вид с балкона во двор
аватар mashasff
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Sveiki! Izvē lē jā mies viesnī cu, jo bijā m jau Nikolajevkā , un gribē ju redzē t un padzī vot š ajā viesnī cā iekš ā . Izvē lē jā mies dē ļ vietas. Iekš ā batuts bē rniem par brī vu, visā das rotaļ lietas. … Tomēr ▾ Sveiki! Izvē lē jā mies viesnī cu, jo bijā m jau Nikolajevkā , un gribē ju redzē t un padzī vot š ajā viesnī cā iekš ā . Izvē lē jā mies dē ļ vietas. Iekš ā batuts bē rniem par brī vu, visā das rotaļ lietas. Ar bē rniem bija labi , Var pasū tī t ē dienu. Uz jū ru ar bē rnu min 20 stomp. Uzstā j samaksā t pilnā apmē rā par savu grubu un nā cā s par to samaksā t, viņ a uzstā j uz š o un ē d kas garš o citā s vietā s !! ! ! Uz atpū tniekiem viņ š raugā s kā uz peļ ņ u, pagalmā darbinieki var arī izteikt piebildi bē rniem, kas lē kā un izklaidē jas. . Liels viesnī cas mī nuss ir NEDRAUDZĪ GA SAIMNIEKA. Viesnī cā ieradā mies vakarā , tā pē c neviens mū s pat nesasveicinā ja. Taksists palī dzē ja vilkt lietas. Š o viesnī cu NEIESAKU.
аватар nadezhdo4ka
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu izvē lē jā mies mē s internetā , visas oficiā lajā vietnē uzrā dī tā s fotogrā fijas atbilst realitā tei. Pasū tī jā m transfē ru no lidostas, mū s sagaidī ja, aizveda uz vietu, palī dzē jā m pacelt bagā ž u, paē dā m vakariņ as un iekā rtojā mies divistabu apartamentā , jo. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies mē s internetā , visas oficiā lajā vietnē uzrā dī tā s fotogrā fijas atbilst realitā tei. Pasū tī jā m transfē ru no lidostas, mū s sagaidī ja, aizveda uz vietu, palī dzē jā m pacelt bagā ž u, paē dā m vakariņ as un iekā rtojā mies divistabu apartamentā , jo. Š eit ieradā s ar 2 maziem bē rniem. Istabā ir viss nepiecieš amais: divguļ amā gulta, dī vā ngulta un atzveltnes krē sls, daudzi skapji, naktsgaldiņ i, galds, televizors, 2 kondicionieri, bē rnu gultiņ a tika nodroš inā ta pē c pieprasī juma. Ē dā m viesnī cā , ē diens brī niš ķ ī gs, daudzveidī gs, mums un bē rnam pietika ar 2 pieauguš o porcijā m. Viesnī cas teritorija neliela, bet ļ oti kopta, ziedi, lapenes, rotaļ u laukums, strū klaka. Braucā m ekskursijā s, kuras tika pasū tī tas pie paš iem saimniekiem. Mums ļ oti patika mū su uzturē š anā s un labprā t atgrieztos vē lreiz!
аватар alena02011972
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
2014. gada jū lijā atpū tā mies Dolphin Hotel, bijā m ļ oti gandarī ti par saimnieku Svetlanas un Oļ ega sirsnī go uzņ emš anu. Mā jī gs un galvenais ē rts numurs ar savā m ē rtī bā m. Skaista zona atpū tai. Ī paš s paldies personā lam, un pats galvenais – š efpavā ram par garš ī go ē dienu daž ā dī bu. … Tomēr ▾ 2014. gada jū lijā atpū tā mies Dolphin Hotel, bijā m ļ oti gandarī ti par saimnieku Svetlanas un Oļ ega sirsnī go uzņ emš anu. Mā jī gs un galvenais ē rts numurs ar savā m ē rtī bā m. Skaista zona atpū tai. Ī paš s paldies personā lam, un pats galvenais – š efpavā ram par garš ī go ē dienu daž ā dī bu. Paldies visiem Dolphin darbiniekiem. Lai jaukas brī vdienas!
аватар mar5206
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ilgas nepamet, ļ oti gribas atgriezties!! ! Atpū tā mies 4 cilvē ku ģ imene: es, mans vī rs, dē ls 14 gadus vecs un pusotru gadu veca meita 2014. gada jū lijā . Viesnī ca tika izvē lē ta vispirms pē c fotoattē la, un pē c tam lasiet atsauksmes. … Tomēr ▾ Ilgas nepamet, ļ oti gribas atgriezties!! !
Atpū tā mies 4 cilvē ku ģ imene: es, mans vī rs, dē ls 14 gadus vecs un pusotru gadu veca meita 2014. gada jū lijā .
Viesnī ca tika izvē lē ta vispirms pē c fotoattē la, un pē c tam lasiet atsauksmes.
Mū s sagaidī ja ļ oti patī kami saimnieki, kuri piedā vā ja reģ istrē ties nevis mū su rezervē tajā trī svietī gajā vienistabas numurā , bet gan divistabu apartamentā ar grezniem nosacī jumiem un bez papildus samaksas, kas mū s nevarē ja neiepriecinā t. Mazam bē rnam bez maksas tika pieš ķ irta atseviš ķ a bē rnu gultiņ a. Pē c mū su lū guma viņ i istabā iedeva tē jkannu un izlietni. 1. istaba ļ oti jauka, mā jī ga, tī ra.
Varu teikt, ka delfī ns ir ļ oti skaists un mā jī gs. Gan terase, gan iekš ē jā apdare ir visaugstā kajā lī menī . Greznas zā les visos 3 stā vos. Salī dzinot ar daudzā m citā m kotedž ā m, Dolphin ir karaliska izmē ra pagalms, kurā ir rotaļ u laukums, soliņ i, š ū poles, galdi, sauļ oš anā s krē sli un ļ oti mā jī gas lapenes, kur ir patī kami ē st š aš liku un vakarā iedzert gardu Krimas vī nu. Kotedž as teritorijā atrodas neliels dī ķ is ar dzī vā m zivī m, kas iepriecinā ja mū su meitu.
Ē dā m nevis kopē jā ē damistabā , starp citu, ļ oti smuki, bet gan speciā lā bē rnistabā , kurā mazajiem ir augstie krē sliņ i.
Atseviš ķ i vē los pastā stī t par bā ru. . . Tas vispā r ir neparastas telpas skaistums ar zelta sienā m ! ! ! Un kā dus gardus kokteiļ us (dē lam pienu un man alkoholiskos) tur gatavo bā rmenis Vitaļ iks, Svetlanas un Oļ ega dē ls, tas ir kaut kas!! ! ! Pievienojos visā m sajū sminā tajā m atsauksmē m par gardu mā jas ē dienu ar restorā na pasniegš anu!! !
Vakaros izstaigā jā m turpat netā lu esoš o pansionā tu teritoriju; devā s uz Nikolaevkas "centru", kur tusē jas jaunieš i; uz atrakciju parku; daudzā s kafejnī cā s.
Kopumā iespaidi bija vispozitī vā kie. Nostalģ ija vē l neatkā pjas, un, noteikti, ieteiksim š o vietu saviem draugiem un paziņ ā m.
Paldies, Delfin, Svetlana un Oļ egs par siltajā m un patī kamajā m atmiņ ā m!! !
Ar cieņ u Neč ajevu ģ imene: Marija, Romā ns, Oļ egs un Elinoč ka
Бар Вход в коттедж Холл Бассейн Детская площадка Территория коттеджа Территория Номер
аватар Marfa.
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmo reizi atpū tā mies Dolphin kotedž ā , bijā m ļ oti apmierinā ti! divas kompleksā s pieauguš o ē dienreizes, pietika vē l divus bē rnus pabarot). Apkalpoš ana lī dz atzī mei, viss personā ls zina savu biznesu. Teritorija nav liels, bet viss kompakti un gaumī gi novietots. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā mies Dolphin kotedž ā , bijā m ļ oti apmierinā ti! divas kompleksā s pieauguš o ē dienreizes, pietika vē l divus bē rnus pabarot). Apkalpoš ana lī dz atzī mei, viss personā ls zina savu biznesu. Teritorija nav liels, bet viss kompakti un gaumī gi novietots. un zaļ umi. Tuvumā pludmale, smiltis un oļ i.
Lieliska mā jiņ a, ceru š eit atgriezties vē l! ! !
аватар kate-nik
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mā jiņ u izvē lē jā mies internetā pē c ļ oti labā m atsauksmē m un savu izvē li nemaz nenož ē lojā m! Dolphin kotedž a Nikolajevkā atrodas atpū tas centrā Skif, kas sastā v no liela skaita š ā du pē c izskata lī dzī gu kotedž u. … Tomēr ▾ Mā jiņ u izvē lē jā mies internetā pē c ļ oti labā m atsauksmē m un savu izvē li nemaz nenož ē lojā m!
Dolphin kotedž a Nikolajevkā atrodas atpū tas centrā Skif, kas sastā v no liela skaita š ā du pē c izskata lī dzī gu kotedž u.
Ieradā mies maija beigā s ar kuplu un draudzī gu ģ imeni (es un vī rs, trī s bē rni un mani vecā ki). Viesnī cas ī paš nieki Svetlana Nikolajevna un Oļ egs Vasiļ jevič s mū s ļ oti laipni sagaidī ja un nekavē joties iemitinā ja skaistā s un ē rtā s istabiņ ā s.
Istabas tika iztī rī tas katru dienu, un telpas vienkā rš i mirdzē ja no tī rī bas! Paldies par š o milzī go kalponi Jū lijai!! !
Kotedž as teritorija ir neliela, tač u tajā ir viss nepiecieš amais cienī gai atpū tai: grils, lapenes un rotaļ u laukums ar lielu batutu, kas nemitī gi piesaistī ja mū su bē rnus!
Tas ir ļ oti tuvu jū rai, 200 metri, ir ļ oti patī kami aiziet lī dz tai pa skaisto atpū tas centra teritoriju. Jū ra ir tī ra, jo pludmale ir maza oļ u.
Atseviš ķ s stā sts ir ē diens Delfī nā . Gribu atzī mē t Nikolaja ļ oti laipno un patiesi cilvē cisko attieksmi! Paldies Nikolajam un lieliskajam š efpavā ram par brī niš ķ ī gajiem ē dieniem un ļ oti skaisto š o ē dienu restorā nu! Viņ i mū s baroja tikai "kauš anai", daž reiz mē s vienkā rš i nevarē jā m apgū t visu, ko viņ i mums atnesa! Un kā di jē ra š aš liku kebabi ar Nikolajeva stila pitas maizi un grilē tiem dā rzeņ iem! Mums ļ oti patika š ie ē dieni!
Kā arī saimniekiem ir labi organizē ta transfē ra uz daž ā dā m ekskursijā m, paldies par mierī gajiem un interesantajiem braucieniem Jurijam!
Kopumā no pā rē jiem Dolphin mums bija tikai pozitī vas emocijas, mē s nemaz negribē jā m doties prom !! !
Vē lreiz izsakā m dziļ u pateicī bu visam Dolphin kotedž as personā lam Svetlanai Nikolajevnai un Oļ egam Vasiļ jevič am par brī niš ķ ī gajiem iespaidiem, pozitī vajā m emocijā m un mā jī go atmosfē ru! Mē s patieš ā m ceram atgriezties pie jums!
Nikolajevu-Beļ ajevu ģ imene no Sanktpē terburgas.
Дорога к морю. Вечерняя прогулка. Вкусное жареное мороженое! Дельфин. Территория коттеджа. Холл на первом этаже. Холл на втором этаже. Шашлык из баранины!!! Детская площадка.
аватар grebenyuk2
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca laba, numuriņ i tiek uzkopti katru dienu, ū dens istabā pastā vī gi karsts un auksts, satelī ttelevī zija, wi-fi, ledusskapis, gaisa kondicionieris, ē diens garš ī gs "kauš anai" - ē dienkarte nedē ļ ai (katru dienu daž ā di ē dieni) katrā numurā . … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, numuriņ i tiek uzkopti katru dienu, ū dens istabā pastā vī gi karsts un auksts, satelī ttelevī zija, wi-fi, ledusskapis, gaisa kondicionieris, ē diens garš ī gs "kauš anai" - ē dienkarte nedē ļ ai (katru dienu daž ā di ē dieni) katrā numurā . Pē c izvē les var nomainī t piedā vā to ē dienkarti (starpī ba tiks atgriezta vai apmaksā ta papildus) pasū tī t no papildus ē dienkartes. Gulta mainī ta pē c 5dienā m. Viesnī ca atrodas skaistā un labiekā rtota atpū tas centra "Skif" teritorija (ap 50 viesnī cā m). -tumsa, nav kur apgulties, vietā m redzamas pagā juš ā gada vē tras sekas - izskaloti š ķ ī bi pakā pieni uz jū ru. Ir divi mikroautobusi Dolphin kotedž as, kas bez maksas aizved uz blakus esoš o slē gto bezmaksas pludmali - 2 minū š u braucienā . Pā rē jai var paņ emt pludmales lietussargu (bez maksas) Pludmalē pā rdod auksto kvasu (garš ī gā kais Nikolaevkā ) un alus (es nedzeru) pudelē s. ), ekstrē ma tablete ka (varde) -70g (10min), brauciens ar laivu -60g (15min), ū densmotocikls -200g (5min!! ! ). Jauku atpū tu! ! !
аватар anr2012
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atpū tā s ar bē rniem jū nija beigā s-jū lija sā kumā . Pati mā jiņ a nav slikta, labs remonts, rotaļ laukums, labs ē diens. Mī nusi - nelielas istabas ar izmazgā tu veļ u - nedraudzī gi saimnieki, ī paš i saimniece (un tā uzskata visa mū su atvaļ inā jumu kompā nija) - kalnu pludmales tuvumā praktiski nav, nes krelles (protams, tā nav "delfī na" vaina Principā viss ir kā rtī bā un var atpū sties kopā ar ģ imeni. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar bē rniem jū nija beigā s-jū lija sā kumā . Pati mā jiņ a nav slikta, labs remonts, rotaļ laukums, labs ē diens.
Mī nusi
- nelielas istabas ar izmazgā tu veļ u
- nedraudzī gi saimnieki, ī paš i saimniece (un tā uzskata visa mū su atvaļ inā jumu kompā nija)
- kalnu pludmales tuvumā praktiski nav, nes krelles (protams, tā nav "delfī na" vaina
Principā viss ir kā rtī bā un var atpū sties kopā ar ģ imeni
Parādīt vairāk »


iemiesojums vikulova1
Labdien!Kā klājas pludmalē,daudzi raksta ka izskalota un maza?Un kādi dokumenti līdzi sev un bērnam ??
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums kambulova1
Paldies
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums mary_love_57
dzīves dārdzība vienai personai. tīklā?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums galysig2008
tur kaut ko nevar uzrakstīt, lūdzu palīdziet!Jārēķina atlikušās 10 dienas no 11. līdz 21. jūlijam ar ēdienreizēm! 1,5-vietīga istaba (3 pieaugušie 1 bērns) (8 gadi) 2,2-vietīgs numurs (1 pieaugušais 1 bērns) (11 gadi) 3,3-vietīgs (2 pieaugušie 1 bērns) (8 gadi) liels paldies!!!!
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums galysig2008
sveiki!mēs togad atpūtāmies pie jums!braucam pie jums jūlijā!Vēlos uzzināt cik maksās numuriņi 2-vietīgajiem 3-vietīgajiem!Esam ar bērniem,un ieskaitot ēdināšanu!Paldies !
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Коттедж "Дельфин" находится на побережье Каламитского залива Черного моря. Находится на охраняемой территории. Коттедж расположен на Юго-Западном побережье Крыма (поселок городского типа Николаевка Симферопольского района) в 40 километрах от центра Симферополя.

Atrašanās vieta До моря - 200 м, рынка - 200 м, продуктового магазина - 150 м, почты - 500 м, аптеки - 500 м. От аэропорта в Симферополе расстояние 50 километров, добраться можно на такси, маршрутном такси, время в пути 40-50 минут.
Pludmales apraksts Чистый мелкогалечный пляж находиться в 2-3х минутах ходьбы от здания отеля.
  • oļu pludmale
Viesnīcā
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta
Bērniem Детская площадка, самокаты, настольный футбол.
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • biljards
Telpu apraksts

2х, 3х местные и 2х комнатные (4-5 чел).

Istabās

Душ, туалет, кондиционер, телевизор, холодильник, балкон.

Adrese Крым, Симферопольский район, пгт. Николаевка (западное побережье) ул. Чудесная 2 дом 47
Tālruņi: +38 (0652) 31-23-70
+38 (050) 323-53-79
+38 (050) 301-29-03
Tīmekļa vietne: Delfin
FAQ
Какой пляж у отеля?
У отеля галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.