Briz-Morskoe 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 8.010
№1 viesnīcas reitingā Jūrniecība
7.8 Numurs
7.8 apkalpošana
8.3 Tīrība
7.8 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
"Breeze" atrodas ciematā. Jūras.Vairāk →
аватар alexeenko.olia
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies no 28. maija lī dz 4. jū nijam. Ciemojā mies pasakā par mieru un svē tlaimi. Draudzī ga saimniece Larionova Larisa Nikolajevna. Viesnī ca ir siltuma un komforta stā voklī , izcila virtuve, uzmanī gs personā ls. Jū ra ir 200 metri. … Tomēr ▾ Atpū tā mies no 28. maija lī dz 4. jū nijam. Ciemojā mies pasakā par mieru un svē tlaimi. Draudzī ga saimniece Larionova Larisa Nikolajevna. Viesnī ca ir siltuma un komforta stā voklī , izcila virtuve, uzmanī gs personā ls. Jū ra ir 200 metri. Kas vē las miers un klusums - tas ir jums)))))))) Istabas ar privā tā m labierī cī bā m, karaoke, autostā vvieta, varat gatavot bā rbekjū ))) Es ļ oti vē los atgriezties. Mē s atpū tā mies ar piecu cilvē ku ģ imeni))) ) Alekseenko O. A.
Ночное море))))
аватар vscvl89s
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Nu lū k, esam atgriezuš ies no Krimas. Pirmo reizi te viesojā mies, nakš ņ oš anai izvē lē jā mies viesnī cu Breeze-Morskoje: pē c apraksta vietnē viss atbilst - ē dinā š ana iekļ auta, cena saprā tī ga, visas ē rtī bas ir. … Tomēr ▾ Nu lū k, esam atgriezuš ies no Krimas.
Pirmo reizi te viesojā mies, nakš ņ oš anai izvē lē jā mies viesnī cu Breeze-Morskoje: pē c apraksta vietnē viss atbilst - ē dinā š ana iekļ auta, cena saprā tī ga, visas ē rtī bas ir.
Patiesī bā apraksts patieš ā m atbilst. Bet tas, kā saka, ir mans vē rtē jums, "ja jū s nemeklē jat trū kumus". Tiesa, neviens tos ī paš i nemeklē ja. Paš i, tā teikt, prasī ja acis.
Pirmkā rt, apmetnes laikā bija "jambs". Pē c dokumentiem mē s rezervē jā m 32. istabu treš ajā stā vā . Uz vietas izrā dī jā s - 22 istabas un otrajā stā vā . Parā dī ja mums elektronisko rezervā cijas lapu, kuru aizpildī jā m Maskavā – tieš i tā , 22. Acī mredzot tur bija kaut kā da pā rspī lē š ana. Protams, ne fundamentā li, bet varē tu brī dinā t.
Tā lā k. Viesnī cas teritorija ir neliela, bet zaļ a un kopta. Automaš ī nu ī paš niekiem stā vvieta, visticamā k, liksies maza, bet mē s nebraucā m, tā pē c par to nesatraucā mies.
Istaba, kuru ieguvā m, ir diezgan mā jī ga, dekorē ta ar koku. Kas pietrū ka? Liels spogulis istabā . Turklā t aprakstā redzamais galds un krē sli ir plastmasas. Tie ir labi, lai siltā vakarā pulcē tos uz balkona. Pē c vajadzī bas galds tika ievests istabā , bet noteikti - ar vienkā rš u galdu, piemē ram, ar kafijas galdiņ u istabā nepietiek. Vannas istaba vairs nav ideā la. Pati grī da izskatā s nesakopta – tā du iespaidu rada netī ri zilas flī zes un dzeltenī gi nelī dzena š uve. Poda vā ks ir saskrā pē ts, tā pat kā duš as paliktnis. Tas pats ir ar sienā m telpā . Tie ir balti, tā pē c jebkurš traips piesaista acis. It ī paš i, ja tas ir liels un dzeltenī gs, kā tas bija pie mums. Ne pā rā k jauki.
Ē damistaba ir diezgan tī ra, un darbinieki ir draudzī gi. Uzturs? Mē s apstā jā mies tikai brokastī s. Tā s š eit ir diezgan sā tī gas un garš ī gas: parasti tā ir sviestmaize, tē ja/kafija, kaut kā da putra, ola, pankū kas, biezpiens vai kas tamlī dzī gs. Pā ris reizes palika pusdienā s. Principā neslikti – lielā s un garš ī gā s zupas porcijas dē ļ . Bet parasti viņ i deva priekš roku pusdienot ciematā vai pirkt mā jā s gatavotus ē dienus no privā tiem tirgotā jiem - tas vienmē r bija garš ī gs un apmierinoš s. Vakariņ as nebija iespaidī gas: nepietiekami. Jā , mē s varam bū t rijē ji. Bet pē c saspringtas dienas gribas paē st sā tī gu maltī ti. Tā pē c viņ i atkal deva priekš roku paš mā ju vai ē damistabā m.
Starp citu, viesnī cas mā jaslapā norā dī ts, ka nepiecieš amī bas gadī jumā viesim uz ceļ a var savā kt sauso devu. Tā tad patiesī bā š ī deva jums ieliks ne vairā k kā pā ris sviestmaizes. Pirmo reizi ar to saskā rā mies, kad agri no rī ta devā mies ekskursijā . Vakarā brī dinā ja, mums atbildē ja - nekā du jautā jumu, nā ciet agrā k (7:30), pabarosim. Viņ i atnā ca. Mums pasniedza sviestmaizi, kurā , kā parasti, bija divas siera š ķ ē les, nevis viena. Izrā dī jā s, ka š ī s ir mū su brokastis (kuras, starp citu, tika apmaksā tas kā parasti). Tiesa, no rī ta piekrita mums kompensē t nepietiekamo uzturu – iedeva zupu un salā tus. Nā kotnē mē s to darī jā m vē l vairā kas reizes, tostarp pirms izieš anas no mā jā m. Tad pajautā jā m par sausajā m devā m un atkal dzirdē jā m par sviestmaizē m. Nē , labā ka zupa izbraukš anas priekš vakarā...
Apmeklē jā m arī vietē jo pirti. Tas ir diezgan ē rti iekš ā . Bet "tvaika pirtī " diez vai ietilps vairā k nekā trī s cilvē ki. Ir atpū tas telpa ar galdu, TV un karaoke. Nē , tas nedarbojas. Tiek nodroš inā ts arī neliels baseins - tur ū deni nelej, kā pē c nevarē ja mums paskaidrot. Vispā r sē dē jā m, svī dā m, mazgā jā mies un mugurā .
Kopumā secinā jums ir š ā ds. Viesnī ca ir iecerē ta un izveidota diezgan labi. Bet š obrī d ir nepiecieš ams remonts un kaut kā da atsvaidzinā š ana. Nolietots, tā teikt. Un tā - normā ls mā joklis par pieņ emamu cenu.
аватар TRysHuNa
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ajā kū rorta vietā pirmo reizi atpū tos kopā ar mazbē rniem. Viesnī ca laba, viss tī rs. Numuri tiek uzkopti katru dienu. Istabas ar visā m ē rtī bā m. Darbinieki, tostarp administratore Larisa Nikolaevna, ir draudzī gi. Ē diens labs, svaigs un daudzveidī gs. … Tomēr ▾ Š ajā kū rorta vietā pirmo reizi atpū tos kopā ar mazbē rniem. Viesnī ca laba, viss tī rs. Numuri tiek uzkopti katru dienu. Istabas ar visā m ē rtī bā m. Darbinieki, tostarp administratore Larisa Nikolaevna, ir draudzī gi. Ē diens labs, svaigs un daudzveidī gs. Mums ļ oti patika. Š is brī vdienu kū rorts ir lielisks. Mē s domā jam š eit atgriezties vē lreiz, mē s arī jums iesakā m. Natā lija. 2.07. 2013
аватар rudyuk
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti laba viesnī ca, piedā vā lielas atlaides akcijā m, ē rta apmaksas sistē ma - nakš ņ oš ana ar brokastī m tiek apmaksā ta uzreiz, un pusdienas ar vakariņ ā m, vai arī vienas pusdienas vai vakariņ as vē lā k. Tajā paš ā laikā kompleksajā m ē dienreizē m ir 20% atlaide - pē rkot gan pusdienas, gan vakariņ as . … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca, piedā vā lielas atlaides akcijā m, ē rta apmaksas sistē ma - nakš ņ oš ana ar brokastī m tiek apmaksā ta uzreiz, un pusdienas ar vakariņ ā m, vai arī vienas pusdienas vai vakariņ as vē lā k. Tajā paš ā laikā kompleksajā m ē dienreizē m ir 20% atlaide - pē rkot gan pusdienas, gan vakariņ as . Teritorija lieliska, un palmas, un banā ni, zaļ as lapenes, strū klaka, pirts - pirmais apmeklē jums bez maksas. Ē diens daudzveidī gs, bija vistas kā jas, un zivis, un pat kabač u pankū kas. Neviens ē diens neatkā rtojā s. Virtuve paš taisī ta, serviss -restorā nā pasniedz maltī tes(karstā s). Visur tī rs, ē rts. Istabas uzkopš ana katru dienu. Istabā viss no dabī gā koka, ar lielisks skats uz jū ru no lodž ijas. Ne sliktā k kā Turcijā (bijā m jau iepriekš ). Paldies administratorē m Olgai un Larisai Nikolaevnā m par uzmanī bu un brī niš ķ ī gas, neaizmirstamas atpū tas organizē š anu!! ! !
аватар Alla_SPb
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
lai neraksta ī si par Krimu!! ! Ja dodaties uz Krimu, tad: ir 2 Krimas veidi - stepe un kalns. Iesaku kalnu, jo izklaiž u stepē ir tikai pludmale. Stepe ir skaista, ir magoņ u lauki, bet nav kur staigā t, izņ emot pludmali. Viss pats labā kais atrodas kalnainajā Krimā . … Tomēr ▾ lai neraksta ī si par Krimu!! !
Ja dodaties uz Krimu, tad: ir 2 Krimas veidi - stepe un kalns. Iesaku kalnu, jo izklaiž u stepē ir tikai pludmale. Stepe ir skaista, ir magoņ u lauki, bet nav kur staigā t, izņ emot pludmali.
Viss pats labā kais atrodas kalnainajā Krimā . Kalni stiepjas gar krastu no Feodosijas (austrumu Krima) cauri visai dienvidu krastam (Krimas dienvidu krastam) un beidzas aiz Sevastopoles (tas ir Rietumkrasts).
WB (austrumu krastam) ir vairā kas priekš rocī bas:
1. Demokrā tiskā ks cenu ziņ ā .
2. Klimats ir lielisks!
3. Dienvidu piekrastē gandrī z nav pieejamas pludmales, nepā rtrauktu pilsē tu zonā (Aluš ta, Alupka, Jalta, Simeiza, Gurzufa u. c. ), kas plū st viena otrā un kurā m ir vispā rpieņ emts nosaukums "Lielā Jalta" bezmaksas pludmales un jū ra biež i vien nav gluž i tī ra. Augļ i un naktsmī tne ir dā rgi. Un daudz vairā k cilvē ku. Jums ir jā dodas uz turieni “lai izlaistu kleitas”, apbrī no Jaltas pilis (Massandra, Livadia, Vorontsov Palace) un VIENMĒ R jā apmeklē Nikitsky Botā niskais dā rzs. Turp dodas galvenokā rt mī ļ otā ji, lai pavadī tu laiku.
Un vajag uzkā pt Ai Petri, lai gan tagad kalna virsotni ir ieņ ē muš i tatā ri, ne sliktā k kā arā bi, kas visus tracina ar piedā vā jumiem vizinā ties ar kamieli vai ē st (neiesaku) bā rbekjū veikalā . Starp citu, krimieš i ir daudz taktiskā ki un ne tik bezceremoniski uzspiež savus pakalpojumus.
Austrumu krasts:
Ir vairā kas vietas, kas ir ideā li piemē rotas laimī gā m brī vdienā m.
1. Zandarts. Ak, Sudaka, saules pilsē ta!! !
Salī dzinoš i maza pilsē tiņ a ar kaudzi pansionā tu, sanatoriju, privā tmā ju utt. Bet! Š ī joprojā m ir pilsē ta, tā pē c nav iespē jams pilnī bā saplū st ar dabu.
2. Jaunā pasaule. VIENMĒ R pastaigā jieties (un ne ar laivu, bet pa taciņ u, ja bē rns var izturē t) pa Novy Svet lī č iem. Man tas ir albumā Path of Golitsyn. Tā ir pasaka, tas ir neticami! Diemž ē l kopš pagā juš ā gada nobrauciens uz Karalisko pludmali tika slē gts, jo tū risti tajā piegruž oja. Bet jebkurā gadī jumā iesaku! Dzī voš anai Jaunā pasaule ir skaista, bet dā rga. Š ī ir visdā rgā kā vieta Austrumu Krimā . Lieki piebilst, ka kosmonautiem ir pat atpū tas centrs, un viņ i tur atpū š as ne velti! Turpat ir arī š ampanieš a fabrika. Ja pē rc Ī STU š ampanieti ("Jaunā pasaule", "Lev Golitsyn"), tad TUR! Jau Sevastopolē - viltojumi. Un pā rē jais vī ns Austrumkrastā ir DAUDZ labā ks un lē tā ks nekā Rietumkrastā . Pē c Krimas vī na es pat nevaru paskatī ties uz mū su “š ampanieti” - š muci...
3. Koktebel - esmu gā jusi cauri, ī sti nepaskatī jos. . . Bet tur ir firmas konjaka fabrika - var uzkrā t dā vanas.
4. Morskoje ciems!!!!!!!!!!!!!! !
MANA brī vdienu vieta! ! ! Mazs ciemats, garā kā pludmale. Nekas ī paš s - ciems kā ciems. Mā jas iegremdē tas zaļ umos, rozes visapkā rt kā kā postgalvas, viss savī ts ar vī nogā m, gaiss - OOOO! Kalnu zā ļ u aromā ti, jū ras ū dens smarž a, sakarsuš i oļ i! Kā tas dzirkstī sē rfoš anā - dā rgakmeņ u izkaisī š ana! Katru gadu atvedu viņ u mā jā s. . . Ja ej uz turieni, tad VIENMĒ R jā ņ em lī dzi: 2 peldkostī mi (kamē r viens ž ū st, peldies otrajā ), pludmales gumijas č alkas (tikai nekam nevar tikt cauri ), cepure (beisbola cepure) un gultas veļ a pludmalē + sundress vai pareo. Sievietei (lai gan visu var nopirkt uz vietas): roku krē ms (roku ā da ļ oti sausina), sejai, un no saules apdegumiem / saules apdegumiem / pē c saules apdegumiem utt. . Dedzini saulē tur - vienkā rš i nospļ auties!
+ š orti, vairā ki T-krekli, kedas vai č ī bas ar gumijas zolē m kā kedas (kā pš anai kalnos) un jaka (dž emperis, jaka) 1 eksemplā rā - pē c saulrieta iet pastaigā ties. Nekas vairā k no drē bē m (nu, zeķ es/š orti) laikam nav vajadzī gs. Pē rc vai aizņ emies lietussargu uz vietas! Tos pā rdod visur! Citā di sadedzini!
Par nakš ņ oš anu Morskoje: uzkā piet pa manis atzī mē tajā m grupā m, tur ir saites uz visiem pansionā tiem un viesnī cā m, ir arī privā tais sektors. Privā to gan ī sti neiesaku: slinkums mī ņ ā ties ar podiem, bet bē rnus vajag pabarot. Ir kafejnī cas un ē dnī cas, bet tas nebū s ī paš i ekonomiski. Un karstais ū dens var bū t problē ma.
Gadu no gada dodamies uz pansionā tu Briz Morskoje. Ja rakstā t tur (uz Maskavu, Rubes-Tour uzņ ē mumu), rakstiet Jū lijai Nasedkinai - ļ oti jaukai meitenei, viņ a ir atbildī ga par rezervā ciju). Manuprā t, tas ir optimā ls cenas / kvalitā tes / jū ras tuvuma ziņ ā . Ē diens ir garš ī gs, un istabā s ir visas ē rtī bas. Un, ja dodaties ekskursijā , varat vienoties – dos lī dzi sausā s devas. Un mazgā t, ja kas. Kopumā ar jums - tikai atpū ta! Protams, š ī nav ***** viesnī ca, bet var ē rti atpū sties.
Pludmale ir oļ i, pa to noteikti ir grū tā k staigā t nekā pa smiltī m, bet jū ra ir tī ra un caurspī dī ga. Un kur smiltis, tur viļ ņ i tā s traucē un izrā dā s netī ras.
Pā rē jais ir manā s fotogrā fijā s. Tieš i tajā s es mē ģ inā ju atzī ties mī lestī bā Krimai! Un visas manis uzskaitī tā s vietas ir tur.
Jā ! Jū s varat arī apmeklē t bē rnu akvaparku Sudakā .
Vē l viena vieta, kuru NEvē laties apmeklē t: Zelenogorje (skat. fotoattē lu). Ja vē laties, es jums pastā stī š u vairā k par to. Ī sumā es nevaru - mana mī ļ ā kā vieta uz zemes ir Zelenogorje! Uz turieni (un uz Sudaku) labā k doties ar š oferi. Pa ceļ am uz jū ru tā dus satiksiet daudz. Mums ir "savs" š oferis, viņ u sauc Igors. Viņ am ir Chevrolet-Lanos, viņ š pazī st Krimu 5 gadu vecumā , ļ oti mī l to un brauc lieliski. Pat uz kalnu ceļ a ar viņ u nav biedē još i! Ja padomā , iedoš u viņ a telefona numuru, vari palū gt sagaidī t tevi lidostā (vilciena stacijā ). Igoru pazī st visi! Starp citu, jū s varat iegā dā ties ekskursiju uz Jaltu un Nikitsky Botā nisko dā rzu + pilī m, kā arī uz akvaparku Sudakā - gidi sē ž zem lietussargiem uz ielā m un tos pā rdod. Un, ja dodaties uz Zelenogoriju vai citā m vietā m, labā k ir ņ emt automaš ī nu (ļ oti iesaku Igoru), jo bē rns var nogurt, Igors var viegli iesē dinā t viņ u automaš ī nā atpū sties, bet ne vispā rē jā ekskursijā .
Papildus vī nam no Krimas tiek vests viss:
Zā ļ u tē jas (ļ oti veselī gas)
Medus (ir neticami daudz medus š ķ irņ u, kā arī ievā rī jums).
Aromeļ ļ as. Tos pā rdod gan Jū rā , gan botā niskajā dā rzā un vispā r visur!
Amatniecī ba no gliemež vā kiem
Ļ OTI lē ti apģ ē rbi, bet ja vē lies, ej tirgū un iepē rcies Sudakā - Marine ir neliela izvē le, pā rsvarā lureksa fliteri. Sava veida turku-ķ ī nieš u š iks…
Es neiesaku pirkt lakotus krabjus: tie salū zī s un smirdē s...
Kad doties:
Ja ir izvē le, tad man vislabā k jū nijā :
1. Saldais ķ irsis (skat. foto - tas nav fotoš ops - no dabas ! ! : )))
2. Mazā k cilvē ku
3. Jū ra ir tī rā ka
4. Nav paš a siltuma
5. zemas cenas.
6. ū denskritumus baro kū stoš s sniegs un š obrī d tie ir diezgan plū stoš i.
пляж комната


iemiesojums imadama
Gribētos uzzināt cik maksā numuriņi, savādāk nekur nav informācijas.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Ai-Fok rags
Novērtējums 9.5
Krima, Jūrniecība
Daba
Choban-Kule tornis
Novērtējums 8.0
Krima, Jūrniecība
Arhitektūra, Stats

"Бриз" находится в пос. Морское.

Atrašanās vieta Гостиница расположена в 200м от моря в центральной части села Морское.
Pludmales apraksts оборудованный пляж в 3-4 минутах ходьбы от гостиницы.
  • privātā pludmale
Viesnīcā

Экскурсии, услуги пикников на горных озерах.

  • autostāvvieta
  • droši
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • akvaparks un slidkalniņi
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • izjādes centrs
  • niršana
  • makšķerēšana
Telpu apraksts

Автономная котельная обеспечивает бесперебойную круглосуточную подачу горячей и холодной воды.

Istabās

В гостинице имеются 16 однокомнатных и 4 двухкомнатных номера.

Adrese г. Судак, с. Морское, ул. Карла Маркса, д.23.
Tālruņi: 38(06566)38-174, +38(067)6489750
Tīmekļa vietne: Briz-Morskoe
FAQ
Какой пляж у отеля?
У отеля собственный
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Любители конных прогулок могут обратиться в центр верховой езды. В отеле есть аквапарк или горки. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.