Atpūta Amazon viesnīcā

Rakstīts: 16 augusts 2017
Ceļošanas laiks: 22 jūlijā — 14 augusts 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Pirmkā rt, par paš u Nikolajevku - lielu ciematu, kas atrodas tieš i pie jū ras ar attī stī tu infrastruktū ru, ir vismaz 2 lieli tirgi, daudzi bā ri, ē dnī cas un restorā ni, autoosta, aptiekas, un daudzi veikali. Jū rā visa veida ū dens motocikli, banā ni, motorizē tas izklaides laivas.
Izklaides arī bē rniem pietiek, te ir tā s, kuras atceros - š autuves, piepū š amie batuti, smilš u krā soš ana, maš ī nu un ž iroskopu noma, gaisa hokejs....Visu nevar atcerē ties.
Un mē s arī devā mies uz Lunaparku ar lielu skaitu braucienu, un visi modernie, gaiš ie un muzikā lie izskatā s ļ oti iespaidī gi naktī . No mī nusiem - ciemats ir ļ oti vā ji apgaismots naktī , tikai ir gaismas pie veikaliem un bā riem, nav arī sabiedriskā transporta, tikai kā jā m.

Tagad par viesnī cu. Mē s meklē jā m baseinu, tā pē c Nikolaevkā izvē le nebija liela, no desmitiem iepriekš rezervē to rezervē š anai izvē lē jā mies 3 un apmetā mies uz Amazon. Atlases kritē riji bija sekojoš i - numuriņ i ar visā m ē rtī bā m, baseins un skaista viesnī cas teritorija, jū ras tuvums, adekvā ta cena. Un mē s izdarī jā m pareizo izvē li.
Kopumā Amazonē dzī vojā m 3 nedē ļ as, esam es, vī rs un meita 6 gadi. Viesnī cas gaisotne ir labvē lī ga atpū tai, bez reibuma, nakts kliegš anas, mū zika pie baseina, sauļ oš anā s krē sli, š ū puļ tī kli un piekaramie krē sli. Ieradā mies ilgi, bet izdevī bu garā m nelaidu un katru brī vo minū ti gozē jos sauļ oš anā s krē slos kamē r visi gulē ja, sauļ ojos jau ap 7 no rī ta, pē cpusdienā pie jū ras, pē cpusdienā visi gulē ja lī dz 5, vakarā atkal pie jū ras lī dz saulrietam vai pie baseina. Ū dens baseinā ir manā mi siltā ks nekā jū rā , tā pē c visiem bē rniem baseinā patika vairā k peldē ties, stundu nevar dabū t ā rā .
Un vē l 2 reizes cepā m bā rbekjū , bē rni vakaros uz ielas skatī jā s multenes un filmas, vienreiz braucā m ekskursijā uz Jaltu, Ai-Petri kalnu, Voroncova pili.
Viss labais beidzas un arī mū su atvaļ inā jums.....
Aleksandra un Sergejs, paldies par mū su jauko atvaļ inā jumu, ceru, ka varē sim atkal satikties.
Nosach ģ imene. G. Perm.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu